| Autor |
Zpráva |
bisonka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 19:44
- Nahlásit
Verca
No to je teda celá máma, sem viděla ty fotky a říkám si kde sem ten ksichtík už viděla ) Fotky sou krásné a všechno je krásné, ale nejvíc se těším až si to poslechnu na živo
Jo a máš tam mejlík
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:04 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Verča
Paráda! Je fakt krásná. No a ty ksichtíky.. Fakt celá maminka.. Akorát nevím, jestli sem na tobě viděla tento vypadá tak ...chytře :
Co? Ten má taky po tobě?
Ale na té první fotce - to vypadá, že má úplně modrý ručičky a nožky.. ?
Jinak moc bych chtěla vidět Phoebe jak na ni kouká s nakloněnou hlavičkou - úplně ji vidím.
To víš Peťa je hrdý tatínek a hodně šťastný, takže myslím udělá co ti na očích vidí A to je fajn. No a že na něco zapomeneš je myslím normální. A co v noci? Ještě spí tak dlouho?
V sobotu jdu na přednášky, tak mi tam zas bude NĚKDO chybět.. kdopak asi? No je to tam bez tebe prostě hrůza.. Takže tam zas tolik nechodím .D
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:10
- Nahlásit
bisonka
Však počkej naživo, to ti předvede, jaká je to šikula.
Romaine
Akorát nevím, jestli sem na tobě viděla tento vypadá tak ...chytře : Se jako taky občas snažím tvářit chytře!
Jinak moc bych chtěla vidět Phoebe jak na ni kouká s nakloněnou hlavičkou - úplně ji vidím.
Pokusím se to někdy vyfotit!
Ale na té první fotce - to vypadá, že má úplně modrý ručičky a nožky.. ?
No když vykoukla, tak byla taková šedomodrá, miminka se hned dávají na zahřátí do inkubátoru. TAkže jí byla asi kosa. Bodejť, když ve mně takové teplíčko a pak do chladného vykachlíkovaného sálu.
A co v noci? Ještě spí tak dlouho? Přes den už spí méně, musíme se jí více věnovat. Ale v noci zatím pořád spinká hezky, pokud jí netrápí prdíky. Musím jí sátle budit.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:14
- Nahlásit
tak mi tam zas bude NĚKDO chybět.. kdopak asi? budeme na tebe usilovně myslet!!!!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
Verca
Celý to bylo psaný k té fotce - aby nedošlo k omylu
Maminka se nemusí jen tvářit, maminka je!
To věřím, že uvnitř to bylo fajn a teplo, hezky si tam plavala.., však si taky dala na čas!
Jinak můžu to vzít Evě na kouknutí? Určitě ji bude chtít vidět Taky se na tebe pořád ptala...
No a jinak pokračuji v podpisech, akorát ty pátky jazyk ne, protože tam nechodím (ale ještě mi neschválili uvolnění, tak snad jo).. Asi bys tam měla raději zavolat proč se neúčastníš. Pak ti o víkendu napíšu mejl a pošlu přednášky a tak.. Vše co zas mám. Ať jsi v obraze, když budeš mít chvilinku času a chuť )no, chu´t asi nikdy,co, ).
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:58
- Nahlásit
Romaine
no jooo, ty tam vlastně v pátky nechodíš! mě vůbec nenapadlo, že tam nejsem podepsaná. To jsem se ale rozmazlila.
určitě můžeš malou ukázat komu chceš.
Jdu zase prďolku budit na kojení. papa
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 22:18
- Nahlásit
Verca
No počkej až se budeš přeučovat svůj podpis na můj-tvůj
Bohužel nejsi, navíc jsi v jiné skupině, tak bych tě stejně nemohla podepsat
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 19:03
- Nahlásit
Verca
Mooooc gratuluju, malá je úúúúúúúúúúžasná!!!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 08:23
- Nahlásit
http://www.bisonci.wbs.cz/
Zdar děvčata a maminy.
Tak Vám musím něco za se napsat. Jak už víte tak já mám určité zdravotní problémy a jako každý půlrok musím na kapačky. No tak že jsem za se naklusala nechala jsem se napíchnout a kapeme. První dva dni nic, vše v pohodě a pak to začalo špatně, šílené návaly, motanice, zle od žaludku a hodně slabá jen jsem ležela a nic jsem nezvládala. Tři dni jsem to vydržela páč jsem si říkala, že nejsem krákora a že to vydržím. Přes sobotu se mi udělalo lépe, ale jsem se rozhodla, že jako léčbu už ukončím. Když mě vyděl můj tak se až zhrozil co to se mnou udělalo.
No tak jsem ráno naklusala a že jako končím, jenže doktorka mě přemluvy la a že mi změní kapáky a že mi už bude lépe. HOUBELEC celí další týden mi opravdu bylo nesnesitelně, ale jsem to vydržela. No při těch bolestech jsem byla tak naštvaná, že jsem vykřikovala, že už nic nechci, to byla jediná věc co mě trochu držela a kapáky mi pomáhali přežít bolesti. Už tak dle fungují 10let a nikdy nebyli problémy a teď jsem s toho na nervy bo nevím co mi už má pomoct.
No tak to jen tak na okraj a něco pozitivního koukněte na moje stránky konečně se mi podařilo vyfotit Dynama, je ve foto galerii. Kulíšci jsou před střihá nim tak to mají přerostle a vypadají jak v chemlonu.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
kutimol
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 22:08
- Nahlásit
Nechce někdo bišonka?????
http://www.aukro.cz/item474211100_bisonek_frise_s_ pp_kluci.html
http://www.aukro.cz/item474336257_bisonek_frise_s_ pp_fenecka.html
Hnus!!!!!!!! Co dokážou prachy!!!!!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 22:38
- Nahlásit
kutimol
Wo co go?
Emikami se tu taky vyskytuje, ne?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 07:41
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/13202-sehrany-tym.html
No a takdle je to u nás to samé .
Biško a Damiško.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:54
- Nahlásit
kutimol
Hnus!!!!!!!! Co dokážou prachy!!!!!!!!
A můžete mi vysvětlit co je na tom? No radši ne. Nemám zájem.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 18:31
- Nahlásit
Darina1
Ahojky, to je smutný co musíš prožívat. Svého zdraví si člověk opravdu musí vážit. Myslíme s pejsky a s Patričkem na tebe, ať se ti už vede jenom lépe.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 18:41
- Nahlásit
Posílám vám aktuální fotečku našeho broučka.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 09:14
- Nahlásit
Candy
Candyku hodně děkují, ale mě to až tak nevadí páč já s tím žiji už celý život. Jen mi vadí když se děje něco nového a omezuje mě to.
No a jinak jsem přišla na to, že jsem prďulko vy změnila jméno, no jako obvykle. Já byla v tom, že je to Peťulek- Peťa. Jinak je moc čananý a jak pase. Ještě napiš co pejsek na něho a jestli malého dáváš i na zem aby k němu mohl Candy.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 21:07
- Nahlásit
Darina1
Ahojky Darinko
na začátku prosince a potom na začátku edna před výstavou jedu s paní Kalužovou ostříhat Andyho k paní Králové Andošek se mi začal pěkně osrsťovat, takže je to super. Už se těším až bude krásně ostříhaný. Dívala jsem se na stránečky a kluci jsou moc krásní. Pozdravuj je a dej jim piškotek
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:14
- Nahlásit
Janik
Zdarec Jandulinko.
Ježíš děvče kdepak jsi byla?
Jandulinko tak máš úkol překecat paní Kalužovou aby jste se ke mně stavili na kafíčko a jestli mi dáte vědět do předu tak snad upeču i perník.
Tak se snaž ať se stavíte a pak pokecáme.
Stále zvažují tu Olomouc, já řvala že už žádné výstavy. Mám na to ještě 14dní tak uvodím. Oběd na na střih už jsem a to 8.1, já byla včera kulíšky střihat tak vypadají jak sovy.
No to výš, že jim dám piškot my máme velkou spotřebu těhle pamlsků.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:17
- Nahlásit
Zdravím a prosím o radu. Maminka si pořídila havaňáčka. Budou mu teď čtyři měsíce. Od počátku mu teče z očí, má chloupky kolem nich neustále mokré, slepené. Oči nemá zarudlé, neteče hnis, nemá slepence v koutku. Vet říkal, že žádný zánět. Je to věc typická pro toto plemeno? Dá se s tím něco dělat? Felix s tím problém nemá, nesvědí ho to , jen to blbě vypadá a já se obávám, aby z toho třeba do budoucna nebyl problém.
Děkuju za odpovědi.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:03
- Nahlásit
Dana2
Ahoj, vítám tě tu. bohužel toto je typické pro tato plemena - vet by to měl vědět!!! Našemu Robbymu, bišon frisé, naštěstí z očiček neteče, ale Darinka používá myslím 4% peroxid a tím okolí potírá a prý to funguje. ovšem na každého je něco jiného, přípravků je spousta. inak určitě je dobré okolí očiček pravidelně zastřihávat, aby mu do nich nelezly chloupky, které oko dráždí a tak víc slzí - pak se dělají červenofialové cestičky pod očima. jinak zdravotní problém to není, jen to nevypadá bohužel pěkně. Ale myslím, že pravidelnou péčí se to dá upravit. hodně štěstí. určitě ještě někdo sem napíše, co používá..
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 06:00
- Nahlásit
Děkuju. Vet to i tak tvrdil, ale raději ověřím z více stran, než pak řešit problém
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 08:08 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Dana2
Tak jak píše Romča. Je to typické pro tyto plemena, ale já to nepotírám aby mu netklo páč to mu se nedá zabránit, ale pro to aby to neměl tak rezavé až špinavé a tím, že Bišo je uchyl v olizovaní si tlamu tak mu sem tam přiberu i jí. No a je to 3% peroxid vodíku dá se koupit v lékárně a opravdu to moc dobře zabyra, že není pak tak rezavý a špinavý. Ze začátku jsem to použila každý den a teď jen podle potřeby a to možná jen tak jednou za měsíc a ani to neproplachují jen nakapu, rozetřu a rozčešu.
Biškovy do 2let nic neteklo a pak to začalo, Damiškovy do dvou teklo a pak nic. Jenže je to u nás tak, že jak je Bišo ten uchyl tak on stále čistí Damišáka tak asi proto je stále čistý.
Danko střihačka mi kdysi řekla, že buď se to do těch dvou let upraví a nebo rozjede. Jinak nic jiného na to nezabyra a podle mě je to jen o vytahováni peněz. Hlavně mu to nechávejte hodně vystřihávat kolem očí a vysušuj mu to papírovým kapesníkem a časem uvidíte. Jinak skus to co používám já a uvidíš budete spokojení.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 17:28
- Nahlásit
Dana2
Ten peroxid je dobrý, mám havanáčka, zkoušela jsem to, ale teď už jí dávám jenom gumičku, aby jí kožich nepadal do očí.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 17:37
- Nahlásit
Děkuju všem za odpovědi. Určitě jsem vás nezneužila naposled Jsme zvyklí na trochu větší psy a z toho drobečka jsme vyplesklí
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 23:20
- Nahlásit
Darina1
No Candy si na Páťu už zvykl. Mám takovou hrací deku, na kterou Patrička dávám (na zem) a on si tam prohlíží hračky nad sebou a když se nedívám tak si k němu Candy lehne. A když jsme na návštěvě u babiček, tak se Candy vždy drží blízko Páti, jakoby si ho hlídal. Páťa na Candyho zatím moc nereaguje, jen na něj občas kouká. Zajímavější to určitě bude až bude Patrik starší.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 07:51
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko u tebe to jde gumičkovat, ale si představ ty naše Bišonky za gumičkovat. Tak to by byl mazec .
Dana2
Danko vůbec nevadí my jsme jen rádi když nás někdo znásilni a věř, že co budeme vědět tak určitě poradíme. Se s důvěrou obrať na firmy s.r.o.
Candy
Candyku tak to bych chtěla vidět jen ta představa jak se Candy krade k malému aby mu mohl být na blízku už jen jak to vidím tak se musím usmívat. To bude správná dvojka. Škoda, že já nemám malé u nás by to bylo zajímáve s těma dvěma, jeden leh vlevo a druhý vpravo.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:44
- Nahlásit
Ahojte holky, nevíte jak se má Verunka? Asi má plné ruce práce s malou že... Kdybyste ji někdo viděl, tak ji ode mě mooc pozdravujte..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:31
- Nahlásit
Syska
Ahoj, Verča má toho fakt hodně. Nechci nic psát za ni co a jak, ale teď toho měla fakt dost. Řeknu jí ať sem koukne.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:23
- Nahlásit
Romaine
Ne to nemusíš, to je v pohodě, já jí psala mejlíka, však ona, až bude mít chvilku se ozve.. Já věřím, že to je pěkný záběr..
|
anyny29
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 07:12 - Změnil/a: anyny29
- Nahlásit
Darina1
Hojky tak po delší době jsme tu nahlídla a něco tu písnu Jinak Bendulín ním roste jak z vody alespoň to říká mamča ale mě příjde pořád mrňavej.Teď jsme chytli zánět do ouška tak jsme z toho špatní protože se Benyšek jen drbe a drbe až kňourá.Tak sním dnes povalím k doktorovy tak jsem zvědavá jak to Bendolín zvládne protože se bojí doktora jak čert kříže No jinak je úžasné tohle počasí protože když vyjdeme ven tak to je místo bílého pesana černý pesan a to od hlavy až k patě.Jinak jsem se tě chtěla zeptat musím trhat Benyškovy ty chloupky co má v uších?Protože jedna známá co má boloňačku tak mi řekla že ano aby nedostal zánět tak jsem ji poprosila ať mu to tedy vytrhá protože mě to srdíčko drásalo a teď ten zánět stejně má i přes to že mu ušička čistím pravidelně a chloupky tam nemá. A co jinak jak se sebe a co Biško s Damiškem?Příští týden budu mít cestu kolem tvého baráku tak jsem myslela že se stavím ale to bych dala vědět předem ju.No nic tak končím protože letím k tomu doktorovy.Tak jinak zdravím a určitě se tady zase ukážu.
|