Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Simis
Simisku pobavilo. Úplně to vidím tu ohnivku. Když máš doma víc jak jednoho psa tak je to o to horší páč nevýš který to byl, ale mojí prďulové se dost bojí zvýšeného hlasu a já jak měla vždy ty NO tak tam ten hlas musel byt sytější a u nich se učím být tichši. Jakmile jen málo zvednu hlas a to na kteréhokoliv tak ty ohnivé čáry jsou hnedle dvě.

Simis
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:43
- Nahlásit

to věřím...
já teda na armaniho moc hlas nezvedám...jakmile neco provede já se jen nadechnu kouknu na něj a už je pod postelí a ani nic nemusím říkat
stejnak jsou všichni "vychcaní" jak mraky

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

Darina1

Ahojky Darinko...nechala jsem ti menší vzkazík na stránečkách. Jinak jsem včera okoupala a ostříhala Andyho, takže jsem zrovna udělala pár foteček(mobilem) takže je sem večer dám ať se tady Andy zase po dlooouhé době objeví

Pádím na jinou hodinu..jsem ještě ve škole tak se tady mějte hezky a večer se těšte na fotečky

Papapa

Simis
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:57
- Nahlásit

TAK TADY TO TEDA ŽIJE
To je žůžo....Tak povídejte někdo něco
za chvíli pádím domů tak at se ještě něco dovím

Simis
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:01
- Nahlásit

Simis
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:02
- Nahlásit

tak takhle nám armani šlohnul klobásu

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:04
- Nahlásit

No hurá, konečně to tu zase ožilo..

Já ale dns se moc nezapojím. Zítra nám mění ty okna, takže jdu poklidit a zabalit počítač, ať mi ho nezničí prach.. Doufám, že zítra bude zase co číst... Já budu hlídat celý dopoledne Robbyho, aby neskočil z nějakýho okna, když tu žádný nebude.. Ne to není sranda... Zaštěká pes a Robby je už u okna. No a odpoledne jsem v práci pak, tak se tu objevím někdy večer.

Jinak tady celý den je dost škaredě, teď teda přestalo aspoň pršet, tak valím venčit, než se zas rozprší.. tak zatím pa pa pa

A všechny maminky budoucí i současné a taky ty co k tomu maj ještě daleko ať se maj krásně!

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:50
- Nahlásit

Simis
Simisku to výš, že jsou to potvory vychcané. Oni vědí jak na nás. No ten kulíšek s klobásou je super a doufám, že jste mu ji již nechali sníst když tak pracně kradl.

Janik
Jandulinku děkujeme za zanecháni tlapky. Honem sem s těma fotkami, jsem zvědavé jak pak vypadá Andošek. No to víš největší kamarád od Biška. Jen je nechat chvíli o samotě a bez dozoru.

Romaine
Romanko život mezi igelitem může být i zábavní. Hlavně pořádně zabal přístroje i do třech vrstev páč ten prach vleze fakt všude a zkrat je na světě.

bisonka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:55
- Nahlásit

Ahojte, tak se taky přidávám.. Já jsem zas v Praze od včerejška, a bez Bambinky tak to víte, že mi je smutno. Pořád jen škola a škola a občas nějaká ta práce.

No a ve čtvrtek zase hurá domů, už se taky těším na výstavu a ž se Darinko poznáme Jedeme já, sestra (taky Darina ), mamka, Verča a Bambinka takže babinec :-D

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:40
- Nahlásit

bisonka
Tý vole to bude mazec. Můj už stávkuje, že se mnou nepojede a tím pádem ani Biško. Snad se ještě nechá ukecat. Vždy se mě zeptá, že kdopak to bude na výstavě a jak mu vyjmenuji kdo tak jen tiše polkne a myslí si něco o babinci. Tak jsem zvědavá jestli se mnou pojede. Snad ano aby mohl i Biško. Jinak nebudeš mít tu čest ho poznat svého budoucího zetě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:06
- Nahlásit

Darina1
Dari, jaký babinec? Bude tam mít dva super kluky - Biška a Damiška.

Tak holky já mizím a jdu zabalit ten pc a zbytek bytu.. Tak ahoj zítra večer.

bisonka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:39
- Nahlásit

Darina1
Ale řekni manželovi, že aspoň bude mít na co koukat když tam bude tolik bab a přece nepřekazí Biškovi možnost seznámení s takovou krasavicí jako je Bambi... Jen ať se vžije do jeho situace!!

Od kolika tam budete?

bisonka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:43
- Nahlásit

Darina1
Jo a může nebo nemůže mít Biško štěňátka kvuli te čéšky?

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:48
- Nahlásit

Romaine
Romanko bal a pořádně.

bisonka
Když on je kluk stydlivéj a ještě k tomu panic nepolíbenéj. Uvidím jak bude chtít. On semnou jezdí na výstavy, ale že by to bylo jeho hoby to se nedá říct. Jen mi to tiše toleruje.
U brány budu již v 6.55hod. Já jsem ten blb co nesmí nikde přijít pozdě a radši o 10min. dříve než o 5min. pozdější. Tak že já tam budu možná již stanovat a jakmile udeří 7.00hod. tak se vrhnu dovnitř.
Pac a pusu posíláme naším známým pejskům a fenečkám od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:58
- Nahlásit

bisonka
Bišonko tak jsem se šla poradit se s vím moudrým rádcem a bylo mi sděleno, že štěňátka může mít, ale musí o tom vědět dotyčná osoba co by si koupila od tebe štěňátko. Jeho rodiče neměly vadné čéšky ani jeden, jen jeho maminka neměla nějaký zub do chovu a Bišo je plno chrupy. Na rentgenu u Biša nebyla diagnozovaná ani známka jedna a čéšky se známkují od jedničky což je lehké až po čtyřku což je už těžké. Jen že Biško nadnáší nožku a když jsem se ptala doktor jestli to je dědičné tak mi řekla, že v jeho případě ne a když to nemají jeho rodiče. Jinak pokecáme na výstavě a necháme si poradit.

bisonka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:22
- Nahlásit

Darina1

Jasně pokecáme, už se těším.. My tam budeme tak nějak před 8.. V kolik to oficiálně začíná jako předvádění.. v 9 že?

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:06
- Nahlásit

zbytek fotek je na http://djeina.rajce.idnes.cz/Andosek_2/#album

je to z mobilu, takže kvalita celkem nic moc chci ale ješt nějaké nafotit, takže až budou, tak je tam přihodím...

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:07
- Nahlásit

jejda :'( nějak se mi to tady nezobrazuje ty fotečky tak se koukněte do toho alba

Simis
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 08:31
- Nahlásit

Janik
fotečky sou užasny

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:47
- Nahlásit

Janik
No Janiiii!!!! Teda ten je krásně střižený! Asi se nechám u tebe objednat!!! A stříháš ho normálně nůžkami? No a jak jsem otevřela tu fotku, jak je z boku a viděla ten jeho ocas, tak jsem v práci nahlas řekla : "týýý vole!!!", hned chtěli vidět, z čeho tak tývoluju, ale samozřejmě jsem jim to nemohla prozradit, že v pracovní době čučím na fotky psa. A vůbec bych ho netipla na "veterána". Vypadá jak štěně.

Darina1bisonka
No jooo, domluvy jsou už v plném proudu, cooo? Já se taky už moc těším, snad vše ok dopadne...

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:00
- Nahlásit

SimisVerca
Holky děkuju za pochvalu. Jina Verunko stříhám ho normálně nůžkama(koupila jsem si takové dlouhé) a zrovna teď jsem ho stříhala tak trochu narychlo a celkem se mi povedl no Jako ocas má úplně nádherný. Na to, že mu ho kdysi paní co u nás stříhá psy hodně zkrátila(to jsem aj obrečela), tak mu narostl úplně krásně dlouhý a hustý. Co jsem teď viděla Bišonky na výstavě,tak snad ani jeden neměl tak dlouhý ocas. Já se vždycky snažím ho ostříhat tak, aby nikdo nepoznal, že je mu už skoro 9 let

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

Janik
No to se ti povedlo fakt překrásně! Jsem úplně nadšená. Takový krásný ocas jsem u žádného psa neviděla. Ač eli má krásný dlouhatánský, tak Andyho teda vede... A to máš teda přímo kadeřnické, jo? No já uvažuji, že si šmiknu Phoebe, ale bojím bojím. Stříhala jsem jenom Terezku na pudlíka a to se mi celkem dařilo na to, že to neumím, ale u Phoebe se bojím. Sice výstavy budou až tak příští rok... Ale nechce se mi jezdit do Ostravy, jinam bych jí asi nedala, na nikoho nemám tak dobré reference. I když možná by to zvládli líp než já... Ale což...

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

Verca
No tak v tom stříhání mám ještě dost nedostatků, že to není úplně super ale pokaždé se to povede jinak... Nůžky nemám speciální na stříhání psů...to jsou obyčejné dlouhé stříbrné. Už ani nevím, kde jsem si je pořídila Neboj se toho stříhání jako není to nic těžkého ale musí se přijí na to jak třeba já ze začátku než jsem se naučila ostříhat Andymu hlavu, tak to byly výtvory, že jsem se několikrát styděla jít s ním ven, protože jsem nechtěla říkat, že jsem ho tak zmrvila já Normálně bych to být tebou zkusila

Simis
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:13
- Nahlásit

Verca
Ja sem taky JEDNOU Armaniho stříhala sama...No ani radši nebudu vyprávet jak chudinka dopaldl Přítel mi vynadal co sem to z něj udělala a ted už na něj nesmím ani sahnout
Ale tatka mi Arnaniho jednou šmilak a náhodou dopadl dobře
Určitě to zkus a uvidíš...V nejhorším případě budete chvili zubatý Horší to bejt nemůže

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:23
- Nahlásit

Janik,Simis
Tak od Terezky trošku praxi mám, stříhala jsem jí 3x a ten poslední výtvor ušel, ale je pravda, že byla dost na krátko. U bišonů je to podle mě těžší o tu hlavu, protože u boloňáků se nějak moc nestříhá, uši musí být dlouhé (to je odlišuje od bišonů). ale pochybuji, že by se mi to povedlo takhle.

Ale dneska je tak krásně, že snad jí šmiknu i dneska... NO ale musím jí teda pořádně rozčešat, vykoupat, vyfénovat a stříhat.. to bude tak na pět hodin. ufff, to bude masakr. Anebo to nechám na víkend? to je dilema.

bisonka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:30 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Janik
Teda poklona!! Vypadá nááádherně... Jak Bambinka...

Verca
Teda ty máš dneska plány

Simis
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:38
- Nahlásit

Verca
Dneska je fakt nádherně Akorát tak na nějakou procházečku Škoda že musím bejt zavřená v práci

Simis
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:40
- Nahlásit

Verca
to já vždycky když se rozhodnu Armaniho vykoupat tak mi to trvá tak měsíc než se odhodlám Pořád říkám že to ještě není tak hrozný ale když už pak není bílej ale hnědej tak je ten pravej čas....

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 18:24
- Nahlásit

Darina1
Darinko stránečky máš nádherné a ti vaši dva kuliferdové jsou správná dvojka. Krásně spolu laděj. Já mám taky dva, ale už to není ono, když to není jedna rasa.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 18:37
- Nahlásit

Darina1
Verca
Jo jo holky jsem tady a všechno je v pohodě, užívám si těhotenství a těšíme se na miminko
Teď řeším takové problémy jako je třeba jaký vybrat kočárek atd...
Candymu stále vyprávím, že bude muset být hodný na malé jinak bude bušec a on si mi vždy tak hezky lehne na bříško a mě připadá jako když mi rozumí

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání