Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:11
- Nahlásit

hola hola.
Ještě jsme 2v1, měla bych mít ještě 3 týdny čas, ale už to tak hrozně letííí. UPřímně, už si přeji, aby to bylo za mnou. Tak jak jsem měla nádherné těhotenství, tak ten poslední měsíc je masakr, hrozně mě bolí třísla, jak se mi to tam připravuje na porod, že ani chodit pořádně nemůžu. Ale pro to mrně to klíííďo vytrpím.
Nevím moc, co napsat, protože mám opravdu myšlenky kolem miminka a jsem mírně řečeno zaslepená. Tak se omlouvám. Ale jste tu i maminy, tak snad mě pochopíte.

Darina1
no tak snad by tu další objevili aspoň na tom podrobném ultrazvuku, který jsem absolvovala.

Romaine
ještě vydrž prťkaaaa, sms snad tak rychle nebude. Snad zítra napíšu mail.

papa

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:01
- Nahlásit

Romaine
Zdarec mazec Romanko.
Já už jsem zvažovala a zvažují, že končím. Ještě uvidím jak se nám bude chtít, ale jestli jo tak mám naplánované tři, Olomouc a 2xBrno. Jenže bude hlavně záležet jak dopadnu v únoru v Brně, jestli blbě tak už nemá ani cenu jet s ním dál páč bych to musela vše absolvovat od začátku a já nejsem magor do výstav i když se mi líby, že někoho nového poznám a nebo se sejdu s někým koho ráda uvidím.
To že se dějí různé věci je fakt i když jsem se já zatím s ničím nesetkala, ale ne jsi první co něco říká a je vás víc až se někdy uvidíme tak ti popovídám co jsem zaslechla a čeho jsem byla svědkem. Je to stejně vše na prdlajs.

Verca
Verunko no to víš, že máme pro maminy pochopení. No a hlavně, že vím kdy to by mělo asi být přibližně páč 14dní nahoru a nebo dolů není nic, alespoň za nás se to tak počítalo. Hlavně to poznáš jak ti půjde dolů bříško tak to ti esemeskuje fazolka, že jako mami už to bude.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:31
- Nahlásit

Ahoj holky

po hodně dlouhé době jsem se dostala něco napsat.

Verca Verunko úplně vím, jak se těď cítíš, protože mám ve třídě kamarádku, která taky čeká mimčo a vykládá nám všechno kolem toho. No...jako v tolikati letech (má skoro19roků) bych nechtěla být na jejím místě. Termín má stanovený do konce září, takže už čeká každým dnem, kdy ji to chytne. Když jsme se ve třeťáku dozvěděli, že je těhotná, tak to byl šok. Po prázdninách jsme se k ní všechny holky sešly a dívaly se na její velké bříško. Bude to mít ale těžké v maturitním ročníku. Ještě, že má super mamču a přítele, kteří ji dost podporují a pomáhají.

Jinak jsme byla zase o prázdniách na agility táboře ve Větřkovicích. Samozřejmě bez Andyho. Můj přítel mě seznámil s jednou paní, která má Aussinku, tak mi ji půjčila na ten týden. Bylo to skvělé, protože Aussinka je můj vysněný pes, takže jsem si mohla na vlastní kůži vyzkoušet, jaká je to povaha, a jestli by se kě mě tento pejsek hodil. Hrozně moc jsem si ten týden užívala. Affinity cvičení šlo a hned na druhý den mě poslouchala jako vlastní byla jsem z ní úplně nadšená
tady se můžete kouknout na nějaké fotky. Snad mě tam někde najdete :-D Aussinka má barvu redmerle a má magicky modré oči http://djeina.rajce.idnes.cz/Agility_tabor_Vetrkov ice_2008/#album
http://ridgebi.rajce.idnes.cz/Agi_tabor_Vetrkovice %2C_3._-_10.08.2008_zavody_9.8.08/#album

Pro Darinku... s Andym se chystám taky do Olomouce. Doufám, že mi všechno klapne a setkáme se tam zase Musím Andymu koupit nějaké vitamíny na srst, protože ji má celkem řídkou. Budeme ve třídě veteránů
Na konci září jedu s paní Kalužovou do Rakouska vystavovat její Bišonky. Nejspíš budu zase vystavovat její malou Angie jak na poslední výstavě v Rakousku. Snad se nám zadaří

Všechny ostatní tady moc zdravím i za Andoška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

Janik
Nazdárek Jandulinko.
To že jsi byla s paní Kalužovou za hranicemi a že jste vyhrály co se dá, tak to přesně jsem hned po výstavě věděla. Páč jsem viděla fotky. No co říct, že jsi šikulka. Na tu výstavu jako počítám, že budeš vystavovat to vím od minula a doufám, že se nic nestane a se tam potkáme.
Jukla jsem na fotky a jen jsem hledala to ho pejska a samo že jsem tě poznala. To jsem šikovné děvče.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:29
- Nahlásit

Verca
To víš, já už se nemůžu dočkat, že budu "teta" Navíc - já to mám bez dřiny. SMS stejně čekám až pár dní po porodu, takže se neboj Teda oprava - já budu čekat na MMS s fotkou maminky s miminkem

Darina1
To je škoda, protože Daniš to má prostě v krvi.. Ale docela to chápu, je to nejen finančně náročný..

Jinak s tím krytím se nám opět neozvali Ale dostala sem nabídku na nakrytí boloňačky, venku na prochajdě, jenže to my nechcem (teda u Verčiné Phoebe by sme možná udělali vyjímku ), tak je furt chudák nevinnej.

Janik
Jinak jsme byla zase o prázdniách na agility táboře ve Větřkovicích. Samozřejmě bez Andyho

Proč samozřejmě bez Andyho?

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:09
- Nahlásit

Romaine
Romanko jak píšeš i MY jsme stále NEVINNEJ. Zatím stále jako nic asi ho málo nabízím. To neva ona naše chvíle ještě přijde a pak to hukážem.
Jo a o ty penízky až tak za se nejde páč když já něco chci a je to jen trochu reálne tak si finance na to zajistím.
Pac a pusu od Biška Damiška.

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:46
- Nahlásit

Romaine
No protože kdybych ho tam vzala, tak by se mi zbláznil, kdybych ho nechala v chatce a já bych šla na jídlo nebo se koupat. Je nehorázný závislák a beze mě by tam řval a řval a když by se tam potkal s nějakým psem, tak by se s ním určitě porval.... (zkušenosti z minulého tábora....to jsem si po tom řekla, že už ho takto trápit nebudu, když to tak blbě snáší) tak proto jsem napsala samozřejmě..... to víš, že bych byla nejšťastnější, kdybych ho tam měla s sebou a cvičila bych vlastního hafana, ale vím, jak by to dopadlo, tak jsem to nechtěla zbytečně riskovat.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:06
- Nahlásit

Janik
Aha. Já si říkala, že asi něco takového v tom bude, ale nedalo mi to se nezeptat To Robby by zas všechny psy otravoval neustále ať si s ním hrají - no a kdyby tam byly fenečky, tak by za chvíli byl úplně vyčerpanej

bisonka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

Darina1emikami

No to víte že na pejska hodně často myslím. A jak jste obě psaly, že byste ho odvezly.. Ono by to nebylo tak snadné, do letadla je problém vzít láhev s pitím natož nějaké zvíře. Ono by to šlo legální cestou, ale za ten týden co jsem tam byla, by to bylo hodně náročné v té pustině najít veterináře a vyřídit všechny nutné doklady a jestli byto vůbec šlo do letadla cestovky dostat zvíře.. Nobylo by to asi docela náročné.

Já pořád doufám, že ho tam občas někdo nakrmí a pohladí...

Jo a Dášo, doufám že miminka budou, mám pro tebe tu čokoládu (oříškovou)

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:14
- Nahlásit

Darinko přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 19:21
- Nahlásit

Darina1
Přejeme s Claudinkou vše nejlepší k svátku.

bisonka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 20:06
- Nahlásit

Darina1
no vidíš to, dvě Darče znám a úplně na to zapomenu, tak tedy taky vše nej

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

Janik
MartinaClaudi
bisonka
Moc a moc hodně opravdu děkují za pěkné blahopřání.
Si představte, že jsem na to málem zapomněla páč máme nový PC a teď se k němu málo dostanu. Musím čekat až má drahá polovička vše ustály.
No a určitě Vám chybělo to moje pac a pusu od Biška a Damiška.

No a na závěr jedna správa Biško a Damišek byli nachlazení a ti dva bujáci měli rýmičku. Pro kýchaly celí den. U vet jsem nebyla nasadila jsem jen med a Jitrocelový sirup. Za 5dní jsme byli v pohodě. Jen jsem chtěla jet na voříškyjádu a tak dle jsem jela do peřin.

bisonka
Bišonečko tak to je jasný, že letadlem by to fakt nešlo. Uvažovala jsem nad tím jak bych to já provedla a jediné řešení bylo to, že bych tam byla autem. Jinak opravdu by to nešlo. No a jasaň že bych byla i tak vyklepaná, ale autem bych to zkusila.

bisonka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:40 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Darina1
No jo ale jeď do takové s prominutím prdele světa autem. Vždyť je to už afrika, leda autem na jih Itálie a tam na trajekt a přes Středozemní moře na sever Tuniska a ještě pak přes ceclé Tunisko, kde pomalu ani pořádné cesty nemají...

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:06
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko máš jako vždy pravdu.
Já na dovolenou jedině letadlem a nebo autem a to bych i odřidila sama. Já jsem magor do řízení a tím pádem musí mojí kulíšci semnou. Bez nich ani ránu. Jsem zavyslak bez mučení to přiznám jak do aut tak do pejsků a prý léčit se to nedá.
Tak krásny den a pac a s pusou od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Ahoj, poslední dobou nemám vůbec čas sem chodit, jen vám du říct, že Verča je stále 2v1 (teda v pátek ještě byla). Ale už to nebude dlouho trvat. Břicho má už akorát na to mimčo (předtím to vypadalo, že tam je jen půlka mimča, jak ho měla malinký ) No ale už aby to bylo a mohla zas na přednášky, protože musím sobecky říct, že je tam bez ní STRAŠNÁ NUDÁÁÁÁÁÁ...!!!! A Robby po ní taky smutní a těší se, že bude Barunku večer umývat (olizovat)

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

Romaine
Jojo taky mám poslední info z pátku Myslíš že Verča bude jezdit do školy s prcekm? To by se toho chudák moc nenaučila:-D

krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:08
- Nahlásit

Romaine
Teda, já už taky netpělivě čekám, až verča napíše, že už je prcek na světě A ono nic a nic

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:21
- Nahlásit

bisonka
jj, bude. teda jestli to pude. nebude jediná.. záleží na malé, jak zvládne cestu a tak.. ale jinak jo.

krecinek
no jo, asi to bude dýl.. spíš bych řekla teď, že se narodí později než má..

bisonka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:20
- Nahlásit

Romaine
Já myslela že manžel a family budou hlídat) Apoň tak sem to od Verči pochopila Já bych teda mimčo do školy nebrala, zbytečné cestování, ono z toho nic nemá, ženská se nikdy nebude 100% soustředit na školu ale na dítě.. no nevím v důsledku budou ošizeni oba dva. Pokud teda studium má stát za něco a vývoj dítěte taky. Já mysim že ono to 2x za měsíc na 2 dny zvládne i bez mámy)))

bisonka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:23
- Nahlásit

krecinek
Verča s Barčou mi slíbily že počkají do 8.října na můj svátek))

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

bisonka
No, ono krmit ji co 2 hodiny (mateřským mlíkem), když jsi 3 hodiny cesty od domova není zrovna možný Později to určitě zvládne i bez mámy, ale v prvních měsících.. Samo záleží na Verči a jak to bude. Třeba ani nebude moct chodit a dojede až jen na zkoušky. To nikdy nejde naplánovat předem. Ale jinak myslím, že mimčo je v prvních měsících raději s mámou - stejně přednášky pravděpodobně prospí. Ale to je vše Verči a Peťova věc, jak to vyřeší a domluví pak.

Jinak Barunka se ven ještě nechystá a možná ani toho 8.10. to ještě nebude Ví, co ji tu čeká asi, tak si užívá vevnitř v bezpečí a klidu

bisonka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:22
- Nahlásit

Romaine
Jo jasně, že je to jejich věc. Já jen říkám, že taky studuju a je mi stejně jako Verči takže si to dovedu představit a říkám že být na mě tak rozhodně bych s prckem necestovala a nestresovala ho akademickým prostředím.

A jak se má Robby? Co slečna už je nějaká v dohledu?

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:44
- Nahlásit

bisonka
Jasně, ale ono fakt není moc na výběr. Je to jiný když studuješ denně a dálkově. Navíc paní tam chodí i na zkoušky s mimčema nikdo s tím nemá problém a dítě jelikož se směje na každýho, tak taky ve stresu nebude. Záleží na dítěti. Pokud bude Barunka uplakaná, tak by tam ani být nemohla. Ale Verča bude mít určitě strašně hodnou Barunku-Fazolínku

Jinak Robby furt stejný. Vždy se někdo ozve, ale pak nic z toho.. Tak nevím.. Mám i pár inzerátů na netu, ale na výstavy kvůli tomu nebudu s ním chodit, když ho to nebaví. A co u váš? Žádná štěnda na dohled?

bisonka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 19:26
- Nahlásit

Romaine
Jojo Barča-Fazolka bude určitě po Verči

No my sme chtěli letos, ale mamce odešla prodavačka na dlouhodobou nemocenskou a tak zůstala v obchodě sama a proto se to nakonec odpískalo. Navíc příští jaro bysme se měli z bytu přestěhovat na barák tak tam by to bylo asi vhodnější jak pro Bambi tak pro štěnda.

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:37
- Nahlásit

Romaine
bisonka
Tak co děvčata je ještě Veverka celá a nebo už napůl?

anyny29
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:32
- Nahlásit

Hojte,mohla bych se k Vám všem tady přidat?Mám doma maleho maltezáčka jménem Benýšek a je mu 10 týdnů. Hned bych se Vás chtěla zeptat které granulky jsou pro něj ty nejlepší protože jsem slyšela že by se mu mohla změnit po určitých granulích srst myslím tím barvu.děkuji

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:48
- Nahlásit

anyny29
Ahoj, vítám tě na "naší" diskuzi. Já mám 3 a půl letého psa bišonka frisé jménem Robby a máme i webové stránky www.bisonek.wbs.cz

Granulky jsou hodně individuální, protože každému pejskovi chutná něco jiného a zatím co Robby po Purině zvracel, tak jiný ji miluje. My krmíme granulemi Royal Canin a jediné co bys měla hlavně vědět je, že by neměly obsahovat karoten - po tom žloutne srst a doporučuji premiové nebo lépe superprémiové granule. Jinak tady na našich stránkách je článek o granulích - http://www.bisonek.wbs.cz/zajimave_clanky.html

No a můžeš napsat něco více o pejskovi nebo i nějaké to foto by se nám líbilo. Přeji s novým přírustkem hodně radosti!

Darina1
Myslím, že minimálně tak týden bude Verča ještě 2v1. Až dostanu MMS, tak s jejím dovolením vám hned napíšu, že už jich je víc doma

anyny29
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:36
- Nahlásit

Romaine
Moc ti děkuji za radu právě jsem potřebovala vědět ohledně karoténu.A když jdu do nějaké té prodejny krmiv tak mi řeknou že v každých granulích je nějaký ten karoten obsažen tak jsem se obratila sem.No jinak fotečky bych tady dala ale nevím jak tak jestli mi poradíš tak bych byla ráda a předem děkuji jinak Benyšek je taková mala piraňa
jen doufám že ho to přejde kouše vše na počkáni a nejvíce nohy ale jinak je to naše malé miminko.Včera jsme byly na injekci tak mi ho bylo líto bobka malého protože ho to bolelo a pak se s nikým nebavil jinak děkuji za stránky hodim na ně hned oko jinak děkuji

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:49 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

anyny29
Ahoj, já mám doma dvouletého (už toto nějako rychle uteklo) maltézáčka a roční borderku. Můžeš kouknout na náš web. My krmili Pro Planem a nevšimla jsem si, že by žloutnul, někdo říká, že po nich pes žloutne.pak jsem chvíli krmila i masem plus přílohy plus vitamíny, ale došlo to k tomu, že mi maltézák žral jen maso a zbytek nechával, tak jsem se zase vrátila ke granulím. Teď zkoušíme něco nového: Platinum natural. Já mám psi nežravce, granule sežerou, ale nechávají zbytky a rozhodně se po nich nevrhají. Ale tyhle jim celkem šmakují
Jinak fotku musíš mít někde na netu, pak na ní klikneš pravým "myšítkem", zkopíruješ URL, pak tady klikneš na ty geometrické tvary a vložíš...

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání