| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:17
- Nahlásit
Darina1
Jsem hrozná Darinko, fakt. Já tu občas mrknu, ale nenapíšu... Nemám co...
Takže máš dva anduláky? A to se pak nesežerou dva samci, když je dáš sobě? já vždy slyším jen o tom, že lidi dávají k sobě páreček. Ale tím že tě znám, tak vím, že jsi schopná všeho (v dobrém smyslu).To pak musíš popsat, jak to probíhalo.
Candy
Je fakt kouzelný,ale chtělo by to i fotku aspoň s maminkou anebo nejlépe celé rodinky. Začínám teď 34. týden, za chvíli se mi to blíží, začínám být nervozní, musím začít prát výbavičku, která mi byla buď vypůjčená nebo dána. Může to přijít cobydup. A to ještě nemáme udělanou kuchyni, hi.
Romaine
Šmankote, to ses "nepochlubila". Bobek malý. A pak, aby ze psa nebyl agresor. Ale Robby je pes v pohodě, takže asi bude chvíli nasraný, ale bude zas ok. Nedokážu si představit následky, kdyby nějaký pes pokousal Eli. U Phoebe jsem to zažila s tou ovčandou a vylízala se z toho psychicky fakt rychle, i když jí teda "porvala"dost. Ale Eli by byla jeden z těch, co by ze strachu pak začal kousat. Vím, jak se teď už chová, když k ní jde pes a jí se zrovna "nechce".
krecinek
TAk to je Chimney chlapák, že se bránil. Buď ráda, že se bránil, žes ho nebránila ty. A pokud ti on první nevyjíždí na psy, tak je to fajn pes.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 22:24
- Nahlásit
Verca
No jo, to přece tě nebudu stresovat teď Jo a Robby se z toho otřepal fakt rychle - při dalším venčení samo zase běhal za každým psem a chtěl si hrát.. Ale bratr říkal, že v té chvíli byl pak pěkně vytřepanej a bylo vidět, že se bojí. Normálně je rváč a dokonce i vyhrává nad středním pudlem našich známých, ale když ho kous do ucha tak asi se lekl a taky to muselo dost bolet A to prý kolem tohoto psa jen prošel a ani si ho nevšim (občas se mu to stane). No byla sem pěkně nasraná, když má člověk agresora, tak má mít košík..
No a už ses vzpamatovala z cesty? Hej, co já tam v tý škole budu bez tebe dělat tak dlouho? koho budu vyrušovat?
krecinek
No, to ti nezávidím.. Ale Chimney má dobrý, že je aspoň velkej. I když je zas ještě štěně, tak to je taky nevýhoda.. Člověka to pěkně nas..., co? A já navíc byla nervózní, že sem nebyla u toho a nevěděla co s ním je (byla sem v práci).
Už jednou mi ho kousl nějakej bastard taky do ouška. A jednou na něj úplně šíleně vyjel nějakej jezevčík, to mu bylo nějak rok a půl a i když se to nemá, tak moje reakce byla prostě, že sem ho jak stál pode mnou vytáhla za vodítko nahoru do náruče a řvala na psa ať táhne do... a baba si vklidu šla a ani na něj nevolala - taky sem jí řekla svoje V tu chvíli jsem si ani neuvědomila, že sem mohla Robbyho oběsit, ale to bylo tak rychlý, že by to asi ani nešlo.. A musím říct, že bylo vidět, že je šťastnej hezky nahoře.. Ale taky se hned naštěstí otřepal. To by Veru Eli asi nikdy nepřešlo, co? je to blbé, když je psisko takto citlivé, ale to nikdy nevíš a nemůžeš ovlivnit. Třeba se léty trochu otrká
No holky, valím spát, byla sem dnes od 12 do 21 hodin v práci a neměla čas se ani najíst ani málem jít na záchod.. Zaskakovala sem v jiné prodejně a lidi mi nedali chvilku pokoj Dom sem málem ani nedošla jak mě bolely nohy Ale čekalo tu na mě moje bílý rozmazlený klubíčko, tak to trochu zvedne náladu. tak ahoj a doufám, že máte teď na co odpovídat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:33 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Verca
Zdarec Veverko.
Jo jsem prdla a představ si, že když jsem nalezence vypustila s klece páč já ty klece tak nesnáším tak on hned šup na tu druhou a dávali si hubany. Tak já za se lupu do ruky a toho co jsem dostala tak jsem zkoumala, že jako jestli budu mít doma další buzyšou a nebo jsem se spletla v barvě a hle já se spletla je to holka. Už jsem je dala honem k sobě a jsou šťastní. Stále se pusinkují a probírají si peří tak si Anduláci projevují náklonnost.
Syn si chtěl jednoho vzít, ale teď to nejde když jsou pár jedině, že by se rvaly jako v každém manželství a nebo by po sobě řvaly. Tak to nekompromisně rozvedu.
Každý den je pouštím s klece a teď jsem se byla na ně mrknout a chodí mi po kuchyni a jsou úplně klidní. Už mi šli i k psům dolů jen Bišo na ně děla nálet on je blb lovy, ale on to dělá na každého ptáka jemu se líby když lítají. Tak že Anduláci mají radši Damišáka on jen za nimi chodí a se čuchají. Jo a za se jsem je musela přejmenovat. Tak že mám Karla a Karličku.
Romaine
Chudák děvčico. Alespoň doufám, že tě řádně peněžně ohodnotí za tvou snahu.
Tak ti alespoň virtuálně posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:29 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Romaine
No já nevím, ale myslím si, že pokud člověk vezme psa do náručí, aby ho ochránil před tím, kdo ho chce "sežrat", tak bude míň škody, než když ho necháš na zemi. Mně Eli jednou lítala kolem cesty jak šílená, když jí honil kokršpaněl, věř mi, že radši bych jí měla v náručí... Byl to horor, nevnímala...
Spíš je horší, když člověk bere pořád psa, když u něj páníček vidí, že se nějakého psa bojí a přitom nemá proč. Kdybych to dělala u Eli,tak je z ní hysterka jak blázen. Ona je přesně ten typ, který u páníčků vyvolává: "Božátko, ty se bojíš? Tak pojď do náruče". to jsou pak takoví asociálové.
Ale věřím, že byl Robby vyklepaný, já psiska trestám štípnutím do ucha a stačí málo a piští jak splašené. Asi je má Robbyš moc rajcovní, provokativní.
No já jsem zvědavá, jak to všechno bude se školou, kdy tam poprvé dorazím. Je to naprd, že jsou to tři hodiny cesty...
no z cesty jsem se jakžtakž vzpamatovala, ale představ si, že ještě teď se mi špatně chodí, nějak to ještě bolí, tak cupitám jak primabalerína.
A budeš chodit o víkendech do práce, i když budeš mít školu?resp. dvě školy?
Darina1
no joo, klece... Vzpomínám si na poslední návštěvu v zoo v Lešné. Byla tam gorilice....to Vám byl příšerný pohled - takový až pohrdavý a hlavně smutný. Bylo mi naprosto trapně, že jí vůbec očumuji, ty oči byly jak lidské. brrr, ještě teď mám husí kůži.
Hele a kde zmizlo jméno Orel?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
Verca
Verunko jméno Orel ač bylo akční tak jakmile se zjistilo, že ten darovaný je ptačíce tak se musely vymýšlet další jména to jako aby k sobě dobře ladily. No a vem si Orel+ Orlice= Blbé, Karel+ Karla= nic moc, ale lepší.
Pac a pusu od Biška, Damiška a Dynama, štípanec od Karla a Karličky. To je guláš.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:58
- Nahlásit
Darina1
Karel a Karlička jsou super jména !
Tak já jsem dneska po kontrole a mimišo je v pořádku, má 2,25kg a jsem 34+2 týdny těhotenství, takže nebudu mít drobka vzhledem k břichu, ale "normální" mimi. I když doktor se mě snažil poškádlit, že je to macek. Ale stejně ty monitory vždy neukazují přesně. Důležité je, že je prcek v pořádku.
S těmi pozdravy jsi mi připomněla emikami, když vyjmenovávala pozdravy od svých pejsků, ty už to máš podobné.
Dneska jdou psiska na dlouhou prochajdu se sestrou (já jdu hajíííí, hihi), tak jsem zvědavá, v jakém stavu dorazí.
tak zatím pa
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:36
- Nahlásit
Verca
Veverko hlavně opravdu hodně odpočívej a žáden stres i když v dnešní době to nejde.
Velké břucho sem malé tam uvidíš, že miminko bude v pořádku. Moje tchýně když čekala mého muže tak přibrala25kg a můj měl porodní váhu 5,20kg tak že to byl otesánek a vypěstovaný na vařených bramborách. Já přibrala 5kg a Danek měl 3kg a 2kg byla plodovka.
V utery jsem byla střihat a říkám pani Králové, že tento rok už nevystavují, navrhla mi že kluci by mohli na kratší střih, no já se napřed zarazila, že jako ne páč já jsem na ty delší chlupy a čuňas nemůže boma čuňu, ale přesvědčila mě. Když jsem pro ně jela tak sem nejdřív špiclovala to jako abych náhodou nechytla infarkt, ale musím tu babu pochválit, zvládla úkol na 1. Už sou za se kulíšci nádherní a chloupky jak podle pravítka. Ona si fakt dá na tom záležet. Oni dva sou její chodící reklama po Havířově.
No a to vyjmenováni je snad už konečné, ale umě nikdy neříkej nikdy.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:15
- Nahlásit
Darina1
šmankote 5,20???! pomooooc, chudák mamča.
No ono se moc odpočívat nedá, já to hlavně neumím, potřebuji pořád něco dělat, navíc pořád dodělváme bydleníčko, tak je to pořád něco sem něco tam. ale snažím se nestrhat.
Já si často říkám, jestli Phoebe nepřistřihnout (Eli tu nééé), ale vždycky zvítězí lenivost dojet za p. Královou. Já mám ráda střapoše, i když Phoebe vypadá ostříhaná jako štěňátko.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 22:07
- Nahlásit
VercaDarina1
Myslete na nás - právě mi došel mejl od zájemkyně. Posílám rodokmen, tak snad to tentokrát vyjde. mimochodem taky se vám na stránkách Robbyho nezobrazuje? jestli ne, tak co články? Ty taky ne? Prosím o pomoc, protože mě se vše zobrazuje jak má.. Kromě těch videí, o tom vím. To budu řešit v neděli a zrovna bych chtěla vyřešit i ostatní případné nedostatky..
Veru určitě je lepší vzít do náruče při napadení - vážném! Jako když na něj pes jen vyjede, tak bych ho nebrala a neberu do náruče, ale než aby byl pokousanej a pak strach třeba ze všech psů, tak radši ho teda vemu. V okolí je tu spousta "úžasných" majitelů pejsků, většinou yorků nebo něčeho podobného, co vemou psa do náruče jakmile je jinej pes v dohledu 100m! No prostě katastrofa. Občas si v mysli poklepu na čelo, co to jako má být.. Pak akorát na vše štěkaj a sou furt vyklepaný.
Dari vám se to pěkně rozrůstá. A co nějaká fotka Dynama? nebo víc? Nebyly by? hele a nechcete si pořídit ještě rybičky? Psi by se zabavili koukáním na ně
Jo a Veru brigádu určitě dál budu mít, jen zas v jiné prodejně.. Zítra su "u nás" naposledy.. No a jak to budu zvládat k těm školám se u vidí. Ale školy sou furt důležitější. Chtěla bych mít tu brigádu tak 1-2x v týdnu a nedělu. Ale to ne až tak záleží na mě... Jde o to, jak to pude a kde a jestli vůbec..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 09:29
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak sem koukla jak pak to de a musím ti říct, že načtení super, vyzkoušela sem co mi nejde otevřít a zjistila sem, že jen dva články a to video. Jinak vše jde v pohodě.
No a na dotaz ohledně rybiček tak ti jen řeknu tolik, že i ty jsme již měli, ale mě to moc smrdělo páč se mi v tom přemnožily řasy a tak jsem je dala zkušenému rybáři. Jestli někdy bych si pořídila rybičky tak jedině mořské akvarko. U mě nikdy neříkej nikdy.
Fotky Dynama zatím nemám páč je to takové ztřeštidlo, že je stále v pohybu. Je to zatím moje sluníčko umazlené a uchcane.
Jinak moc držím 20prstů a 8tlapek aby to Robbymu vyšlo. Pak dej vědět jak jste pořídily.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 18:18
- Nahlásit
Hurááááá, Claudinka je na třetím místě....
Víse fotek na: http://www.bisonek1.websnadno.cz/2_3roky.html
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:35
- Nahlásit
MartinaClaudi
Super! Gratulujem!
Jinak koukala sem na fotky a moc hezký. jen tě chci upozornit, že u poslední fotky na prvním řádku se po kliknutí objeví jiná fotka Ale jinak super!
Darina1
Děkuji za info. Věděla sem, že mě v tom nenecháš! Já sem na tom dnes celý den dělala a teď to tam nahrávám. Videa ještě nejsou, protože sem opravovala spoustu věcí a upravovala celou galerii, protože mě Verča upozornila, že fotky se špatně prohlíží na menším monitoru, tak snad už to bude lepší.. Videa musím zase až jindy Zítra jdu na novou školu, tak nemůžu ponocovat
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:19
- Nahlásit
Tak stránky budou až zítra komplet. nahrávání trvá a já musím jít spát, tak se nedivte, kdyby ste se náhodou koukali...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:36
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko MOC velké gratulace Claudince a zároveň i tobě, že jsi ji dokázala tak hezky připravit a vést. Moc Vám to holky přejí alespoň nejste gaučák jak moji kulíšci.
Romaine
Romanko tak já zatím nebudu jukat a se nechám překvapit, ale si myslím, že teď budeš mít ještě míň času co začneš chodit do školy.
Tak aby Vám ta cesta do školy lépe ubíhala tak my Vám posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 19:56
- Nahlásit
Darina1
uf, tak sem dnes přišla na to, co je pořád špatně (taková malá blbost!!!!) a už je vše snad opravdu ok. Články, průkaz původu a pár videí, co tam je by už taky mělo fungovat! Můžu tě ještě jednou poprosit o kontrolu? Naposled, fakt!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak jsem hned jukla na stránečky a podávám hlášeni. Psané slovo+ fotky jdou vidět všechny což znamená, že je to v pohodě.
Video je malí zádrhel jdou totiž otevřít mě jen první tři a spodní čtyři ani ťuk. Možná že jsi až tam nedošla při opravě.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
P.S. tak co ta paní už se ozvala? Možná, že se ptám moc brzo.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
RomaineDarina1
Děkujeme, fotku už jsme spravili.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:25
- Nahlásit
Darina1
No, tak sem na to koukala na školním komplu a ty 3 videa spodní se automaticky otevírají ve Winows media playeru, tak to hodím zas pak na stažení a bude to ok. moc děkuji za tu dlouhodobou spolupráci!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:07
- Nahlásit
Romaine
Romanko není zač. Když můžu ráda pomůžu.
Tak aby to nezapadlo a jako obvykle pac a pusu od Biška, Damiška, Dynama, Karla a Karličky.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:33 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Ahoj holky, tak sem se sem opět po dlouhé době koukla.
Candy
grauluji moc k synovi
Darina1
Teda tobě se ten zvěřinec hezký rozrůstá Bambi mít doma ptáky tak se uštěká a jen by je lovila, oni sou si Bišem dost podobní
MartinaClaudi
Gratuluju k úspěchu
Verca
My jdeme na stříhání 22.9. héééč ))
Holky musím vám povyprávět, byla jsem na dovolené v Tunisu na Djerbe, všecko fajn, ale ty zvířata tam (( Ti arabáči sou fakt úplně vypatlaní a pro prachy budou ty velbloudy a koně trápit na slunci celý den vkuse, jedině snad dobře se tam mají kočky protože těch sme měli plný hotel a ono to tam dokonce umí somrovat!
Bohužel tam moc nemají rádi psy a taky to šlo vidět, pár potulných sem viděla a jedno štěňátko dokonce spávalo u hotelu, holky to byste nevěřily jakou ono mělo žízeň! Nosila jsem mu tam každý den vodu do kelímku a dokonce sem s večeře odnášela maso a chodila ho krmit, tajně, protože kdyby mě viděli z ostrahy hotelu vyhnali bymně ať tam nelákám zvířata a pejska by zahnali...
Bylo mi ho tak strašně moc líto
A vím že občas se najde nějaký turista co mu tam dá zas něco k snědku, ale spíš mi bylo smutno z toho jak byl sám a opuštěný tak maličký, spinkal v horkém písku a neměl nikoho kdo by ho měl rád a když ke konci dovolené na mě zavrtěl ocáskem jak mě viděl a radostně štěknul, tak mi bylo až do breku. A neuvěříte jak hrozně moc mě doteď štve že jsem pro něj víc neudělala, ale za ten týden co jsem tam byla jsem vůbec neměla tušení co ještě pro něj udělat.
Tady Vám dám fotky (říkala jsem mu Sidi - byli jsme v hotelu Sidi Mansour tak podle toho ) jo a ikdyž pořád říkám on - pejsek tak to byla holčička.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
bisonka
Čau Bišonko.
Jsem věděla, že jakmile začne škola tak ty se ukážeš.
To co jsem si teď přečetla tak to nebyl moc veselý zážitek. Já kdybych tam byla tak věřím, že se snažím buď legální cestou a nebo pašeráckou cestou ho sem přivést. I když je mi jasné, že útulky máme přecpané tak na co vozit ještě ze zahraničí, ale já a moje rodina vy, že jsem magor. Jo a Orient nesnáší psy u nich je to zvíře nečisté a proto se tak k ním i chovají. Oni mají nejradši kočky.
Jo a to výš zvířata u mě na prvním místě. Já bych chtěla ještě takové dva morčátka, ale aby byli už umazlené a to od chovatele o kterém vím, že jsou od něho v pohodě. Já už měla Berušku, ale ta se mě bála a Biškovy vyhryzala do boku kulaté díry.
No a my už jsem po střihu a jsme na krátko.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 22:24 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
....Chelsinka na výstavě...
To je Juditka , štěně od Denisky, které je u nás doma..
Emilka venku - moooccc horkooooo...
--Jedno ze štěňat od Kamilky - Indy - vrh I
Ahojka.
Moc dlouho jsem tu nebyla a dnes mi to sem táhlo, a hned čtu co tu píše bišonka, no není to vůbec příjemné, asi bych trpěla a nejradši bych se do té země pro něho vrátila, nevím jak ti Věrko je, ale kdybych tam byla já a odjela bych měla bych ho pořád před očima jak tam chudáček sám sedí. Nemá zatím v životě štěstí a takových pejsků je asi všude moc, a štěstí je že já to nevidím, protože bych se asi ustýskala. Je mi z toho smutno.
Jinak u nás je stále hodně práce, moc vás všechny tady zdravím, koukám že toho tady není moc nového, je to škoda, že zde není více povídání.
Darinko a ostatní mějte se moc hezky, a vaši pejskové taky. ahojka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 08:51
- Nahlásit
emikami
Ahoj Dášenko.
Konečně tě holka vidím a samo i ty tvoje krásné pejsky.
Fotky jsou moc hezké, ale pro mě je nejkrásnější jak je tam Chelsi a ten druhý pejsek. To je úpo nádhera.
Zapomněla jsi napsat jak pak jste dopadly?
Kluci prý děkují za pozdrav a taky jako obvykle posílají pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 18:24
- Nahlásit
Ahoj holky, tak se zase hlásím, pořád jsme 2v1.
S pejskami nic moc nového. Včera jsme s manžílkem vyrazili na procházku a z procházky se stal výlet, protože tak dlouho procházka trvat nemůže. Zabloudili jsme a šli jsme ve tmě lesem, no to bylo vzrůšo, všude kolem nás tma a skřeky zvířat. Přišli jsme domů a padli za vlast. Předtím jsem ale musela skoro vykoupat psy, ti byli taaaak špinaví, no hrůza, celí černí.
MartinaClaudi
MOc gratulujeme.
emikami
pejsánci jako obvykle nádherní, už jsem ti psala, že Chelsi je jak plyšáček, je překrásná. a Indy...no comment...ach, to je čoklík!
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
Nemá někdo zájem o štěně?
Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden Retriver.
Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspána.
V případě zájmu budou štěňata předána zcela zdarma.# Pokud máte zájem, volejte 515294956 nebo volejte 736 752 507.
Ps: takový krasavce přece nenecháme uspat!! Prosím, prosím, případně
Velké díky!!!!!
Irena Hejdová
Město Rakovník
tel. 313 259 132
http://www.email.cz/getAttachment?session=%C3V%CD_ G%90%97%24r%EF%1F%FF%CD%C8%E4%8El%FE%16%FB%7B%BD%A 3%DA%1A%A1%C6%9A%1D%00%89%E2%07%A1%15%E9%A8%87%C8% FF%CC%DA%9Dz%19%EF%EF%DB%D8W%0AL%EEG%BA%C2%BF%0AS% 8C%2A%5EQ%18%0Cg%A8%B7%7F%EA%97%B4%01%2C%B2y%A4%F8 %D0%C6%FFr%F3b%CF%C1%DFX%08%EA%C2%8D%BF%81F%8E%ED% 15%ACY%E8%8Ct%E4S%13%B6%CB%8E%5D%83%D1%CB%BF%1B1%B C%E7%9E1%EC%F7.%E9%28%1D%2C%A8%C5%C9%E6%23W%2CpU%1 8%97%E1%85%F2%B4%BE%B5
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Tohle mi poslala kamarádka tak pokud budete mít nekdo vážný zájem tak se ozvěte!
Snad bude fungovat ten odkaz na fotky...Pokud ne pokusim se to napravit!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:48
- Nahlásit
Simis
To je xlet starý hoax=nesmysl. Tvůj odkaz nejde otevřít, nemůžeme do tvého mailu. ale mrkni tady, jestli to souhlasí, jsou tam fotky. http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detai l&id=459 .Jestli to není on, tak se omlouvám.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:16
- Nahlásit
Darina1
Ahoj. Děkuji ti za pochvalu. Chelsinka dostala výbornou, ale byla tam prvně a docela se tam bála,nakonec to uchodila.Je normálně i doma trochu plachá, reaguje třeba na zvuky, či tak, ale jen mírně, Gina ani moc ne. Je docela malá, na výstavách se prý upřednostňují větší typy, ale dříve to bylo prý jinak, no tak nevím, mně jako bišonek malá nepřipadá, kdyby to byl pes, tak ano, ale že to je fenka, přijde mi akorát, já bych ani nechtěla aby byla větší,jsem ráda, že je taková jaká je.
Gina je asi o něco větší, delší, ale ne o moc. Nyní má už pořádné bříško, asi za 14 dní čeká štěňátka tak se modlím aby to vše donosila, protože to bříško je docela velké, no minule byla také tlustá a měla jen dvě štěňátka, ale nyní mi to přijde trochu jiné, už bych chtěla aby už radši porodila, aby jsme to měli již za sebou a mohli se kochat těma malýma medvíkama
Verca
Verunko ty snad bude 2 v 1 ještě na vánoce ne???
To nechápu, jak tohle může někdo roznášet, když je to hoax. Ale jsou pěkní, hned bych si takového vzala kdyby už nevyrostl.
No a jak se všichni máte? strašně málo píšete, nic nevyprávíte, no ještě že tak, protože sem jdu opravdu zřídka, to bych pak četla hodiny.
Tak zase někdy pa....stále pracuju na webu, ale už bych to chtěla během pár dní přehrát, je toho moc co jsem zanedbala a fotek je hafo....a tak se s tím teda nějak loudám.
bisonka
Copak asi dělá ten pejsek v té cizině, no snad ho zase opečovává někdo jiný.¨
Pokud teda se nám podaří mít bišončí drobečky, tak tehlekrát nám to snad vyjde abys přišla na kukandu. .....
Ahoj pusu a pac posílá Emí,Kamí,Brit,Denis,Gina,Chelsí,Kiki,Judit,Bakí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:40 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
emikami
Zdarec Dašenko, jako ohledně těch výstav tak co já jsem slyšela a viděla tak podle mě se spíš upřednostňují malé fenečky. Samo když je to pes tak ten musí být mohutný. Ono je to totiž u těch Bišonku klamné, jak je necháš ostříhat na výstavu a vyčešeš tak jsou mohutní, ale jakmile na ně sáhneš tak je to samé žebro. No a teď jde do popředí ten Skandinávsky střih i když se mi taky začíná líbit, ale Bišonci jsou pěkní když vypadají na jak lední medvěd. Ono totiž s tím střihem na medvěda je dost práce na vyčesáváni, ale i to jsem zvládla.
Budu na Vás myslet za 14dní jak Vám to dopadlo.
Pac a pusu pro nej fenečky od Biška a Damiška.
P.S. bišonce ani nepřipomínej toho pejska
Verca
Nazdárek Veverko.
Tak kdypak to už bude? Holka a opravdu jsi si jista, že je to jen jedno? Nenajde se tam ještě jeden schovaná fazolka? To výš fazolky jsou vždy mnohočetné.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:55
- Nahlásit
Darina1
tak podle mě se spíš upřednostňují malé fenečky. Samo když je to pes tak ten musí být mohutný
Tak já sem taky zas jednou něco napíšu jak je škola, tak nějak nemám čas. No k tomu výše - ono to tak má u bišonů být jak u psa, tak u feny - co nejmenší vzrůst. Prostě čím menší, tím lepší. Třeba spousta psů na výstavách, bišonků, je asi tak jednou tak velká jak náš Robby a ten má v kohoutku 26, tak ať mi netvrdí, že ti velcí jsou do 30 cm.. Když si vzpomenu jak probíhala naše bonitace, tak prostě vím, že se vlastně vystavují psi, kteří vůbec neodpovídají standardům, tak by se měly asi změnit.. Ale to je jeden z mnoha důvodů, proč se už výstav neúčastníme.. je tam tolik podvodů apod., že to prostě pro nás nemá smysl. Ale tobě a Damišovi fandíme, protože tam fakt na té výstavě zářil tak ti přejeme ať to nevzdáš a vydržíš!
Jinak Verča má chvilku ještě čas, ale je taky možný, že už není 2v1.. Každým dnem čekám sms a nic, takže nezbývá než čekat. Ještě má fakt čas. Jestli sem ještě pude to nevím, myslím, že má teď hodně toho, takže možná sem vždy jen mrkne.
|