| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 20:03
- Nahlásit
Verca
To jo, to ti pak popíšu, jak sem řečnila. Možná ještě vyhrabu tu přípravu - to se pobavíš
Takže ty šatky na zkoušku už nevyjdou,co? Aspoň budeš mít chvílu větší břicho jak já :d A jinak je to ok?
jinak fakt seš naivka Je to o protekci. Ale tato náhou mi přišla spravedlivá. Asi si říkala, že se pes zklidní, škoda toho hnědýho oka, jinak by neměl šanci proti Damišovi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 07:51
- Nahlásit
Romaine
Verca
Nazdar děvčátka.
Ještě k tomu pejskovy on jako krásny byl a měl i milý kukuč to za se jo. Nikdy mi nevadí když nás porazí lepší pejsek a on jako hezký byl. Jak vypadal v kostře nevím páč ta srst zakryje na pohled hodně věcí. Podle mě byli opravdu vyrovnaní sobě soupeři s Damišákem. Jen ta jeho chůze byla moc divná, ona ta dívčina co ho předváděla musela jít sním moc rychle aby on to ustál a ona šla za mnou, tak ho i pustila na delší aby měl ten krok a jak jsme šli po koberci tak v jeden moment mi skočila do cesty, že jsem o ní málem zakopli.
Rozhodčí Damišáka projela durch na calego a to jsem před ní musela jít rychle a pak mi řekla abych šla pomalu, že při té pomalé chůzi je pak vidět ty nedostatky. No a Damišák ustál vše na výbornou. Ten druhý pejsek to nemusel dělat a kdyby jo tak by propad. Od rána ho tam mučily s chůzi a trénovali rychlost. Tak že se jim to vyplatilo, ale jen vo očičko. Už jsem mu oběd na la černé kontaktní čočky.
Včera jsem uvažovala, že by bylo škoda s končit s výstavami a tak tlumit ten jeho předváděcí talent který má daný od přírody a po svých rodičích. Tak mám plán na příští rok jestli dožiji tak v lednu Olomouc a pak musím hned v únoru do Brna.
No a konečně mám slíbeno, že mi manžel už v sobotu hodí video a fotky s výstavy na stránky HURÁ.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 07:54
- Nahlásit
Verca
Veverko ona ta fazolka s tou velikosti bříška počkala na to abys jako mohla mít ty nádherné šaty na svatbě.
No a co svaly ti rostou u toho česáni?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:02
- Nahlásit
Romaine
Romanko no co to tady čtu o tom bříšku? To si snad o sobě ani vesnu nemyslíš? Holka ani nevíš jak já bych chtěla nějaká ta kila na víc a byla bych spokojena. Já mám za se celoživotní hendykep v tom, že jsem taková niť a to mi už bude 50let a vše co si obleču tak na mě visí, jen se podívej na videa a nebo na fotky jak to nevypadá vůbec vábně. Ty vole to je šílené.
Tak že takové řeči jako něco navíc to neberu, mě za se toho moc chybí.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:17
- Nahlásit
Tady je to jak po vymření... jako já Robbyho teď skoro nevidím, tak nemám co nějak napsat, ale už sem to nevydržela, Robby většinu času tráví na chalupě a když je doma, tak já v práci, takže mi zbývá čas na to venčení a nějaké to pohrání... No a furt zas bojujem s osinkama, co procházka, to asi 50 osinek. taky s tím máte problém nebo ste tak šťastní, že u vás nejsou? A napište něco, KURŇA
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 10:53
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak u nás asi ty osinky moc nejsou a to proto, že se tady stále kosí, ale jakmile zajdeme do lesa tak jsme obsypáni a to je jedině na ten hřeben co je moc nahusto. Si mě představ jak těm dvou to vybírám po jednom, ale na todle má dobré nervy můj. Ten je schopen jim to po jednom vybírat.
Jinak u nás vše při starém venčení, mazlení, papáni, zlobení a spinkáni.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:50
- Nahlásit
Ahoj holky
U nás taky skoro nic noveho.Samý zlobení kousání hraní a ták Ale to všechny znáte. Jen ted poslední dobou Armani dost zvrací tak nevím co s tím asi budu muset zajít k vetovi...
Jinak se mějte krásně a brzo napište
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:14
- Nahlásit
Opravdu to tady žije !
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 08:51
- Nahlásit
http://bisonci.wbs.cz/
Tak už mám to video a fotky na mých stránkách z výstavy v Brně.
Tak kdo chce, tak jukne.
A jako fakt to tady žije, ale asi svým tajným životem .
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:45
- Nahlásit
Tak tady je opravdu mrtvo...To bude asi tím vedrem...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:07
- Nahlásit
Já myslím, že ne jenom vedrem, ale tajným životem.
Jako každý kouknu, mrknu, nic nenajdu, jdu dál. Oni ti kulíšci jsou stále stejní a jejich lumpárny už známe.
Jen já jsem včera něco zažila co bych již nechtěla nikdy absolvovat, dvě hodiny jsem byla na prášky z nervama.
Šla jsem s kulíškama na prochajdu a to takovou větší, vše bylo v pořádku až do doby než mě napadlo, že nemám nic na pití. Tak jsem je přivázala pod strom to jako aby jim nebylo horko a že honem skočím si koupit pití. Jak jsem vyšla s krámu vidím, že kluci tam nejsou a v tu ránu jsem viděla v mozku jak mi je někdo ukrad. Přišla jsem k tomu stromu, že se jako budu rozhlížet a on tam byl roh budovy a tam seděli moji kluci. V tu ránu to ze mě spadlo, ale kolena se mi podlamovali ještě 2hodiny.
Nevím jak se s toho dostaly, vodítko bylo při ple na karabinku, ale to teď neřeším jen říkám, že ještě že Bišo je za vy slak a nikam neodešli páč kousek asi takových 5m je silnice kde to frčí a asi tak 10m je velké parkoviště.
Už nikdy více a to mi před 5dny uletěla Andulka Kájinek kterou jsem měla 2roky. Byla to moje chyba zapomněla jsem zavřít klec a dala ji na balkón.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
Darina1
Tak z toho bych asi Darinko dostala infarkt!Ale naštěstí vše dobře dopadlo Asi to bude tím že všichni sem jen najuknou zjistí že se stále nic neděje a jdou pryč....Chtělo by to někoho novýho aby to tu zas obživlo
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
Darina1
No, to já bych měla infarkt hned, tak bych ani nezjistila, že jsou o kousek dál. A jak oni byly? Jako vodítko u stromu a oni jinde? Jinak taky to mohl někdo udělat naschvál Lidi sou totiž někdy dost svi.. Já Robbyho takto nikde neuvazuju, protože mám o něj strašnej strach. U nás dokonce o jednom chlapovi vožralým se říká, že krade psy.. No a na co asi.. Přivážu si ho akorát u dveří lékárny kam fakt nesmí - celou dobu na něj vidím jak poslušně seí, ale stejně sem nervózní a to su asi 5 metrů od něj za dveřma prosklenýma Jinak bych ho nikde nenechala.. Ty už asi taky ne Hlavně že se neztratily, kluci jedni.. To by bylo nejhorší - když nevíš, co se s nimi stalo.
Doufám, že v září tu bude spousta fotek, když všichni tak užívaj prázdnin, že ani nemaj čas sem zajít! Však nemusíme furt kecat jen o psech...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 19:14
- Nahlásit
Moc děkuji za ty hřebínky, ještě se po nich někde podívám.
Darina1
To muselo být teda hrozný, já Claudí venku nechat ani nemůžu, za 3 minuty začne štěkat a nepřestane dokuď mě neuvidí, kdyby ji někdo odepl, určitě by se snažila dostat dovnitř.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:21
- Nahlásit
Simis
Romaine
MartinaClaudi
Holky moje zlaté věřte, že to byl zážitek na infarkt. Jak říkám už nikdy více. Já mám jednu věc dobrou tu, že Biško se sám naučil bránit a jakmile je někde beze mě a někdo by se přiblížil a to i nějaká známa osoba tak Bišo chytne hystericky děs a nikoho k sobě nepustí i když Damišák jde k tomu dotyčnému tak Bišo skočí před něho a nepustí i kdyby byli v autě tak nepustí. Toto máme odzkoušené a prověřené.
Jinak je mi to taky opravdu divné a asi možná nějaká dušička je spíš pustila, ale to je jen má úvaha páč jsem si jistá, že jsem je fakt zapla na karabinku a ještě omotala to pásmo kolem stromu. No ledacos se může stát a můj spíš říká, že jsem je špatně zapla, ale moc tomu nevěřím. Oni opravdu popošli s tím vodítkem za ten roh do stínu a to asi takové 3metry a tam si sedli a čekaly.
Už tak je mi na nic, že jsem pustila Kájinka a ještě aby se kulíškum něco stalo. Moje chyba nemám je nechat bez dozoru.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:22
- Nahlásit
Včera jsme byli s manželem v nemocnici na očním oddělení kam můj chodí co 14dní pravidelně k primáři na kontroly a operace. Tím že tam chodíme už tak dle pravidelné 2roky tak celý personál ví, že máme krásné psy. Což si mezisetbou roznesly páč musíme tam někdy být i 9hod a kluky venčím v areálu pod okny primáře. No a včera, že bylo takové horko tak sestřičky a primář za mnou chodily, že jako abych ty moje kluky vzala tam do čekárny páč tam je lepší vzduch a více stínu, jsou to totiž staré budovy snad už stoleté.
S poděkováním jsem to odmítla a to hlavně skrz pacientů aby jako neměli nějaké připomínky, ale tím že primář má chov Šarpeju tak tam pejskaři máj rej a i sestřičky okamžitě začnou vytahovat mobily a ukazovat ty svoje kulíšky. Jinak já kluky vytáhla ven a byla jsem s nimi na zahradě a bylo nám super.
Tak to jen tak malí zážitek a jinak jako obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:14
- Nahlásit
Darina1
Teda, to musel být opravdu hrozný zážitek, když jsi zjistila, že tam kluci nejsou Hlavně, že to tak dobře dopadlo
Holkyyyy, kde ste všechny? Já vím, léto, prázdniny...Já jsem na tom podobně Jinak u nás vše při starém (kluci se mají čile k světu a užívají léta se mnou ), akorát naše webové stránky prošly postupnou rekonstrukcí, tak se můžete juknout tady
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 22:52
- Nahlásit
Konečně mohu napsat, že rekonstrukce Robbyho stránek proběhla úspěšně a můžete jít jeho nové stránky zhodnotit. Ještě teda vše není 100%, čekám na reakce a jak to bude fungovat a tak ještě nějaké změny nastanou. Ne ale nějak zásadní, tak kouknite a napište..
krecinek
Jinak koukala sem na stránky a moc pěkné fotky... Chimney už pěkně vyrostl!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:46
- Nahlásit
Verca
Ahoj Verunko, no co to tady čtu, vy se rozrostete??? No téééda....tak to moooc gratuluju, nevím jestli jsi ještě pořád na tom stejném mailíku, že bych písla?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:34
- Nahlásit
Syska
Verči teď nejede net, ale mejl určitě uvítá jak ho zprovozní. Mejl má pokud vím furt stejnej.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:10
- Nahlásit
krecinek
Dívala jsem se na stránky, Chimley Montíka už pěkně přerost.
Fotky s chalupy se moc povedli.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 19:48
- Nahlásit
MartinaClaudi
Romaine
Díky No jo, Chimney už je chlapák, za pár dní mu bude rok
Romaine
Koukla jsem na stránky, pěkné
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:12
- Nahlásit
krecinek
Kracinku vždy mě potěší a nikdy neunaví pohled na šťastné pejsky.
Máš to pěkně nafoceno.
Romaine
Romanko máš ty stránky moc pěkné a asi bych už tam nic neměnila jen doplňovala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:53
- Nahlásit
Darina1
Zlato, mluvila jsi o nějakém příbuzném, co chce malé chlupaté zvíře-ještě chce?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 23:13
- Nahlásit
Darina1
Velké změny sem v plánu neměla, ale nějaké sem dnes udělala teď večer. Zrovna to nahrávám na net, takže zítra ráno můžete kouknout. Už je to v konečné podobě a obsah je komplet kromě ještě videosekce, která není celá, ale to ještě potrvá. nějaká videa tam ovšem sou. Byla bych ráda, kdyby ste to někdo zkusil stáhnou aspoň 1, jestli to funguje a taky když dáte otevřít, jestli se spustí.. No prostě co vám to dělá. Kdyby ste našly nějaký nedostatky, tak určitě pište!
Jinak dneska sem viděla po týdnu asi na 5 minut Robbyho a zas až v úterý - musíme na očkování. Jinak je totiž na "dovolené" na chalupě. A moc si to tam užívá. jen už moc nepřipomíná pejska
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 08:20
- Nahlásit
Mucholabka
Zlatíčko ano, stále zatím hledá páč to malé černé už tam nebylo, ale pozor nesmi jim s toho vyrost muflon a pozor nezvládl by ani to co máš ty on syn je totiž měkota tak že spíš něco plyšového a aby to bylo od štěněte. To jako aby si ho vychovali a rozmazlily od mala.
Zatím moc děkují.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 08:32
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak jsem hned koukla a video ani jedno se neotevřelo a nerozjelo. Jestli ještě můžu taková malá připomínka to co máš v lištách popsané je čitelné a dost velké, ale to co je psané bokem v hlavním obraze tak má moc pídi písmenka a já to nepřečtu ani brýlemi. To pídi je třeba u videa vlevo popsané co by měla tam být třeba Robi a kočka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 08:58 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Darina1
A co takhle kříženec trpasličího pudla a malého knírače? Mamce se zkřížila Fifinka a je z toho jedno jediné štěně, pejsek. Teď má 5 týdnů.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 09:36
- Nahlásit
Mucholabka
Tak já bych ho vzala, ale to by asi neprošlo oni mladí moc nechcou aby to byl pudlík, ale ještě jestli bude u Vás než se zastaví synátor určitě mu o něm řeknu. Možná, že projde. Zatím nabízej a jakmile se oběví tak dám vědět.
Jsi moc hodná, že na mě myslíš a určitě by byl pro ně ideálny. Tak zatím děkují a hned se poptám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 09:45
- Nahlásit
Darina1
On nemá psík kudrnatou srst jako pudl. Říkal veterinář, že vypadá jako malej kavkazák
Měli jsem zájemce, domluveno přes kámošku, ale ta si zatím stihla pořídit maltézáka, a ani se neobtěžovala to oznámit. Ale to neva, nebojím se, že by se zájemce nenašel. Mamka na netu neumí, tak jí dávám inzeráty.
|