Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Simis
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:50
- Nahlásit

Romaine
jo jo ten vytahávač to je přesně ono Tak až by se ti naskytla příležitost že budeš s tím vyndavat klíštaka tak hnedka napiš jak to šlo Všude na to slyším samou chválu tak sem na to zvědavá jestli je to pravda
No a ta hračka je super ta je ještě hezčí než sem viděla já...Našla sem jen takovou obyčejnou činku ktera se naplní mlskama ale tahle je opravdu zajímavá...No a jinak ke granulím předevčírem sme koupili Armanimu nový granule doposud jsme kupovali purinu pro plan s lososem,jako žral je ale jen když prostě mu nic jinýho nezbylo a ted jsme koupily taky purinu ale jehněčí a kdybyste viděli jak se na ně s chutí vrhnul Až sem byla překvapená
Jo a není ta hračka velikost s malá??? Ale ono to asi pro ty naše prdoli stačí

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:15
- Nahlásit

Simis
No já myslím, že bude dobrý.. Použili jsme minule tu pinzetu co se dělá na to, ale po zmáčknutí skončila půlka bordelu z klíšťáka uvnitř.. A to teda jako praktikovat nechcem. Tady s tímto vytahovačem ho naopak podebereš, což mě připadá jako nejlepší řešení. Škoda, že sem to nenašla dřív..

Jinak s granulema se ještě neraduj.. Teda nechci ti jako kazit radost, ale většinou po změně granulí to hltaj ve velkým a za chvílu zas nic.. No a měnit mu to pořád nejde, takže jestli mu to vydrží, tak by to bylo super, ale moc bych s tím nepočítala

Jinak hračka je velká asi jak tenisák, ale placatější, takže na ty naše akorát, ale on to stejně jenom pošťuchuje po pokoji a je to fakt komický, protože do toho drbne a jak jde za tím, tak pečlivě jede čumákem po zemi, aby mu něco neuteklo a jak na něco narazí, tak zavrtí a už je to v něm

krecinek
No, nevím, ale tak když obložíš byt molitanem... Co bys pr něj neudělala ne? A naučil se třeba Monty víc poslouchat jak učíš Chimneyho? (teda doufám, že oba pojmenovávám správně :d) Nevím teda jak byl předtím co uměl, ale jestli se třeba zlepšil - kromě dogdancingu.

Simis
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit

Romaine
no my máme taky tu pinzetu a tu já teda neumím použít prijdu si s ní hrozně neohrabaná Tak asi taky objednám ten háček vypadá sympaticky
Jinak s těma granulema to mi ani neříkej já měla takovou rados ale tušila sem že za tím asi něco bude Ale co má smůlu jinej druh mu kupovat nechci,Když byl ještě maličkej tak sme vyzkoušeli asi 10 různejch granulí a všechny zvracel az ty s tím lososem mu sedli tak sme je do ted používali ale řekla sem si že zkusím ty jehněčí docela sem na ně slyšela chválu tak sem je zkusila a zatím je žere(až nezvykle hodně a nezvrací tak uvidím Ale byla bych ráda kdyby mu takováhle chut ke granulím zůstala
rozhodla sem se hračku taky objednat tak sem na to zvědavá

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:29
- Nahlásit

Romaine
Jojo,jmenuješ to správně (on je Chimney sweep-jako kominík ) Haha, molitan, tak to fakt nééééé No, Montík je prostě náš mazlík rozmazlenej, asi tak pořád stejně. Umí co uměl, možná teď častěji přijde na zavolání, nemá už teď takovu potřebu zdrhat za psama - pokud to ovšem není nějaká fešná ( i nefešná) fenka Protože má Chimneyho. Jinak s Montym jsem vždycky zkoušela takový to jako chůze u nohy, sedni, lehni, vstaň, zůstaň, teď navíc pár cviků z dogdancingu,ale tomu se věnuju spíš s borderkou. To s Montíkem jen tak, aby mu to nebylo líto Montík má rád agi,bohužel teď nechodíme, nevycházel nám čas ale doufám, že se to brzy nebo přinejhorším na podzim, až se zase změní výcvikové dny,změní...

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:03
- Nahlásit

Simis
No, nechtěla sem ti to kazit, ale třeba mu to zůstane (nebo aspoň delší dobu).. S granulema je to těžký. Náš Robby zase zvracel po Purině. A já sem ráda, protože mě se nelíbí ty granulky :d My máme Royal Canis a poslední dobou ho fakt žere normálně..
A objednávala sis tu samou, jo? Mě se totiž taky ty ostatní co sem viděla jinde vůbec nelíbily a toto je fakt pěkná.

krecinek
No jo, náš rozmazleneček je na tom jak váš Monty, očas se žene za každým psem, jindy si nikoho vůbec nevšímá... Takže asi se už trochu umoudřil.. Snad.. Ale dost mi chybí nějaké jeho štěněcí hry - např. já ležím na zemi a on mě kouše do ruky a já se s ním jako peru, to sem se vždy nasmála a jak sem dala ruku nahoru, tak on mě kousl (štípl) do paže a já ruku šup dolů Snažil se mě vždy ukousnout palec Ale vše v mezích hry. Bylo to super. Teď když se ho snažím vyprovokovat, tak si sedne ať ho škrabu...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit

25.5.08- by jsme měli jít na agility závody. škoda že to Claudí asi přestává bavit, běhala vždycky že jsem jí nestačila a teď na ni musím čekat.

Simis
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:23
- Nahlásit

Romaine
Jo jo objednala sem si uplne tu samou Je fakt pěkná...Už se těším až mi přijde

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit

Ahojte, užsem tu dlouho nebyla.. mám toho teď ve škole k zbláznění. Ale jinak když jste u těch hnusných klíšťat, Bambi teď taky jedno měla na bradičce. A shodou okoloností jsem si včera koupila planetu zvířat a je tam článek i o těch háčcích. tak to sem dám.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:42 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Tady to je.
http://rapidshare.com/files/114780080/2008-05-14.r ar.html
Dejte si stáhnou free. a pak to jen rozbalte.

nadari
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit

Ahojky. Můžete mi opět poradit? Je to asi týden, co začal náš Samík krčit jedno ucho. Do té doby měl obě uši stejné. Teď má jedno normální a to druhé jakoby shrnuté dozadu a plandavé (takže každé ucho jiné). Byla jsem s ním u vet. a má ho zdravé. Prý je to ochablou chrupavkou, s tím že se to možná spraví jak poroste a nebo taky ne .
Tak jsem se vás chtěla zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost, jak to s těma ušima nakonec dopadne. I když jste se s tím třeba nesetkali, napište mi, prosím svůj názor. Díky Naďa

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:28
- Nahlásit

nadari
Ahoj,no když je ochablou chrupavkou tak co zkusit něco na výživu chrupavek a kloubů???

bisonka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:38
- Nahlásit

Ahoj holky, jak se všechny máte co děláte??

Simis
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:54
- Nahlásit

Ahojky tam my se máme dobře jen to počasí by mohlo bejt lepší
A co vy???

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit

bisonka
Simis
Už bylo líp a snad bude líp.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Simis
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit

Darina1
tak at jsti brzo v pořádku a ať tě kulíšci opatrovávají

bisonka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit

Darina1
No to si piš že bude!!
Jo a pro zlepšení nálady ti posílám fotku budoucí snachy

bisonka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit

Simis
Jj počasí stojí za ... však víme... Já se mam studijně takže taky nic extram ale zas apson když prší tak mě to neláká ven

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:13
- Nahlásit

Simis
Simisku děkují a věř už je líp páč nemám pupeční šňůru.
bisonka
Bišonko ona Bámby má úplně čuňu jak Biško. Já bych docela řekla, že jsou s jednoho spojení.
Pac a pusu od dvou kulíšku ze severu.

Simis
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit

bisonka
tak to jsme na tom podobně.Já sice neležím v učení ale sedím zavřená v kanceláři tak mi aspon není líto že tu musím bejt

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:24
- Nahlásit

Ahojky, tak jsem zase po nějaké době naoukla a skoro nic nového.

Tobě Darinko přejeme s mým havaňulou Candym a Ketynkou brzké uzdravení, nemoci jsou na nic. Tak ať můžeš co nejdříve hupky dupky ven a hlavně taky na výstavu s Damišánkem.

Jo a Romčo já mám pro Candíka taky takovou hračku co se dá naplnit dobrůtkama a pak ji Candy před sebou koulí a baští. Taky ho to moc baví. Akorát je to plastová kostka a dělá velkej rambajs

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:30
- Nahlásit

Také vám sem dám aktuální fotečky Candíka, kterému byly teď v květnu taky 3 roky.

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit

Už zas pěkně zarůstá co?

JirkaS
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:40
- Nahlásit

Ahoj,
hledáme s přítelkyní psíka do bytu a maltézáček si líbí nám oběma ;) Máme byt 2+1 (tam se vejde ;), ale jsme oba v práci od rána do pozdního odpoledne... vydrží sám 8 hodin? Nebude vyvádět ;) nebo je to o výcviku?...

Taky jsem se dočet, že by se měl maltézák každý den koupat a česat, kvůli kvalitě srsti? Opravdu každý den? ;) ...konkrétně: "Pokud vám na první pohled učaroval maltézáčkův čistě bílý sametový závoj, připravte se na každodenní péči, kterou srst vašeho miláčka bude potřebovat. Nejde jen o vyčesávání." ... skoro dole na http://www.hafici.cz/encyklopedie-psu/maltezsky-ps ik-maltese-p168/

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit

JirkaS
Ahoj,já mám maltézáka,můžeš se kouknout na něj tady Sice ho stříhám,takže srst nevyžaduje takovou péči,ale já bych pejska rozhodně každý den nekoupala.Max.tak jednou týdně a to ještě hodně kvalitním psím šamponem(mám dobrou zkušenost s kosmetikou Hery) Já toho svého koupu cca jednou za měsíc,ale jak říkám,srst má krátkou, bereme ho strojkem(nejdřív jsem byla proti tomu,ale pak jsem poznala,že je to praktičtější a asi i jemu se to víc líbí,vždycky po tom víc ožije)
Bez problémů vydrží těch 8 hodin,nechte mu dostatek hraček a třeba nějakou dobrotu. no a když mu pak dopřejete pořádnou procházku a dovádění venku,bude jenom dobře. on se vám rychle přizpůsobí a vytvoří si podle toho svůj režim,dopoledne bude spát a odpoledne bude natěšený na procházku
samozřejmě malé štěnátko se bude počůrávat,protože tak dlouho nevydrží,ale tak do toho pátého měsíce by to mělo být 100%okTak hodně štěstí a radosti,maltézáčci jsou úžasní.

Candy
moc mu to sluší,fešák

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:06
- Nahlásit

JirkaS
Já osobně mám havanského psíka, povahově jsou podobní, jen havaňák může být jakékoliv barvy, maltézák jen bílý.
Pokud jde o standartní pacovní dobu (8 hodin) tak by měl vydržet. Náš Candy je doma v klidu a než příjdu z práce vydrží bez vyvenčení.
S tou srstí záleží na tom, jestli budete chodit na výstavy nebo ne. Výstavní pes se musí koupat často, asi ne každý den, ale určitě jednou za týden a chlupy se mu natáčejí na takové papírové natáčky.
Nevýstavnímu psu můžete srst i zkrátit, ale určitě pravidelně česat a koupat pak tak jednou za tři týdny nebo jednou za měsíc.

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:08
- Nahlásit

JirkaS
Ahoj ,já sice maltézáčka nemám(mám frizáčka) ale denní koupání mi přijde zbytečné.Stačí jednou do měsíce a nebo pokud je to opravdu nutné že je už jak prasátko
Jinak taky mám výbornou zkušenost s kosmetikou Héry.Nedám na ní dopustit.A co se týče toho jestli doma vydrží 8 hodin tak myslím že bez problému.Ze začátku bude asi dost kňučet ale pak si zvykne.My když jsme nechavali našeho psíka poprvé doma bylo to strašný kňučel a fňukal...Ale ted už to tam sám zvládne úplně bez obav,i když taky občas udělá naschvál že doma provede nějakou tu lumpárnu ale s tím musíte počítat.No a s tím čůraním to se tak do toho 5 měsíce zlepší.Ale zezačátku bude čůrat všude teda aspoň ten náš čůral,ale pak se nám docela osvědčili psí pleny...Pak už chodil jen na ně A ted už jen ven...
tak hodně štěstí

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit

krecinek
Díky. Zkoukla jsem tvé stránky - moc pěkný, a nechala jsem ti tam vzkazík

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:39
- Nahlásit

Candy
Dekuju za vzkazik,dam si Candyho d odkazu,jestlu muzu

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:20
- Nahlásit

Ahoj, tak aby sem Robbyho trochu zviditelnila, tak sem ho dala sem.. Třeba konečně najdem tu pravou fenečku

http://www.hafici.cz/profily-mazlicku/detail-profi lu/3374/

JirkaS
Úplně sem se zděsila toho, že by se měl nějaký pes koupat DENNĚ! Kde jsi to četl?! to fakt ne.. Jednou za měsíc je akorát.. Jako můžeš i častěji, když je třeba, ale jinak je to zbytečný. Jinak z těchto malých psíků už jen vybrat plemeno, které je vám nejbližší, což už se asi stalo. Já teda mám bišonka frisé a neměnila bych, ale oni sou všichni pěkní. No a jinak o čůrání už tu psali a s tím souhlasím. Hlavně začít nechávat samotného hned od začátku, aby si zvykal. Teda ne hned na 8 hodin.. Je lepší to brát postupně. Třeba si vzí někdo týden volno a chodit na několik hodin pryč a prodlužovat to. Nebo pokud to je u vás možné, tak celý týden půl den volna, pokud tam aspoň musíte jít..
No a až bude, tak sem s fotkama!

Simis
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit

Romaine
Ahojky tak sem koukala na Robbyho!Je úžasnej a určitě tu pravou fenečku najdete
Jinak sem ti tam nechala pár kostiček

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání