Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit

Simis
Vďaka Taky sme ti dali 1 kostičku Kecáááám Samo, že 5 kostiček

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:17
- Nahlásit

Zdravím, mám dotaz na majitele havaňáčků, kam se jejich miláčkové tetují. Našel se záhadný psík, je tetovaný, ale neví se co je to za plemeno, je ostříhaný...

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:49
- Nahlásit

kokrvnouzi
No snad jak každý pes - ucho nebo stehno.. Kde sou si vybere majitel psa...

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:57
- Nahlásit

Udělejte svému pejsku profil na Hafíci.cz a do kolonky od koho jste se o tom dověděli uvěďte prosím e-mail romaine@atlas.cz Děkujem!

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit

Romaine
No to vím taky, ale právě mě zajímá jestli do ucha nebo do slabin a na kterou stranu, to si nevybírá majitel, to má každé plemeno daný...

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 19:07
- Nahlásit

kokrvnouzi
Tak o tom sem fakt nikdy neslyšela. Mě bylo řečeno, že si to rozhodne majitel. Ale jinak pokud vím, tak všichni bišoni včetně havaňáků to maj v uchu. Náš v pravým. Ale můj je frizák.

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit

kokrvnouzi
Tak já havaňáka mám a tetování má v levém uchu.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit

Claudi to má také v levém uchu.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit

Děkuji za odpovědi, dle plemenné knihy se však o havaňáčka nejedná, pod jejím čísle je u havaňáků registrován pes...

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 16:28 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Holky, tak jestli vše dobře dopadlo, tak Verča je už vdaná. Už je to pár hodin, takže teď už slaví a užívá si svého novomanžela! Takže Veru gratuluji, protože věřím, že jsi neomdlela a ANO řekla

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 16:31 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:40
- Nahlásit

Tak mohu potvrdit že Verča oparvdu vdaná je

neomdlela a vše proběhlo jak mělo. A jako správna bonzalka vám tu hend hodím fotky. :-D

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 22:09
- Nahlásit

bisonka
Závidím, žes to viděla naživo.. Je nááááááááádhernááááááá! A ta fotka s Phoebe a Eli je super... Koukám, že jim i vyšlo počasí.. Bylas aji v kostele nebo už jsi hlídala ty psí slečinky? Verča sem asi nepřijde, když bude doma bez netu, tak musíš nabonzovat ty Teda úplná princezna..

No tak Veru přeju móóóóóóóóc a ještě víc štěstí a spokojenosti a zdravé krásné mimčo. No a uvidíme se v pátek, tak užívej volna a novomanžela

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 00:48
- Nahlásit

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 08:30
- Nahlásit

Pro Verunku a Petra.
I my se připojujeme ke gratulantům a přejeme Verunce a Petrovy moc hezký život, pohodové miminko a ať vše vyjde v životě co si spolu naplánují.
To a ještě mnoho dalšího do společného života Vám přejí Darinka s manželem a samozřejmě nesmí chybět ani Biško a Damišek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 08:32
- Nahlásit

bisonka
Bišonko no fotky jsou překrásné a tam jak jsou s holkami tak ta je fakt úžasná.
Děkujeme.

bisonka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit

Romaine
Jojo byla jsem na úřadu, kde měli svatbu, byla jsem tam se ségrou, pač sme dělaly psí chůvu - ano i Phoebe a Eli byly v obřadní síni

Verči to fakt hrozně moc slušelo A počasí taky vyšlo vysvitlo i sluníčko

Jinak Phoebinka Eli i Bambi teď chrápou, protože jsou celé unavené z toho řádění

Darina1
Není zač, hezčí fotky bude mít Verča od paní fotografky samozřejmě, já jsem jen na rychlo pocvakala, ať můžete kouknout

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 13:47
- Nahlásit

bisonka
Já napsala v kostele, blbec Ale jako vím, že na úřadě Holky byly uvnitř, jo? To s tím tam neměli problém? to se divím. U nás nevím jestli by to prošlo.. Ale když sou vychovaný, tak proč ne, to Robby by se tam snažil něco vyžebrat

Kdy holky vracíš? Kdyžtak pozdravuj..

Jinak tvoje fotky sou jak od profesionála. Co máš za foťák?

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 17:40
- Nahlásit

Verča

Mooooooooooooooooc gratulujeme :u: Fotečky úžasné, sluší vám to tam a psím holkám taky

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:20
- Nahlásit

Ahoj holky, no já věděla, že sem mám dnes najuknout, jsem ráda , že to Verče krásně vyšlo, opravdu jim to moc sluší, no a psala, že to byl její nejkrásnější den, takže si to asi patřičně užili,což je moc prima. Určitě je jí líto, že to již skončilo.

Opravdu ty fotky Veru jsou moc pěkné, opravdu jako od profesionála, a také se ptám, co máš za foťák.

Nojono, tak uvidíme, kdy si na nás mladá paní udělá čas.

Dneska bylo pěkné vedro, a to je ještě květen.

Jinak Kamilka má tři štěňátka to asi víte, to jsou pěkní cvalíci.
Deniska porodila 12.5.08 - 4 štěňátka 2 kluky a 2 holčičky, ani nevím zda jsem vám to sem psala, či ne.
Mám nějaké problémy s pc, tak to musím dát do kupy a na web také nebyl čas. ale ráda bych to tam již dala. Deniska má černou holčičku s pálením, vypadá jako malý dobrmánek, pak klučíci jsou sobolí a krémový, takový skoro albíneček, a druhá holčička je také moc krásná, je sobolí s bílým, asi něco jako Goldinka z vrh G. už je to velká slečna a je moc krásná, čeká ji v létě první výstava.
Jo a také se vám ještě musím pochlubit, Brituška jak měla tři štěňata, tak klučík Arwin, má už za sebou první výstavu, dostla VN 1, BIS 3 , v dosti vělké konkurenci, posuzovala paní Ovesná, a prý se jí moc líbil, jinak je prý moc hodný. Bude na výstavišti v Konopišti, tak bych se tam na něj ráda jela podívat.

Tak se tu zatím mějte, a

Darinko, myslím, že jsem pochopila z nějakého psaní, že ti nebylo, či není ouvej, tak ti přeji aby ses dala dohromady. Zdravím tvoje kluky, a ostatní taky.

Jo a hlavně jsem vám chtěla napsat. Teda na sto pro, nevím jak to je. ale

havanský psík má tetování v levém uchu, aspoň tak mi to začla dělat paní Gr., následně jsem to již všude na vet. říkala, ale není to nikde napsané, zda musí být do levého či pravého ucha, takže někdo má tetování v pravém uchu.

Bišonek frisé, to je přímo napsáno, že se tetuje do pravého ucha.

Do třísel, se tito psi netetují, to se tetují snad jorkové a čivavy. dál opravdu nevím
U boloňů ani nevím, ještě jsem neměla čas něco študovat, Kikinka má čip, takže nevím jak je to v jejich klubu.

Tak papa.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit

emikami
Konečně jsi taky něco připsala, ale jsem si všimla, že jsi měla problém na PC to výš já ti s tím nepomůžu já su antitalent. Moje ho jsem se na to ptala a ten mi řek, že to nebyl žádny chytrý VIR, ale blbeček páč když ti tvůj Anty hlásil, že ho tam máš tak tvůj hlídač byl lepší a prý to máš vždy jak se ptají tak házet do truhly, to prý pomáhá. Tak mi to bylo vysvětleno.
No jsem Dášenko ráda, že zase se ti to štěněti. To že tem maléj vyhrál se vůbec nedivým páč ti tvoji Harlekýny jsou moc pěkní a znaky mají krásně rozmístěné. Za takových 10let si já přijedu k tobě pro štěně a to mi už můžeš rezervovat teď kom buď Harlekýna a nebo od Wiky Havaňáka, ale tmavého a věř, že pokud budu schopna tak jezdím s nim na výstavy a budeme ti dělat radost páč my vyhrajeme.
Tak zatím za 10let papa.

Janik
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit

Verunko taky se přidávám ke gratulacím!! Fotečky jsou krásné... přeji spokojený život a plno radosti s miminkem

Konečně jsem se sem zase dostala Teď jsem měla velké fofry. Byla jsem 9dní s mažoretkama ve Francii a na druhý den po příjezdu jsem odjížděla se třídou na školní výlet do Prahy a tento víkend jsme byly s mažoretkama na soutěži (Mistrovství Moravy a Slezska) v Hustopečích u Brna a vyhrály jsme 1. místo, takže postupujeme do Poděbrad na Mistrovství ČR. Tento týden mám praxi v cestovní agentuře, takže si konečně trochu odpočinu Dneska je krásně, takže se chystám koupat Andoška, protože jak jsem přijela domů a uviděla jsem ho, tak jsem se zděsila :-D :-D chudák neviděl hřeben ani nepamatuje a je hrozně špinavý od babičky ze zahrady :-D

Tak se všichni mějte moc hezky a já se tady zase určitě ukážu...I s nějakýma fotkama..

Jinak kdo by se chtěl podívat na fotky naší mažoretkové skupiny, tak se můžeme podívat na http://www.mazoretkypanenky.estranky.cz/

Tak hezký den všem

bisonka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit

emikami
Romaine
Foťák jsem zabavila přitelův a je to Cannon, digital IXUS 55 (5.0 megapixels), klasický digitál bych řekla.

Holky jsem novomanželům vrátila včera večer, snad byly spokojené u nás

bisonka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 17:21
- Nahlásit

Jo a tady fotečka z hlídání Verčinych holek

A tady dvě čumilky. Hádejte kdo to je?

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

bisonka
Já to vím která je která vlevo je Phoebe a vpravo Bambi, že jsem to uhádla. No to věřím, že se holkám u Vás líbilo, kdybych neměla erotomana Biška tak si je vezmu já, ale ten blb by je nakrýval jedině, že by ho seřvaly a pak by dal pokoj. Teď jsme měli tady fenečku rasa Corky a ta si sním udělala hned pořádek a milej zlatej ani nepípl, byl rád, že je rád. Pak mi seděl jen u prdele a za to Damišek si sní běhal.

Janik
Tak jsem hned koukla Jandulinko, jenže poznat tě mezi těmi kráskami je fakt problém no a jak si dáte ten stejnokroj tak to už ani náhodou.
Bylo super, že.

krecinek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:07
- Nahlásit

bisonka
Jé,to je krásné,tolik bílých klubíček

Taky přidám jednu fotečku:

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:02
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku mě se to nezobrazuje. Budu asi plakat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

Darina1
To je divné, mně se to zobrazuje normálně...ale je to z estranek, tak asi proto to blbne Tak se budeš muset kouknout přímo na URL, jestli chceš, je to ta fotečka hned z úvodní strany...

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:23 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

krecinek
No koukla jsem na ty dva šuliprdy a jsou fakt skvělí. Jak já mám ráda když si někdo může dovolit alespoň dva pejsky. Moc jim to pasuje.
Estranky vždycky blbnou.

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:17
- Nahlásit

Darina1krecinek

To nebude estarnkama, protože mě se to celou dobu normálně zobrazuje. Problém musí být uDarči - možná v prohlížeči, nevím, ale když ostatní nemají problém, tak chyba musí být am.. Ale tak hlavně, že jsi je viděla..

Jinak sme Robbyho dnes ráno vykoupali a ostříhali a je teď jak na výstavu.. Po dost dlouhé době.. Ale v pátek jede na chalupu, tak to zas pak bude příšerka

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání