Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:07
- Nahlásit

Romaine
Ahoj,tak sem hoď fotečku Jinak já měla zánět ruky a nemohla jsem nic dělat, ani česat Montíka a teď je zase celý zacuckatěný

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit

krecinek
Hodím, ale až o víkendu, mám teď v pa a so 2 zkoušky a ještě zítra odevzdat seminárku, kterou nemám, takže nemám čas. V sobotu až to bude za mnou to sem dám.. Ale on na pózy moc není, teda vlastně focení fakt nemá rád, takže moje snaha o jeho pěkný postoj nevyšla

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit

Ahoj holkyyy!!!!!
tak já se hlásím po dloooouhéééé odmlce. To víte....svatební přípravy...
Mooooc děkujeme za gratulace.
Jak už tu bylo řečeno, tak svatba se opravdu vyvedla, jak počasí, tak obřad, tak hostina. Bylo to naprosto úúúúžasnééé, ještě teď jsem v sedmém nebi. Netušila jsem, že můžu něco tak nádherného prožít. Všechno šlo strašně hladce a spontánně. Můj manžílek pořád plakal, ať už když mě viděl přicházet s tatínkem nebo na obřadě, říkal, že kdyby v ten den před něj postavili fialovou krávu tak se rozbrečí. Já teda byla pořád vysmáta, protože jsem byla neuvěřitelně šťastná a dojetí bylo tam někde vzaaadu. Takovou svatbu bych přála každému.
Teď už jen musím dokončit semestr, čeká mě několik zkoušek a pak už se můžeme chystat na malou prďolku. Ano píšu na "prďolku", protože nám bylo řečeno, že to bude holčička. Byly jsme dva dny po svatbě na podrobném ultrazvuku, vše je ok a jako svatební dar jsme dostali holčičku.
Tak menší ochutnávka profi fotek.

Tak snad se Vvm budou líbit a nebudou vás nudit.

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 19:58 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Darina1
Poznala jsi to dobře jsou to ty dvě bosorky

Verca
Nojo profi fotky jsou profi fotky ))
Už se těším až pokecáme na živo

Jo a tady jsou fotky jak byly holky na výletě za golfem

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 19:59
- Nahlásit

bisonka
ale ty tvoje jsou taky opravdu nádherné, byla jsem překvapena, i Peťa.
Já se taky těším.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:05
- Nahlásit

Veru, nemám slov.. To je fakt kráááááááááááása! Věřím, že to byl tvůj zatím nejšťastnější den a ještě bude min. jeden na podzim No, stejně si to asi přečteš až zítra u nás, tak jen - fakt jsou fotky krásný, ale to je hlavně tím, kdo tam je a v jaké je náladě!

Jinak Robby se na tebe těší

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:05
- Nahlásit

Verca
Koukni na ty golfovky, nejlepší bylo jak phoebe jela v autě :-D a zbytek fotek ti ukážu až se uvidíme.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit

bisonka
My je chcem taky vidět Ne, tak nahrávat to na net je horší, ale nekoupíte teď další dva psy? Co? Jinak tvoje fotky byly taky vážně parádní! Ale to fakt dělají ty lidi

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit

RomaineHaha, stihla jsem to.
Moc díky za pochvalu, to štěstí musí zářit, protože my fakt šťastní byli a jsme. Fakt paráda. Pa, těším se zítra. Teda na tebe, ne na školu.

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:16 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Verca
Však fotky z golfu máš tady http://verushinka.rajce.idnes.cz/psici_na_golfu/ zbytek doma ať tě nalákám :-D
Jo a psy, to víš já bych hned brala smečku, ale jiní už ne..

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit

Verca
No jo no.. Tak aspoň nebudeš číst mou odpověď u mě Doufám, že dovezeš to CD! Ať si něčím zlepšíme náladu!

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 03:47
- Nahlásit

Verca
No jo no,je to prostě krása, nemám slov však já jsem ti toho již napsala hodně. Šla jsem se ještě před spaním pokochat, tak mám úsměv na tváři, apoň se mi bude dobře usínat.

Holky, jaké jméno by jste vy dali své narozené holčičce? Jak přemýšlím tak přemýšlím,moc hezkých jich opravdu není.

Jsem zvědavá co nakonec zvolí Verča, mě se líbí,

Karolínka,Kája,Karolína,Karol
Klárka, Klára, Klarí
Julinka, Julie, Julí
Johanka, Johana, Johani
Michalka, Michala, Míša, Miška, Mišulka,
Terezka, Tereza, Terry, Terrynka, Terka
Olinka, Olga, Olí, Olino, Olinečko
Petra, Petruška, Peťulka, Péťa, Petí
Hanka, Hanička, Haňulka,Hani,
Lucinka, Lucka , Luci
Romanka, Romana, Romča, Romi,

No a samozřejmě ....Dagmar... Dáša, Dášenka, Dáší, Dášule, Dáďa, Dagmarka,

No a nemělo by to být Verčo od písmene A hihi.

Takže ......Apolenka Alexandra, Anička - Anna-Andulka, Anabelka,

Tak a teda nevím jaké bych si vybrala, ale asi Terezku nebo Peťulku. Pak Olinku či Julinku nebo Johanku, hihi, já bych musela mít aspoň paterčata a všechno holky, abych nemusela vybírat.

Ježiš já už na to tady nevidím, mám hlad a půjdu hladová spát.
Tak Verčo, etě, eťe...

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 07:24
- Nahlásit

Verca
Fakt nádhera Já byla na svatbě jen jednou - loni mojí sestřenici a taky to byla krása, takže si to umím trochu představit Tak ať vám ten pocit štěstí vydrží nejméně po celý život a ať je malá zdravá a dělá vám jen a jen samou radost.

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit

Verca
Verčo moc moc gratulujeme k svatbě a přejeme do společného života jen to NEJLEPŠÍÍÍÍ .
Je fajn číst, že jste si to maximálně užili a byli jste šťastní
A vůbec na tobě není vidět, že bys měla už nějaké bříško, ale já v tom pátým sem ještě také moc neměla. Zato teď už se valím s pořádným břuchem
Tak ať se ti ta vaše prďolka v bříšku má dobře a krásně prospívá. My teď půjdeme s přítelem na ultrazvuk ve 3O týdnu, tak už se těšíme, že už zase toho našeho mrňouska uvidíme

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

Verca
Verunko hned na začátek pochvala fotek. Je opravdu vidět, že jste si to s Puťou užívaly, ale mě se stejně nejvíc líby ta s holkami.
Vyřiď malé, že jí posílám vzdušnou pusu.
emikami
Jé bych vybrala jméno ANIČKA. Hezky česky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:32
- Nahlásit

Candy
Candiku když píšeš, že MRŇOUSEK, tak je to chlapeček?

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit

Darina1
Ano, je to kluk. A představ si, že jsem to tak nějak od začátku tušila.

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:51
- Nahlásit

Holky, dneska na nás myslete.. Máme obě s Verčou zkoušku.. A to bude masakr

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit

Jo a holky nevím jestli jsem to už tu někdy psala a jestli jo tak promiňte.
Včera jsem ty svoje kulíšky šla koupat to, že nemají rádi koupáni, česáni a ani fenováni je jasné, ale vědí že jim nic jiného nezbývá než být trpělivý a držet. No a u nás koupáni je tak, že první jde Damišák páč má moc dlouhou srst tak aby ještě než ho budu fenovat trochu vyschl, po jeho koupáni a vysušení ručníkem jde na řadu Biško a teď to přijde ne, že by se Damišák začal schovávat páč vy, že budeme po vykoupáni Biška fenovat on se proběhne a sedne si k fenu který už je nachystaný. Celou dobu čeká až já dodělám Biška a pak přijdu k němu a řeknu tak a jdeme na to on si lehne na bok a nechá se fenovat. Když ho dodělám zavolám jen Bišo jdeme na to a on přijde a taky se nechá v pohodě vyfenovat. Je pravda, že to moc nemilují, ale vědí, že jim nic jiného nezbývá než poslechnout.
Jak chodím po venku a ti co mají Bišonky mi nechcou věřit, že si to všechno nechají bez problému líbit, žádné schováváni a utíkáni. To u nás neplatí.
To mám hodné kulíšky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit

Candy
Candiku a už máš jméno?
Já to u toho mojeho taky věděla od začátku a vše jsem kupovala v modrám, no a to ještě za nás nebyl ultrazvuk. Všichni mi říkaly, že jsem praštěná, ale já věděla, že to bude kluk jak buk a taky, že jo teď má 25let měří 191cm a váží 103kg, ale je to bývaly vzpěrač tak on tu váhu má ve svalech.
Romaine
Tak já budu fakt na Vás myslet a dám i na modlení když by to pomohlo, Otčenáš umím

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit

Romaine
Budem držet pěsti, protože pěsti jsou štěstí

Candy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

Darina1
No něco na tom je, na tom vnitřním tušení....
Jméno zatím vybíráme, chvíli je to ten a chvíli ten, ale ještě vám je neřeknu. Už jsme výběr stahli na dva favority, ze kterých asi vybereme.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 21:43
- Nahlásit

Verca
Tak jsem otevřela galerii a co nevidím, takže dodatečně:
Velká gratulace novomanželům, ať jste spolu do sta let.
A taky teď hlavně zdravé miminko. To bude mít doma manžel taky pěknej babinec.

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 15:52
- Nahlásit

http://youtube.com/watch?v=oyhh4qYYZEo

http://youtube.com/watch?v=AHT3jV83U9E

Tohle fakt musíte vidět! Je to samo se psem... Fakt úžasnééééééé! V tom prvním je trochu delší začátek, ale pak to celé stojí za to...

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit

Martina
Jé, tady je zas někdo po dlouhé době... Co mimčo? teda už ne mimčo, že?

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 20:12
- Nahlásit

Romaine
Co mimčo? teda už ne mimčo, že?
Tak tak doba miminka už je pryč a teď už je to pěknej drak.
Dorotce je 10 měsíců, o všechno se začíná stavět, všechno kam dosáhne vytahuje, takže už mám po klídku. Ale naštěstí si vydrží hrát v postýlce, když zrovna potřebuju něco udělat a nepláče tam, takže je to pohoda, je moc hodná.
Tady je odkaz na fotky:
http://martina21.rajce.idnes.cz/Dorotka_II/

Jinak samozřejmě chválím všechny pejsánky tady, průběžně sleduju fotky, přiznávám se, že to všechno nečtu, ale na fotečky koukám, máte všichni krásné hafany.

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 23:56
- Nahlásit

Martina
Kráásnáá Taková furt vysmátá, ne? Hlavně je super ta fotka Rarášek Tam má fakt super kukuč

A ty máš frisáka? Je tam na jedné fotce rozmazaný pejsek, ale nejsem si jistá...

Teď to tu žije víc jinýma tématama než pejskama, ale ono je to osvěžující, protože se psama není furt co řešit..

Jinak sme s Verčou snad zkoušku zvládly, já sem teď dělala 2 Verča už měla 1 hotovou.. A jako má už takové to bříško, kdy je vidět, že je těhotná a je to jen takový malý oblouček No a poznala sem manžela, tak to hned musím nabonzovat. Musím říct, že si vybrala moc dobře Moc jim to spolu sluší..!

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 08:23
- Nahlásit

Romaine
A ty máš frisáka?
Já mám čtyřletou boloňačku s PP, tady pár fotek:
http://martina21.rajce.idnes.cz/bolonacka_Dessy/

Jinak sme s Verčou snad zkoušku zvládly
Dobrýýý.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

Martina
Super fotky

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 23:35
- Nahlásit

Pozvání - mrkněte na nově upravené, avšak ještě nedokončené stránky Robbyho. www.bisonek.wbs.cz Především na galerii - První foto, která jejiž hotová, ostatní sekce z gelerie ještě ne...

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání