Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 09:57
- Nahlásit

Mucholabka
Jim nejde o kudrnatou srst, ale my měli kdysi pudlíka a to byl zmetek, že celá rodina zanevřela na pudly, ale jinak je opravdu super a fakt nevypadá jak pudlík. Bude s něho pěkný pes a i já věřím, že se dobře udá. Jen co se synátor ukáže určitě mu ho nabídnu, jen nevím kdy dorazí. Taky stále jen dělá.
Určitě ti dám vědět co a jak.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:03
- Nahlásit

Darina1
Tak už mu nic nenabízej, zrovna mi mamka napsala sms, že štěndo má nového majitele, dá ho jedné paní, co má hodně starou pudlici a už dřív se mamky ptala na nějaké mrně. Tak snad si za těch 14 nebo kolik dní, než ho dostane, taky nekoupí maltézáka

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:24
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to jsem opravdu ráda páč maléj je opravdu krásné. Ten se Vám poved i když to nebylo chtěné.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:28
- Nahlásit

Darina1
No, ještě že byl jen jeden! Narodili se teda dva pejsci, ale jednoho mamka oživovala, pak se s ním 14 dní piplala, živila ho, a nakonec se stejně nechal uspat, páč byl slabý a nešlo to dál. le tak Fifa je šikovná, ten knírač je živý, já věřím, že z toho psíka by mohlo něco být, když se tomu budou věnovat.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 13:54
- Nahlásit

Darina1
No jo, jsi moc rychlá :d . Mě večer vypadl net, takže se to tam nenahrálo komplet a tím pádem i špatně (právě video sekce). Teď teda nahrávám znova. Ale to bude ještě trvat.. Jak to bude komplet tak napíšu. Ale díky za upřímnost a že jsi to vyzkoušela.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 22:47
- Nahlásit

Takže můžu říct, že mám hotovo. Ještě budu postupně přidávat videa protože to strašně dlouho trvá, než se to nahraje na stránky, ale jinak je to hotovo. Hurááá. Snad sem nic nepřehlídla a bude se to líbit. tak pište. Díky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 08:26
- Nahlásit

Romaine
Romanko a to nevýš, že jsů trysko myš.
Za se jsem jukla a písmenka jsou super huž to přečtu, ale zatím mi nejde ani jedno video. Huž čekám netrpělivě. To víš já nevím jak se to dlouho dělá já mám na to lidičky a já nemusím vědět ani prd.
Tak pa a pca s pusou od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 12:16
- Nahlásit

Darina1
Nejde? A co děláš? klikneš na název videa? Po té by se ti měla zobrazit tabulka, jestli to chceš stáhnout nebo uložit. stránky sou od večera kompletně nahrané. mě to funguje, tak by mělo i tobě..

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 22:24
- Nahlásit

Darina1
Tak co? Funguje to?

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:24
- Nahlásit

Romaine
Romanko sů možná magor, ale fakt zatím nejede. Otevřu si tvoje stránky, pak si najdu v galérii sekci videa kliknu otevře se nabídka, kliknu na to co chci a nic se mě neptá rovnou mi kecá, že stránka nenalezena. Vyzkoušela jsem na všechny blikat a všechny mi hlásí nenalezena.
Tak že mě to nepustí ani dál jako, že něco načíst a nebo vyhledat. Prostě mi to sprostě řekne nenalezena.
Se netrap možná je chyba na druhé straně. Uvidíš jestli ještě někdo ti napíše.
Jinak se mi stránky líby.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:55
- Nahlásit

Darina1
Už jsem asi zjistila v čem je problém. Takže videa budou až tak ve středu Ale jinak vše funguje?

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:56
- Nahlásit

Darina1
Jo a děkuji za pomoc!

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:53
- Nahlásit

Romaine
Romanko já věděla, že jsi holka šikulka a že na to přijdeš.
Jo a není zač.

Děvčata tímto dávám na vědomí, že máme štěně, ale je od syna. Je to kříženec mamka Labrador+Zlatý Retriever, otec Zlatý Retriever.
Měl mít Šarpejku která byla tyrana, ale paní na poslední moment couvla a mladí byli s toho na prd. Tak si sehnali štěně a já mu stále vnucovala něco malé chlupaté a oni mají velké a divoké. Jméno mu dali Dynamo a je to opravdu trysko myš. Od té rodinky co si ho koupily tak bylo vidět, že to jsou jen tak malí chovatele a ne nějací množitele. Jejich fenečka má už 4roky a to jsou její první štěňata.
Dynamo je ve výborné kondici, je mu 9týdnu naočkovaná+odčerven 2x. Tak snad bude šikulka. Zatím proháni Biška páč ten blb ho chce nakrývat a Dynamo to bere jako hru. Damišák si lehne na postel a jen je pozoruje.
Tak že u Farníku je veselo.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 09:28
- Nahlásit

Darina1
Nevím, jestli si zas nezkoušela videa, tak jen chci napsat, že sem se k tomu ještě nedostala, takže to budu řešit zítra nebo začátkem příštího týdne..
Jinak Robby užívá poslední dny své "dovolené" na chalupě a už má za sebou i koupání v přehradě. Začlo to tím, že se tam šel napít no a protože už dlouho chodil, tak si k pití lehl (to dělá i doma - po procházce pije vleže) a jak tam ležel, tak se furt posunoval až kam dosáhl a pak nevěděl co má dělat, když nedosáhne, tak jen prý koukal nechápavě co dál Byl navodítku, tak možná i proto se držel zpět. Tak sem zvědavá, jestli příště bude i plavat. Mám jednu fotku, tak pak ji hodím na net.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 10:04
- Nahlásit

Romaine
Milá Romanko.
Nekoukala jsem na video, ale úpěnlivě na tebe myslela. Naši kluci nechcou vůbec chodit do vody. Když bylo horko tak jsem šla s těma zmetkama k vodě, že jako se budou koupat. Přišli jsme k vodě a oni, že jako do vody nepůjdou mohla jsem je lákat jak chtěla oni vůbec nereagovali jen pištěli. Tak jsem vzala jednoho donesla doprostřed pustila ať plave a zašla pro druhého a to samé jsem opakovala 3x. Nic se nezměnilo do vody jsem je nedostala.
Tak jsem se nakrkla a šla nazpět domů. Cesta mi trvala 1hod. tam a druhou 1hod. nazpět. Doma je musela vykoupat páč vypadali příšerně a řekla sem jim, že se příště na ně můžu vy*rad.
Tak, že moji kluci jsou neplavci a voda jim neříká nic.
Včera mi syn donesl novou andulku a to za toho co mi před měsícem ulítl mojí vinou. Tak snad už si dám pozor a jméno jsem mu vybrala Orel a volám na něho „Tady Orel“. Možná, že ho i něco naučím, zatím je ve stresu. Bývali Kájinek mi chodil i dolů za kuliškami a naháněl hlavně Damiška a hrál si z jeho chlupy.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jsem po dlouhé době tady a jdu vám sdělit velkou novinu...

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 16:06
- Nahlásit

Tak jsme se dočkali a 12. 8. se nám narodilo krásné zdravé miminko. Je to kluk a jmenuje se Patrik (3070 g, 50 cm).

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 17:04
- Nahlásit

Candy
Gratuluji!!! Je nádhernej! A vybrali jste krásné jméno. Tak ať vám klučina roste a hlavně zdraví melému i mamči..

Snad až se vzpamatujete sem hodíš více fotek a jak reagoval na nový přírustek v rodině Candy

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:23
- Nahlásit

Candy
My dva kulíšci a panička ze severu moc gratulujeme mamince a malému Patrikovy, že to v pohodě zvládly a je to kluk jak buk.

No a jasně, že nás moc zajímají další fotečky a hlavně jsme zvědavý na to jak se tvářil Candyk na nový přírůstek do rodiny. Jo a prosíme společné foto všech zúčastněných.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:50
- Nahlásit

Candy
Velikááááááánskáááá gratulace!!!! Přejeme do života jen to nejlepší!!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 18:41
- Nahlásit

Candy
Juchuuu, ten je překrásný!!!! Moc Vám gratuluji. Míry má fakt ukázkové!

Holky, tak já už mám "padla". Mám za sebou poslední zkoušku a to z práva a teď už se můžu věnovat krásným povinnostem jako je příprava na miminko. Na mateřské jsem už týden, ale ten jsem se snažila věnovat přípravě na zkoušku, i když příprava na zkoušku u mě vypadá vždy jako "příprava na poslední chvíli".
Teď už se můžu věnovat i procházkám s pejsky, na které jsem fakt neměla čas a vesměs psy brala na prochajdy sestra.
Jo a jak jste se tu bavily o koupání psů v přehradách apod., tak to je u nás zabité téma. Phoebinku jsme poprvé seznámili s vodou asi 2 roky zpátky a to se jí fakt nelíbilo. Praktikovala jsem to jako Darinka, že jsem jí do vody prostě hodila a plavej a když jsem viděla, že plavat umí, tak jsme jí vzali na lehátku doprostřed přehrady a pak jsme plavali všichni zpátky a Phoebe samozřejmě jako první, aby byla co nejdříve z té hnusné vody pryč. Elinku jsem zkusila taky, ale stačil mi její výraz... jí vadí i potok.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:15
- Nahlásit

Verca
krecinek
Romaine
Candy
Zdar děvčata.
Jakmile se oběví nová tvářička tak hned je vidět kolik Vás tady jen načumne, že.
S tou vodou je to i u nás naprdlajs. Jim taky vadí i louže venku obloukem je budou obcházet, ale déšť nevadí i kdy by to byl slejvák.
Jak už jsem psala tak se mi před měsícem podařilo vypustit nechtíc anduláka Kájinka. Samo jsem s toho byla smutná a můj řek, že už žádného, ale syn šel a koupil mi nového. Tak že se Robynek zabydluje, ale jedno ráno jdu a na dveřích napsané „ komu ulítla Andulka ať se přihlásí“. Tak já honem naklusala a byla jsem nadšená páč to byl ulítly andulák. Tak jsem mu připravila druhou klec. Jenže se mi nějak nezdál, byl malý a barvy jako moc výrazné nebyli, no jsem to přičítala k tomu, že byl měsíc venku. Hned jsem volala na všechny strany, že se Kájinek našel. Můj byl s toho na větvi, že se nám vrátil a honem se běžel na něho kouknout a říká „ to není Kája“ a měl pravdu páč mi hned vytách fotky a Kája byl hodně žlutý tento Kája je spíš zelený, ale jsem si ho nechala a ještě jsem rozhlásila, že jako se našel andulák.
Tak že mám dva nalezeného Kájinka a darovaného Robynka. Nalezenec je hodně ochočeny a sedá mi na rameni. Jsem zvědava jak budou reagovat na psy až je pustím oba a nebo až je dám za 14dní spolu do klece. Zatím jsou ticho a jen se okukují. Kájinek jak byl už venku páč ten je ochočený, tak šel na klec Robynkovy a dávali si přes mříže hubany.
Já mám doma jen samé muže a syn má ke všemu taky štěně a víte co je to za pohlaví? No jasně kluk.
Tak pac a pusu od Biška, Damiška, Kájinka, Robynka a Dynama.

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 15:12
- Nahlásit

Díky všem za přáníčka.

Candy byl pěknej divoch, ale z toho, že mě neviděl asi 4 dny. Vítal mě jako ještě nikdy, a jak byl vyblázněný, tak skákal na nás a na sedačku, no byl jak pošuk. Pak se ale uklidnil a dovolili jsme mu očuchat malého. Jinak si ho moc nevšímá. Jen když se Páťa v postýlce probudí a začne kňourat, tak se na něj jde podívat. To je správná sranda ho pozorovat. Tak doufám až náš Páťa trochu povyroste, tak z nich budou velký kámoši.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:32 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Candy
Ahoj, dej víc foteček pcka

Jinak co se vody týče, tak Chimney se koupe rád, ale musím mu házet klacky. Plave hezky a vodu miluje. A MOntík? Ten se jde jen napít

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:40
- Nahlásit

Candy
Po delší době sem nakukuju a co to nevidím. Takže velká gratulace ke kloučkovi. Je nááádhernej. Přejeme hodně zdravíčka a ať Vám dělá jenom samou radost.
A hlavně si to užívejte, protože to šííííleně letí. Naší prdelce už byl rok.
Když už jsme u těch dětiček, můžete kouknout na video, jak naše malá učí čubinku aportovat. Ze začátku trošku nuda, tak vydržte do konce.
http://www.youtube.com/watch?v=FFbfzvq1SdI

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:57
- Nahlásit

Martina
Díky moc, to že to všechno šíleně letí je pravda. Vždyť těch 9 měsíců uteklo jako voda.

Tvoje malá je kouzelná jak tam chodí po čtyřech s balónkem v puse

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:01
- Nahlásit

Tak tady ještě pár foteček:

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 10:34
- Nahlásit

Candy
No prostě je nádhernej! Máte se čím chlubit

Tak si představte, že su v práci a dojde mi sms od bratra, že Robbyho ráno při venčení napadl nějakej pes a kousl ho do ucha!!! Prý to není moc, ale krev nějaká byla To už je podruhé (a zase se ani nezeptal jestli je očkovanej). Tak snad byl. Navíc je teď doma sám, tak snad je ok. Já dom dorazím až po půl 1.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 09:25
- Nahlásit

Candy
Candyku no co říct NÁDHERA. Moc Vám držíme 8tlapek a 10prstů ať jste zdraví a malý ať rostete pro sluníčko.

Romaine
Romanko hlavně, že VY máte Robyho očkovaného. To není jak u lidiček ( človíček versus pes ). Pokud je Roby očkován tak je vše v pohodě.
Pac a pusu marodovi od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:08 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Candy
Je prostě náááádherný

Romaine
Hrozný Mně zas etuhle napadl Chimneyho jeden pudl, taky otřesný zážitek. Navíc Chimney se fest bránil a já měla strach, aby něco pudlovi neudelal, tak jsem tam strcila nohu a schytala jsem pekny kousanec Ale mohla jsem si za to sama

HOLKY, nevíte prosím některá, jak se vkládá SLIDE na estránky?????
Já klukům vyrobila, ale když jsem to uložila, nehrálo to, tak jsem musela hodit jen odkazy, ale radeji bych to mela primo na strankach.

Jinak tady odkazy: MONTY a CHIMNEY

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání