Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:10
- Nahlásit

Verca
Romaine
krecinek
Tak to jsou nejlepší tituly a hlavně když se to převede do lidské řeči. Blbec+Magor=člověk studovaný.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

Romaine
Děkuju
Darina1
Nj, to je fakt

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

krecinek
Sem byla po ránu vtipná.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 19:12
- Nahlásit

Tak zítra ráno poslední zkouška, tak na mě holky myslete! Když to dám tak dojdu v nedělu na výstavu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 21:20
- Nahlásit

Přeje všem co jdou do Brna na výstavu hodně štěstí.
My tam bohužel nemůžeme, jedeme zítra pryč.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:11
- Nahlásit

Romaine
Romanko já věřím, že to dáš a zkoušku máš v kapse.
A za to, že jsem tak věřila tak mi zítra koupíš kafíčko.

MartinaClaudi
Martinko děkují za přáníčko a hlavně na mě mysli máme totiž velkou konkurenci.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 10:47
- Nahlásit

Romaine
Držím palce

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

Huráááááá mám poslední zkoušku!!!! Teda byly to zas nervy. Ale teď su fakt nadšená. Takže zítra se přijdu podívat na Damiša, jak se předvádí

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 14:06
- Nahlásit

Romaine
Já věděla, že to uděláš. Hurá, hurá a za se hurá.
Večer jdu ještě sni mi na hřiště abych viděla jestli Damišek je v kondici což mi můj řek, že velice brzo jsem si poměla a pak ještě jdu je vykoupat, vyfenovat no a jsme připraveni.
Pac a pusu, prosíme držet palečky a myslet na nás. Budeme to potřebovat máme v kruhu pět konkurentů a velice dobrých.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:13
- Nahlásit

Tak sem byla na výstavišti a potkala se s Darinkou - oba, Biško i Damiš, jsou fakt krááásní a Darinka je moc hodná a příjemná. Musím prásknout, že damiš dostal V2 a res. CAC, ale zasloužil by 1. místo. Fakt úplně se sám vystavoval, všichni psi byli dnes hrozně divocí a on ne a navíc je fakt moc pěknej. Ale i tak je to úspěch. Fotky jí zítra pošlu, tak třeba si je dá na stránky a sem... Tak ahoj...

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 07:46 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Romaine
Romanko moc děkujeme za tak pěknou pochvalu a hodně si toho cením.
Jak psala Romanka Damiškovy to uteklo vo očičko. Dostal nás pejsek který byl taky moc kvalitní, ale mi máme jeden hendykep, Damišek má trochu světlejší oko a Bišonci by měli mít tmavší, no a to očičko rozhodlo.
Dostala jsem i velkou pochvalu za to, že jsem Damiška pěkně předvedla, ale paní rozhodčí netuší, že Damiš předvádí mě.
Biško jako obvykle to přetrpěl páč jeho panička stále někde poskakovala a on nemohl být nalepeni na mě. Holt zavyslak.
Romanko jestli máš nějaké fotky tak prosím pošli a jestli můžu prosit tak vyber nějaké a dej je sem. Já ještě neměla čas respektyvně manžel neměl čas se mrknout co vyfotil a natočil, ale už teď vyhrožuje, že tam nic pěkného není. Tak sbírám fotky od každého abych měla co dát na stránky.
Tak a můj výstavní rok skončil a snad příšti rok začnu za se s Olomouci.
Tak to byli krátké správičky od nás ze severu a všem co nám drželi palečky s tlapkami a nebo si jen s poměli tak moc děkujeme a posíláme jako obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 16:06
- Nahlásit

Dari
ještě nebyl čas, ale zítra ti to pošlu na mejl. Myslím, že mám hodně pěkných fotek, ale zatím je nemám v pc.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:39
- Nahlásit

Romaine
Romanko nic se neděje, nikam nespěchej jsou prázdniny, máš čas. Můj se ještě ani na to nepodíval tak, že počítám až tak v sobotu.
Jinak si děvčata užíváme, že už do konce roku nemusíme brát ohled na srst a blázníme kudma chodíme. Bože jak já mám ráda ztřeštěné a veselé psy. Od miny do maxi. Kulíšci jak jsou teď na toho Skandinávce ostříháni tak vypadají jak malí kulíšci až nejsem na to zvyklá. Já je měla vždy víc zarostlé a i teď jsem chtěla střih medvěda, ale paní Králova mi vysvětlovala, že to už ne, že spíš to kratší. Na údržbu je to super, ale chybí mi to kulaté a huňaté.
Tak zatím všem pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:42
- Nahlásit

Darina1
Tak ti právě na mejl odesílám konečně ty fotky a jedno video. Budou to 3 mejly, ale nevím, jestli to stihnu, než pudu do práce, tak zbytek kdyžtak večer. Snad se ti budou líbit, myslím, že sou povedené.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:08
- Nahlásit

Romaine
Romanko zatím nic nepřišlo, ale já budu s napětím čekat a hlavně předem děkují.
Jinak jsem trochu koukla co ten můj nafotil a natočil a přišla jsem k závěru, že se pěkně strefil a má tam toho dost. Tak jakmile můj zlatej bude mít čas tak huž se prý na to vrhne a bude kombinovat i s tím tvým.
Všem pejskům posíláme my ze severu pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:17
- Nahlásit

Romaine
Tak huž to mám. Zatím sem jen s koukla ty fotky a na to video kouknu až přijde ten můj. Páč to za se po mě něco škemrá a já antitalent nevím copak.
Romanko moc děkují.

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:07
- Nahlásit

Darina1
Darčo video sem stejně ještě neposlala, už sem to nestihla. Teď už sem v práci. Pošlu to až tak okolo 20 hod. A není vůbec zač!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:12 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Chystám se Claudí koupit nový hřebínek a kartáč můžete mi nějáký doporučit?
Claudí má na stránce pár nových fotek z dovolené jesti se chcete podívat.
http://www.bisonek1.websnadno.cz/2_3roky.html

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 16:01
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko tak jsem koukla na fotečky a až Vám závidím pohodičku.
Ohledně hřebene ti asi moc neporadím páč já si koupila na výstavě minulí rok v Brně a jen vím, že se mu říká angličák a víš co já ani nevím jestli se tak náhodou nejmenuje kartáč. No to víš já a ta starší paměť a nebo ten němec co chodí stále za mnou. Ten hřeben stál 180kč a kartáč 400kč je to hafo peněz, ale já nedám na to dopustit. Příště si za se koupím něco takového a jo ještě k tomu hřebenu a kartáči rukojetě jsou ze dřeva.
Hlavně kup hřeben s co nejdelšími hroty aby se dostal Claudince až ke kůži, ale nemusí být moc hustý aby ji to za se nevytrhávalo chlupy.
Až přijde Romanka tak ta ti pomůže lépe.

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 16:17
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti na fotky sem ještě nekoukala, ale k tomu hřebenu. Já ti zas moc neporadím, protože bišoni maj přece jen jinou srst než havaňáci, ale my používáme toto http://www.promazliky.cz/obchod/detail/1160/finisa k_ a v podstatě ani nic jiného (ten malý dřevěný, nebarevný). Krásně mu to vyčeše pucky a fakt nic jinýho nepoužíváme, ale na tu dlouhou srst, to bude chtít asi i klasický kartáč nebo takový ten kovový. Ale to ti snad někdo poradí "z havaňáků"

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:54
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko tak na tom odkazu jsou opravdu ty super kartáče a kdybys ho kupovala tak já mám takový ten velký a široký. Jak mile vemu kluky do parády tak fakt s tím větším je míň práce. Dříve jsem měla ten menší, ale teď stačí jednou přejet a je hotovo. On jak je velký tak přibere více plochy, ale jsem se musela s ním naučit česat, kulíšci mi zezačátku fňukaly. Teď už jsou v pohodě, chytnu je za ocas a kartáčují, na konec to přejedu hřebenem a je vymalováno. Jo a já mám ještě jeden hřeben na fousky takový kde jsou zuby hodně na těsno pomalu jak blecháč.
Tak si hlavně dobře vyber a posíláme ti pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 13:11
- Nahlásit

MartinaClaudi
Já taky používám angličák, co má Darinka, ale ten je fakt drahý. DOma mám atrapu angličáka, stál asi 160 kč, ale nepoužívám ho, jestli by jsi chtěla, pošlu ti to. Zadarmo samozřejmě.

Romaine
No čááááu, já jsem konečně doma z líbánek, vzala jsem si ještě dovču, tak jsem doma a snažím se být po ruce Peťovi, který dělá omítky, tak když něco potřebuje podat nebo přinést, otřít pot ... Ale raději se mu do toho nemíchám....
Taky je u vás tak střídavo? Jednou déšť a podruhé hic? To je děs.
Co Robbyš? nezlobí? Je každý víkend na chatce?

Holky, tak si vám musím postěžovat.
Než jsme odjeli do Luhačovic, tak jsem nestihla vyčesat psy. Fakt jsem toho měla hodně a prostě jsem si říkala, že holt moje smůla, budu si muset po příjezdu více máknout. Já je teď češu tak 1x týdně, Phoebe i míň. A před odjezdem nebyly tak 2 týdny.
NO a jednoho krásného dne na líbánkách mi přijde zpráva: "Tak holky jsou hodné, dneska jsem je vykoupala" Na mě šly mdloby a taky právem. Koupala je moje 14letá sestra, která o tom nemá páru, samozřejmě nevěděla, že tito psi se NESMÍ koupat nerozčesaní. Naštěstí použila kosmetiku pro ně - šampon i kondicionér, bála jsem se, že použila ten šampon na vaně, co je na tlapky. To by byl mazec. No ale stejně, když jsem dojela domů, tak z Elinky je jedna velká placka zplstnatělé srsti, hlavně ve slabinách - třísla, zadeček, pod packami a na krku má srst totálně zmuchlanou až ke kůži, jen jí trčíz toho chlupy. A Phoebe, ta má dvakrát kratší srst jak Eli, takže u ní to není až tak příšerné, ale má jí taky dost zplstnatělou, jen se to bude líp česat.
Dneska si jedu pro rozčesávač do našeho bývalého bydlení, mám tu jenom to, co používám nejčastěji... a dneska bych se do toho měla pustit. Netuším, jak to dopadne, doufám, že nepůjde Eli pod nůžky. Nejlepší hlášku měla mamka: "Vždyť s ní stejně na výstavy nechodíš, tak jí můžeš ostříhat". Ale to, že já chci mít prostě havaňáka se vším všudy, to už je fuk. Těžko mamce vysvětlovat, že jsem jí zachraňovala půl roku srst po blechácha a teď když jí měla jakž takž ok, tak bych se měla smířit s tím, že půjde pod nůžky...

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 13:12
- Nahlásit

Darina1
Jo a mooooc gratuluji damišákovi ke krásnému úspěchu, vyhrál nad ním Gallant, což je ofrklý pejsek na výstavách, snad vždy úspěšný, takže si myslím, že je OHROMNÉ, že mu to uteklo jen o světlé očičko, mám z toho hrozně velkou radost, vždyť Damišák je "náš" kluk.

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 14:47
- Nahlásit

Darina1
No mě se právě s tím větším blbě češe a třeba nožičky, který jsou úzký taky nebo bříško Ale jinak v tom není rozdíl, záleží co komu vyhovuje. A ještě je s těma finišákama jeden problém - ne každej češe tak dobře. Už sme měli 2, co nečesali tak dobře. Ale to bylo hrotama..

No a ještě používám ten modrý na obrázku - malinký asi 5 cm za 110,- na odstranění ospalek, hlavně těch zaschlých a rozčesání čumáku. Hodně málo ten s červenou rukojetí na pročesání po koupání, když už je vyfénovanej a učesanej, tak to tím projedu. Ten černej tam vůbec, ta je prořezávač, mělo to být na pucky, ale tu srst to rvalo

Verca

No čááááu! Líbánky jo? Ty ste měli ještě před svatbou A jak sis to užila? Odpočla sis aspoň? A jak se Fazolíně líbily bahenní zábaly apod.?
Jinak ani se nedivím, že jsi naštvaná.. Chudák Elinka a Phoebe. Robby je ve stresu, když ho koupu já a ne mamka a ne, že bych to neuměla, ale je na ni zvyklej a tvoje 14 letá sestra.. Jak je to vlastně napadlo? Když nevíjou jak často je koupeš? Asi ti chtěli pomoct no... Tak napiš jak jde rozčesávání... Určitě ji nestříhej, zkus postupně rozčesat nebo ještě jednou vykoupat s použitím hóóódně kondicionéru...

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 14:54
- Nahlásit

Verca
Jo a to počasí si vystihla přesně, dnes celý den bylo horko a teď déšť jak... Takový ty obr kapky! No kdo je v práci a zapomněl doma deštník?!? Správně. JÁ! Sakra. Snad nebude pršet o půl 7 jak pudu dom. Nechce se mě moknout

Jo a četla jsi mejl o právu? Snad sem tě potěšila trochu.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 16:26
- Nahlásit

Romaine
No joooo, vidíš, já úplně zapomněla odepsat na mail, přečetla jsem si ho na mobilu v Luhačovicích, jenže už uteklo tolik času, že se mi to vykouřilo z hlavy. Jinak jsi mě potěšíla, jen se obávám,že já jak jsem nervózní, tak i když to umím, tak nidko nepozná, že to umím. Takže spíš se bojím opaku. že bude mít pocit, že nevím o čem mluvím. ale uvidíme....
No líbanky jsme si užili náááramně, ale představ si, že jsme si s Fazolínou zábaly, ani masáže nedopřály, protože nám je udělat nechtěli. Ani masáž nohou, natož šíje! Fakt síla. Netušila jsem, že těhotenství je nemoc. Takže jsme si dopřály jen hlobkouvou kosmetiku, takže doufám,že jak ze mě vyleze, tak bude krááásně vyhlazená, žádné takové to pokrčené miminko, co jsou všechny.

No nevím, co je napadlo, že je vykoupaly, sestře se to líbí, ale nadělala víc škody, no...

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 17:22
- Nahlásit

Verca
V pohodě, já jen jestli si četla... Jak sem tenkrát na tom zápočtu viděla ty spousty nepřečtených mejlů... Jako tos měla vidět mě tam! To, že sem nervózní, protože nic nevím musela poznat nejen z nervózního žmoulání propisky, ale to koktání a "éééů "nóóó" asi taky stálo za to... Ale tak nervy být musí.
Počkej, to jako těhotný nesmí na masáž? Ani zábaly? A řekli ti proč?!? To je divný... mohly ti masírovat bříško Když už sem u toho břicha, tak už je aspoň pořádný? Ještě že Míša tam teď nebude spát s tebou, aby ste se vlezli

A jak jde česání? Já už odpočítávám minuty do konce... Teď tu byl teda šrumec, ale jinak nudáááá.

Přečtěte si toto (začátek nic moc, ale potom... sranda..): http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_8651_0.html

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 17:41
- Nahlásit

Verca
Nazdar Veverko a já si říkala, že asi mlsáš manžílka.
Ohledně to ho pejska co nás porazil jak píšeš, že je dobrej tak ti budu trochu oponovat. Jak víš tak já tam už byla za se mezi prvníma a viděla jsem jak ho od rána připravovali na kruh aby jako vůbec uměl chodit. Snad exteriově je dobrej, ale na předváděni nic moc a to jak píšeš, že má nějaké výstavy za sebou tak ta chůze by měla být lepší, ale co za se mu musím uznat tak je, že se pejsek vůbec nehnul jak stál na zemi tak byl jak úplná socha. U Damišáka jsem zjistila před výstavou, že mi taky stojí sám a to i když ho budu držet jen na předváděčce, stál jak socha a i z nohama vzadu.
Jinak tě lituji při rozčesávaní holek a zdar a sílu najdeš v hřebeni.
Romaine
Romanko já opravdu používám ten velký a široký kartáč, ale jak jsem psala jsem se musela s ním naučit dělat a opravdu když zaberu tak pěkný kus psa přiberu. Ten úzky hřebínek používám na fousky a někdy s tím taky přejíždím nohy abych jako pořádně je vyčesala a hlavně dostala sníh ten prach a špínu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 17:52
- Nahlásit

Darina1
Verca
To můžu potvrdit. Vůbec neuměl chodit.. A při posuzování na spole byl hrozně akční.. vrtěl, hejbal se... Damiš stál jak kus kovu...
Normálně jeden pes vyskočil na rozhočí a začal ju olizovat a strašně u toho vrtěl To byla pr.. sranda Ten šel ve skupině před Darinkou.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 18:25
- Nahlásit

Romaine No určitě jsi zase řečnila jak politik, cooo? Prej brblala, bych tě chtěla vidět.
No si představ, že břicho už mám snad 2x větší než jsem měla, když jsi mě viděla. TO, co nebylo předtím, tak jsem teď dohnala ostatní.
No prý si na triko nevemou, kdyby se mi při masáži udělalo špatně... ach jo...
Zatím nečešu, asistuju Peťovi a utírám mu omítku z čela.

Darina1
Aha, tak to jsem netušila, já jen, že ho znám z www.angelnavajo.cz a má "pár" titulů, tak jsem podle vzhledu usuzovala. Naživo jsem ho ještě neviděla. No některý rozhodčí usuzují jenom vzhled a né chůzi a postoj, no.... Když jsem byla na kukandě v Ostravě, tak posuzující havaňáků vůbec nehodnotila srst, sama to přiznala, že na to nekouká, jinak by to asi vyhrál jiný jedinec. A to si říkám, že u havaňáků je srst ozdobou a myslím, že je to vedle postavy velmi důležité a k posuzování zásadní. To si pak může na výstavu jít každý s kvalitním psem, ale zpuckovanou a otrhanou srstí. Pro mě je pořád ještě výstava ukázka načančaných krásných psů.... Anebo jsem naivní? asi jo...

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání