| Autor |
Zpráva |
bisonka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:01
- Nahlásit
Candy
Ahoj mamčo, to budeš mít ale chůvičky A taky bys nám sem mohla hodit fotku jak ti to sluší
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:14
- Nahlásit
Holky,
poraďte... teď se kemně doneslo, že prý když chci se psem na výstavu tak potřebuju kromě očkováku potvrzení od zvěrolékaře že v místě bydliště psa nehrozí žádna nákaza virová nebo infekce či co... Víte otom něco??
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:12
- Nahlásit
bisonka
to potvrzení už myslím není potřeba. Na posledních Candyho výstavách jsem ho taky už neměla. V každém případě je to vždy uvedeno v propozicích na výstavu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:51
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko stačí ti až tam budeš na 9hod. to teprve se začíná chodit v kruhu. V kolik půjdou Bišonci nevím to se totiž stále mění, ale musíš už být tam na 9hod.
Jinak kdopak ti navykládal o tom potvrzení, to už děvče dávno neplatí. Stačí ti jen očkovák, ale na ten opravdu nezapomeň.
Janik
Jandulinko jen samou chválu ti posílám na Andoška a jak už tu psala Veverka tak opravdu vypadá jak Puboš.
Candy
Candičku zdar.
Je jasné, že máš teď kom jiné starosti než psát o pejskach, ale jednou za čas nám prosím dej vědět.
To co jsi napsala jak se chová Candy tak to je tak dojemné. Skus to vyfotit když ti pejsek poslouchá bříško.
Jo a moc děkují za pochvalu stráneček.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:52
- Nahlásit
Verca
Veverko a ty moc nestříhej pejsky bo to dopadne KURŇA.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:53
- Nahlásit
Darina1
No my už tam budem před 8, protože musím ještě něco u kavkazáků zařídit. Ale to neva, ty už tam stejně budeš ne, tak aspoň pokecáme
A Darina1 a Candy díky za info (navykládal mi to přítelův otec o tom potvrzení)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:01
- Nahlásit
Simis
Simisku ať tě ani nenapadne střihat kuliferdu páč je to Bišonek a ne zubáč. Tak ať je pěkný. Doufám, že jsi nepřestala s česáním? Bo to bys mě nakrkla. Mojí kluci jdou ve čtvrtek na stříhaní a teď už vypadají jek bezdomá. Špinavý, neupravený, smradlavý, ale musím to vydržet. Tak že je češu už teď opravdu každý den ať vydržej.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
bisonka
Jo já už tam budu od 6.55hod. Tak mušíme kecat. Bo jak to vypukne tak už mi jen mušíte skandovat ať mám Bobika.
Ono to potvrzení kdysi opravdu muselo být, ale časy se mění. Hlavně děvče očkovák, bo bez toho tě tam opravdu no spíš pejska nepustí. Tebe jo ty očkovák svůj nemusíš ukazovat.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:21
- Nahlásit
Darina1
No právě i proto tam chci být dřív ať je čas na pokec, protože pak jak už se bude chodit v kruzích tak už toho moc nenakecáme. a skandovat budeme neboj
Jo a Bambinka se ptá jestli tam bude Biško..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
bisonka
Vyřiď Bambi, že na 90% NEBUDE páč pojedu opravdu sama. Tak nevím jak bych uhlídala oba. On mi manžel říká, že tam bude babinec tak někdo ho pohlídá, ale nevím. Určitě bych chtěla aby se s Bámbi viděli, ale dva psi neuhlídám. Tak stále uvažuji jestli jo nebo ne.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
Darina1
Jejda to je škoda... Když ja sme si řikala že když je to potencionalni ženich tak by se mohli aspoň seznámit... Jako když tam budem my tak ti ho ohlídáme to problém není, spíš jak bdueš mít cestu a tak se dvěma...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:53
- Nahlásit
bisonka
Cesta by byla bez problému páč oni oba jsou zvykli stále se mnou v autě a uměj se chovat. Oni oba jsou šťastní když můžou být semnou i v autě. Nic jim nevadí jen aby měly semnou ten kontakt. Tak uvidím když bys mi ho pohlídala tak ho asi vemu. Ti ho strčím do ruky a starej se babo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
Candy
Ahooooj mamino. Tak mi už kočárek máme u budoucí tchýně heč! Koupili jsme takovou skvělou tříkolku od Peťového strejdy, stála hrozný prachy a nám to prodal o hodně levněji, tak jsme nadšeni, nebyl ani moc používaný... A taky už mám i vajíčko do auta. Je skvělé, dá se použít i doma, když budu vařit, tak aby mrně koukalo (ať se učí ne? ), ale to se už asi dá použít každá autosedačka...
To co dělá Candy, dělá i Elinka. Phoebe má totální nezájem, ale Eli asi poslední měsíc a půl co jsem těhotná, tak se nechce ode mě hnout, pořád mi leze na břicho, pokládá si na něj hlavu, je jak pijavice. Ale je to hrozně roztomilý. Když jdeme spát, tak holky spí s námi (mají dovoleno do pasu ) a Eli samozřejmě musí hlídat mimi, tak mi leží u břicha nebo hlavou na břichu, předtím spávala zásadně u noh.
Darina1Teda ty jsi mi podpora. Boloňáci jsou zas střapoši, tak u nich nějaký ten zub nebude vadit. Ještě si to ale rozmyslím, včera jsem se k tomu vůbec nedostala.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
Darina1
Dívej, budu tam já, moje mamka, sestra a ještě Verča... tak to by bylo aby sme ho neuhlídaly ne?
Akorát se chci zeptat do kolika to tak trvá, protože sem slíbila Verči, že ji tam dlouho trápit nebudeme
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:40
- Nahlásit
Verca
Veverko to výš, že jsem potvora. Já to vým a neopovaž se ji střihat. Jestli uvidím, že má zub ta bude sec mazec KURŇA.
bisonka
Bišonko kdyby první šli Bišonci tak to bude tak na půl-jednu hoďku. Déle to není a to i s tím Bobikem. Jen teď záleží kdy půjdou Bišoni páč všude chodí pomalu jako první, ale minule v Ostravě šli do kruhu až kolem 11hod. To tam byla i Veverka tak to ví jak to bylo dlouho. Když už se dostanu do kruhu tak to jde pak rychle jen to čekáni je buď delší a nebo hned.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:48
- Nahlásit
Darina1
Darinko taky děkuju a na výstavu vem i Biška však tam budu i já, takže ti ho můžu taky hlídat
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
Janik
Jandulinko není zač. Teď kom jsem akurát psala s paní Kalužovou a taky mi říkala, že tam budeš tak kdyby něco a doufám, že bereš toho největšího kamaráda od Biška a kdopak to asi je no přece Andošek.Já vím, že bys mi ho pohlídala i ty, ale musím to mít zabezpečené na více místech.
Holky hlavně foťáky nezapomenout.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
Darina1
Darinko to víš že sem s česáním nepřestala sice sem to onezila že Armiho češu obden ale už to jde...A ani se už u toho nesnaží ani moc zdrhat...Jinak stříhat nebuu at mu to hezky naroste a pak pujdeme aby nam paní střihačka dala nějakj ten tvar a nevypadal jak zevlák
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
Darina1
Darunko Andyho asi brát s sebou nebudu. Musel abych se zeptat paní Kalužové, jestli by to nevadilo. Ještě si to s ním rozmyslím Určitě by se s Biškem ráda potkal :-D :-D
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
Simis
Simisku jasaň to chce nechat dorůst a dát mu střih Bišonka a uvidíš jakou budeš mít nádheru. I když oni jsou krásni i okudlaní.
Janik
To víš Jandulinko já jen aby si lidičky jak je uvidí nemysleli, že jsou to přešití Bulici.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
Darina1
tak vidíš kolik bude mít Biško chůviček .-) ještě si bude vybírat
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:40
- Nahlásit
Verca
Verunko a proč jsi už sem nedala fotku jak pak ti to dělá Eli? Phoebe je to jasné, že ti to nemůže dělat když ona je to třeštidlo.
bisonka
Jasaň, že si bude vybírat chůvičku. Která ho víc uplatíte tak k té půjde.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:52
- Nahlásit
Tak já sem teda úplně vyřízená.. napíšu sem snad zítra večer.. nemám energii už. Výměna oken sice proběhla vpořádku, ale bylo to strašně unavující, pak ještě práce a škola a dneska velký úklid.. Robby je taky úplně hotovej, takže večer padnem a možná ráno nevstanem
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:33
- Nahlásit
Holky, tak výstava je ohrožena... Mamku chytly záda, chodí na injekce, takže snama nepojede a ja teď řeším jestli jet busem nebo vlakem a jestli vubec takhla brat Bambi chjo...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
Ahoj děvčátka!Tak ja se máte???My docela dobře až na to že musím bejt zavřená v práci Chjo ale aspon tu mam armaniho tak tu nejsem tak sama
Tak taky koukejte psát at to tu trošku ožije....
I když chápu že v takovýmhle počasíčku budete radši řádit se svýma miláčkama venku
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:57
- Nahlásit
Darina1
Tak to zkusím vyfotit, ale bude to těžký, to bych musela mít foťák furt na krku nebo kde, abych to mohla zachytit
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:01
- Nahlásit
Simis
Ahojky, to je fajn, že si můžeš brát Armaniho do práce, aspoň nemáš starosti co ti doma provádí.
Počasí je u nás (Hradec Král.) takové na sřídačku, chvíli svítí sluníčko, pak se zase zatáhne. Chtěla jsem se pustit do mytí oken, ale nechám to asi až na zítra.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:06
- Nahlásit
Candy
No já si toho našeho kulíška beru do práce jak kdy..Vždycky když mi ho je líto tak si ho vemu sebou
Ale to víš zas tu trpí jinak...Sice není sám ale je skoro celej den zavřenej v kanceláři takže to taky není asi pro něj nejlepší ale zvládá to...Sice má problémy s venčením...Tady v praze není moc travičky a on je ten náš prdelka zvyklej se venčit na travičce tak mu to tady v praze trva...To je děs
Jo mytí oken...Taky sem si tak včera říkala že o víkendu je umyju...Máme je jak prase ale dneska sem si to rozmyslela a odložím to na neurčito nějak se mi do toho nechce
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:09
- Nahlásit
Verca
Ahoj Veru, a můžu se zeptat jaká značka kočárku to je? Já mám možnost si půjčit od bráchy hlubokou korbu, která se nasazuje na podvozek Jané, tak toho asi využiju a koupíme jen ten sporťák od Jané a autosedačku, která se dá taky na ten podvozek nasadit. Ale přemýšlím právě jestli koupit tříkoku nebo čtyřkolku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:10
- Nahlásit
Darina1pani darino,ze sem tak vpadam,chci se s vama domluvit na tu vystavu,vystava zacina v devet,co dybyste mi na muj meil poslala sve cislo,at se domluvime,kdyz vam mam jit fandit,muj meil je nemethova5@seznam.cz
|