Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 08:11
- Nahlásit

Darina1
Jejda Darinko tebe jsem dlouho tady nevydělá. Budeme kefrat mezi sebou jo.
Sobě připadám jak schyzouš. Tak se děvčata polepšete, ať mě nemusejí odvést, že jako jsem Kynder vajíčko dva v jednom.
My čtyři ze severu posílíme všem jednotkám pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:04
- Nahlásit

Darina1
No jo, nějak to tu vázne, ale nediv se.. Já teď nedělám nic jiného, než že se učím a tak to pude až do začátku února.. A tady určitě nejsem sama.. jiní maj zas spoustu práce s Barborkou (kdopak to bude) a taky nevím co psát. U nás se nic neděje. Akorát vám můžu napsat, že včera o půl 3 ráno Robby ze spaní příšerně vyl. Ale fakt vyl jak vlkodlak! No všichni sme měli málem infarkt... Snad to bylo poprvé a naposled!

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:10
- Nahlásit

Romaine
To je jasný Romanko, že není čas a čas tlačí, no a je pravda, že taky není stále o čem psát. To jen já mám čas páč nemám děti, jsem doma, nikdo mi nedělá bordel, pejsci jsou hodní, ptáci jen křičí a já sedím u PC a bleptám.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:46
- Nahlásit

Darina1
No je vidět, že ti tu chybí EMIKAMI s těma sáhodlouhejma příspěvkama Třeba ji tu někdo časem zastoupí..

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:00
- Nahlásit

Romaine
A víš, že mi tu někdy chyby a hlavně jak dávala ty svoje prďolky malé. Já mám ráda, když můžu koukat na fotky a hlavně psí fotky.
Jinak už jsem dlouho nevypustila to svoje moudro tak že pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Darina1
Třeba se tu někdy objeví a budeš mít na co koukat a na co odepisovat..

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 19:58
- Nahlásit

Vzkaz pro Michaelu.
Kontakt na paní Královou je 605818286.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 18:52
- Nahlásit

Krásné a veselé Vánoce a vše nejlepší do nového roku přeje lenka,montík a chimney

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:13
- Nahlásit

krecinek
Krecinku moc děkujeme a musíme pochválit tvoje PF. Seš šikulka já na to ne mám.
Jinak zdravíme smečku my ze severu a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 17:42 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přejí Marťa a Claudí.

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 19:59 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

krecinek,MartinaClaudi
Holky, to jsou úžasná přání! Jste šikulky.

Darina1
Koukám, že tu někdo trpí samomluvou. Ale jak psala Romča, tak Barunka mě zaměstnává na 100% a teď do toho i škola. Navíc fotky s pejsky nemám, vždy zapomenu. Ale podařilo se mi vyfotit vysmátou Barunku.

A jedna fotka skoro jak z ateliéru. Kdyžtak více fotek je na www.baramisu.rajce.net
No a ohledně Phoebe tak nic nového, netušíme, jestli je březí, nejspíš půjdeme na sono, ale na to je ještě čas. Zatím na ní jen sleduji, že je až moc přítulná, naprostý magor .

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:44
- Nahlásit

MartinaClaudi
No Martinko, musím jen pochválit a moc děkujeme.

Verca
Veverko Barunka je na fotkách jak vysmáté lečo. Ona malá prďolka opravdu vypadá, že je starší. To že tě malá zaměstná na 105% je úplně normální a hlavně si to užívej, pokud se ještě moc nehýbe pak opravdu nebudeš mít na nic čas.
Jsem teda napnutá jak guma v treflích jak je to s Phoebe?
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Darina1
Darinko zatím s Phoebe nic nového, nedozvíme se to jinak než na ultrazvuku anebo až v den porodu. Zatím je pořád umazlená, jak pitomec, ale to může být i falešná březost.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

Verca
Víš co Verunko jen ať to Phoebe dobře dopadne a jestli je v tom však se uvidíte. Já si jako myslím, že pokud v ní byl tak na 99,99% budete chovat.
Posíláme Barunce pac a pusu od nás ze severu.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:23
- Nahlásit

Darina1
NO byl v ní dokonce dvakrát a dost dlouho, jenže není jisté, jestli jsme se trefili do správných dní. Chovatelka, u které jsme kryli, říkala, že si myslí, že dny jsme vychytali, ale holt je vše na přírodě. No uvidíme.

Jinak holky všem přeji VESELÉ VÁNOCE!!!!!! MOžná se tu do zítra neukážu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:39
- Nahlásit

bisonka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:11
- Nahlásit

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:06
- Nahlásit

Ahoj holky,
tady se to hemží takovými krásnými přáníčky!!!

Tak Vám chci popřát vše nejlepší do nového roku! Ať vykročíte tou správnou nohou a daří se vše podle Vaších představ!!!
Verča s rodinou
(to zní tak krááásně )

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

Pro všechny

Také Vám přeji všechno nejlepší do nového roku Hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka, pro ty, kteří studují také úspěchy ve škole a také pro pracující úspěchy v práci

Toto vše Vám přeje Janča a Andy

Jinak dneska mi přišel vstupní list do Olomouce Dívala jsem se na internet a Andy je ve veteránech sám, takže máme jistý postup do odpoledních soutěží o nejlepšího veterána, tak se už nemůžu dočkat.

Přijede se někdo na výstavu podívat??

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 22:58
- Nahlásit

Ahoj holky! No tedaaaaa, musela jsem nás hledat až na druhé stránce v nezařaditelných dotazech! TAk to musíme oživit!

No a novinky od nás... vůbec netuším, jestli je Phoebe březí, je pořád hubená jak lunt a to už má 40 dní březosti, takže asi z toho nic nebude.

No a já... začíná nám s Romčou zkouškové, takže se na to psychicky chystám. Nervozní jsem už teď .

NO a Barunka, ta už krásně pase koníčky. koukejte:

a takhle mě zlobí koukáním na televizi, když si chci s ní hrát:

Janik
Janičko, my se do Olomouce nechystáme, ale budeme držet palce. HLavně foť, ať se můžeme kochat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 12:23
- Nahlásit

Verca
No jako Verunko moc hezké fotky a Barunka je fotogenická, ale a za se to moje ale kdepak jsou kolem ní ty moje krásné fenduly? Jako správná matka musíš mít stále přichystaný foťák. Tak se polepší.
Jinak ohledně Phoebe, tak to by mě mrzelo, kdyby nic s toho nebylo. Já stále doufám, že jako jo. Jinak ti pošlu ty svoje kulíšky a to uvidíš ten mazec doma 2kluci+ 2holky= hrozný bordel, no a co se týče PP tak ty máme taky. Tak že kde je chyba. Já už asi měsíc mám stále předváděčku tatu s mamou.

Janik
Jandulinko doufám, že jste si to užili a výstava se vyvedla. Jiné správy ani nepřijímám.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 17:58
- Nahlásit

Ahojik holky

Tak jsme z výstavy doma Máme V1, Nejlepší veterán. jsem strašně šťastná...Paní Bohuňovské se strašně moc líbil...byla z něj nadšená, že uvažovala, jestli mu dá BOBa ale nakonec ne.... ale to nevadí... Jak stáhnu fotky, tak pošlu odkaz aby jste se mohly pokochat byla to fakt super výstava
Podrobnosti napíšu později...jsem celkem unavená...

S pozdravem Janča a Andy

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 21:55
- Nahlásit

Darina1
Darinko, já jsem z tvého příspěvku jelen! jak to myslíš, že máš doma 2kluky a 2 holky? nějak mi to asi nemyslí.
No jooo, ti naši pejsánci...to je tím, že Barunku fotím tam, kam psi nesmí anebo ani nechtějí být... Ale budu na to myslet...snad...

JanikGratulujemeee!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 07:57
- Nahlásit

Janik
Tak že napřed moc VELKÉ GRATULACE Andoškovy a Jandulince. Je moc fajn, že jste si to užili a těším se na Ostravu. Tam už budu i já. Je škoda, že mu utekl o fous ten Bobyk, ale v Ostravě ho získáš, uvidíš.
Janičko a budeš chodit střihat ke Králové? To jako, že sis ji vyzkoušela a co na ní říkáš. Když k ní budeš chodit tak jak pojedeš na výstavu, tak ona ještě ti Andoška trochu tam přistřihne tak jak to dělám já (vychcaně ).

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:00
- Nahlásit

Verca
No Veverko jak pak to, že jsi zmatená? No přece jsem to myslela tak, že jako mojí dva a tvoje dvě. Super čtyřka, no a PP taky se u nás najde.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 16:04
- Nahlásit

Janik
http://www.bisonci.estranky.cz

Jandulinko koukni sem do sekce výstavy a počti si o Andoškovy.

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 21:27
- Nahlásit

Moc děkuji za gratulace
Darina1
Darinko byla jsem se střihem od paní Králové nejvíc spokojená Andy vypadá perfektně(postahuju si fotky od p.Kalužové a hned je dám na net) tak se potom podíváte
Jinak jsem se dívala na stránečky Cupida a hned jsem paní musela napsat. Její pejsek je krásný a co napsala o Andoškovi mě úplně potěšilo jsem moc ráda, že se líbil všichni mi říkali, že na 10let vůbec nevypadá
Do Ostravy ho chci taky přihlásit a potom ještě asi v červenci do Brna, protože na titul Veterán šampion musíme mít alespoň hodnocení V1 z mezinárodní výstavy....snad to v té Ostravě dostaneme a potom v Brně taky
Kdyby byl Andy uchovněný, tak už by měl zájemkyni. Paní Hrůzová(ch.st. Sněhová packa) by s ním chtěla nakrýt svoji fenečku, ale bohužel není strašně mě to štve a furt nad tím musím přemýšlet nejradši bych ho uchovnila i teď v deseti letech :-D :-D ale to by mě asi všeci měli za blázna.....

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 08:40 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Janik
Vysvětlí mi, proč by si tě měli plést s bláznem? Pokud je Andošek fit tak snad není co řešit a kurát jsem se dověděla, že pejsci co sou už 10letí tak by měly chodit co půl roku na oděry krve a vyšetření. Tak že podle mě pokud ho uchovnýš tak určitě bych chodila na odběry, abych měla na to papír.
Tak na Ostravu se těším a pojede i na čumendu s tebou paní Kalužova, tak za se zdrbnem. Cupido taky bude v Ostravě. Já tam s těma cholkama sem tam diskutují, ale oni nevěděli, že tebe a paní Kalužovou znám. Tak jsem čekala, jestli nebudou nějaké špatné reakce a ejhle ona sama pochvala. Tak mě to potěšilo, že není Miška zlá holka.
Sem ti říkala, že na Královou nikdo nemá tady na severu. Já mám tady na okolo samé střihače, ale radši si zaplatím benzín a jedu za ní co dva měsíce. Když jsem si vybrala Bišonky tak musejí podle toho i vypadat. No a je taky pravda, že po jejím ostříháni pak to česáni je úplně v pohodě až pak ke konci to začne být moc dlouhé.

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 08:45
- Nahlásit

Janik
Jadulinko ať hledám, jak hledám nikde fotky nevidím. Prosím dej sem odkaz.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:45
- Nahlásit

Darina1
Darinko v sobotu jdu kk paní Kalužové, tak si stáhnu fotečky ještě od ní a do konce víkendu je dám na internet. Hned jak tam budou ti napíšu adresu kde je najdeš

S pozdravem Janik a Andy

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání