| Autor |
Zpráva |
Simis
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:44
- Nahlásit
Romaine
Me se z nich taky normálně zvedá žaludek BLÉÉÉÉÉÉÉÉ....Vubec nevím proč mrchy mizerný existujou
My sme ted byli týden u "budoucí" tchýně a ta bydlí u lesa a klíště sme měli skoro denně Ale naštěstí sme je vždycky našli brzo že nebyli nasátý
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit
Simis
Když sem byla ve škole, tak mu našli další za uchem! Fůůůůůj.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:59
- Nahlásit
Tak Robby má možná zánět močových cest a nebo v horším případě cukrovku. V tom nejlepším samozřejmě nic a příznaky nic neznamenají.. Ale zítra na nás ráno myslete, protože musíme donést doktorce ranní moč a to chytání do misky bude fakt asi zábava, protože jak začne a já mu tam strčím misku, tak on 100% přestane a budeme mít houby. No a snad ne počůraný ruce Chjo, to bude boj..
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:07
- Nahlásit
Romaine
A jaký jsou příznaky té cukrovky? Jak se to pozná?
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit
Romaine
Ahojky tak jakpak jste dopadli???Snad dobře a ste zdraví
To chytání moči do mističky si nedokážu představit Musíš nám povyprávět jak to dopadlo a kolik si toho chytla
Tak držíme palčáky
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit
Ahojky holky...
jdu Vás tady všechno pozdravit, protože dnes odpoledne odjíždím s mažoretkama až do úterý do Francie a Belgie a potom hned ve středu odjíždím se třídou na školní výlet do Prahy, takže se na net dostanu asi až příští víkend.
Tak se tady mějte všichni krásně. Snad bude hezky tady i v zahraničí a já Vám potom napíšu, jak bylo a co jsem všechno viděla. Jestli budou fotky, tak jich sem taky pár vložím.
Tak ahojíííík... Janča a Andošek
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit
\Ahojte, tak vám můžu říct, že naštěstí testy dopadly dobře a Robby je zdravej jako řípa Chytání moči do mističky vám popíšu večer - jsem v práci a nemůžu tu být moc dlouho... A hlavně sem tu tajně
Jinak Marti pozná se to tak, že pes začne pít mnohwem více než normálně, často čůrá a hodně.. Je to stejný příznak u cukrovky i u zánětu močáku..
Ještě mu teda musíme změřit, kolik toho denně vypije a vzhledem k jeho váze, pokud to není víc jak půl litru denně, tak je to dobrý... Mohla by to být ještě totiž štítná žláza nebo ledviny a to nepozná z moči, ale z krve, tak aby jsme ho zbytečně netrápily, pokud toho nevypije víc, tak je to ok.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:07 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Přijímáme gratulace, protože jeden malý kráááásnýýý bílý pejsek jménem ROBBY dnes slaví své
3. narozeniny!
Od paničky dostal dobrůtky a nové prasátko a od nějaké hezké, milé a povolné fenečky by přijmul trochu jiný,lepší, dárek, kdyby se nějaká nabízela..
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit
Romaine
Tak to je dobře že ste zdraví
Jinak tedy samozřejmě gratuluji k narozeninám
At si je chlapec pořádně užije.... Jo a ty ho moc nezlob když má ty narozeniny jo a žádný zakazování, napomínání atd ....
musí si dnešek pořádně užít aby si ho pamatoval
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:02
- Nahlásit
Romaine
Robby my dva kulíšci ze severu ti posíláme moc hezké přáníčko k t vím třetím narozeninám a k tomu připojujeme pac a pusu od Biška a Damiška.
Škoda, že nejsme fenečky, to by si se měl.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit
Simis
No, ráno jsme ho trápili s tím nabíráním moče Ale my jsme se nasmáli.. A jestli nás někdo pozoroval, tak se divím, že na nás neposlali rychlou Byl z nás chudák úplně mimo
A jinak já su v práci, takže je doma s mámou a bratrem.. Tak nevím co s ním dělaj Ale zítra jede zas na 4 dny na chalupu, tak bude v 7. nebi! Tam je celej den na dvoře a vrátí se úplně vyřízenej a pondělí prospí a relaxuje Ten čerstvej vzduch je holt zmáhající...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit
Darina1
Tak on by nepohrdl ani klukem - uchylák Akorát by to nebylo úplně ono Ale to by se spíš poprali, protože kdyby chtěli oni po něm skákat, tak to on néééé, to může jen on...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:09
- Nahlásit
Romaine
Tak to Robbymu přejeme vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, kamarádů, ..........
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:30
- Nahlásit
Doporučuji navštívit www.4dog.cz Je to internetový obchod a moc se mě líbí..
Jinak trochu popíšu to chytání moči Nechali jsme ho doma ráno dýl, aby mu to pak pěkně šlo a šli jsme s mamkou - já ho držela nakrátko na vodítku a jak Robby zvedl nožku, tak mamka šup tam kelímek a ten mršák si jen cvrkl, takže takto furt znovu a on na nás tak divně koukal a snažil se od mamky dostat co nejdál s pohlede - s tím kelímkem se ke mě paničko vůbec nepřibližuj! Ale asi po 20 pokusech sme nasbíraly dost a měli ste vidět ten radostný výraz v obličeji, když mamka šla pryč s kelímkem a my šli ještě se projít No, kdyby nás někdo natáčel, jak tam lovíme psí moč, tak to je fakt k popukání.. Hlavně jak se Robby choval.. Doufejte, že to nikdy nebudete muset podstoupit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:13
- Nahlásit
Romaine
Dodatečně přejeme mnoho zdraví a štestí
Jinak holky,můžete se kouknout na naše nové stránečky,trochu jsem je poupravila a najdete nam i nějaké fotečky,je tam odkaz na fotogalerii na rajceti z dnesni prochazky,Chimney dneska plaval!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
krecinek
Ahoj
Mám dotaz úplně mimo. Jak vkládáš do textu na stránkách ty smajlíky? Mám taky estranky a ještě jsem to tam nikde neobjevila.Díky za odpověď
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:41
- Nahlásit
maxim
Já to tam mám normálně v nabídce,když píšu text...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit
To já jen tak.. Když měl ty narozky...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 22:29
- Nahlásit
krecinek
Hmmm, já ne.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit
Co to tady zase je? Nebo spíš není... Chtělo by to asi nového člena, aby se to tu rozjelo...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit
Romaine
Ahoj
Mas pravdu,nejak moc to tu vazne....
Uz ani Darinka tu neni...a ani emikami nedava fotecky prcku...
a Verca s Candy ted asi maji uplne jine starosti
A navic venku je taaaak nadherne (bohuzel se musim ucit a psat Jeste ze mam aspon ty svoje psi kluky a zaminku,jak se dostat aspon na par hodin denne ven
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:04
- Nahlásit
krecinek
No Darinku už to asi taky omrzelo být tu furt sama, ale je fakt, že se mě taky nechce sem nic psát, zvlášť, když ani není co, Robby spí, chodí ven a hraje si, ale nic vyjímečnýho se neděje, takže co psát..
Jinak tě úplně chápu, mám zkoušky, přijímačky a ještě budu dělat mezinárodní zkoušku FCE z angličtiny.. No a vlastně ještě chodím do práce, takže to je teď taková haluz. Ale teda tomu učení zas tolik nedávám.. Učím se hlavně angličtinu a pak až na VŠ zkoušky, ale je fakt, že sem pozadu se seminárkama. V pátek musím jednu odevzdat, ještě sem nezačla psát, ani si nevybrala téma a to jdu po, ut a čt do práce, takže mám na napsání jen středu. Ale to su celá já. Vše na poslední chvílu. Ale aspoň sem si pučila knížky z knihovny k tomu předmětu, tak snad to dám nějak smysluplně dohromady.
Jinak Verča nemá doma net, takže jestli nebyla v pátek v práci nebo neměla čas, tak se tu ani ukázat nemohla a vzhledem k tomu, že bude tento víkend psát jednu zkoušku a další se vdává, tak toho má teda fakt dost.. No a Candy už práskla co bude mít, tak snad se to od ní tady taky dovíme, ale ona má myslím ještě čas. No v pátek přijede zas do školy, tak uvidíme, jestli se nebude mít čím pochlubit Co Veru? Ale teďkom už nemůžeme kecat o přednáškách, protože už jde do tuhého
Jinak tady je krásně až moc.. Dneska sem jela asi 20 minut autobusem a teda bylo mě z toho hnusnýho vzduchu fakt špatně. Fuj. A to bylo tak 28 st.c., tak nevím co budu dělat až bude přes 30. Ale jinak Robby se mi vrátí zu chalupy až zítra ráno, takže ani venčení mě nevytáhlo ven a musím říct, že jak nejsem zvyklá být celý den doma, tak sem pak šíleně unavená, když vůbec nejdu ven a mám jen otevřený okno Ne, že bych teda jako nevytáhla 4 dny paty z baráku, ale přece jen to není 4x denně
No, tak sem to trochu protáhla ať máte co číst, tak taky napište něco i co se netýká pejsků, ať to tu úplně neupadne.
Zatím se mějte kráááásně a pište, pište, pište...!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:16
- Nahlásit
Wow.. Až tak dlouhé sem nemyslela, že to bude
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit
Romaine
Ahojky ahojky ahojky...
Tak to tedy koukam co se tu dělo za těch pár dní co sem tu nebyla
Já se tedy omlouvám že sem nepíšu častěji ale bohužel taky nemám doma net takže můžu psát, jen z práce
Tak snad mě za to neroztrhnete
Jinak já taky žádné extra novinky s Armoušen nemáme...Ve čtvrtek jsme se byli s Armoušem a jeho kámošem Maxen projít...Udělali sme si delší romantickou procházku podel berounky....No co vám budu povídat s kámoškou sme se zakecali a na vteřinku jsme psíky ztratili z dohledu a oni zneužili situace a šup do vodičky
Bylo jim úplně jedno že je voláme z5 náramně se jim ve vodě líbilo tak si řekli že prostě nevylezou Plavali dál a dál až asi po půl hodce se jim zachtělo vylezt....No kdybyste je viděli....To bylo dílo...Místo bílých kuliček před náma stáli dvě špinavý mokrý slepice No docela sme se nasmáli
No a to je asi tak vše co jsme zažili
Jinak já už tedy zas sedím v práci takže dnes žádný vzrůšo venku nebude....Docela mě to mrzí když je takhle pěkně a ja tvrdnu v kanceláři... Ale co nadělám
Tak se tu zatím mějte hezky a koukejte něco zajímavýho napsat
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
krecinek
Romaine
Tak já napíši co je u mě nového a víte, že nic jen to, že jako obvykle jsem napíchla na kapakach tak, že to je tak, že stále spím a jsem furt unavena. Těch kapaku už začíná být moc a jsem zvědava co se bude dít až mi nebudou zabírat tak je asi budu pít.
Jinak kulíšky se mají fajn páč jsou nejraději když se můžou ke mně přitulit a to teď kom je hodně x jak stále ležím a spím tak oni semnou. Holt jsme gaučaci, ale já jim slíbila, že už to dlouho nebude trvat a za se budeme běhat.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit
No co to je?!? Jdu se sem kuknout a nejsme na 1. straně! To se musí napravit.
Takže, včera mě došel balík s věcma pro Robbyho. Koupila sem mu novou - větší, misku, vytahovač na klíšťata - takovou tu vidličku a konečně sem se odhodlala a investovala do hračky na pamlsky. Večer jak sem došla z práce jsem mu tam pár pamlsků dala a měli ste vidět, jak se mu hrčka líbila. No dobře, ten vnitřek, hrál si s tím asi půl hodiny, než to vše vytahal a pak teda už mu to nic neříkalo, ale na půl hoďky se zabavil a pamlsky ml nalámaný, aby toho neměl, moc, takže to bylo fakt dobrý. Tak jsem zvědavá, jestli to tak bude vždy. Používáte toto někdo? ne že bych mu to chtěla dávat každý den, tolik kokinek zas nemusí, ale tak třeba jednou týdně.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:40
- Nahlásit
Romaine
tu hračku taky delší dobu koukám ale pořád se rozhoduju zda to koupit či ne...chtela bych mu jí pořídit na chvíle když bude doma sám aby měl o zábavu postaráno...Tak pak poreferuj jak je hračka úspěšná A jakou vidličku jsi si pořídila na klíštata???Já sem koukala po takovém tom zeleném háku ale nevím zda to s tím budu umět...Máme doma ty klasicky kleštičky a na ty já jsem prostě levá
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit
http://www.4dog.cz/sm/product/otom-vytahovac-na-kl istata-hacek-2ks
Toto na ta klíšťata - asi jsi myslela taky toto.
http://www.4dog.cz/sm/product/motivacni-hracka-rol ling-snack
A toto velikost s na ty dobroty.. Myslím, že úspěch zaručen u každého psa, ale nic se nesmí přehánět - čím víc pamlsků, tím víc se ničí játra Takže fakt jen občas.. A nebo možná by i zabraly granule, pokud je váš pes žere normálně... Náš by to nechal vypadaný na zemi z toho
http://www.4dog.cz/sm/product/trixie-miska-keramic ka-s-motivem
No a tuto litrovou misku, když už to sem vše dávám. Akorát mě teda naštvali zase, že nálepka byla jako snad vždy uvnitř misky, tak sem to jak debil drhla pod vodou, protože sem nechtěla používat ředidlo ani odlakovač, když z toho pije, tak to sem teda nadávala... Nevidím problém dát tu nálepku zespod přece...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:41 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Romaine
Ahoj, ten míček je celkem dobrý nápad, ale myslím,že by tím tady Chimney rozboural půlku bytu míček máme jenom na ven...a co se týče pamlsků,tak u nás mizí po hrstech,že je nestačím už ani dokupovat. S Chimneym pilně trénuju poslušnost i dogdancing a ani Montíka o nic nešisím a taky mu dopřávám (a už taky umí pár "psích kousků" z dogdancingu...) Už nevím,jaké pamlsky dávat, oblíbila jsem si teď různé tyčinky a plátky,co se vezme jeden do ruky a odlamuješ si a odlamuješ...
Ale už mi dochází inspirace(na salám a sýr je teď teplo a kousky masa do kapsy taky nejou moc praktické...)
Darina1
Tak se brzy uzdrav,ať můžeš s klukama lítat po venku,když je taaaak krásně
|