Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:41
- Nahlásit

Romaine
Romanko už nemakej a jen pěkně hajej.
bisonka
Bišonečko pokud pojedeš jiným dopravným prostředkem tak bych asi Bambi nechala doma i když to není za se až takový problém, ale je to opravdu na delší čas.
Candy
Verca
No holky moje zlaté to je jasné, že musíte mít ten foťák stále na krku a nebo po ruce miláčka a honem řvát FOTÍT.
nemethova5
Paní vůbec nevadí, že tady vpadnete, my Vás rádi uvidíme a už Vám posílám sovu.

Tak už jsem přijela a kluky mám tak nádherné až se nad nimi usměje srdíčko. Mám je již připravené na výstavu. Paní Králova a kurát říkala, že je škoda, že Bišo je bez PP páč by sbíral jen smetanu, že se fakt poved. Jo a máme nový střih který se jmenuje Skandinávsky, ale já je vidím stále stejně ostřihané jen jsou opravdu jak vatička.
Dneska jsem byla jak taxi a jsem už s toho unavena a to ani mi neměnily okna.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:34
- Nahlásit

Tak máme s Claudí smůlu, na výstavu do Brna nepojedem, odjíždíme na dovolenou.

Představte si, byli jsme na procházce, Claudí něco čmuchala a tak se trochu zdržela, pak nevěděla asi kde jsem a tak se rozhlížela, pak mě uviděla, hrnula si to kolem dětskýho hřiště a tam najednou asi osmiletej kluk na ostatní děcka zakřičel,"týýýý brďoóóó, ten pes letí nejmíň šedesátkou." No to bylo takový nadšení, úplně jakoby viděl své nejoblíbeňější auto.

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:47
- Nahlásit

Darina1
Tak mužeš vzít oba kluky, hlídání bude. Jedeme já verča a mamka a Bambi samozřejmě, taťka nás tám odveze

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:09
- Nahlásit

Darina1
JJ, určitě vem i Biška, my ho pohlídáme.
Darinko, jaký máte kruh? Chci jít i na havany, bude tam LenkaK, tak jí chci taky fandit. Ona má kruh 6.

Candy
i kdyby jsi mě zabila, tak si nevzpomenu na značku. Ten kočárek je u bud. tchýně (sice nejsem pověrčivá, ale pořád jsem na začátku těhotenství a nechci doma mít nic pro miminko), tak si tu značku ani nepřečtu, ale jak tam pojedeme, tak na ní mrknu a písnu ti.
My máme tříkolku, moje mamka se zhrozila, že tříkolky jsou hrozné, že to přední kolečko se hrozně točí, ale to naše fakt ne, je skvěle pevné, přesně na náš terén.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:17
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko to víš Claudinka to je menší torpédo. Jo a Martinko to je mi líto, že nepojedeš na výstavu do toho Brna jinak já tam asi na 99% budu uvidím jak dopadneme teď v Ostravě a tak bych tě chtěla taky poznat a i Claudinku.

bisonka
Bišonečko tak jsi mě ukecla páč já ještě dnes ráno jsem uvažovala, že toho Biška fakt nechám doma. Jen chci ti ho ukázat abys viděla jaký pak je to frajer.

Verca
Verunko tak kruh mám 12, Lenku bych taky ráda poznala a viděla.

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Darina1
bezva díky.. ja sem zvědává co to naše pometlo na tvé kluky řekne a budem tam už v 8 tak aspon pokecáme
Jinak ať Bambi nedělá ostudu tak ji jdeme dneska nebo zítra koupat, to bude něco..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:20
- Nahlásit

Darina1zdravim pani,diky za sovu,hajana fakt s sebou tahat nebudu,by tam asi zesilel pri tom poctu psu,pak zavolam,rada te uvidim.tak kruh mas 12,tak to je hlavni,jinak jste byla u psiho kadernika jo?jsem zvedava na ten novej strih,zatim se mejte pani.dana

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:16
- Nahlásit

čau holky, teď nám pro změnu nejel den net, tak sem sem nemohla. teď valím s Robbym na přehradu, tak pak někdy večer se ozvu..

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:24
- Nahlásit

Romaine
tak si to užijte Včera sem jela přes Brno a máte tam bezkonkurenčně nejtepleji z cele ČR

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:06
- Nahlásit

bisonka
No, to jo, ale až tak příjemný to není Jsme byli na té přehradě a to vedro bylo šílený! Sem kupovala vodu a kelímek, aby se mohl Robby napít a kelímek zůstal prázdnej! Úplně to rychle vychlastal a jak to bylo studený, tak se pěkně zakuckal, blbec.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:38
- Nahlásit

Romaine
No Romanko vy si žijete. Já starý chudák nemám ani čas na net. Mě alespoň politujte. Jinak jsem vzala jako předváděčku a že vyzkouším Damišáka a ten blb to umí a i pěkně ten postoj jen mu přidržují ocas. On i tu hlavu drží na horu, ale to bych se bála mu to nepřidržet nemám ještě v něm tu důvěru, ale drží jí sám. Já jsem u něho jen jeho doplněk.
Tak holčiny pas a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

Darina1
Jak si žijeme? Já su celý týden ve škole, pak do práce a na Robbyho nemám moc času, tak mu to musím vynahradit, když jsem doma.

Kdy máte tu výstavu? Doufám, že hodíte pak fotky..

No a kde zase všici ste?

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

Romaine
No kde asi můžou být? Dneska je ta výstava. Já už jsem u skorotchýně na obědě, ale Darinka a Janik tam ještě jsou. Darinka jde až jako poslední. Já už jela dřív s Věrkou, oni museli jet a tak jsem si řekla, že pojedu taky, protože ten smrad tam byl někdy pro mě neúnosný, divím se, že jsem tam dnešní snídani nevyblila. Myslela jsem na vše, ale na smrad jsem úplně zapomněla a jednou se mi za zády vykadil velký pes, měl skoroprůjem a já myslela, že to nedám. to bylo pak po celé hale. Ale dala jsem to.
Pak tu hodím fotky, sice jich moc není, ale aspoń něco.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

Verca
No, tak to potom jo, když se ulejvaj na výstavě

No to by mě taky nenapadlo.. Tak hlavně žes to zvládla. A jak se těšíš do školy? už áš hotovou tu matiku? Já nééé. A nevím kdy to napíšu. Zítra mám poslední odpo volné, relativně, tak budu muset zítra..

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 19:51
- Nahlásit

http://bisonci.wbs.cz/
Tak holčiny moje zlaté honem sem napíši jak si Damišák vyšlapal V2 a Res. CAC. Jinak nás porazil moc krásny pejsek ze Slovenska a on si to opravdu zasloužil páč on byl nádherní. Já jak mile jsem ho viděla tak jsem věděla, že to bude on a taky jo a kurát nám rozhodčí moc pochválil u Damiška hrudník a že vypadá jako chlap.
Jinač su tak unavená, že jdu s pat. Na mě to opravdu není a nebylo mi ani dobře a to nejsem v jinačí.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
Jo a koukněte na moje stánky můj už tam dodal nové fotky, videa a PP.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:52
- Nahlásit

Darina1
Blahopřeju! My byli teď večer na stříhání, tak ho zítra vyfotím, ale fotky budou až za dýl, protože teď vůbec nemám na nic čas.. Možná příští víkend.
Zítra se tu zase zastavím kouknout, co ste tu stihli napsat, tak snad něco jo.. Zatím se mějte.

Simis
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

Darina1
Ahoj Darinko!Tak sem koukala na fotečky a na video z výstavy...Damišáček je opravdu fešák...Krásně se předváděl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:07
- Nahlásit

Darina1tak pani,zdravim,jeste jednou dodatecne gratuluji,i kdyz jsem u vas nestala primo u kruhu,jinak davidkove pozdrav vyridim,jinak mate moc pekny hafiky,jeden hezci nez druhy,jinak jste pani velice prijemna,dam vzdycky na prvni dojem,jste prirozena,normalni a na nic si nehrajete a o bod vic pro vas,mate tajnou lasku ovcaky,i kdyz jsme spolu malo mluvily,tak bylo super.dana

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:39
- Nahlásit

Tuhle mám moc ráda. Takový stále vysmátý Biško Bambi s Damišem Zleva Bambi, Damiš a Biško
Chudák Bambi pořád čelila sexuálním útoků Biška.
A fenečka, která, si myslím, oprávněné získala BOB

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 15:40
- Nahlásit

Romaine
Simis
Moc děkujeme za blahopřáni a prý vskazuje Damišák, že se v Brně bude snažit víc aby teda měl už za se toho Bobika.

nemethova5
Paní i já Vám moc děkuji, že jste se stavila a mohla jsem Vás poznat a zároveň díky za pochvalu pejsku, to víte pochvala zahřeje u srdíčka.

Verca
Veverko potěšila jsi moje ho, říkal že i když tam nebyl, ale že ty tvoje fotky ho rozesmáli a prosí tě jestli by bylo možno, že bys mi je poslala na e-mail abych si je mohla dát do galerky a hlavně budoucí snachu, že jo.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 15:47
- Nahlásit

Verca
Jo a prý ti mám honem připsat, že k té silné trojce ještě chybí ty tvoje dvě a byla by to pětka jak vyšitá.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 19:20
- Nahlásit

Darina1
Ahoj, budoucí snacha je kočka co? Teda peskočka
Sice na te fotce kde sou všichni se tváří že jako se nebude dotýkat nějakých chlapů , ale však si viděla, že hned pak změnila a už se ji i líbilo.

Verca
Jaja Veverko, hezky fotíš..

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:35
- Nahlásit

bisonka
Bambinko to výš, že jsi koňa. Už se Bišo nemůže ani dočkat sama jsi viděla co jeto za úchyla sexuálního. Damišák ten byl v pohodě, ale Bišo jak když má černo před očima a vidí jen fenečku. Hold příroda.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 06:57
- Nahlásit

Holky, já teď chodím jen škola, práce a spát, tak sem házím jen odkaz na super video. Stojí za to celé 2 min.

Dá se tomu říct opravdu inteligentní pes a hlavně hodně hravý

URL

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:31
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak vám oznamuji, že včera nám dorazila mezinárodně uznaná chovatelská stanice s názvem GADELAI . Juchuuu, vyšel název, který jsem chtěla. Sice tohle bylo na druhém místě, ale pak jsem litovala, že jsem ho nedala na první. Líbí se mi, že je zvučné, krátké, snad si ho všichni zapamatují...sice nelze přeložit, protože to je zkomolenina dvou jmen mých milovaných sestřiček.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:32
- Nahlásit

Romaine
Jako zas tak se do školy moc netěším, kurňa... Dneska jsem s hrůzou zjistila, že toho 17.5. píšu test z psychologie a nemám doma ani skripta, Míša to nezkopírovala!

bisonka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:30
- Nahlásit

Verca
hezké gratuluju a jaký byl ten první název?

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:40
- Nahlásit

Romaine
Romanko super pejsek. Takový malý šikula. Ti mojí absolutně nechcou žáden balónek a to nevím proč. Oni odmítají všechny hračky opravdu si s ničím nehrají jen sami mezi sebou a kurát sem tam Damišák a to jedině s nějakým plyšákem.

Verca
Verunko moc děkují za posláni fotek. Přišly v pořádku.
Název chovné stanice je chytlavý a pěkný a kurát proč to nemůže být ČESKY. Výš, že já jsem na ty české názvy, já mám alergiky na ty cizí názvy.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:05
- Nahlásit

bisonka
Ani se neptej.

Darina1
Darinko, ale to není cizí název. to je zkomolenina jména Gabka a Adélka. Adéla je v nějaké jazyce snad Adelaida, či jak, tak jsem to tak nějak zkomolila. Nechtěla jsem anglický název, nepřišla jsem na žádný, který by se mi echt líbil...

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:12
- Nahlásit

Verca
No to já vím, že to máš komoleninu, ale přece je to tak cizí. Proč jsi třeba nedala název VEVERKA je to český, hezky a chytlavý. No ne a to by se mě moc líbilo.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání