| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Tak toto by měl být 1. příspěvek na stránce č 353, takže snad se také zapojíte pak.. Dobrou.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:17
- Nahlásit
Ahoj, já se zapojím ale až dneska, včera jsem byla dopoledne ve škole, pak sem pracovala a pak sme jeli z Prahy domů, takže sem přišla domů kolem 7 utahaná a už PC ani nezapínala.
A jak se máte při pátku?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:56
- Nahlásit
bisonka
My se budem mít s verčou ve škole Ale určitě to celé prokecáme, takže to bude vlastně fajn
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:13
- Nahlásit
Romaine
No to je mi jasné, ale holky učit se taky a dávat pozor ať z vás něco je
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:27
- Nahlásit
Verca
Darina1
Já si taky myslím, že tam žadni hafani se zákeřnýma bacilama nechodí a fakt mi přijde, že dřív můžeš něco chytnout v MHD, vlaku nebo škole..
Ale samozřejmě je to na Verči.
Sice to teď chvíli vypadalo, že nepudu ani já, protože přítel nechtěl jet domů na víkend z Prahy příští týden.. ale nakonec to vypadá že přece jen pojedem
Chceme vzít Bambinku ať pokouká anavíc tam budou asi i známí s papilonkama a taky v neděli jsou Kavkazáci, tak ještě musím Toma přemluvit ať veme Nema, protože by ho chovaltelka jeho chtěla vidět..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 23:14
- Nahlásit
No tak to už je moc.. Kde všici sou tak dlouho?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 13:45
- Nahlásit
Romaine
Ja tu sem, nestačim ti?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 16:27
- Nahlásit
bisonka
No, tak za chvílu budeš mít návštěvu, tak ju pozdravuj
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:30
- Nahlásit
Romaine
Jj, návštěva byla Sice tentokrát kratší, ale aspoň že tak
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:54
- Nahlásit
Já to vzdávám.. Takto mrtvo tu ještě nebylo.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:59
- Nahlásit
bisonka
Romaine
http://bisonci.wbs.cz/
Holčiny moje zlaté, tak manžílek mi za se předělal veb. a to hlavně pro Romču aby se ji dobře na ně dívalo, ale děvče jsi mi dala zabrat, víš co to obnášelo abych ty kluky očistila a aby nebyli na tmavém pozadí fleky. Já jak trubka to čistila, ale výsledek stojí za to.
Tak se všichni honem mrkněte a mám přidané nové fotky. Umělecké focení je moje záležitost.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:04
- Nahlásit
Romaine
Romanko bylo už i tak mrtvo. Vždy jsem jen koukla a zavřela. Jo, jo holky nechcou drbat a jsou moc lenivé. Neboj si to vynahradíme drbáni v Brně a všechny zdrbeme.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:32
- Nahlásit
No a za se je tu MRTVO, že jo.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:43
- Nahlásit
To jako mám trpět samo psaním, bo co KURŇA.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:47
- Nahlásit
Tak jsem se naštvala a jdu hajat.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:52
- Nahlásit
Darina1
Nejhezčí fotka je ta poleženíčko s paničkou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:07
- Nahlásit
Darina1
Jsem sem ještě teda nakoukla před vypnutím PC a jsem v šoku! Tady někdo napsal..
darinko, samomluva je moje na str. 352.
Jinak stránky jsou teď vážně hezčí Hlavně ta první stránka, jak je tam máš ořízlé jen je.. to je super.. Muselo to dát hrozně moc práce. No a jak máš naši psi, tak tam máš super rámeček.. To jsi dělala ty (teda manžel) nebo to má z nějakého programu? Já vím, ty nevíš Ale určitě si koukala přes rameno, aby jsi se něco přiučila.. Ale fakt moc pěkné. jen sem to teda proběhla, protože už valím spát, ale zítra na to kouknu více..
Jinak já teď žiju mezi igelity, protože nám v úterý ráno budou měnit okna a naši jeli včera na služebku, tak sme vše igelitovali už včera a já to zítra večer dodělám. Teda je to dost hrozný, furt oddělávat igelit, abych mohla do skříně a tak.. Ale naštěstí to aspoň Robby netrhá a vlastně si toho nevšímá. Akorát se bude zítra večer divit, až mu zmiznou hračky..
Jinak s verunkou sme vás stráááááááááášně moc pomluvily.. No tak ne no.. Ale kecaly jsme dost.. Já ji totiž kazím a furt ruším Ale ještě si neodsedla..
Tak se mějte a zítra to tu zas pěkně rozjeďte...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:16
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko jasaň, že poleženíčko je super. Představ si, že oni si takhle lehly a Damiš se přimáčkl na Biška a Bišo si položil tlapu na Damišáka. No a já jakmile jsem to uviděla tak šup k nim a volám vyfotit.
Claudince my dva ze severu posíláme pac a pusu.
Romaine
Romanko to víš, že mi to dalo zabrat a hlavně to čištění té fotky. Jinač já nekoukám přes rameno mě to nebaví já jen chci vidět konec perfektní práce. No a manžel ten si na tom dá záležet to on je takový perfekcionista. Jinak mi hlásí, že na to má program Corel 11. Jo a prý děkuje za pochvalu.
No to jsem si mohla myslet, že jste drbny u drbané. Samo že i já bych s Vámi drbala. Si představ, že jsem se zbudila v sobotu ráno a mám takovou velkou o špici na jazyku a hned jsem věděla, že vy dvě jste spolu.
Tak pacinky a pusinky od Biška a Damiška.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:50 - Změnil/a: Simis
- Nahlásit
Dobré ránko děvčátka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
Simis
Zdar, zdar, zdar.
Simisku, že jsi se ukázala. Máš čárky za nepřítomnost a Romanka ti to spočítá. Budeš platit pokutu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:16
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak Vás tady jdu pozdravit.
Darina1
Darinko, stránečky jsou moc krásné a vyřiď manželovi, že je mooooc šikovný a ty fotky jsou nádherně upravené! Mě se teda stránky líbily i předtím, vůbec jsem si nevšimla, že tu někdo říkal na ně kritiku , ale teď v novém kabátku jsou taky moc pěkné!
Tak jsem se ze zvědavosti koukla na stránky emikami, jestli už Emilka nemá štěňátka a taky, že jo!!! Mrkněte! http://www.wildangel.cz/ramec.uvod.menu.novinky.ht m
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:46
- Nahlásit
Verca
No Veverko to vím, že mám šikulku. Si představ kdybych ho neměla. Ta kritika nebyla tak moc velká jen se Romanka zmínila, že jako to pozadí by mělo být tmavé což měla pravdu.
Tak jsem mrkla na stránky Dášence a z veselá, že se budu kochat najednou čtu co se ji to přihodilo až jsem s toho zůstala paf. Je ji mi líto páč vím, že se na malé vždy těší.
No a co ty jak pak se cítíš mamino, Doufám, že je u tebe vše v pořádku a malé už dává o sobě vědět. Jo a v kterém pak to jsi měsíci? Já to nějak zapomněla. Jak pak to vše zvládáš školu, těhotenství, barák, psi a samo Péťu.
Kdepak máme tu druhou maminu? Nějak se ji sem nechce. Tak mamino kde jsi! Mamino taky chceme něco o tobě vědět?
Jé to bude mít radost Romanka.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:56
- Nahlásit
Darina1
no já to Darinko taky četla, jen jsem to nechtěla k tak radostné zprávě přidávat... Je to moc smutné, taky jsem z toho zůstala zaražené, ale aspoň, že Dáši dělají radost štěňátka Wiki a jedno Emilčiné.
Aha, tak to já pochopila, že máš kluky fotit na tmavém pozadí. Jsem to nechápavec...
No a já se cítím fajn, byla jsem o víkendu ve škole, tak ten druhý den byl kapku krušnější, bylo mi celé dopoledne špatně od žaludku, což mi bývá jen z rána tak hoďku - dvě. A pak ve vlaku mě chytil žaludek, tak jsem měla dlouho dost hnusné křeče, i když najezená jsem byla. TAk nevím, co to bylo... Pak jsem to ale rozchodila, tak to bylo ok.
Jsem ve 4. měsíci, těhotenství si užívám plnými doušky, cítím se skvěle, až na ty nevolnosti, ale to prostě k tomu patří. Už nemám vůbec bolesti břicha, je mi fakt super. Nejraději bych dělala vše co předtím, ale vím, že se musím trošku šetřit. Nějak o sobě nedává vědět, jen se mi trošku zvětšuje břicho, ale když mám kalhoty, tak nikdo mi nechce věřit, že jsem těhotná... Však uvidíš na výstavě.
Barák...nějak to zvládáme, teď už jsem zase fit, tak tomu věnuji více než předtím, byl tam čurbajs, mě to bylo v té době ale fuk, potřebovala jsem odpočívat. tAk teď si to vynahrazuji. Samozřejmě s mírou.
Peťu, toho musím spíš krotit, nejraději by mě viděl někde v izolaci asi... Nelíbí se mu, když jdu do restaurace, kde se kouří anebo když si chci dát kafčo (které teda teď piju 1x za měsíc, možná míň, nemám na něj chuť), tak se zlobí, že to není dobré apod... Prý budeme mít hyperaktivní dítě. Asi to zná od sebe. Ale já jsem zas hlava dubová a on ví, že bych nedělala nic, co by mohlo poškodit dítě, tak si stojím za svým a jdu si tam, kam uznám za vhodné... Teď jsem fakt šťastná, že jsem se nenechala překecat, abych šla na nemocenskou při těch problémech, stačilo se šetřit a teď je (ťuk ťuk) snad vše ok. Tak jak říkala Romanka: "To by bylo,aby vše nebylo ok, když na něj myslí tolik lidí. "
A co ty a kuliferdové? Jak válčíte?
Jojo, mamino2,teda1, kdepak jsi? Je vše ok?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:18
- Nahlásit
Verca
Víš jak jsi teď kom napsala to povídaní tak jsem si s poměla na mou nejlepší tchýni pod sluncem a ta vždy tvrdila, že těhotenství není nemoc, ale dar. Já když byla v tom tak jsem měla rizikový od začátku, jenže mě nemohli s ničím přesvědčit, já byla vždy hyperaktivní a nějaké ležení tak to nebylo pro mě. To bych já přišla vo nervy a jak mile to zjistil lékař tak u mě rezignoval a už mi nikdy netvrdil co mohu a co ne. Já totiž ani nevěděla, že vůbec jsem v jinačí, mě nebylo nikdy zle, bříško se zvětšilo až v 5měsíci a žravá jsem byla vždy. Já do té doby a pak dál dělala takové psi kusy, že lidi kolem mě byli ze mě na nervy a nevěřily co těhulka zvládne. No prostě jsem byla egzot k pohledáni. Za celé těhotenství jsem přibrala 5,5kg. A s toho syn vážil 3kg no a zbytek byla plodovka a já šla po porodu hned do riflí. Jen ty cicky byli krapánek větší z 2 na 5čísla a to malý vše vypil a jen tak byl spokojený. Každý měsíc přibral kolem 1.70kg. a to jen s kojení. Syn byl vždy spíš valibuk po otci, teď kom má 99kg. A měří 192m. Nohy, ruky má dlouhé po mě a po tatínkovy má kulaté bříško to maj v rodě, no a samo pindíka, že ano.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
Verca
Jo a zapomněla jsem ti připsat. Jak můžou válčit mí kuliferdové a jak se asi mají? No když koukneš do fotek tak ten výraz tam uvidíš. No prostě vys*aně. Jsou to prostě MOJÍ zmetcí
milovaní.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:15
- Nahlásit
Darina1
No to já si taky myslím, jedna naše kolegyně šla na nemocenskou hned ve druhém měsíci, protože UŽ měla po třicítce (přitom čekala 3.)a když jí ten její doktor nechtěl dát nemocenskou, protože rizikové neměla, tak si změnila doktora, u kterého věděla, že to jde. No a stejně celé těhotenství měla krásné, užívala ho plnými doušky a neměla žádné komplikace, což si myslím, že by neměla ani v práci, protože dělá v kanclu jako já. Ale když to někdo bere jako nemoc, tak holt není pomoci... Jenže tím, jak byla dlouho doma, tak jí začalo po chvíli hrabat a miminko si už tak neužívá, hrabe jí jak jen to jde...
No ale kdyby mi řekli, že mám rizikové, tak nevím nevím, asi bych nebyla tak odvážná jako ty. Záleželo by, jak se cítím. Já mám takového flegmoše doktora, jiný by mě prý zavřel doma.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
Verca
No právě Veverko když já se cítila úplně super a nic mi nebylo a ani nechybělo. Ono jen to, že lékaři měli spíš strach s té mé bývalé nehody a já mám od narození vadnou celou kostru. To je dědictví v naší rodině.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
Darina1
dobrá pokutu zaplatím dobrovolně
Jen mi neubližujte
Jinak teda koukám tady se dějou věci...Chvíli je tu pusto a dnes se to tu nějak rozjelo
ale děvčata jen pište at je co číst
Jinak já ničím asi nepřispšji pátž nemám žádné zážitky...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
Simis
Simisku my taky ničím nepřispíváme my jen blekotáme.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
Darina1
blekotáte....A co mám tak blekotat???
Tak já vám sem hodím jednu historku
Sice není o Armanim ale je o jeho kamarádovi
Moje kámoška má bolonáčka...Už sem to tu asi psala...No a o vikendu sme měli takový menší mejdlo a povídá mi co ten její drahoušek provedl...Pekla na velikonoce dortík...Nechala ho nakrájenej na stole a odkočila si něco udělat na zahradu a když se vrátila ze zahrady skoro půlka dortu pryč...Nejprv vynadala příteli že jí ho skoro celej sežral..No to víte přítel prej koukal jak puk a o ničem nevěděl...Tak to nějak hodila za hlavu a když si šla večer lehnout do postele tak se uvelebila a dala ruku pod polštář...No a najednou něco měkkého lepkavého...No co si myslíte že to bylo???Ano dortík
Pomalu odhrnula polštář a tam na ní koukal rozplizlej čokoládovej dort...Jen koukla na hafa a ten vzal čáru pod postel a vylezl prej až druhej den odpoledne
Tak snad vás to pobaví
|