Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:45
- Nahlásit

emikami
Takové věci tady psát nemůžeš. Asi začnu bulet.
Když jsme prodávali labroušky raději jsem šla pryč,abych nebrečela. Jen tu poslední holčičku jsme tady měli déle,takže jsem si na ní zvykla. Ale teď je jen pár desítek od nás,takže vím jak se s ní zachází.
Nevěřila jsem vlastním očím,když jsem viděla jak se naše Ajduška vřele vítá se svou holčičkou. Přitom ji viděla naposledy na podzim. Skákaly radostí a olizovaly se. Určitě se poznaly. A pak,že to není možné.

janča
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 14:14
- Nahlásit

emikami
Taky skoro bulím. No jo jsme nějaké moc velké citule. Ale když jsme si brali Gweny a paní Herčíková se s ní taky loučila, tak na Gweny bylo vidět, že ví o co jde. A i ona říkala, že to cítí, že je něco jinak. No jo to je život. Ale snad se bude mít dobře. 3 dny se mi zdá taky málo na sžití, ale když to jinak nějde, bude si muset poradit. Já bych je oddělila, nechala bych je radši vyvádět než aby mu něco udělala - byť ve hře. Navíc si myslím, že mu bude první dny ukazovat, že ona je ta silnější, takže bych se bála nechat je osamotě. Ale stejně si to rozhodnou oni sami podle aktuální situace. My máme u rodičů labradorku a nenechala bych je samotné. Vždycky když se jí Gweny připlete pod nohy, tak je to o strach ještě teď. Natož když je to ještě maličký štěndo. Měla bys vidět jak si na ní Gweny (a to má Betyna přes 40 kg) dovoluje. Ale ona jí pak položí na záda a Gweňda se ani nehne. Ale myslím, že kdyby se rozřádily, tak by jí mohla ublížit ještě teď.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 16:02
- Nahlásit

Ahoj holky,
tu si tady čtun ty vaše příspěvky a z toho, co píše emikami je mi taky do breku. Nemám tu zkušenost, ale musí to být dost těžký, rozloučit se s takhle vypiplanými štěňátky. Určitě má určitou představu o jejich budoucím životě a je dost těžký, skloubit to s reálným životem.
Eisince se ty lidi určitě nelíbili, tak se od nich distancovala a prostě si jich nevšímala. Říká se, že si hodně často vybere štěně páníčka samo. Nás si Sára taky vabrala, začala manželovi žužlat tkaničky u bot a olizovat mu ruce a hned byla naše. Musí to být oboustranný. Štěně by mělo padnout do oka nám a my jemu, pak je to správně. Taky bych asi váhala, komu je dát.

emikami
Pořád se chodím dívat na stránky na Eisinku, dokonce zvažuju tvoji nabídku, že bychom se na ni s manželem přišli podívat. Jsem přesvědčená, že až ji uvidí, taky neodolá. Teď ale nemůžeme, jedině až příští týden, jestli ji budeš ještě mít. Jsme taky z Prahy, tak by to potom nebyl žádný problém. Teď jsme na chatě, je ale zima a Sárinka je pořád jak blátivá koule, ale šťastná. Vymete každou kaluž, ale už se to trochu začíná lepšit, už i nějakou obejde. Pokaždé ale musí pod sprchu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:22
- Nahlásit

emikami
Tak jak jsi zvládla loučení?

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:57 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami
neboj, Sanny je zlaticko, urcite nebude chtit Endikovi ublizit a ver, ze u Lenky se bude mit jak v bavlnce.Lenka ma zviratka moc rada a Endik od ni dostane prvni posledni.

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:54 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Aknah
No tak jestli budeš mluvit s Lenkou, tak ta ti poví , jak jsem to zvládala, myslela jsem že to nepřežiju, vypadal jsem zcela úděsně až jsem se za to styděla, řvala jsem jako králík.Vůbec jsem to nemohla zastavit a ve výtahu jsem řvala ještě víc. A to jsem tu měla ještě nečekanou návštěvu, tak jsem přijela uřvaná. No hrůza, ještě že jsme s Leni měli vše včera vyřízené.Vůbec jsem nečekala takovou reakci, strašně mně samotnou to překvapilo.Asi jsem v přechodu či co. Nebo jem už tak unavená , že tyhle situace nezvládám, nebo já fakt nevím. Když jsem jí ho dávala do batůžku tak to bylo hrozné, málem jsem políbila i Lenku jak jsem byla na měkko
Holky fakt, jak je to možné, co to semnou je? Lenka K ví, že jsem určitě nefňukala když si odvážela Bellu a to byla moje oblíbenkyně.

LenkaK
nepamatuješ jak jsem vás vyprovázela? bulela jsem ? já si to totiž vůbec nepamatuji, já většinou každého chodím vyprovodit k autu, no a pak většinou brečím na zpáteční cestě domů no jo ale už toho nechám, když to na vás tak působí. nebo budeme u toho internetu bulet všichni.
No a v neděli se budu loučit s Eleonorkou, no snad si neupísknu takovou ostudu a nebudu zas bulet. radši se namaluju abych se udržela, jinak mně to již moc neba....tak zatím páčko.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:27
- Nahlásit

Prisím, prosím, je tu někdo z vás, kdo má ISQ?
Dneska jsem si ho nainstalovala, ale jenom anglickou verzi, českou nevím, jak, ani jsem ji nenašla. Neporadil by mi někdo? Díky!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:03
- Nahlásit

Ferdule
JÁ MÁM ICQ, ČESKOU VERZI JSEM SICE NAŠLA, ALE DO NEJNOVĚJŠÍHO ICQ JSEM JI ZA BOHA NEMOHLA NAINSTALOVAT. VŽDY JSEM TO ZVLÁDLA A NYNÍ PROSTĚ NE, TAK NEVÍM PROČ

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:09
- Nahlásit

emikami
ahoj no nebulela jsi určitě. Ale málem jsi nám Belinku nedala jak ses s ní loučila.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:15
- Nahlásit

emikami
A jakou máš teď verzi? Neznáš odkaz na tu českou verzi, i když starší? Anglicky totiž vůbec neumím a připadám si jako analfabet. Diky moc!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 23:25
- Nahlásit

Ferdule
já mám icq 5.1 , můžeš si zadat do vyhl. icq čeština a vyjede ti tam ke stažení několik možností, např. toto http://www.instaluj.cz/cz/katalog/internet-site/ko munikace/icq-5-1-cestina/

tak jsem to znovu zkusila, prý se musel pak restart. pc. dala jsem ok, prý pak zda novou verzi, dala jsem ok. a stejnak tam češtinu nemám. nechápu, to. zda se to nemusí udělat ještě někde v nastavení v icq, mně tak nyní napadlo. jestli na to přijdeš, tak mně také dej vědět, sice ho moc nepoužívám, ale když jo , štve mně to bez cz

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 23:38
- Nahlásit

http://www.stahni.cz/index.php?disc=15 no a tohle mně zas nejde nainstalovat.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 23:48
- Nahlásit

emikami
Děkuji, zkusím to, jestli to vyjde, tak ti dám určitě vědět. Už jsem to zkoumala a pořád to mám v angličtině. je to hrůza!!! Jesm na tyto věci dost tupá!!!

Darina
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 16:32
- Nahlásit

Emikami píšeš že jsou tady samé mlaďuchy, ale mě je pouze 46 let. Takže stejná krevní skupina. No a jsem taky správně praštěna ohledně psů.
Verunko co na výstavě?
Pac a pusu Bišo a Damišák.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 21:26
- Nahlásit

emikami
Ahoj, icq se mi nedaří nainstalovat, byl se tady podívat kamarád, který tomu docela rozumí a říkal, že mi chybí nějaký program v počítači a nez něj to prý fungovat nebude. Je to škoda.
Co dělají štěňátka, zase jsi se musela s nějakým rozloučit? Dneska tu nikdo není, ty víkendy jsou vždycky takhle slabý. Sára se mi teď právě rozvaluje na klíně, taky jsou ti vaši takový mazlíci?

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 21:44
- Nahlásit

Škoda, že se ti ta čeština nepodařila nainstalovat. ale já ji taky nepoužívám, bavíš se v češtině, tak to je hlavní a kdybyste někdo něco nevěděl, tak řeknite. Ráda pomůžu.

Mě rodiče odvezli Robbyho na chalupu, takže se ke mně nemá kdo tulit Ještěže se zítra vrátí! Já bez něj prostě nemůžu být!

Ferdule
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 22:12
- Nahlásit

Romaine
Vůbec se ti nedivím, Byla jsem 2 dny bez dětí a bez Sárinky u kámošky na chalupě a skoro víc se mi stýskalo po Sárince, než po dětech. Kluci se tomu smáli, když jsem jim to říkala. To její tulení je úžasné, ona je velký mazel a to jsem slyšela, že po prvním hárání jsou fenky ještě mazlivější. To už si nedovedu ani představit. Je Robby taky takový mazel?

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 00:08
- Nahlásit

Darina
Ahoj.No tak ty nejsi o moc mladší, ale tebe ještě ani neznám, takže o tobě nevím nic

Ferdule
Tak proč si nenaistaluješ SKYPE já ho používám především, možná by ti to šlo lépe, je to daleko jednodušší instalace a i čeština.Sice tam nejsou takové blbůstky jako na icq, ale méně blbne, já jsem s ním moc spokojená.Mám i takový stolní mikrofon a kdo ho má také tak si i popovídáme zdarma, je to hlavně také dobrý, když potřebuje s něčím poradit , třeba s webem nebo něco takového , naviguješ ho přímo ústně místo psaní. Skype nemáš???? Fakt doporučuji.
No zatím je pryč jen Endy, zdá se že je docela klidný, ale prý se chová trochu jako čuňátko, no asi bude zkoušet co Lenka vydrží. Hodně spí, což ji přišlo divné, ale štěnda ještě v tomhle věku více prospí než probdí. No je po půlnoci, půjdu také dříve spát, zítra přijede po obědě Verunka si pro Eleonorku, tak bude zase loučení, a v pondělí další dvě štěnda,je trochu změna.Jinak zatím nikdo nevolá, počkám zda se nerozhodneš se na ni přijít podívat, a pokud by sis ji nebrala, tak podám zase inzeráty, zatím je ještě čas, nijak na to tak nepospíchám, je trochu menší, tak jsem ráda, že je ještě tady.Ale ráda se mně schovává do úložného prostoru pod postel, naučila ji to malá Emily. ta tam leze pořád.Eisi má stále zelenou šošolku ale s tou zelenou až na můj koberec je to již lepší.Ale koberec se musí opět vyprat, to se nedá nic dělat. dnes jsem to zkoušela trochu čistit byla jsem z toho grogy, pak jsem se otočila a vidím další zelený flek, je to prostě všude, takže jsem se na to vybodla a koberec prostě musí mít profesionála.

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 15:12
- Nahlásit

Ahoj děvčata, tak jsem právě vyprovodila druhé štěně-Eleonorku,s Veronikou byla pěkná legrace,pejsky teda fakt miluje,natočila jsem si ji na video když se začala se štěňátky vítat,škoda že jej nevidíte,Verunka byla hrozně legrační.Ještě mají před sebou hodně dlouhou cestu, snad to Eleonorka zvládne.Měla tu sebou Fíbí,je moc pěkná,nejdříve si to tady jen učichávala, ale když už měla jít domů začla tu řádit s Brituškou.Eisinka se jim také moc líbila, myslím,že by si je nejradši odnesli obě dvě, a možná by si odnesly ještě Benyho,protože ten je akční za každého počasí, no samozřejmně si Elinka zalézala pod křeslo, jako kdybych to nevěděla, ale chovat se nechala v klidu.Jsem zvědavá až budou doma jak ji Fíbí asi bude provokovat, ta bude asi pořád zalezlá než si zvykne.Myslím, že si Verunka užije dost zábavy.Dnes jsem to zvládla daleko lépe, u auta, už jsem chtěla vyronit slzu, ale zastavila jsem to.Asi jsem u Endyho byla moc utaháná a na měkko,že to začne odcházet,styskat se mně bude, ale odpočinek potřebuji jako sůl.Koukám, že tu od včera nikdo nebyl, a já mažu s holkama ven,mám spoustu fotek a také video, že než to vše zpracuji tak to zabere hodně času.Páčko.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 16:24
- Nahlásit

emikami
Ahoj, už jsem o Skype uvažovala, ale kluci chtějí icq, protože ho mají kamarádi. V úterý přijde jeden známý a podívá se na to, tak snad si s tím poradí.
Přišli bychom se podívat, jestli to dobře dopadne, na Eisinku ve středu, co ty na to? Jestli je hodně malinká, tak je fakt pro ni ještě lepší, když nějaký ten den bude doma.
Děti se ti pomalu rozutečou do světa, musí to být zvláštní pocit, vyprovázet takhle jedno štěně po druhém. Ale hlavně, že budou mít hodné páníčky. Eleonorka se u Verunky bude mít určitě královsky, Fíbí ji bude do všeho zasvěcovat, bude to bezva dvojka. Proto taky tak moc toužím ještě po jedné holce. Se Sárinkou je už docela dobré pořízení, už se malinko zklidňuje, ale stejně je to čertík. Když je tu sama, aspoň by ji nebylo tak smutno, je hrozný závislák!
Dáš to video s Veronikou a Eleonorkou potom taky na web? Bylo by to hezké, kouknout, jak se loučíš se štěňátky.

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 17:21
- Nahlásit

Ferdule
Ve středu nic nemám. do té doby když by někdo volal, tak ho odkážu na konec týdne nebo si vemu kontakt. Já mám stažené oboje, jak icq tak skype, zrovna se mně Verunka ptala zda mám u spype také mikrofon, takže mně podá zprávy, tolik místa to nezabere.
To video není semnou, to nemohu dát veřejně asi na web, to by musela souhlasit Veronika to je přivítání Verunky se štěňátky, jak je viděla, hned na ně šišlala Bylo to legračníl, až budu mít špatnou náladu rozhodně si tohle vždy pustím.Zítra jde domů Dendre Beny a odpoledne Emily Joy a už tu zůstane jen Eisi a moje Denis /snad/ čumáček stále nemá dopigm. ale snad to bude dobré. A co ty máš za psa? Frizáčka???máš někde web. nebo tak něco?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 18:33
- Nahlásit

Nevíte prosím Vás někdo zda se má Havanáčkovi na výstavě česat srst na pěšinku?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 20:19
- Nahlásit

MartinaClaudi
Češe se na pěšinku. Někdo mi říkal,že ani sponky se nemají používat,ale na poslední výstavě jsem viděla Milouška z Farmy zvířat, že je měl.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 20:26
- Nahlásit

Tak by mě zajímalo jak se Eleonorka seznamuje s novým domovem. Snad Verča zítra napíše, teď má určitě mnoho práce a mazlení Hrozně jí závidím... Jako by to bylo včera, kdy sme si dovezli Robbyho za hrozné bouřky po 4 hodinové cestě domů a on tu chodil po pokoji a hledal si své místo.. To mu bylo přesně 8 týdnů a teď je mu 15 měsíců.. bože to letííí! Já chci taky ještě alespoň jednoho pejsu!

Ferdule
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 21:28
- Nahlásit

emikami
Tak ti ještě napíšu, v kolik bychom asi tak přišli. Ano máme frizáčka, stránky jsem se jí snažila udělat, mám je načaté, ale moc se mi to nevede. Tímhle bych se asi neuživila, obdivuju tě, jak to všechno dokážeš.
Co asi dělá a jak se má Eleonorka, snad pro ni ta cesta nebyla moc dlouhá a náročná.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:16
- Nahlásit

LenkaK
Já jsem totiž četla že se havanáčkům cestička česat nemá a že jeho krása spočívá v jeho neučesanosti. A mě se také víc líbí když ti havanáčci nejsou ulízaní jako Maltézáčci. Četla jsem to v knížce o Havanáčcích. A pak jsem se dívala na fotky z výstav a tam to mají všichni na cestičku. Moc děkuju.

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:45
- Nahlásit

Eleonorka zvládla tu dlouhou cestu prý dobře, ale panička šla odpočívat, tak nám to zítra snad všechno vylíčí.Snad Elí není smutná a je ok, Fíbí je opravdu malý dráček, jestli ji bude provokovat, asi bude Elinka zalézat, ale oni si určitě zvyknou.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:53
- Nahlásit

emikami
Neboj, oni si na sebe zvyknou, hlavně, že je Elí v pořádku doma a že cestu zvládla dobře. Mám velkou radost!!! Vždyť víš, byla to moje favoritka. Teď se vyspinká poprvé v novém domově a zítra už to bude OK. Holky si na sebe zvyknou a budou nerozlučná dvojka.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 00:10
- Nahlásit

Ferdule
Ty také chodíš na výstavy?

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

Ferdule
Ahoj. Potřebovala bych se nutně s tebou domluvit, jaký je vlastně tvůj nebo váš zájem o Eisi a zda chodíš na výstavy, nebo zda máš pejsky na mazla. Mám paní s dětmi, kteří o ni mají vážný zájem. moc se jim líbí a jsou též z Prahy. Jelikož jsem ti slíbila nezávaznou návštěvu, tak nyní nevím co ji mám říci.Oni se na ni můžou přijet podívat kdykoliv,avšak by přijela z celou rodinou, a kdyby si pak Eisi chtěla, tak by byly děti asi moc zklamané, takže nemůžou se přijít podívat dříve než se vyjádříš ty.Ráda bych vyhověla oběma, ale dvě fenečky již nemám, jedině že bych se vzdala té mé a to zatím asi ne, i když je to možné. Stále sama nejsem rozhodnutá na 100%.Ta paní ještě odjíždí na týden na dovolenou tak by tu Eisinka ještě u mně byla, pokud by ses chtěla i tak na ni přijít podívat. Pokud máš o ni již vážnější zájem, domluvili bychom se tak, že bys přišla nejdříve ty a pak bych pozvala tu paní s dětmi.Nemám na tebe žádný kontakt abych ti mohla zavolat, pokud by ho někdo věděl, dejte mně prosím vědět třeba na můj mejlík nebo mně zavolejte. čísla jsou na mých stránkách a mé str. určitě znáte, přesto radši. www.havanese-wild-angel.net I když poradkyně chovu na Eisince nenašla nic co by bránilo výstavám, přesto ji beru od malička spíše jako mazla.Nevím proč asi to dělá už od narození její roztomilý a ďábelský kukuč.No já se dnes v noci moc nevyspala, tak si zalezu ještě do pelíšku na půl hodky, kolem poledniho si přijedou pro Beníka. Tak papa, a Ferdule ozvi se mi, ju?díky.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání