Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 15:41
- Nahlásit

bisonka
No mě přišla chvilku po darči, nějak 18:55. myslela sem, že to prostě posílala podle abecedy ze seznamu. Třeba ti to jen tak pozdě doručili a nebo tě má v seznamu pod Z Jsem zvědavá, kdy přijde MMS, dnes asi ne..

bisonka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:17
- Nahlásit

Romaine
Jo žeby něco jako ZVěrka jo? tak jo))) No taky sem na mms zvědava, ale chudák Verča je docela bolavá ještě, ani toho moc nenaspala, myslím že si to opravdu ,,užila" podle toho co psala. Ale prý to za to stálo

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:25
- Nahlásit

bisonka
Psala ti dneska, jo? jako věřím, že dnes kromě kojení odpočívá, protože rodit 18 hodin musí být makačka - a ještě u toho smskovat

Jak dlouho bývají teď maminky s mimčama v porodnici?

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:32
- Nahlásit

Romaine
Tak já jsem rodila v úterý večer a šli jsme domů v sobotu dopoledne. Minimálně může jít mamina s mimčem domů po 72 hodinách. Záleží jak jsou oba na tom.

bisonka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:34
- Nahlásit

Romaine
Jo ráno mi psala, ale docela ji to dalo dost zabrat, hlavně ten epidurál co ji dali ji už pak, až to fakt bylo to pravé, nefungoval, takže si to chudák vytrpěla. Ale Verča je šikula

No co já vím tak zhruba 5 dní bývaji mamky s mimčama v porodnici. Ale asi je to případ od případu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:50
- Nahlásit

Představuji vám Barborku Mišutovou:

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:53
- Nahlásit

No řeknite - není prostě dokonalá?! Ještě by to chtělo vidět kukadla, tak ty snad jak Verča bude s malou doma a bude mít chvíli čas. Barborka je prostě nádherná - po mamince
Teď nebudu moct spát, protože na ni musím furt koukat

bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

Romaine
Taky už sem dostala mms) Ale prý vypadá na fotce víc puclík a ve skutečnosti je drobnější A očka má modrošedé jako já heč.

bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

Romaine
My dvě bysme si mohla založit nějakou informační službu

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:29
- Nahlásit

Romaine
bisonka
Candy
Děkují informačnímu centru za včasné a pravdivé údaje.
Ježíši tak ta je čananá a ňuňaňá.
Jen škoda, že Candýk nedala to ho svo jeho prďulu jak byl ještě taky v porodnici. Tak že jestli Candyku máš malého vyfoceného a to počítám, že určitě tak honem sem sním ať se můžeme rozplívat a pak je oba budeme sledovat jak Vám to děvčata roste.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

bisonka
Já sem ještě zapínala pc abych to sem dala, kdyby ještě někdo koukal.. Prostě mi učarovala. Mě právě přijde drobná, na to, že má 4 kg.. Ale tvářičky má buclatý, ale to je právě krásný Verča psala, že je hodná a pláče jen když ji něco trápí a spala i 4 hodiny v kuse. Ale Verča teda ještě ne, chudák. A tatínek byl u celého porodu, zvládl to a přestřihl pupeční šňůru. Prostě vzorný táta..
Jo a ptala sem se a snad by měla jít v neděli domů..

Jinak já mám oči taky takový modrošedozeleno.. Ale barva se jí může změnit i na hnědou, po narození má 90% dětí modré oči. kámošce se změnily nějak v půl roce z modrých na hnědé právě.

Darina1
A už je to tu šišlání.. já na ni furt musím koukat, jak je nádherná - mám to v mobilu a furt sem na ni ve škole koukala a mám to i v pc, jak sem to dávala sem, tak za chvíli tu fotku asi vykoukám

Je jak malej dokonalej andílek. Verča a Peťa si prostě dali záležet

Candy
Taky bych chtěla fotku z porodnice, ani sem si neuvědomila, že tu nebyla, že jen z domu, ale Darča má přehled..

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 18:50
- Nahlásit

Romaine
Barborka je prostě kočanda, moc krásná. Úplně mě to vzalo, vzpoměla jsem si jak se narodil náš Páťa.

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 18:52
- Nahlásit

Darina1
Ale já myslím, že jsem sem fotky z porodnice dávala. No ale to neva, dám vám ještě nějaké.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 20:01 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Candy
No jo, je to brouček Ale jak je úplně na nich poznat, kdo je holka a kdo kluk.. Ale Páťa už je "velkej kluk" Měly by ste je seznámit - dva malý kynologové, kluk a holka, kluk o trochu starší...

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 09:13
- Nahlásit

Candy
Candyku nedávala jsi sem fotky jen tu jednu s domu, ale teď jsi to napravila. Je opravdu poznat který s nich je děvče a kdo klučík. No a jasně, že byste ty dva pak měli seznámit.
Navrhuji aby maminy každý měsíc a nebo alespoň jednou za čtvrť roku sem dali fotku svého potomka ať víme jak nám roste kynologie.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 09:18
- Nahlásit

Darina1
No musím se Candy zastat, fotky sem dávála, jsou na straně 369 skoro dole, a řekla bych, že jsou určitě z porodnice.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 09:27
- Nahlásit

Martina
Candy
Veliká omluva opravdu jsou tam a já kráva je neviděla i když musím mít u PC brýle. Tímto se omlouvám a beru vše spět. Teď jsem honem koukla a fakt je tam. Ještě že tu máme na to lidičky.
Se prosím moc ještě jednou OMLOUVÁM. To asi chodí stále už semnou ten němec.

bisonka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:57 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Tak Verča s Barčou už by měly být touto chvíli doma Jsem zvědavá co na Barču řeknou 4nohé chůvy

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 15:56
- Nahlásit

bisonka
Sem jí chtěla psát, jestli už jdou domů.. Tak aspoň nebudu zbytečně rušit při seznamování a zabydlování..

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 16:36
- Nahlásit

Už se těším na další fotky!

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

Taky jsem moc zvědavá co ty 4nohé a hlavně Elí. Phoebe ta spíš bude dělat kotrmelce ve vzduchu z radostí, že vidí konečně Veverku.
No a co Candy po tak delší době? Jak pak ten se chová k Peťulkový?

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:36
- Nahlásit

Ahoj holky, hrozně moc děkujeme za gratulace. koukám, že jste měli můj porod skoro v přímém přenosu. Pak napíšu víc, teď není moc času. Je ale hrozně hodná, pořád spinká, často jí ke kojení i musím budit, většinou anspí tak 4 hodiny. Snad se to nezmění. tak jenom pár fotek.

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 11:12
- Nahlásit

Darina1
Omluva se přijímá
Ale taky se mi stává, že nepřečtu nebo neskouknu všechno, to je normální, to nebude tím němcem

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

Verca
většinou anspí tak 4 hodiny. Snad se to nezmění
Změní to si piš.

Malá je krásná, úúžasná, hned bych si jí pomuchlovala.
Užívej si to, protože to hrozně letí.

Candy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

Verca
No ta dělá správný obličejíčky, už vypadá jak velká holka
Tak až budeš mít trochu čas tak nám napiš co na ní tvoje psí holky. Candy je úplně v pohodě, mám na zem takovou hrací deku , na kterou Páťu dávám a když se nedívám, tak šupky hupky už u něho leží.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:23
- Nahlásit

Verca
Prostě nádhera! Aspoň teď nemusím koukat furt na tu jednu fotku a můžu to střídat..
Je fakt krásňoučká a nepřijde mi, že má 4 kilča..
No a taky sem zvědavá co říkala Phoebe a Elí na malou, takže až pak bude někdy čas, tak nám tu zas písni.

Martina
Myslím, že jsi Verču nepotěšila, že nebude takto spinkat pořád - leda, že by spinkala dýl

Candy
A necháváš ho třeba s ním samotnýho? myslím, když si jdeš třeba pro pití nebo tak...

bisonka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 18:21
- Nahlásit

Verca
No tak ja bych teda vůbec netipla že je na světě pár dnů, příjde mi že vypadá starší, možná je to těma grimasama - jako bych viděla tebe

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:30
- Nahlásit

bisonka
Mě překvapil ten úsměv... Teda aspoň to jako úsměv vypadá.. Ale je fakt, že obličejíky dělá pěkné. Ale já bych řekla, že rysy má celý táta teď..

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:32
- Nahlásit

Verca
Verunko moc děkují za krásné rána. Barunka má opravdu talent na grimasy.
Jo a věř, že bude lip ( a nebude, věř mi ). Danek taky do 2měcícu stále spal a od 2měsícu ještě nezavřel hubu doteď.

Candy
Candyku věř, že v mém věku už chodí ten blbec se mnou všude.
Jo a rozepiš jak to je mezi Peťulkou a Candym. Hlavně by mě zajímalo když zůstanou ti dva sami a jako, že se na ně nedíváš. Co oni spolu?

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 18:48 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak mám chvilku, prďolka usnula, tak toho využívám. musela jsem pro rodinu vytvořit album, tak jestli chcete, tak mrkněte http://baramisu.rajce.idnes.cz/ .
No, kde začít? Porod byl až na poslední hodinu a půl, kdy jsem dostala urychlovačku, naprosto v pohodě, neměla jsem silné kontrakce. Nejhorší pro mě byly vyšetření od doktorů. brrrr, to byl humus. no a pak ta hodinka a půl byl mazec, ale hned se na to zapomene. Na sále jsem prohlásila, že budu rodit klidně za týden pro tak krásný pocit, jako je mít malou v náručí. "maličká" byla na mě moc velká, tak jsem taky podle toho dopadla, ale kupodivu jsem se zregenerovala velmi rychle a dneska už ani nic necítím. Jak tu Věrka psala, tak jsem dostala epidurál, ale druhá dávka už nezabrala, takže ten finiš byl "zaživa".
Peťa byl celou dobu se mnou, byl naprosto skvělý, překvapil mě, jak to vše zvládal, hlavně na porodním sále. Ještě víc nás to spojilo. Teď je taky úžasný, je z Barunky po...., hrozně mi pomáhá. Jsem ještě taková trošku zmatená, zapomínám na hodně věcí a on je mi hrozně velkou oporou. Někdy tu jeho trpělivost nechápu.
Když jsme přijeli domů, tak jsem se náležitě přivítala s psisky, hrozně se mi po nich stýskalo. Elinka jen tak koukala, malinko přičichla, ale víc jsem jí zajímala já. Za to Phoebe byla z malé nadšená, hrozně k ní čichala, pak jí v nestřežené chvíli olízla ucho. Když pláče, tak kroutí hlavou jak sova a kouká na postýlku. Už se určitě těší, až jí Barunka bude zlobit.
Jo a ty grimasky jsou u ní fakt legrační, hrozně často se usmívá a šklebí, no celá máma , že Věruš? A máte pravdu, nikomu nepřipadá jako novorozenec, každý jí tipuje starší a né pro to, že není žádný drobeček, ale vypadá tak ...chytře. A taky je mistr úniku. Jestli znáte ty klasické staré peřinky, tak já jí do nich balím, protože tam hezky udrží ručičky a spinká hezky. No a jednou jsem se šla připravit na kojení do koupelny a ona křičela a křičela a když jsem přišla, tak byla nalepená na kraji postýlky, mimo peřinku a venku z dupaček (měly volnější knoflíky, tak se z nich vykopala). a to měla 5 dnů. Doteď nechápu, jak to dokázala, protože byla pevně svázaná.Nemohla jsem najít foťák, tak nemám fotku, škoda... doktoři říkali, že je hrozně silná a bude hoooodně čila, tak se máme na co těšit.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání