| Autor |
Zpráva |
Simis
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:56
- Nahlásit
Romaine
věcička je to pěkná ale s tím mojím nadržencem by na tom byl přilepenej celej den
mi stačí když sem u kamarádky a on tam na jejího psíka naskakuje nonstop...Pak ho okřiknu on přestane a jakmile se nekoukam tak hop a zas hejbe zadkem
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 21:22
- Nahlásit
Ahoj holky!!!
Po náročném víkendu sem se konečně dostala na net Vám sdělit novinku
ANDOŠEK v sobotu OSLAVIL SVÉ 9. NAROZENINY
Jinak dneska jsme měli doma celý den na hlídání od mamčiné kámošky jorkšíračku. Spolu s Andym celý den dělali kraviny, lítali po bytě a venku na louce....v tu chvíli bych Andymu řekla, tak 2 roky...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:56
- Nahlásit
Janik
Jandulinko, že moc blahopřejme Andoškovi a vyřiď mu, že 9let není žáden věk pro tak pěkného pejska.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
P.S. musím ti ještě moc poděkovat za ty fotky co jsi mi nafotila v Ostravě. Jsou moc hezké a i to video. Mám to vše dané na stránkách.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:13
- Nahlásit
Janik
Přejeme Andoškovi vše nejlepší k narozeninám.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:19
- Nahlásit
Janik
Taky vše nej Romča&Robby
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:27
- Nahlásit
Darina1, MartinaClaudi, Romaine moc děkujem za přáníčko
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:35
- Nahlásit
Darinko nemáš vůbec za co....mě fotit hrozně baví
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
Ahoj děvčata prosím o radu...Armani ma poslední dobou strašně klíštat...A to přitom máme tu kapičku za krem frontline a přijde mi že mu to vubec nezabírá...Sem z toho zoufala dnes sem mu vyndala další dva a to sme byli venku jen hodinku
pomoc...Dekuju...Slyšela sem něco o sušeným droždí!Je to pravda???Funguje to???A jak se to používá???
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:01
- Nahlásit
Simis
Simisku mi dva kuli ferdi nechytají zatím klíšťata, ale my chytáme blechy i když máme kapky, i když je koupu v šampónech proti blechám, ale jakmile je chytíme tak pak se těžko jich zbavujeme.
O tom droždí jsem taky slyšela a i lidičky používají Pangamin proti blechám a proti klíšťatům. Tak že já bych to zkusila. Já dávám klukům droždí sušené a to pro to, že Damišák papá lidské hovno. Tak jim každé ráno přidám do krmení trochu sušáku a ten sáček mi vystačí pro ty dva tak na 4dny. Tobě by vystačil tak na 10dní.
Jinak pokud bydlíš v oblasti kde je velký výskyt klíšťat tak ti nepomůže nic a klíšťata se budou na dále přisávat. No a to buď ráda, že mu dáš dolů jen jedno.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:04
- Nahlásit
Darina1
No je to hrozný tohle sou jeho první klíštata...sem z toho byla cela vyjukaná a hned sem začala shánět informace co s tím...Tak zkusím droždí...A to jim tím posypeš normálně granule???No uvidím jestli to bude mít nějaký výsledky...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:09
- Nahlásit
Darina1
sem ho sla v nedeli koupat a na hlavě mu trčela jakási šedivá koule...Sem se toho nejdřív lekla a pak mi došlo že to asi bude klíšták...Ale to byla operace...V životě jsem psovi klíště nevyndavala tak sem jaksi nevěděla jak na to tak sem na to šla jako u člověka a kroutila sem tak dlouho než sem ho vykroutila ale ty chlupy kolem mi dali pěkně zabrat...pořád se mi tam motaly...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
Simis
Jo Simisku posypu jim tím granule a kluci jak urváni žerou. Nezaručují ti, že budeš mít s tím úspěch a že ty potvory přestanou lest, ale ani s tím neuškodíš je v tom vytamím který jim taky prospívá. Já to kulíškům už dávám asi tak 2roky a klíšťata opravdu nemáme jen ty blechy. My jsme snad za ty 2roky neměli jediné klíště, ale nechci se plést, jen si to myslím. Taky to může být i tím, že mají stále kapky a ten šampón proti parazitům páč já musím myslet za se na skákajíce ku*vy.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:21
- Nahlásit
Darina1
no a myslíš že kdybych ho koupala v šamponu proti parazitum ze je moznost tem klíštěcím zmetkum aspon trochu zamezit??,Jinak droždí obstarám...I kdyby to nefungovalo aspon bude mít vitamíny...Je to celkem levná záležitost...Za pokus nic nedam...
To my zas s blechama nemame problem...Babičky pes jich má taky hafo a nemužeme se jich zbavit ale když sou kluci spolu tak nemá Armani ani jednu...Teda zatím sem žádnou nenašla...TUK TUK NA STUL...Ale co není může bejt
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Simis
Simisku to nevím s tím šampónem, ale za pokus to stojí. Kup nějaký ve zveráči oni ti tam poradí. Kulíška stejně musíš koupat tak proč to nevyužít a nedat mu ten šampón. Tři věci na ochranu by snad už měli stačit. Kapička+droždí+šampón.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Darina1
To je fakt stejan nam už šampon dochází tak toho využiju a koupim proti parazitum ve zveráči...Začínám z nich mít panickou hrůzu...kort když v těch chlupech se to tak blbě hleda...A ještě sem se chtěla optat já používám ale i kondicioner jestli můžu na ten antiparazitní šampon použít jakejkoliv kondicioner nebo nějakej speciální???Ale to mi asi řeknou ve zverimexu...Každopádně moc děkuju za rady...Už sem z toho pomalu začala bejt šílená
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
Simis
Nešil Simisku každý z nás s něčím bojuje u těch naších chlupáčů. Já blechy a ty za se klíšťata.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:45
- Nahlásit
Darina1
to je fakt...A třeba nad nima i zvítězím i když o tom trochu pochybuju Ale uvidíme...Dnes zajedu koupit droždí a pak šampon a budeme bojovat ze všech sil
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
Simis
Ahoj, moje psiska za celé dva roky měli jen dva klíšťata a co jsme se přestěhovali o kousek dál na zahradu, tak najednou mají aspoň jedno denně. Je to hnus. My se s tím ale nepižláme, vyrveme ho, i když tam zůstanou kusadla, která vyhnisají. Je to lepší, než ho dlouho pižlat, ono se brání a prská ze sebe tekutinu, což není dobré. Vždycky to jen zakápnu desinfekcí, můžeš i tea tree oil. Mají i frontline, ale už minulý rok jsem na cz-psu četla, že naše klíšťata si proti němu vybudovaly imunitu. Když jsem to psům aplikovala, tak za dva dny měla Eli klíště, myslela jsem, že kousne a chcípne, jak by to mělo být, ale další den se začalo hýbat a nasávat. Nehcala jsem ho tam schválně, jestli frontline zabere a usmrtí ho a prdlačky. Frontline je prý hodně dobrý na blechy, ale klíšťáky ne...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:16
- Nahlásit
Verca
no tak to se teda ted uz ani nedivím proc je máme když používme ten frontline..A co tedy používáte jinýho???No já sem se právě bálá to klíště vytrhnout aby tam nezustaly ty kusadla ale pokud říkáš že to vyhnisá tak to taky zkusím...Fakt sem se s ním trápila asi pul hodiny než pustilo...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:30
- Nahlásit
Simis
Simisku stále se tady bavíte o klíšťatech a můj ti vzkazuje, že si máš koupit dráčka nebo kleště nebo páčidlo a klidně vytáhnout nesrat se s tím tak dlouho. Pokud urveš hlavu tak ji klidně jehlou vyškrabej a pokud bude daleko tak ji nech. A příště se nestresuj, stačí přijít sem a dat dotaz my tě už spracujeme neboj.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:38
- Nahlásit
Darina1Verca
holčiny děkuju za rady už sem klidnější ale určitě udělám protiklíštěci opatření a snad to bude ok a jestli se nějakej ten zmetek přisaje tak at si mě nepřeje
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 14:13 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Simis
já jsem používala biovetu (ta mi ale nezabrala při zablešení), ale nepravidelně, ted jsem zkusila ten frontline a nic moc, chtěla jsem to hlavně kvůli blechám. Přesně tak, stačí koupit dráček, ono to krásně chytne a vyškubni (nejdřív třeba zkus krátce vyviklat). Přítel na něho kápl trošku oleje, ale IHNED ho vytáhl, aby se nedusil a neprskal a prý to šlo vyškubnout i s hlavičkou, jinak nám tam vždy zůstala. U psů bych tu hlavičku moc neřešila, je to menší zlo než ten sajrajt z nich.
A vlastně si uvědomuji, že jsem jim celoročně dávala pangamin a fakt jsem lítala hlavně po louce a lesích a teď už to nedávám, tak nevím, jestli to nemá spojitost. asi to začnu znovu dávat.
Darina1
Čau Darinko. Jak se máš? Pozdravuj doma.
Už za tři týdny budu vědět, co to bude. Jdu na 3D ultrazvuk,tak se moc těšíme.
JO a už se citelně hýbe a někdy mi dává teda pořádné rány... Je to roztomilé
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 16:55
- Nahlásit
Verca
Tak jsem pozdravila doma a vyřídila, že jdeš na 3D a výš co mi bylo odpovězeno „ je to fuk co to bude hlavně ať je to zdravý“. Tak až bude za se fazolka neklidná tak ji vyřiď ať se v pohodě a dobře vyvíjí, že to na tomto světě to bude moc potřebovat.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 21:32 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Simis
My používáme to frontline, někdy koupem protiblešákem ve kterém je i ten kondicionér, a naočkovali jsme Claudí i proti borelióze. když jí tam zůstala ta hlava asi ji to svědilo, tak to rozdrápala. Klíště mohla mít tak naposled v červnu a blechy nikdy neměla. Do lesa i na louku a do vysoké trávi chodíme na procházku často, asi jí to zabírá. Veterinář nám dal takové kleštičky, tím se to chytne úplně u kůže, asi dvakrát otočí a hlava tam nezůstane, je to hrozně jednoduchý, netrvá to ani minutu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 07:07
- Nahlásit
MartinaClaudi
Je to tohle?
Jestli jo, tak my jsme jí taky měli (dokud mi jí psi nerozkousali) a byla fakt super.
Darina1
Já si to taky Darinko říkám, že hlavně ať je to zdravé. Největší strach jsem měla z genetických testů, ale včera jsem se dozvěděla, že je vše v pořádku, tak jsem měla hroznou radost. Tak snad už se bude všechno fajn vyvíjet.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 07:13
- Nahlásit
Ahoj holk,y tak vás po delší době zase zdravím
Verca Candy
Tak jak se daří, maminy?
Verca
Tak až budeš vědet,co to bude,tak hned s tím na cz psa
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 07:29
- Nahlásit
Simis
MartinaClaudi
Verca
Ty dle ty bebechy taky používám a někdy i dráčka za 10kč to je věc co se snad používala v minulém století, ale stále je nejlevnější a za ty roky co chovám psi nej lepší, když to ztratíš a nebo ti to pejsci vezmou do parády tak tě to nemusí ani mrzet za tu cenu koupíš nové, ale viděla jsem i takové páčidlo za 80kč a slyšela jsem jen na to samou chválu a hlavně, že to prý opravdu vyjde i s tou hlavou.
krecinek
Zdar kracinku!
Kdepak jsi se nám toulala? I ty jedna, že tě seřvu?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 07:45 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Darina1
Chvili nesel net, pak bylo moc povinnosti,malo casu...
Ale neserves,protoze ti sem aspon hodim odakz na nase nove stranky,co jsou teprve v tvorbe...
TadyURL
Mimochodem,poradi mi nekdo, jak se da vytvorit banner?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:30 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
krecinek
no čáááu, kde vězíš?
Stránky jsou moc krásné. a pejsánci ještě víc. Chimney vypadá nádherně, ta jeho srst se úžasně leskne, že tys ho naolejovala? KOukám, že děláte i obrany, to je fajn, že ses do toho pustila s takovou vervou. Jen tak dál. Takovým lidem hrozně moc fandím! tak určitě přinášej další novinky.
Banner uděláš třeba ve Photofiltru nebo i jen ve Wordu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:32
- Nahlásit
Darina1
Asi vím, co myslíš, mě to nabízela paní v lékárě, ale jak jsem to viděla, tak jsem se trošku lekla. Pak jsem si řekla, že jsem koza, že jsem to nevzala, že bych se s tím naučila...Určitě tam není riziko, že to klíště praskne, když ho blbě uchopíš
|