Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:02 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

anyny29
Čauec susedo.
Jistě se stav, budeme čekat. No a ohledně těch u šiček tak je pravda, že mu je musíš vytrhávat a to opravdu pravidelně. Sama poznáš kdy je čas. Já to kulíškům dělám tak jednou do měsíce, ale u Damiška musím použít dlouhou pinzetu páč on ty chlupy má až někde v řiti. Biškovy to stačí jen na povrchu. Kulíšci jsou už tak naučení, že mi leží klidně a já škubu.
Tak zdravíme Benyška a pozor zánět se pře naši, tak že se moc nestýkejte z dalšíma pejskama pokud bude Benýšek v léčbě.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:52 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Ahoj holky!!!

Darina1
Darinko, to mě moc mrzí, že tě tak trápí zdravíčko! Ale jak tě znám, tak na takové nepříjemnosti rychle zapomeneš, viď.

Candy
Páťa je hrozně krásný!

krecinek
Díky!

Dana2
Ahoj, já mám taky havaňáka , ale té z očí neteče, přesto doporučuji v okolí očiček srst nestříhat (promiň Romi ), protože ta krátká oči jenom víc dráždí. Když bude mít delší, tak jí v pohodě dáte do culíku a je po problému. S tekoucíma očičkama mám problém u druhého psa a to je boloňský psík. Té teče z očí hodně a tím, že má mnohem kratší srst než havan, tak jí stříhám,tam bohužel není možnost, že by to dorostlo do takové délky jako u havana a navíc se jí kroutí.

Syska
Už máš e-mail.

No a pár nových fotek Barunky:
S mamčou
Takhle si kouká:
a nahotinka

anyny29
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 07:28
- Nahlásit

Darina1
hojky sousedko,tak jsme veterinu zvládly v poho držel jak byk což jsem myslela že bude jančit ale vydržel to bobek.Jinak nemáme klasický zánět ten ňouma jak se mu vytrhaly ty chloupky tak si hodně rozškrábal ouško tak jsme dostaly jen nějakou emulzi na zahojení tak se mi ulevilo.Jinak vážíme 2,90 tak rosteme jak z vody sice jen na váze ale i tak.Sice jak ho dám do vany tak to je takový malý skřet.Ho dělá velkého fakt jen ta srst.A to když mu dám obleček ať mu není kosa tak to vypadá jak ňouma protože teličko maličké a kde mu obleček končí tak je jen samý chlup no však uvidíš jak bych se stavila.No jinak se ti ještě ozvu kdy bych se stavila ať jste doma ju tak se opatruj a pozdravuj kuličky.Tak pa Any a Bedulín

Candy
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:47
- Nahlásit

Verca
Díky.
Oboum vám to moc sluší, jste kočky. A to teda koukám jak Barunka už drží hlavičku, je to šikulka.

Včera jsme byli na kontrole ve třech měsících a paní doktorce se zdálo, že když je na bříšku tak se málo zvedá. Tak my budem na bříšku víc trénovat. A taky jsme dostali první očkování (hexa vakcína) a zvládl to dobře a ni neměl horečku.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 00:15
- Nahlásit

Candy
oooo, děkujeme!
Barunka takhle zvedá a drží hlavičku od narození. Je to fakt šikulka. Ona prý (já to nemám s čím srovnávat ) se nechová jak měsíční miminko, už si od 4 týdnů povídá, směje se...Je to nádhera.
My jdeme ve středu do poradny, tak jsem zvědavá, co nám řekne na váhu. Minule nám hrozily příkrmem, protože po dvou týdnech ještě nebyla na porodní váze, ale dohnaly jsme to do týdne a teď má za dva týdny 700g! TAk asi to bude moc.

Patrik je tvrďák, že to zvládl! Dej mu za nás pusinku.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:00
- Nahlásit

Verca
Veverko, Barunka je moc čanana a jaké má kukadla, ale děvče mě chyby fotka jak jsou u ní i fendule.
Candy
Candyku a kdepak mám stále tu fotečku jak jsou spolu malej a kulíšek?

Bych se děvčata polepšila.

anyny29
Sousedko se stavte až budete mít čas. Dáme rady do života.

A pro všechny pac a pusu od Biška a Damiška.

bisonka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:39
- Nahlásit

Holky co je s vámi, nějak to tu stojí

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:46
- Nahlásit

bisonka
Že bišonko. Taky jsem si říkala kde nic tu nic. A jdu ven.
Pá, pá.

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

Darina1
A jak se mají kluci, Bambinka nám teď hárá tak jen vzpomíná na kluky Ale pokud vše dobře půjde tak za půl roku už se dočká)

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:40
- Nahlásit

bisonka
Bišonko no oni se mají fajn a dnes mají blbákov páč se za se nakrýva jí, ale největší šoukal je Biško to ho když to chytí tak Damiš má o zábavu postaráno na celý den a to si ho Bišo pořádně chytí jak kleště.

Candy
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

Ahojky,
tak jak koukám tak náš havánek má důležitější starosti, musí hlídat naše miminko

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 09:00
- Nahlásit

Candy
Candyku tak konečně jsem se dočkala. Super dvojka. No a ještě takový malý dotaz jak reaguje Candy na malého? Huž si zvyk, že je doma něco nového?

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

Kdopak to se mnou je? Poznáte malou Barborku?

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:26 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

A kdopak to byl u nás? Poznáte naší Romaine?
[img=http://img511.imageshack.us/img511/9899/p1010 350lq4.th.jpg]

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:47
- Nahlásit

Verca

Příště si přivezu větší batoh, aby se mi do něj vešla

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 18:23
- Nahlásit

No fotecky kraaasne, koukam, jak mimca pekne rostou

bisonka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:22
- Nahlásit

krecinek
Taky koukám jak to holkám roste.

A co škola a kluci?

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:38 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

bisonka
No skola je skola,bizi se zkouskove...
Na pejsky se muzes kouknout tady Montík ted zlobi, porad ma choutky,zkousi to i na borderákaa vubec na vsechny male pejsky,hlavne jorksiry a stenatka jsou jeho.Uvazuju o kastraci,ale asi tomu jeste necham cas, prece jen je to hooodne definitivni a ja byla vzdycky spis proti tomu.Ale je to fakt nekdy udesny.
A co ty? A co bambi?

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:03 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Včera mi spadl net, tak dnes další pokus s fotkou. [img=http://img361.imageshack.us/img361/9270/p1010 350je1.jpg]
[img=http://img361.imageshack.us/img361/p1010350je 1.jpg/1/w768.png]

Včera jsme byli s Phoebe na krytí, které bylo úspěšné, dnes jedeme na překrytí, tak uvidíme, jestli pak z toho štěňátka budou.
Hrozně jsem se toho krytí bála. Ani nemám ráda pohled na souložící psy, ale přišlo mi to spíš směšné. ten pes je takový smíšek jak Phoebe. Bála jsem, jak to bude Phoebe poprvé snášet, jestli nebude ječet, jí bolest dost vadí. Ale nejdřív při naskočení na něj vyjela, teda né že by ho chtěla pokousat, ale hrozně se vztekala a vrčela, ale asi jenom 5 sekund a pak to bylo v pohodě.Stejně jsme jí museli držet, protože by si nejraději odkráčela i s pindíkem v sobě.

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:33
- Nahlásit

Ahojííík holky

Dneska jsem byla s Andym na stříhání u paní Králové Andy je nááádherný ale jsme z té cesty tak unaveni (než jsme to s mamkou našly, tak to byla asi hodina :-D ) zítra ho nafotím a dám sem nějaké fotečky

Jinak Verunko malá je krásná a doufám, že je hodná A to že budeš krýt Phoebe mi nějak uteklo, tak přeju ať se všechno povede a narodí se zdravá a krásná štěňátka.

Tak se všechny mějte krásně a zítra tady hodím pár foteček mojeho veteránka

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:34
- Nahlásit

Romaine
Verca
Vité co děvčata, když už jste byly tak spolu, že jste si nes poměly na mě a nepřijely na kafíčko. Jinak su na Vás nasurděna. Veverko fakt jste mohly přijet. A jinak stále mi chybí fotky mimi+ pejsek. Tak se polepši.
No a super správa, že budete mít další mimi. Doufám, že Phoebe držela. Chudák malá.

Janik
Jandulinko a to jak to, že ses nestavila i třeba s maminkou? Zato ti oznamují, že nepřijedu do Olomouce a nejsem přihlášena na výstavu. Budu vystavovat až u nás v Ostravě. A to máš za to.
Co jsem ti říkala o Králové? Že ses znova zamilovala do Andoška jak je teď upraveny?

Ani Vám nepošlu pac a pusu páč sem nadurděná. Biško a Damiško říkal, že jste všechny tři zrádkyně.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:21
- Nahlásit

Dari na nejake navstevy nebyl cas. Byla sem tam jen par hodin - a cesta tam a dom mi trvala pres 7 hodin! Ale Barborka je nadherne a moc spokojene dite. A kdyby ste videli mamcu, jak se tvari, kdyz na ni kouka! Fakt krasny pohled! No a Peta taky..
Jinak na fotky male a psu je asi brzo.. Prece jen nema jeste silny imunitni system..
Jinak u nas s Robbym nic noveho. Ja se furt ucim a on spi Mezitim nejake venceni..

Pisu pres mobil, tak se nedivte, ze chybi interpunkce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:33
- Nahlásit

Romaine
Zdarec Romanko.
Jasně, že není moc toho času. Jen mi můj říkal, že proč se děvčata nestavila? Já mu vysvětlovala, že malá je ještě malá, ale my jsme taková požahaná rodina, že my nedáme na to, že je něco moc brzo. To jako příklad, když se syn narodil žádné, že do 6 týdnu doma alou hned ven anebo když jsem si pořídila psa, že jako pokud nemá všechny očkování tak nesmí ven, kdepak od první minuty doma alou ven a to co 1-2hodinu a mezi pejsky ať je pořádná imunita. Zatím se mi nic nevymstilo tak si říkám, že je to správné. Studený odchov nejlepší.
Pá, pá.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 19:41
- Nahlásit

Darina1

Darinko promiň, že jsme se nestavily, ale paní Královou jsme našly za 5minut 16hodin a na 16hodin jsme byli objednaní. Byly jsme rády, že jsme tam po hodinovém hledání dojely, tak jsme se radši už od tama nehly. Fakt bych tě ráda navštívila ale byla jsem v Ostravě sama autem poprvé a bylo to pro mě strašné. Kdybych měla navigaci, tak klidně dojedu ale takto jsem si fakt netroufla.

Za chvilku dám na internet ty Andyho fotky ať se kouknete jak vypadá

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 08:24
- Nahlásit

Janik
Jandulinko ať koukám, jak koukám nikde jsem ne našla ty fotky. Tak mě nasměruj kam má mé mrknout.
No a to že jsi bloudila tak je tvoje chyba páč kdybys měla moje číslo v mobilu tak stačilo zavolat a já bych tě buď navigovala anebo pro tebe i zajela a pak bys mé to spolu našly. Tvoje chyba musíš se naučit dopředu přemýšlet a mohli jsme si dát tu kávičku.
Netrpělivě čekám na ty fotečky a jinak posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

Darina1
Darinko tady posílám stránku s Andyho fotkama
Některé jsou jsou trochu nepovedené ale na některých vypadá Andy celkem dobře Jsou tam i fotky po koupání kde vypadal jak medvěd :-D http://djeina.rajce.idnes.cz/Andy_strihani_2.12.20 08/

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 22:30 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

No tak se mi tu fotku nepovedlo vložit, ach jo. Chtěla jsem jí vložit tady do galerie, ale ta mi nefunguje. děs.

Janik
Díky Jani! Barunka je hrozně hodná, v noci krásně spinká, teď i 5 -6hodin vkuse. Je to zlatíčko. Peťa se už raduje, že bude sportovkyně, protože chvilku nevydrží v klidu, ani když spí. Pořád hýbe ručičkama, kope apod. a přitom hrozně tvrdě spí a nejde jí vzbudit.
To krytí jsem tu vůbec neprobírala, protože Phoebe začala hárat o dva měsíce dřív a tak to šlo všechno hrozně rychle.
Andy je fakt krasavec, vůbec bych mu netipla 8 let! A nejlepší jsou ty fotky s ponožkou.

Darina1
Darinko, ono opravdu nebyl čas! Romča přijela na chvíli, i když jsem jí tu chtěla mít přes noc, ale holt má holka napráskaný celý týden.
Fotky s pejsky co nejdříve udělám, nemusí přeci ležet na ní, že? nebo jo? U tebe člověk nikdy neví, co vymýslíš... Ale my jsme taky s Barunku už za dva dny lítali po venku, samozřejmě že ne na dlouho, ale ať si zvyká. S pejsky to bylo to samé, nechtěla jsem zameškat to socializační období, přes které měly být, dle některých, doma v izolaci. Ale když se člověk vyhýbá těm "rizikovým" místům, tak si myslím, že všechno jde.

Jo a druhé krytí dopadlo taky dobře, to už se Phoebe vyloženě těšila. Lítala za ním, hrála si s ním a pak držela jak hluchý vrata. Tak snad jsme trefili ty správné dny a budou mimi.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 08:44
- Nahlásit

Verca
Tak Veverko jsem si početla a zasmála. No, a pokud se ptáš, jestli pes má být vyfoceny vedle a nebo na mimi tak podle mě na mimi a ani to mimi nemusí být vidět stačí jen když je něco pod tím pejskem.
Moc zdravím Vás a pejsky posílíme pac a pusu od Biška a Damiška.

Janik
Jandulinko super střih a podle mě to Andoška hodně omladilo, nikdo by mu určitě nehádal, že mu bude huž 10let.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:23
- Nahlásit

Darina1
na mimi a ani to mimi nemusí být vidět stačí jen když je něco pod tím pejskem.
No klasický pejskař!

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:32
- Nahlásit

Verca
No a divíš se mi Veverko? Já mám úchylku a to na psy, po do týkám, že na všechny rasy. U mě na prvním místě jsou PSY.
Zdravíme tebe, Peťu a Barunku k tomu přibereme fenečky a všem posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání