| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
To si děláte srandu, ne? neříkejte, že v tom vedru ste někde venku se psama... No, aspoň to posunu zase na 1. stranu...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:57
- Nahlásit
Kde ste všici? chtěla sem se pochlubit, že má Robby nové kamarády a nic vám neřeknui, když to tady tak flákáte.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 21:19
- Nahlásit
A jaké má nové kamarády?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 21:26
- Nahlásit
MartinaClaudi
Aspoň se někdo chytil po tak dlouhé době Našel si nové kamarády - klíšťata... nějak je sbírá teď... Ale ta "vidlička" co sme koupili je super, pár vteřin a je celé venku bez sebemenších problémů...
Sem teda myslela, že zareaguje víc lidí...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 09:56
- Nahlásit
Teda tomu se fakt říká katastrofa...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 17:17
- Nahlásit
Halóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 17:26
- Nahlásit
Romaine
Se nudíš?
Háčky na klíšťat jsou fakt super, ale ještě lepší je klíšťata nemít
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 19:16
- Nahlásit
Dines
No, tak to je jasné.. Ale asi je to nemožné.. Ale teď máme objednaný čajovníkový odpuzovač klíšťat, tak snad to zabere líp než ty drahé SPOT-ONy. Každopádně když už klíště má, tak od teď jen ty háčky.. Fakt to proběhlo během pár sekund a klíště sviňa ještě žilo, ale za chvilku už se učilo plavat
Můžeš mě připomenout, co máš za psa? nemůžu si to vybavit...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 19:46
- Nahlásit
Náhodou Claudí klíšťata neměla tento rok zatím, ani jedno.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:43
- Nahlásit
Ahoj holky omlouvám se že sem se tu neukázala tak dlouho ale měla sem dovolenou tak sem neměla přístup na net....
Jinak háček na klíštata taky mám ale nemohu posoudit jak funguje od té doby co sem ho koupila sme neměli žádné klíště zaplat pánbůh Nemám je ráda ty hnusný výcucky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 20:21
- Nahlásit
Já to s váma vzdávám...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 21:34
- Nahlásit
Romaine
ahoj,nevzdávej Jak se má Robby? Moji kluci pořád řádí venku, když je tak krásně...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:41
- Nahlásit
Romaine
NEVZDÁVEJ!!!!!
Jsem zde a v nejbližší době neodejdu
Jinak pořídila sem Armanimu taky tu motivační hračku z 4dog.Musím říct že je úžasná.Vydrží si s ní hrát hodiny a hodiny ale když jí udolá a zjistí že už z ní nic nepadá tak dělá že jí jako nezná
jinak žádný extra příběhy nebo zážitky nemám....
Jen snad jednu..Tak minulej tejden jsme byli na procházce a Aruš si přinesl domů z procházky jablko který ulovil u v jednm sadu.Byl na něj moc hrdej nesl si ho jako krá No byl na něj a na sebe moc hrdej Během dne si s ním hrál...Nějak sem tomu nevěnovala pozornost...No a k večeru už jablíčko nebylo...Šli jsme spát a já se druhý den ráno probudím s přilepenám, okousaným jablíčkem na tváři
no a jak se mají pesánci??? Jak snášejí ty vedra????
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:38
- Nahlásit
No jejda tady to žije
JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ JUCHUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ up:
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:53
- Nahlásit
Simis
Jo, tak nějak sem se cítila, když sem sem chodila.. A že tu není ani Darinka je teda dost divný... Asi už to taky vzdala...
Jinak Robby je teď s bratrem venku a asi pěkně zmokne, protože se to tu začíná bouřit... Já du za chvílu do práce, tak snad zvládnu cestou nezmoknout...
Napíšu pak ještě od tam...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:13
- Nahlásit
Romaine
Tady se to taky všelijak kaboní a asi bude brzy pěknej slejvák...
jinak je to divný že sem nikdo nechodí...A nebo sem chodí a vždy jen nakouknou a nic nenapíšou....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:42
- Nahlásit
ahoj holky.
Simis
A nebo sem chodí a vždy jen nakouknou a nic nenapíšou.... Tak mě začalo hryzat svědomí....
U nás je změn pořád hodně, ale nic s pejsky. Pořád čekám, až začnou hárat, měli už před měsícem, ale dávají si potvůrky načas.
Já mám teď s Romčou zkouškové, navíc jsme se přestěhovali a předěláváme si obydlí, takže jsem z toho frmolu od svatby ještě nevyšla... Zatím ani nemáme vybrané svatební fotky, které si necháme vyvolat... Takže fakt nestíhačka. Psi už si na ten frmol zvykli, ale teď je jim hej, protože jsou pořád obletování hodně lidmi u nás. Mají tu i kočku a ještě jedno psa, tak si spolu hrají, Eli už se otrkala a už burcuje i kočku ke hře. Je to sranda je sledovat, ta kočka se psů vůbec nebojí, normálně se o ně pořád otírá, lehá si před ně a provokuje je...
Já se mám jinak skvěle, aby už ale bylo po zkouškách... Prďolka se má snad ve mně taky fajn, někdy kope jak šílená, tak aspoň o ní vím. už máme 23. týden, takže mi připadá, že budu zanedlouho rodit. Už bych si měla začít kupovat těhotenské věci, hlavně kalhoty, protože už nedopnu knoflíky.
U nás se zas kaboní, tak bude zanedlouho pršet....
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:47
- Nahlásit
Wow... Svědomí je holt sviňa Aspoň se tu dá něco zas počíst.. No nevím jak u vás, ale u nás už teda byla bouřka a lilo fakt jak z konve, bratr se se psem samo nestihl vrátit, tak mě volal a musela sem pro ně s deštníkem a psí taškou zajít.. Naštěstí se stihli schovat, takže byl Robby i suchej Uf.. Měla sem pak doma jen 5 minut se nachystat do práce... No a jak sem došla do práce, tak samo přestalo... Navíc dneska chodí nějak moc lidí a nemám čas se učit Tady to smolím furt tak po 3 slovech...
Veru doufám, že v pátek se aspoň tam potkáme. V kolik tam dorazíš? Já bych měla nejpozději o půl 1 vyrazit od tam do práce, tak snad mě stihne vyzkoušet.. Ale myslím, že budu hotová za chvilku, protože to fakt neumím nějak se teď nemůžu soustředit. Mám plnou hlavu té angličtiny, kdy du do práce a spostu dalšího. Jen tu školu tam nemůžu vecpat.. To bude pěknej trapas, odložit si zkoušku a pak tam jít být vyhozená
Jo a Robbyho musím pochválit, že už se začíná trochu zklidňovat.. Jako ne že by venku občas netahal na vodítku, když ucítí nějakou "úúúúžasnou" vůni, ale většinou přijde, když na něj zavolám a i když ho pustím s nějakým psem, tak pak přijde na zavolání a drží se poblíž.. Jasně, pro většinu z vás je to normální stav, ale pro nás je to fakt úspěch
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:00
- Nahlásit
Že vám sem zase lezu, ale hodím sem jedno dnešní video, tentokrát i s čubinkou: http://www.youtube.com/watch?v=8mQWZC2-gik
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:25
- Nahlásit
Martina
to je týýýýrání! Ale video fakt nádherné, jsem zvědavá, jestli i ty moje psiska budou k mimi tak opatrné.
Romaine
No já dorazím tak kolem jedenácté. takže bychom se potkat měli.¨A gratuluji k úspěchu s Robbyšem, že by už dostal rozum? nééé, je to fakt super, myslím, že pro většinu lidí do není normální stav.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 20:36
- Nahlásit
Martina
Teda Marti, doufám, že nakonec to dostala! Chudinka Ale držela se.. To Robby by jí to už sebral i s rukou, kdyby mu to takto chtěla brát
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 17:42
- Nahlásit
A je to tu zase... Co je s Darinkou????
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 02:28
- Nahlásit
No kde stéééééééééé Přes den nic, v noci nic... Tak kdy tu ste? nevíte, co je s Darinkou?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 08:31
- Nahlásit
Romaine
Romanko už jsem tady. A věř, že nebylo dobře, ale huž je fajn. Tak se hlásím do služby. A copak je nového?
Moji kulíšci jsou v pohodě a jinak nemáme nic nového a kurát se nám za se ozvala paní na krytí jenže jak zjistila, že Damišek ještě nekryl tak se omluvila a že by radši zkušeného kterého si již našly. On snad bude muset skočit na krávu abych už řekla, že kryl a nebo budu každému vyprávět, že mi kryje Biška.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
Darina1
No, tak hlavně, že jsi vpořádku už...! To máš stejný problém jako já s Robbym - taky nám volaj samé prvničky. Tak hele, necháme Robbyho a Damiša spolu a budou zkušení
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 12:21
- Nahlásit
Romaine
Jo souhlas necháme je spolu a přidáme na Švédskou trojku i Biška a pak už budeme říkat, že jako opravdu maj zkušenosti. No řekni kdo se může pochlubit, že měl Švédskou trojku psí. Jen mi dvě.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:01
- Nahlásit
Darina1
Šmankote, já ti píšu ustaranou sms a ty tu zatím řádíš jak černá ruka jo? Huurááá, vítej zpět. Tak doufám, že už nám neonemocníš, moc jsi nám tu s Fazolínou chyběla.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:06
- Nahlásit
Darina1
Tož já tu smsku napsala tvému manžílkovi, zrovna mi volal. to jsem ale popleta. Tak ti pak vyřídí pozdrav ode mě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:22
- Nahlásit
Verca
Veverko huž vyřídil, on je kluk šikovná a prý nejraděj dělá pošťáka. Moc děkují za přáníčko a věřím, že mi pomůže.
Pac a pusu od kulíšku pro super fenečky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:42
- Nahlásit
Verca
Jo a víš co mě napadlo, že jako si nemůžu uvědomit jestli jsi to už psala a nebo ne, když tak mě seřvi, že jako jo a ať si zpomenu. No zajímalo by mě jak se bude Fazolka jmenovat? No a jak to tady pročítám tak jsem si uvědomila, že jako píšeš něco o přestěhováni. To jako fakt? Už za se?
|