| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:55
- Nahlásit
Jen se tu Verča objeví a už to tu zas žije.. Pak zas bude mrtvo
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:58
- Nahlásit
Jééé, první příspěvek
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:53
- Nahlásit
Romaine
No to si piš, bude smskovat při porodu ) To zvládne levou zadní )))
Tak rychle šup sem s fotkama okoupáného Robbyho )
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:16
- Nahlásit
Verca
Veverko jasaň, že si pamatují, že jsi u těch rodičů, ale já nevím jak to, ale jsem byla přesvědčená, že rodiče bydlí v ČT.
anyny29
Sousedko já chodím na tu veterinu k nemocnici a je jedna pravda, že tady v Havířově ty dle dvě jsou nejlevnější. Jen mě trochu zarazilo to, že jsem přišla s tím, že asi Damišák má začínající zánět v uchu. Tak se mu vetka koukla tím přístrojem a řekla, že tam nic nemá, že to má v pořádku a hned mě zkasírovala o 100kč, což se mi zdá dost jen za nakouknutí.
No a ohledně česáni Benýška. Tak děvče já ti poradím jednu fintu jak na něho. Chyť psa dřív než zjistí, že ho jdeš česat, drž ho v náruči a připrav si kartáč s hřebenem, sedni si, natáhni nohy, roztáhni nohy a šup s Benýškem na záda, jakmile ho dostaneš do polohy ležící zádově tak honem dej nohy k sobě a drž. Když se bude spírat a kňučet tak přitlač nohy k sobě, čím víc bude vyvádět, tím víc ty přimáčkni nohy k sobě a mezi tím česej rychle a chval moc. Když se bude uklidňovat tak ty nohy povoluj. Když budeš mít nohy a spodek vyčesaný tak mu dovol ať se postaví a honem ho zase semkni a tím samým postupem to opakuj.
Měj stále na mysli, že tvůj pejsek se dožije takových 15let a představ si, že bys sním měla bojovat vždy u česáni. To bys nezvládla a brzo by šel Benýšek na krátko. Je to maltezák a byla by škoda abys ho ostřihala na Smetáka.
Jestli ti popis nestačí tak se stav a já ti to předvedu. Víš jak moji kluci vypadají a to je češu ob den no a nesměj ani pípnout a drží jak přikovaní. Já jsem proti když lidi si koupí psa a pak ho nechají na krátko ostřihat páč ho nemůžou zvládnout a tím pádem pak nepoznáš co je to za rasu. Je jasné, že Benýšek nebude mít srst až na zem, ale ať trochu vypadá jak maltezák.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:02
- Nahlásit
VŠEM
Tak si tak ráno venčím Robbyho a najednou mi přijde sms - Verča. Tak si říkám, že mi zase píše, že ještě nic, ale néé. Píše, že je od půlnoci s kontrakcemi v porodnici! Takže dnes všichni myslet na Verču, ať to vše je ok a do večera má malou v náručí
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
Romaine
Já mám dva mobily a jedem mi ted nefunguje a Verča mi taky napsala ale na ten co nefunguje takže sem nic nevěděla. Ale normálně se mi v noci oni zdálo tak sem ji ráno napsala sms jestli se něco neděje a ona: no jsem v porodnici, nepřišla ti sms? Ty jo, drsné ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:32
- Nahlásit
Romaine
bisonka
Já na ní už myslím od té doby co jste psaly o tom úplňku a to jestli opravdu je pravda a ono to vypadá, že asi jo.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:34
- Nahlásit
Darina1
Jojo Verča mi teď psala, že je to určo tím úplňkem Ale je dobrá že už rodí pomalu a ještě zvládá semnou psát smsky ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:40
- Nahlásit
bisonka
Já ji předpovídala, že bude rodit za čokoládu to jako, že bude mít Lehký porod jak já. Já totiž rodila, ale fakt ukrutně takových 10-15min.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:41
- Nahlásit
Darina1
Tak snad to bude mít taky v poho, už tam chudák trčí 10 hodin tak snad to bude v pohodě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:47
- Nahlásit
bisonka
Víš co bišonko trčet může, ale ať nemá moc ukrutné bolesti, ať není moc vyčerpaná a hlavně ať má hodně síly na to až to hlavní přijde.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:57
- Nahlásit
Darina1
Psala že zatím to jde, už tam nějaké procesy na ni dělali, pak si chce nechat pichnout epidural, ale kdy to bude a co dal nevim, už sem ji vic nechtěla otravovat tak sem ji jen napsala až se ozve pak.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:47
- Nahlásit
bisonka
Já si říkala když sem sem šla, jestli už to tu nebude od tebe napsaný Já jí jn odpověděla a čekám právě na sms pak že už teda jsou 3 Já tipuju dnes večer. A snad to opravdu bude v pohodě.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 12:00
- Nahlásit
Tak jsem nakoukla a čtu, že je Verča už v porodnici. Tak hlavně ať jde vše OK a už brzo uvidí svou holčičku. Ale mě se zdá, že to má nějak dlouhý, já jsem do porodnice přijela kolem 17:00 hod a porodila jsem v 18:50 hod ten samý den, ale je pravda, že ty kontrakce - tu první dobu porodní jsem si odbyla doma, až jsem měla kontrakce tak po 5-ti minutách tak jsme jeli.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 12:11
- Nahlásit
Candy
No, tak já myslím, že nechtěli riskovat, když předtím byly nějaké problémy.. Když stíhá psát sms, tak kontrakce asi ještě má s velkým rozestupem. No pak nám určitě sama poví někdy.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 12:54
- Nahlásit
Ona mi psala anaposledy nějak o pul 12 že už má křížové bolesti, a napíchli ji plodovou vodu nebo co ale že to klidně ještě 10 hod trvat může. Tak snad to bude mít rychleji zasebou )
a kontrakce první dostala doma o půlnoci tak jeli no.
Romaine
nene, ty si byla první )
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 14:09
- Nahlásit
Tak holky poslední novinky 10 min staré, Verča už má epidural a čeká až zabere a všem vám moc děkuje za podporu!! )
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
bisonka
Sakra, byla sem první, ale ty si informovanější Verča ještě zvládá psát nebo už psal Peťa? Jestli ona, tak je teda šikulka. Taky doufám, že to nebu trvat tak dlouho a verča už se v noci trochu prospí a nebude ještě rodit.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 19:18 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
V 18:15 SE NARODILA MALÁ BARBORKA - 52CM A 3950G!!!
VERUNCE A PEŤOVI MOC GRATULUJI A PŘEJU JIM A MALÉ BARBORCE HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ DO BUDOUCNA!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 19:40 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Verča
Velká gratulace k narození dcerušky. Přejeme Barborce hodně zdravíčka a lásky.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 20:03
- Nahlásit
Veru a Péťo, moc moc gratuluji k narození Barborky! Vím, že jste určitě moc šťastní a přeji hlavně zdraví, štěstí a lásku pro Barborku. Ať vám prospívá a má se k světu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 21:09
- Nahlásit
Martina
To je ale návštěva
Až Verča pošle MMS, tak to sem co nejdřív dám. Teď určitě užívají Barborky a snad se Verča trochu prospí mezi kojením.. No jo, už je to mamča.. A já su "tetááááá" Musí to být krásný, zvlášť po tak dlouhém čekání..
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
Romaine
o je ale návštěva
To já sem zabrousila ráno a dočetla se, že Verča bude rodit, tak jsem to sledovala kdy že jako ta hodina "H" nastane. Jak jde o porody a děti to jsem všude.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 21:43
- Nahlásit
Martina
No já právě pozoruju, že diskuze o psech už nic moc a jak jde o Verčin porod - kdy, co a jak, tak je tu vždy rušno.. To aby zas někdo otěhotněl
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 22:06
- Nahlásit
Jojo Verča je šikula, můj obdiv - tolik hodin... Taky zasílám gratulace největší
Romaine
Vidíš byla si první jak si chtěla ) Já byla na cestě domů jak sem se to dozvěděla Teď už sem z Prahy doma. Jojo Barča bude mit tetiček ))
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 22:07
- Nahlásit
Romaine
žeby si něco nadmiňovala???? :-D
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 22:20
- Nahlásit
bisonka
Nééééééééééééééé. Já teda néééééééééé Já mám času Já budu rozmazlovat Barborku, jestli u nás nakonec bude Verča s malou To stačí
Ale tak ty maminky by mohly plánovat další ať je tu zas živo
No, já si říkala, že už to tu bude, když sem sem šla, protože už to bylo 20 minut poté co mi psala, ale když jsi nebyla doma, tak to je pak jasný. Ono je jedno kdo to řekne, protože hlavní je, že je malá v pořádku
A to počkej až tu bude fotka to - jééé ta je kráásnááá, ťuťuťu ňuňuňu Já to budu dělat hned
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
Mě taky dala Veverka vědět hned v 18.50hod. Tak jsme ji poslali takovou malou gratulaci a já se pak 2hod. rozplývala a představovala jsem si ty malé prďolky jak od Veverky tak od Candyka. To nám rostou nový kynologové. Já sama jsem říkala, že Verunka je tam nějak dlouho, ale já taky šla do porodnice až jsem měla kontrakce co 4min. A to já měla jen takové lechtáni.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:34
- Nahlásit
Darina1
Jo, to asi tak nějak většině lidí - ale fakt sem nečekala sms až tak brzo po porodu, ale třeba dnes ráno..
Teď už se na malou chodí určitě dívat celá rodina, tak mají co dělat
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
Mě sms od Verči přišla až nějak v 8 večer vám dřív jo?
|