| Autor |
Zpráva |
bisonka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:26
- Nahlásit
anyny29
Ahoj,já se jmenuju Věrka a mám dvou a půl letou bišončí hočičku Bambi, je bez PP, krmíme ji Purinou Proplanem a ikdyž není z granulek nějak odvařená a vždycky kouká jesti někde není něco lepšího tak je nakonec zbaští ukaž fotečky tvého miminka
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:51
- Nahlásit
bisonka
No Bendulín taky nějak do těch granulek nechce ale nic jiného mu nezbude než to zbaštit ale taky hledí na mě jako"co jsi mi to dala dej mi raději něco pořádného" ale má to kluk marné.Jinak fotečky Benyška tu určitě dám ale zatím zkoumám jak sice mi už rada byla ale fotky na netu nemám a tak zkoumám jak to udělat a pak to tu hodím.Jinak díky za přijetí mezi Vás.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:45
- Nahlásit
anyny29
http://www.bisonci.wbs.cz/
Zdarec mazec.
Vítám nového člena bílých kuliček.
Já mám dva Bišonky a to Biška bez PP kterému je 5let a Damiška s PP kterému jsou 3roky. Ohledně krmiva tak já krmím granulemi a to Purino Proplan a to už 5let, ale i vařeným. Ráno granule odpoledne vařené. Ohledně toho karotenu je pravda, že v každých granulích je ho někde víc a někde míň. Jednou jsem nechala známou ve velko skladě zjistit v kterých je toho karotenu nejmíň a bylo zjištěno, že v K9.
Mojí kulíšci taky (halavně Bišo) nejsou nadšení s granulí, ale zjistily, že to mají marné nesnědí nedostanou nic jiného a šlus.
Jinak já jsem z Havířova a je mi pšt 48let.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
Romča.
Tak jo Romanko budu ještě čekat ten týden, ale ani o den díl.
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:35 - Změnil/a: anyny29
- Nahlásit
Darina1
Zdravím
a moc děkuji za přivítaní,jinak mě těší že tu je někdo taky z Havířova a někdo známí.Určitě mě taky znáte protože jsem bývalá vaše sousedka ale odstěhovala jsem se do většího.Měly jsme Bonnu jestli si pamatujete to je ten Berňák s Leonbergrem co jsem musela dát ke známým na zahradu kvůli malého a nedávno jsme se potkaly a měla jsem Dorku kterou mi přivezl přítel z Frýdku k narozeninám ale sní to dopadlo špatně i špatně pro nás ale to Vám pak povykladám.Tak jsem upustila od velkých psů a pořidila jsem si Benyška a je to náš mazílek kterého milujeme všichni a vím že je náš jen náš a že o něj nepříjdem. Jinak fotky bych tu dala ale nevím jak snažím se udělat webovky ale nějak mi to nejde tak doufám že na to příjdu a nějaké to foto tu dám.Jinak Bendula je zatím na K9 ale mám pravě strach aby mu zůstala bílá srst tak jsem se chtěla informovat tady které ty granulky budou ty pravé no zatím se tedy mějte a zdravím Biška s Damiškem Jo jinak máte pěkné webovky
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:12
- Nahlásit
anyny29
Zdarec sousedko.
Jasně, že vím o koho se jedná. Jak se sem vkládají fotky tak to Vám určitě nepovím páč já jsem anty talent na PC od toho mám muže co udělá za mě i ty stránečky jsou jeho dílo a to celé.
K9 je tak střední třída a opravdu jsou granule s malým obsahem karotenu tak podle mě se nemusíte obávat a určitě fleky nebude mít. Ještě jsem nikdy neviděla Maltezáčka flekatého.
Tak že já zdravým a hlavně vyřiďte malému, že ho pozdravují dva kulíšci a posílají pac a pusu od Biška a Damiška.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:36
- Nahlásit
Tak koukám že je nás tu zástup z Moravskoslezského kraje 2x Havířov, já Č.Těšín, Verča Třinec ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 08:50
- Nahlásit
bisonka
Bošonko jak Verča- Třinec? Já jsem myslela, že je stále ČT.
No to výš NEJLEPŠÍ človíček se rodí a bydlí TADY !
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
Darina1
nene Verča už teď bydlí v Třinci
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:27
- Nahlásit
bisonka
Tak takový zásadní obrat a já o tom nevím. Tak to si počkám až porodí a pak ji vyčiním.
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:17 - Změnil/a: anyny29
- Nahlásit
Ahojte zdravím Vás všechny v tom škaredém ubrečeném počasí.
Darina1
http://www.anyny.webnode.cz/
Tak už jsem sousedko něco pro začátek vykutila tak doufám že se to bude líbit protože jsem to dělala úplně poprvé ale jak na to příjdu jak se co dělá tak to vylepším Ale aspoň něco kde jde to naše štístko vidět.Tak hoďte očkem.Jinak jak se máte a co Biško s Damiškem?
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:20 - Změnil/a: anyny29
- Nahlásit
Zkoušela jsem tu vkládat fotky ale to mi moc nešlo tak jsem zvolila variantu že se pokusím něco vykutit s těma webovkama ale celkem to jde tak uvidíme jaká bude odezva
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:24
- Nahlásit
Jinak můžete hodit všichni očka ať potom víte o kom budu psát ale jak už jsem napsala stránky jsem dělala poprvé tak nevím nevím no uvidíte samy jestli se mi trochu povedly nebo ne.Tak hoďte očko páček i za Benyška
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:31 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
anyny29
Milá pani sousedko.
Tak za prvé budeme si tykat.
Za druhé jsem jukla na stránky a moc se nám líbili a kurát si oprav datum narození páč Benyšek vypadá jak stařec. Jinak nic neupravuj jen dodávej.
Za třetí až budeš mít čas a náladu a hlavně bude pěkně tak se domluvíme vezmeš i mamčinou fendulu a půjdeme někde na prochajdu.
Tak zatím pac a pusu od dvou kulíšku a to Biška a Damiška.
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 10:42
- Nahlásit
Darina1
tak tedy ju sousedko tak tedy ahojky a určitě se domluvíme a zajdem vyvenči ty naše kuličky a mamčinou kočandu ju.Jinak děkuji za upozornění na chybu dělala jsem to večer tak nějaká ta chybička se tam vloudila ale už je to opravené díky. Tak zatím páček od any a benyška
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:31
- Nahlásit
Ahojky.
TAk sem tu po dlouhé době a jak tak koukám tak je tu celkem živo To bude asi novým přírustkem Jiank tě tu samozřejmě taky vítám
krecinek
koukala sem na ty granulky jak si psala a asi je taky zkusim tak kdyžtak poreferuj jak je tvuj hafík snáší a jak mu chutnají...Ten náš je totiž pěkně zmlsanej a granule žere jen když mu nic jinýho nezbývá tak bych je taky ráda zkusila
Jinak u nás celkem nic nového. Armani pořád zlobí a zlobí. Takže vše při starém..
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:24
- Nahlásit
Ahojte lidičky co je s vámi že tu nejste?Jinak Benyšek mi s K9 trošičku hodil do srsti žlutou barvu tak jsme přešly na granule PURINU PROPLAN tak uvidíme.Jinak je to ďáblik už má přezdívku piraně ale jak k Nám večer lehne tak to je malé miminko leží na zádech akorát mu chybí fakt ten cumlík. Jestli se mi ho podaří nafotit jak tak spinká tak to určitě hodím zase na web.Tak tedy páček od Any a Benyška
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
Ahóóóój holčiny,
tak se zase po nějaké době hlásím. Musím říct, že teď internet trochu šulím. Můj plný zájem a pozornost si vyžaduje můj prďola Patriček.Užívám si ho plnými doušky a musím říct, že je i docela hodnej a moc nebrečí. Chodíme každý den ven a Candy si to také užívá, protože chodíme na delší procházky než předtím bez Páti. A musím vám říct, že Candy i víc venku poslouchá, třeba na zavolání a tak.
Jinak se už moc těším až tu napíše Verča, že se jí narodila holčička.
Tak vás všechny zdravím a snad sem napíšu teď častejc.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:29
- Nahlásit
Přidám vám sem jednu fotečku....
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:19
- Nahlásit
anyny29
Zdarec sousedko.
Ptáš se kdepak jsou ty ostatní? Tak já ti odpovím TADY. To výš každá sem nakoukne a nic nenapíše.
Si zvykej.
Jinak je mi dost divné, že Benýšek chytil barvu. Určitě vím na 100%, že K9 nebarví, ale si dej pozor i na hovězí a celkově na červené maso. To taky přispívá k barvení.
Jinak kampak chodíš na veterinu? Já zatím tam k Vám u nemocnice, ale začíná se mi zdát, že už i tam to holky přehánějí.
Candy
No Candyku to miminko nemá chybu. To je takové kuči-kuči. Hned bych to pomuchlala. Zjistila jsem, že i moji kulíšci jsou za visly na miminkách v kočárku. Když už je to dítě větší tak to nemusejí, ale mimi jo.
Tak mi posíláme takovou zprávičku ať to malé stvořeníčko roste pro potěchu a pro lásku svých rodičů.
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:27
- Nahlásit
Darina1
Hojky sousedko,
Tak na veterinu chodím pod labužník a jsem celkem spokojená,zbytečně netahá z peněz a fakt je dobrý děla pro psa první poslední.Jinak maso mu dávám zatím jen kuřecí a rybičky ale fakt mi šel do žluta byl to takový malý žluťásek ale už se začíná spravovat už má sem tam opět bílé
no ale uvidíme nejsem zvyklá na takovéto pesany tak to je pro mě učení a učení.Jinak hajzlík malý se nechce nechat česat tak to je mučení a mučení jak pro něj tak pro mě
No uvidíme jak to bude
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 17:52
- Nahlásit
Darina1
Díky za přáníčko. Už se těším až bude Páťa ťapkat a budou se s Candym honit. Teď nedávno se Patriček hrozně polekal, když Candy zaštěkal (něco slyšel na chodbě), zrovna usínal a lekl se tak moc, že z toho začal moc brečet, bylo mi ho tak líto. Musela jsem ho utěšovat a povídala jsem mu, že až bude větší, že to Candymu vrátí, že ho bude mučit
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:39
- Nahlásit
Jen vám jdu říct, že Verča včera ještě stále 2v1. Dnes měla 2. termín, ale ještě to asi bude pár dní.. Verča tipuje úterý - bude úplněk.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:15 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
No já si taky myslím, že úterý nebo možná středa ) uvidíme
Jo jinak holky mám přemístěné stránky tak kdo máte náš baner tak tady je nový s novou adresou:
http://www.bambinka.com/odkazy.htm
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
Ahoj holky!!!!!
Tak já pořád 2v1. (( Už aby se nám prďolka ukázala!
Darina1
Darinko, já jsem tu přeci psala, že si předěláváme pár pokojů u rodičů na baráku v Třinci. Jsme tu už od června. Je to tady super, všude kolem je příroda a přitom všechno je tak blizoučko.
Romaine
Díky, že je tady průběžně informuješ. A dávám ti už tady svolení, že jak se to ze mě vyklube, tak to musíš hned nahlásit.
Candy
Maličký je kouzelný a moc vám to spolu sluší. Jsem zvědavá, jaká bude naše prďolka. Hlavně mě zajímá, jaké bude mít vlásky hned po narození, jestli po přítelovi (tmavě hnědé) anebo po mě (zrzavé).
Tak mi držte palce, dnes se začlo už něco maliiiinko dít (odešla mi zátka), ale prý můžu porodit do 24 hodin, ale taky za týden, za dva... Ve středu, jestli enporodím, jdu k dr., tak snad nepůjdu na vyvolání. brrrr.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:33
- Nahlásit
Vercajestli po přítelovi (tmavě hnědé) anebo po mě (zrzavé).
Myslíš manžela? Ten by ti dal, kdyby to četl
bisonka
Neměnila jsi adresu nedávno? Snad na to při editaci stránek nezapomenu Už bych taky tam měla dát zas něco nového.. Ale ta škola mi letos nějak zabírá moc času, jazykovka byla super, teď je to horší..
Jinak, když mám to svolení, tak vám to tu hned napíšu jak dostanu MMS, ale to už bude mít malá min. den, dva než Verča bude mít příležitost "po tom výkonu" a s těma starostma a RADOSTMA posílat MMS, tak uvidíme zas jak dlouho se to tu objeví já myslím, že se narodí zítra večer nebo v noci
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
Romaine tý vogo, mě už hrabe. ale to se mi stává běžně, když mluvím o něm bez něj.
MMS přijde asi později, ale oznámení si myslím, co nejdřív.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:44
- Nahlásit
Romaine
No tamtu adresu sem měla docela dlouho ale byly stím problémy, tak sem musela zaregistrovat novou. Ráda kouknu zas na tvoje stránky
Verca
Doufam že mě budeš taky informovat, každý den koukám na mobil a na mejl (to jestli ještě jsi doma ) a furt nic.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:45
- Nahlásit
bisonka
pche, že váháš!!!! přiletí to cobydup.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
bisonka
Verča bude při porodu mít mobil v ruce totiž a bude posílat průběžné zprávy
Verca
MMS až nebude pomačkaná, jo? Jinak každý den čekám a čekám.. no a ona to ví a tak si řekla a na truc ne Takže zítra na to nebudu myslet a ona to vzdá
Beztak nás schválně napínáš a malou už máš týden doma
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
bisonka
Tak to jsi asi nebyla ty, už se mi to s těma změnama stánek plete No, jo asi o víkendu dám nové fotky. V sobotu sme koupali Robbyho, ale ještě musím udět fotky, jak je zas krásnej bílej, heboučkej.. no zas ho prostě všichi dlachníme a tak
|