| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:35
- Nahlásit
Verca
Díkym,tak to zkusím
A co ty,co mimčo,jsem si přečetla,že už kope a co holky,jak se mají?
Ne,žádný olej ale fotila to kamarádka,co má super foťák,tak to vypadá líp než ty moje amatérský rozmazaný
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:39
- Nahlásit
Verca
Veverko nepraskne věř mi za ty roky vytahováni těch blbečků mi ani jeden neprask.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:41
- Nahlásit
krecinek
Kracinečku tak jsem koukla a viděla, no a musela jsem ti tam nechat packu.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:47
- Nahlásit
Darina1
Koukala jse, dekuju za vzkazik,na oplatku mas ve svoji knize taky pozdrav od mych kluku
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:08
- Nahlásit
krecinek
no mimčo ještě nekope, jen cítím buď jemné pohyby anebo někdy mě žďuchá do boku, to ho i můžu trošku nahmatat. Zatím je od zadečku po hlavičku velký 10cm a má tam zatím dost místa, tak nekope.
Psiska se mají super, pořád baští syrové a vařené, musela jsem jim trošku přidat dávky, protože najednou hrozně zhubly, jak lítají po venku. normálně ti až závidím, jak s Chimneym cvičíš, asi zkusím dog dancing, myslím, že by to mohla i Eli, ona je hrozně pružná, skákací a moc hodná, krásně poslouchá, snad líp než Phoebe. Půjde jí nejlíp mrtvý pes, protože když se na ní zlobím, tak ho udělá. bobek jeden...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:24
- Nahlásit
Verca
Aha,tak to jo
Jinak Montík taky umí nějaké cviky z dogdancingu,slalom mezi nohama,otocky a nejlip mu jde popros za piskot,to by chodil po zadnich pres celou mistnost,ma uzasny smysl pro rovnovahu,to Chimney jeste moc ne,tak snad se to ale casem srovna ja s nim jeste nechci delat takvou tu chuzi na zadnich a skakani,prece jen radeji do toho roka pockam...
Takze to urcite s holkama zkus, bisonci jsou stejne takovi sasci legracni a panackuji snad od narozeni
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
krecinek
S tím panáčkováním máš recht, Phoebe ta vydrží na zadních nohou celou věčnost, Eli dělá spíš trpaslíka anebo skáče někdy i s otočkou ...
Já bych taky raději s takovými skoky do roka, nač riskovat, když je spousta další cviků, že?
A pořád jsou velcí kámoši? Není problém, když jde teď Chimney do puberty? Servali se už někdy?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Verca
Ne,zatim se neservali a doufam,ze to tak zustane. Jako perou se,to porad,ale tak za hry,proste si spolu hraji.Ale tuhle mel Monty narazenej ocas,protoze se venku honili a Chimney to asi neubrzdil a pristal mu na nem..nastesti to za dva dny klidu bylo ok...
Jinak myslim,ze jsou dobra dvojka,Montik i vydrzi tolik pohybu jako Chimney,jsme o vikendu byli na delsi prochazce,cca 10 km a v pohode to taky utapal
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
krecinek
tak to je super, ty naše opice se taky pořád rvou, třeba včera sedím večer u telky, pustím je domů a Pheobe si sedla vedle mě a dívám se, co pořád dělá s jazykem, jak kdyby se snažila něco z pusy dostat, tak se kouká a jí trčel z huby velký chuchvalec chlupů z Elinina ocasu (dokonce jsem pak našla místo na ocasu, kde ty chlupy chybí). Eli začne lítat, Phoebe na ní číhá a jak Eli proběhne okolo, tak se jí snaží zpacifikovat, samozřejmě s pořádným štěkotem.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
Verca
krecinek
Tak u nás je to samé Damišák nemůže dostihnout Biška tak se snaží na něho číhat a jakmile se mu podaří ho trochu přichytit tak Damiš škube Biška až ten s toho zaječí, ale chlupy ještě nelítaly. Když chci aby se Biško proběhl doma tak musím Damišáka vzít na ruky páč ten zmetek Biška zastavuje a nedovolí mu běhat. Venku to je v pohodě proto že ho Damišák nedohoní. Bišo už í přišel na to, že když chce dělat aktivitu tak musí mi to dat vědět a já chytnu Damišáka no a potom může blbnout. Doma oba blbnout nemůžou bo ho Damiš zastaví. Bišo vůči Damiškový je neprůbojný a vše mu toleruje a tím se citi Damišák na výsluní.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:47
- Nahlásit
Ahóóóój holky, tak jsem se sem zase konečně dostala!
A Verčo heč, já už vím co to bude.... Chcete to říct?
Jinak se mi dnes podařilo aspoň nějak vyfotit Candyho jak mi leží na břiše. Byla jsem dnes na odběru krve a když jsem přišla domů, tak se Candy přišel pomazlit jako by mě neviděl celej tejden.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:46
- Nahlásit
Candy
Jéééé, ahoj! No jasně!!! Povídej, co to bude????
Máš už velké bříško? Který týden teď máš?
Fotka je krásná.
|
nadari
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:32
- Nahlásit
Všechny vás zdravím. V pondělí jsem byla se Samem na očkování a při té příležitosti jsem se ho ptala co mám koupit na klíšťata, jestli třeba ten Frontline, protože mi ho jedna známá doporučovala. Veterinář mi ho podle zkušeností "pacientů" nedoporučil, že prý není moc účinný. A jak píšete, je dobrý spíš na blechy. A nabídl mi, prý je nejlepší, takový gel v aplikátoru, který se nanese na hřbet od lopatek k ocasu v tenkém proužku.
Stojí 120Kč. Neměla jsem sebou ani polovinu, tak si pro něj půjdu dodatečně, myslím do konce týdne bych to mohla zvládnout. Potom bych vám napsala jeho název, protože jsem si ho nezapamatovala.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
Verca
Tak jestli jsme se s paní doktorkou koukali správně, tak to bude kluk . Dokonce to i tak nějak od začátku cítím, že to bude kluk. Teď jsem ve 25. týdnu a bříško už mám pěkný, někdy se mi tam pěkně vrtí a jeho pohyby jsou i vidět, dělá mi bouličky na břiše.
Jinak já jsem už letos taky našla na psech pár klíšťat, jsou to pěkně hnusný potvory, fuj...
nadari
Budu ráda, když sem pak napíšeš název toho gelu, asi ho taky zkusím. S Frontlinem mám navíc takové zkušenosti, že lepí a plstnatí chlupy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
Candy
Candyku tak to je super správička.
Hele a proč tady nedáš svojí fotku jak jsi pěkně kulaťoučká a i s pejsky?
nadari
Nadari honem chci ten název, ale mi musíme ještě i něco na ty ku*vy blechy páč my jsme lepič bleší.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit
Candy
Candyku teprve teď jsem si všimla to ho bříška, že ty jsi mě poslechla a chodila jsi stále s foťákem? Mamino ty jsi taková šikula.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
Darina1ahojte pani!
jak zijete?ja zatim dobre,akorat jsem porad v praci,dnes jdu na svatek prace do prace,jak jste pani oslavila vcera slet carodejnic?ja dobre,byla jsem s hajanem na prochazce a pak jsme si sli sednout na pivo,co ti dva kulisci tvoji?chudak biluse,asi bych toho zemedelce umlatila.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:57
- Nahlásit
nemethova5
Dobrý den paní Hajanova.
Já se mám super a kulíšky taky páč jdeme ven běhat, spíš budou oni běhat a já budu stát a čumět.
Jinak paní svátek práce se odjakživa slavil prací, to nevíte, no jo vy jste ta mladší generace, že.
Čarodějnice jsem strávila v lůžku se psama a čumění na bednu.
Bilušce nezávidím páč já měla před léty taky otrávenou fenku NO a taky mi umírala před očima, jen se s toho vylízala, ale už měla celoživotně následky na játře. Tak ji budu alespoň podporovat na dálku ať to dobře u ní dopadne a pejsci ať jsou v pohodě.
Pac a pusu Hajankovy od Biška a Damiška
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 15:54
- Nahlásit
Verca
Ano, je to ono, máme takové tmavě zelené.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 21:03
- Nahlásit
Darina1
No náhodou jsem měla hned u sebe mobil, tak jsem ho blejskla mobilem. Naši fotku sem pak dám až dýl, ať to stojí za to. Jinak už mám 10 kilo navíc, hrozím se kolik ještě přiberu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 08:13
- Nahlásit
Candy
Holka šikovná. Už teď se těším až tě uvidím jako kuličku.
Za to ti posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
Holky tak jsem konečně poslala přihlášku na výstavu v tom Brně koná se 29.6. Tak že kdo jste blízko Brna tak si to zapište do diáře a hlavně, že se začíná vystavovat hned v 9.00hod to jako pro někoho, že Romanko. Ráda každého uvidím a hned se i seznámím.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit
Darina1
Ahoj, já nic neslibuju, to že sem z Brna neznamená, že budu mít čas.. Den předtím mám poslední zkoušku a jelikož ten měsíc bude strašně náročnej teď, tak nevím, jestli se mě bude chtít.. Mě ty výstavy fakt vůbec neberou.. Chodím tam hlavně nakoupit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 15:38
- Nahlásit
Romaine
Hele děvče co tě baví a nebaví mě, ale vůbec nezajímá. Prostě si natoč budík a do devíti tam budeš. No kdybys přišla i o trochu dřív než ten blázinec začne a my mohly v klidu podrbat, tak bych se ale vůbec nezlobila. Jsem milá, že.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:11
- Nahlásit
Darina1
Jak říkám, já nic neslibuju.. Jestli dojdu nebo ne se rozhodnu až ten den.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit
Romaine
Jasně, že to záleží jen na tobě a na nikom jiném. Rozhodneš se a uvidíš. Zas to tak neber.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Darina1
Já tě jen upozorňuju, abys se mnou nepočítala neboj se, že bych se nechala do něčeho nutit
Jinak Robby si od středy užívá na chalupě, takže ani nemůžu o něm něco napsat.. Vrátí se mi až dneska večer..
|
nadari
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:53
- Nahlásit
Ahoj všem. Jak jsem slíbila, byla jsem u vet. pro ten gel proti klíšťatům. Opravdu stál 120Kč. Je na jedno použití a účinnost má cca 1 a půl měsíce. Čím častěji se pejsek koupe tím je doba účinnosti kratší. Potom se ale může dát nový.
Takže název přípravku: "Duowin contact, Petit Chien do 7,5kg" zn. Virbac.
Aplikace: udělat pěšinku na hřbetě od lopatek ke kořenu ocasu, nanést (chvilku pejska nehladit, abyste gel nesetřeli). Prý potom zůstane na hřbetě jakoby "umaštěná" srst. Tento jev by měl ale do dvou dnů vymizet.
Protože nevím jak sem vložit fotku, Dám fotku toho přípravku do galerie "bišonek Samuel".
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:31
- Nahlásit
Darina1
Darinko, já sice 28.6. budu v Brně, ale hned další den odjíždím na dovču do Luhaček (heč ), takže se tam ani zdržet nemůžu... Ale budeme na vás myslet.
Candy
no já se zas tak nekulatím, nejdřív jsem zhubla v prvním trimestru 2 kg a teď v 18 tt jsem zpátky na váze a plus 1 kg. Jsem zvědavá, jestli to nějak šíleně do svatby vyletí, za tři týdny už nás čeká velký den. A co chutě? Už máš? Já bych se utloukla po ovoci, jak je vidím, tak jsem k neudržení.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 08:54
- Nahlásit
nadari
Děkují za ten ukázakovy gel. Když budem chytlavý tak skusím ho koupit, ale my opravdu spíš na ty blechy, ale co není může ještě být.
Verca
Veverko tak jo alespoň na mě mysli páč to budu moc potřebovat a Mezi. jsou dost těžké na získáni titulu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:25
- Nahlásit
Tak jsme ráno vyndali prvního klíšťáka Bléééé... Já teda ne, mě se z toho dělá fakt špatně, takže musela mamka, naštěstí má pravou ruku ok (levou má totiž pořezanou a zavázanou). Ale měl ho úplně nad pravým okem, úplně těsně, takže se ta sviňa velká hrozně blbě vyndávala. I mu tam trošku tekla krev Ale dnes deme stejně na vet, tak se nám na to koukne. Fuj, ty hnusný bestie..
|