Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:14
- Nahlásit

Jo a děvčata už mi přišel vstupák na to Brno a povým Vám to bude mazec. Tolik Bišonku snad bylo jen na klubovce.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:18
- Nahlásit

Darina1
No Darinko, my bychom asi chtěli Barunku. Báru. Hrozně se mi to jméno líbí. Ale ještě se může něco změnit, i když Peťa vždycky na ní ťuká a volá: Halooo halooo Barunko, ozvi se. Takže to asi zůstane.
JJ, už zase. Před rokem jsme se stěhovali na tu "chatku", kde nám sice bylo nádherně, jenže je tam více "závad" a né tolik místa i pro mimi, bylo by to tam napráskané a dostupnost pro mě s kočárkem taky nic moc. Ale rozhodlo to až to, když nám začala docházet voda ve studni, to si nemůžeme s prckem dovolit. Jednou je a ve vedrech zas ne... Ono to dotíká, ale musí se hodně šetřit. Tak si teď předěláváme vrchní patro u rodičů a sester, mají dvou generační barák. Není to na pořád, ale na přechodnou dobu, tak jak to bylo na chatce. Za pár let chceme stavět svůj... Pomůžou mi s prďolkou a taky hodně při škole, kdy budou venčit mimčo a já se budu (snad) věnovat škole. Zatím to je v poho, rodiče jsou super, i sestry. Já si nedám pokoj s těmi změnami co? Už se ale těším na červenec až srpen, kdy vypnu, v srpnu jdu na mateřskou, hurááá.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:13
- Nahlásit

Verca
Verunko tak jméno Barunka ti schvalují páč je to hezký česky a pěkně se to vyslovuje.
To že jste se stěhovaly je jen k dobrému. Pokud vaši mají dvougenerační tak je to škoda nevyužít. No a u těch rodičů se dá i víc přišetřit penízku na to vaší novou stavbu. To co jste udělali jen Vám schvalují a hlavně bylo by toho na tebe moc. Tak budeš mít i chůvičky kolem sebe. Jo a hlavně si užívej mateřské pokud Fazolka nevyleze.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:39 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
Ahoj Je fajn, že už ti je líp.

Verca
Barunka je hezký Já jsem taky spíš pro hezký český jména

Malý pozdrav od kluků:

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:10
- Nahlásit

krecinek
Kracínečku a že děkují.
Já mám asi blbý prohlížeč a já ty fotky nevidím. Prosím jen pro mě by mohl být jen link? Já bych chtěla kluky taky vidět.
Předem děkují za spolupráci a posíláme kulíškům pac a pusu od Biška a Damiška.

P.S. a jak to tak píšu tak mě napadlo, že ty máš vlastně taky dva kluky. Tak bych se ráda zeptala jestli jsou taky teplý? Páč ty moji jo. Není to vysloveně to ono, ale vždy jak se najedí a hlavně odpoledne tak začne u nás rej 4%. Zatím hlavním aktérem je Damiš, ale sem tam i Bišo a ten je pak víc otravný, jen jim při tom nejde moc nahoru ten camprlýk. Ono to připadá jak by si mezi sebou vyřizovali tu svojí dominaci, ale jak to na ně přijde tak jsou k nezastaveni. Už je mám tak zmakle, že stačí jen na to ho dotyčného zařvat ať jde dolů a on sleze.

Verca
Veverko já ti včera psala SMS a nevím jestli jsi ji dostala a nebo jestli jsem to někomu jinému neposlala.
No a copak Barunka kope už fotbal? A nebo dělá jen gymnastiku?

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:28
- Nahlásit

Darina1
Tak,teď jsem ti psala takovou dlouhou odpoved a smazalo se mi to,tak jsem nastvana

Tak ted jenom tady - odkaz na naše fotoalba

Jinak já nechtěla fenečku kvůli štěnátkám, těžko bych to asi uhlídala a trpěli by při hárání asi všichni. No, Montík sice něco málo zkoušel ze začátku, ale pak ho to samo nějak omrzelo a ted už nic...

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:38
- Nahlásit

krecinek
No tak jsem konečně viděla kulíšky, ale ti povím, že ten Chimeny má pořadní jazyk. Ten jak lízne Montyho tak ten je vykoupány.
Oni to skákáni dělají stále jenže je to i tím, že Biško to Damiškový toleruje a nechá se obskákat. Blbec kdyby ho seřval tak Damišák dá pokoj. Tak je musím seřvat já.

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:42
- Nahlásit

Darina1
No jo,plajzák to on má No,možná je to u nás ok taky tím, že jsou každý jinak velký a malý pejsci jsou na tohle horší...aspoň podle mě.Monty jak vidí venku malého pejska,šup,už by na něj taky skákal...Ale jinak jsem ještě nepřišla na to,kterej pes u nás velí...Potyčky nemají,jen hašteření,Chimney má víc síly,tak vede,ale když už to přežene,tak Monty kvikne nebo se opravdu nahlas ozve a je klid,tady na chvíli

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:52
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku tak jak to popisuješ je to i u nás jen s tím rozdílem, že jsou si kulíšci velikostně rovni. Který vede taky nevím páč jak mile už Damišák to vyhrotí tak ho Bišo seřve a Damiš lehne na záda, ale i tak se snaží ještě si hrát a provokovat Biša. Přitom můžou jíst z jedné misky i jazyka má se dotýkat a ani jeden nevystartuje. Jen to, že ten Damišek je mladší a on by si stále jen hrál a Biško na to hraní není on je jen na mazlení vždycky říkám, že Bišo je Míšky Miky a Damišek sluníčko s rohama.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:53
- Nahlásit

Dneska máme s Verčou zkoušku, takže pokud neodpovídá, tak je to tím nejspíš... Máme to od 13 hodin, tak na nás myslete! Teda jako prosím Bude se to hodit.

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:59
- Nahlásit

Darina1
U nás taky Montík leží na zádech,ale když už Chimney odchází, tak Montyznova provokuje. A Monty je zákeřný,chytá Chimneyho za pysky Ale doplatil na to,protože Chimney se to od něj naučit a chytá ho za vousky a chlupy kolem čumáku,no,sranda je někdy pozorovat...Nebo když venku pořádají dostihy,nestačím se divit,jak je ten Montík rachlej-lítají do stráně,ze stráně,nahoru a dolů,Monty někdy utíká se staženým ocasem,ale pak zase vzápští vystartuje po Chimneym a provokuje..Nebo když se honí po rovině, tak Montík u toho skáče Chimneymu n ahlavu - běží vedele sebe a montík ještě poskakuje jako zajíček. Jsou celkem sehraní A když hážu Chimneymu míček-Monty většinou nenmá náladu se za míčkem honit,tak si malej sedne opodál a kouká,to samý když s Chimneym cvičím.Pak vezmu cvičit zase chviličku malýho...Jak říkám,skvěle se dopňují a lidi jen koukaj,že jde po ulici malej bílej a velkej černejVodítk je n ajednom vodítku se dvěma karabinkama, na každém konci jednoho a už se skvěle sehráli i na tom vodítku

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:02
- Nahlásit

Romaine
Holky já na Vás myslím stále i když nemáte zkoušky, ale teď tedy budu více na Vás myslet a věřte, že to uděláte. Když si budete věřit Romanko a Verunko tak to máte v kapse, ale opravdu věřit.

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

Romaine
Hodně štěstí!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku já je mám taky na rozdvojce a lidičky říkají, že jsou to dvojčata. Jednou když byli puštěni na volno tak mi zmizli jeden do leva a druhý rovně no a teď jsem nevěděla za kterým mám jít. Od té doby byli jen připnutí a po čase znova jsem je učila přivoláni až jsem je začala pouštět na té rozdvojce co jsem si udělala takovou delší a od té doby nemám problém, že by se rozběhly a já je nedostala pod kontrolu. To mají za trest, že panička není důsledná. Jinak Bišo vždy přitáhne Damišáka, na Biška je víc spoleh on je za vyslak na piškotech tak proto lépe poslechne.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:44
- Nahlásit

Tak to máme zase hotové a i úspěšně. Mě už chybí jedna zkouška a Verči 2, takže to za chvíli máme z krku a bude volnóóóó...

Jinak už je fakt poznat, že Verunka bude maminka, Barunka (Fazolína) už pěkně roste a za chvílu bude chtít ven No, dobře, ještě nějakej ten měsíc...

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 07:32
- Nahlásit

Romaine
Ani na minutu jsem neuvažovala, že to neuděláte. Jste holky šikovné a ten zbytek zvládnete levou zadní tomu věř.
Jo že je něco na Veverce vidět to věřím, ale stále nebylo odpovězeno na můj dotaz jestli jako to bude fotbalista a nebo gymnastka?

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

Fotbalista

Jinak zítra má Verča zkoušku, tak na ni myslete zas Ale ona to zvládne stejně vpohodě

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 22:49
- Nahlásit

Ahoj holky!
tak se hlásím, že jsem zde.

Děkuji za pochvalu jména, mě se taky líbí česká jména. Chtěla jsem Terezku, ale to byl náš pudlíček, což by mi nešlo přes pusu...

Darinko, bude to určitě fotbalista, kope fakt nehorázně, ale fakt strašně. Vůbec jsem nečekala, že mimčo v břichu může tak kopat. To je samé kop sem kop tam a mexické vlny.

Jako Romi, to chceš říct, že už jsem tlustá?! no už bylo na čase, aby se mi břichulo objevilo.

Tak mi zítra držte v jednu palce, půjdu na popravu. Mohla jsem to mít dávno za sebou, ale já to musela ze zdravotních důvodů odložit, tak jdu na zkoušku jeden den po jedné zkoušce. To bude sranda. Hlavně to tříhodinové cestování, naštěstí by nemělo být tropické vedro, tak to snad přežiju. Jen aby vlaky zas neměly zpoždění, vím jen o výluce před Brnem. Tak papa Verča s Fazolínou.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 04:00
- Nahlásit

Ahoj děvčata, jsem tu zatím jen na skok a dám sem fotečku Kamilky štěňátek

a Denisky štěňátek

Na webu zatím nic není, ale bude se na tom snad brzo pracovat.

Moc vás všechny zdravím

Verčo, Barunka je hezká, ale Terezka ještě hezčí, noooo aleééé vlastně Dášenka ,nejkrásnější

Tak a já letím honem do postýlky. Snad se zase brzo ozvu a přečtu si , co je tu nového.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

Verca
Ták a to ti povím, že když už teď jede jak Maradona tak ke konci se Veverko zblázníš. To ti holka nezávidím já když čekala Danka tak on jako ze začátku spíš jen jak gymnasta, ale pak od toho 7měsíce už jsem fakt říkala ať radši vypadne a dá mi konečně pokoj. Opravdu to nebylo nic příjemného, ale strašit tě nechci ono každí člověk je jiný a na každého to jinak působí.
Tak mi ti dnes za se budeme držet, no však víš co.
Pac a pusu Barunce od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:25
- Nahlásit

emikami
Nazdar děvče, že se taky ukážeš.
Mimi jsou nádherné a já kdybych si mohla vybrat tak beru toho malého černého od Denisky.
Zase se ti to doma rozmnožilo alespoň není u tebe smutno a práce máš nad hlavu.
Tak mi kulíšci ze severu posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 23:47
- Nahlásit

emikami
Jéééé ahooooj. Štěňátka jsou naprosto překrásná!!! úplně bych je ušišlala.
Terezka je překrásné a vždycky jsem Terezku chtěla, ale kdybychom měli pudličku asi hodně dlouho předtím, tak bych to neřešila, ale prostě mi vadí, že by se dítě jmenovalo jako náš pes...

Darina1
No já s tím počítám, že mi nedá pokoj, ale teď je to fakt někdy mazec. Občas je klid, ale to spíš vyjímečně. Já už si na to zvykla...
Jinak zkoušku mám úspěšně za sebou, tak už jen příští sobotu poslední s Romčou a to právo...brrrrr......

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 10:38
- Nahlásit

Verca
Tak v kolik se ti podařilo dojet? Nějak se furt zpožďují.. A to ještě budou v úterý stávkovat..

Jinak stejně to je Fazolína, tak co řešíš Barunku, to bude jen krycí jméno pro úřady

Darinko tak co kluci? Sou připraveni na Robbyho?

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 11:01
- Nahlásit

Romaine
Romanko no jasan, že se kulíšci již teď se připravují na tvého Robbyho. A ba cha Bišo je přešitý Pitbul.
Ve čtvrtek jdu na stříhá kluků. To bude za se nádhera. Oni už jak jim tu srst pěstují aby měla s čeho je ostřihat paní Králova, tak už ji mají fakt jak chemlon. Jakmile ta srst přeroste tak vůbec už není na omak příjemná a to je teď češu každý den ať jim se neudělají cucky, ale jakmile je vyčešu tak jsou jak Lední medvědi.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 14:48
- Nahlásit

Romaine
dojela jsem o hodinu později díky úžasným ČD. ale byla jsem ráda, že jsem dojela. Ale ten bus z Brna do Kojetína fakt neměl chybu, starý komunistický s okýnky, potila jsem se jak dobytek, bylo mi zle od žaludku...zlaté vlaky. To zas byla akce...
To spíš budou stávkovat cestující ne?

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:41 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Verca
Romaine
Holky,tak to gratulujuke zkouškám Taky se vám musím pochlubit,dnes jsem úspěšně složila státnice a už jsem bacil A už mi taky začínají prázdniny,hurááá

emikami
štěnátka jsou roztomilá

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:57
- Nahlásit

krecinek
Tak to gratulujeme k bacilu a jako jaké pak jsi bac ( angínovéj )? No a na ten tvůj bac se bere co ( antibiotika )? Nebo se musí vyležet ( v posteli )?
Pac a pusinky k BAC od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:45
- Nahlásit

krecinek
Tý joooo, to jsem vůbec nepostřehla, že už se chystáš na státnice! To je super! Gratulujemeeee! My teda Bc. tady říkáme Blbec a pak Mgr. Magor. Takže už se těším.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:21
- Nahlásit

Darina1
Verca
Holky,děkuju

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 23:22 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

krecinek

Gratulujeme!!!

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání