Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

Verca
No ne vyklop to

Darina1
To by měli hezké že? Třeba štěndo by se jmenovalo Ančovička Veverka nebo Albertek Veverka

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:56
- Nahlásit

Darinka
Teda Darinko! Veverka jo? To by bylo úúúúděsnééé.

bisonka
Of Cermis. (taky zkomolenina našich příjmeních)

bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:49
- Nahlásit

Verca
Gadelai je lepší

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

Verca
bisonka
No děvčata vy si děláte jundu, ale já to myslím vážně. Proč ne VEVERKA? Jak mě znáte tak stejně si vše přejmenují tak aby mi to vyhovovalo. Damian- Damiš. Můj vždy říká, že s komolím i třetí světovou a nic nezatajím vše bonznu. Já bych nemohla dělat špióna, vše bych prokecla a ještě bych se tomu smála. Holt moje huba nevymáchána. Rychle mluvím, pomalu přemýšlím.

nadari
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 23:12
- Nahlásit

Darina1
PROSÍM PORAĎTE KDO MŮŽE. Před 4 týdny jsme si koupili bišonka (bez PP, o jeho rodičích vím jen to, že to jsou bišonci). Bylo mu 7 týdnů a srst, řekla bych, měl celkem pěknou(nedokážu to objektivně posoudit,protože nevím do jaké míry je hustá nebo řídká srst). Za ty 4 týdny dost vyrostl (přibral něco přes kilo). A právě jak vyrostl srst se zdá najednou taková řídká a dělá se mu v ní dost pěšinek. Dělá mi to starost tak prosím o radu vás zkušené. Je to normální a srst mu zhoustne, nebo máme spíš počítat s řídkou srstí??? Vložila bych i fotky, ale nevím jak.

Simis
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

Ahojky děvčátka...
Tak jak se všichni máte?Co vaši šmudlové???Doufám že vás zlobí stejně jako ten můj...
To byste nevěřili co včera udělal...Byl doma sám cca 2hodinky...No a já začnu odemykat a nejdou mi otevřít dveře tak zaberu a on ten náš andílek vyhrabal koberec v predsini a jak ho vyhrabal tak nešli otevřít dveře...Byla docela sranda já se tam cpala milimetrovou dírou abych vubec vlezla domu
No byl to docela zážitek

Tak koukejte holky něco psát at je tu co na čtení...
A co naše maminy???Rostou bříška ???

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:47
- Nahlásit

nadari
http://bisonci.wbs.cz/
Tak já ti poradím. Určitě se neboj je to normální štěněčí srst. Já mám dva kuliferdy a taky při prvním jsem si myslela, že ta srst bude taková řídká až byly vidět ty pěšinky a kůže. Teď kom mají tak srst hustou, že je umění vidět kůži. Tak se nestresuj a neboj je to normoš. Jinak čím dřív ho začneš nechávat střihat, tím dřív ti ta srst zhoustne. Jen si vyber u vás ve městě opravdu kvalitního střihače a zakaž jim aby ti ho ostřihaly strojkem i tím se ničí srst a hlavně opravdu začni česat, jakmile chytí cucky tak ti ho budou muset vzít tím strojkem a to by byla škoda. Já nechala kluky střihat poprvé už ve 4měsícych a pak pravidelně co dva měsíce je nechám ostříhat. Můžeš kouknout na moje stránky.
Taky mám jednoho s PP a druhý je bez PP.
Pac a pusu od Biška a Damiška

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:49
- Nahlásit

Simis
Simisku určitě jsi mu něco vyvedla, že tě nechtěl pustit domů aspoň vidíš jakého máš šikulu.

Simis
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:01
- Nahlásit

Darina1
no to sem mu teda nic neprovedla...Jen možná ze než jsem odchazela sem měla jídlo a nedala sem mu ochutnat tak se mi možná pomstil

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:14
- Nahlásit

Simis
Vidíš a tady je ten zakopanéj pes. Styď se ani maléj ždibek nedáš tomu malému chudáčkovy. Já být tebou tak chodím kanálama.

Simis
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

Darina1
kanálama??? no teda....
no to víš že ani ždibeček nedostal a nedostane má svoje dobrůtky a já mu je taky nejím tak on nebude jíst moje

Ale řádně se mi za to pomstil

Simis
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:53
- Nahlásit

Darina1
to nás tu je zas hodně co???
Ale my si vyztačíme

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 22:14
- Nahlásit

Tak co, Darinko, nesvědí tě nos? Jsem u Romči a zrovna tě hrooozně pomlouváme.

TAk máme za sebou úspěšně první školní den, který byl ale hodně krátký. Zdrhly jsme před poslední hodinou a místo toho jsme šly nakrmit fazolku do cukrárny.

Držte nám palce, ať to zvládneme i zítra.
Papa Verča, Romča a fazolka

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 09:43
- Nahlásit

Simis
Simisku to výš, že si vystačíme, ale já tady teď kom jsem míň než obvykle já se budu to snažit napravit.
Doufám, že stále češeš a hlavně když půjdeš na střiháni tak upozorni střihačku ať si veme jen nůžky. No a já bych si vytiskla obrázek Bišonka a řekla ji, že mi ho má takhle ostříhat.

Verca
Romaine
Tak za todle pomlouváni Vám nebudu držet palce a představte si, že mě ten nos opravdu nesvědil. Málo jste drbaly, musíte přidat na intenzitě. To já bych Vás tak zdrbla, že by na Vás nezůstala jediná suchá niť. Jsem zlatá, že. Budete ještě semnou kamarádit? Teď kom jsem si na Vás myslela a jako jsem Vám přivolala o špic na jazyk abyste nemohly ani mluvit.
Kdo je fazolka ( Roby )?
Vaše milá a jedinečná Darinka s klukama Vám posila pac a pusu.

andromeda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 14:18
- Nahlásit

Ahoj, mám takový speciální dotaz, omlouvám se za to téma, ale je to problém. Můj bišonek - 11 měsíců - si občas dá své vlastní exkrementy-na zahrádce. Má radost, když to najde, lítá do osmiček a drží to a nechá si to vzít, až to spořádá. Děsná legrace - pro ni. Stalo se to někomu z vás? Ví někdo, co s tím? Proč to dělá? Děkuji moc.

andromeda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 14:20
- Nahlásit

Ahoj, mám problém, můj bišonek, 11 měsíců - si po jídle (když to najde), dá zákusek (hrůza) - vlastní exkrementy. Prosím, ví někdo, co s tím? A proč to dělá? Děkuji moc.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 15:09 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

andromeda
No mojí dva kluci to nedělali, ale to proto, že nemáme zahradu. Jen když jsem chodila na procházky a byli oba na volno tak ten mladší Damišák si vždy našel nějaký pamlsek, ale lidský. Udělal to snad 3x a já to zjistila jen tak, že mu hrozně páchlo s tlamy. Bylo mi doporučeno, že buď se to odnaučí sám a nebo mu mám přidávat do stravy sušené droždí. Což jsem začala dělat a dodnes dostanou oba jednou za čas droždí. Je pravda, že to přestal jíst, ale nikdy neříkám nikdy.
U tebe je vidět, že to spíš dělá s legrace a radostí. Určitě ho přestaň honit a snaž se ho nenápadně chytnout. Pokud se ti to nepovede tak ho nech a zkoušej to dál, já bych to i na něho nastražila a čekala. Jakmile by to chytil tak ty musíš být rychlejší o sekundu a hned bych ho sprdla a to i vytaháním za kůži, ale to ho opravdu musíš chytit hned při tom a říkat mu FUJ důrazně.
To je jediná věc co by snad mě napadla a co bych na něho s kusy la, možná že holky budou mít jiný návod tak pak si s toho vem co by ti vyhovovalo.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 09:27
- Nahlásit

Darina1

Dari, fazolka je Verčino mimi Ono totiž na ultrazvuku vypadá jak fazolka

Ale teda jako Veru zapomenout tam připsat Robbyho... To teda jako nééé

Jinak samozřejmě kde myslíte, že ten malej podrazák spal?! No jasně s Verunkou. hezky u hlavy a funěl jí do ucha Ale ráno za mnou přiběl a olíznul mě teda jako, abych se asi nezlobila nebo co Ale takjá ho chápu

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 10:04
- Nahlásit

Romaine
Romanko no vidíš i to dle popletu. Holt já to mám v krvi. Tak touto cestou se fazolce omlouvám.
To že Robby chrápal s Veverkou se ale vůbec nedivým, kdo by nechtěl spát s pěknou babou, že.
Romanko já bych Veverce vůbec neodpustila takový prohřešek. Co si to dovoluje zapomenout na Robbyho.

andromeda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:15
- Nahlásit

Darina1
S tím droždím to zkusím. Asi to fakt dělá z radosti...a ze snahy upoutat pozornost...,no...vybrala si způsob, že? Snad droždí zabere. Jinak ale - nějaké vytahání za kůži vůbec nevadí. Jediné co výchovně zabírá, jsou noviny. Dostala s nimi za celý život jen dvakrát přes zadek,a vždy nastala neuvěřitelná změna k lepšímu chování. Dlouho ji po takovém "výprasku" pak stačí jenom slovo "noviny" nebo "mám na tebe vzít noviny?". Jen pro upřesnění - ode mne nedostala nikdy. Budu si muset zase projít zprávičky...dlouho nejsem v obraze o vás všech. Kdyby ses chtěla podívat, jak můj pejsek vypadá, najdeš ho na Minimax.cz-umělecký server...pod Fotografie, Portréty, název fotky Svět je krásný. Hezký den tobě, Biškovi i Damiškovi.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

andromeda
Víš co ono se u těch naších lumpíku musí zkoušet všechno možné. Mě opravdu stačí jen ho seřvat a dotyčný se klidí, ale taky jsem už použila vytaháni za kůži a nebo sec mazec a Bišo dostal už i několikrát holí a to vždy když mi vyjel na pejska.
Neupínej se na to droždí, nemusí ti to fungovat, ale za zkoušku nic nedáš. Podle mě to opravdu dělá s přehnané radosti.

andromeda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:51
- Nahlásit

Darina1
Jestli to dělá z radosti...,tak jí mám kazit radost? To tedy nevím... Ale jíst to nebude. Díky moc, měj se.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:57
- Nahlásit

andromeda
Tak jsem koukla na tu fotečku a musím ti říct, že je úchvatná jak ta fotka tak pejsek. Krásně jsi ji nafotila.
Jo a jestli to opravdu dělá s radosti tak fakt zakázat. To není nic pro srandu králíkům to je fujtajbl.

nadari
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 23:40
- Nahlásit

Darina1
Díky Ti moc za odpověď. Dost se mi po jejím přečtení ulevilo a hned druhý den se mi Sam zdál chlupatější
Tvoji bišonci jsou jeden hezčí frajer než druhý. Mohla bys mi, prosím, napsat odkud je pí Králová, ke které jezdíš na stříhání? Až bude čas na první stříhání, ráda bych k někomu kdo mi fakt ostříhá bišonka na bišonka.
Zkusila jsem vytvořit galerii našeho pejska a podařilo se. Jdu tam zkusit dám ještě nějaké další fotky, aby tam nebyla jedna jediná. Jmenuje se "Bišonek Samuel".
Taky jsem moc vděčná za tuhle diskusi, protože jsme si koupili pejska od takových pofiderních lidí, tím pádem se nemám s kým poradit když něco nevím (a je toho dost). Teď ještě, aby nám z bišonka opravdu vyrostl bišonek a bude všechno O.K.
S pozdravem Naďa

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:43
- Nahlásit

nadari
Ahoj, pokud nemá lysá místa, tak bych se nebála. Má štěněcí srst, jak psala Darinka a ta se pak vymění za dospělou.
Na fotce je moc krásný. Krásný výraz

andromeda
JJ, já mám tak hodnou fenečku, že ta po sobě hovna raději sní, abych s tím náhodou neměla práci... A odnaučit jí to nejde. Prostě přijde se smradlavou hubou.

Simis
Tak se hlásí jedna mamina. Bříško roste, i když pomalu, ale něco už vidět je.

Romaine
že se Robbymu hluboce omlouvám, snad mi to odpustí a příště bude spát zase se mnou.

Darina1
No tak my příště budeme pomlouvat víc. ;)

Simis
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

Darina1
Darinko to víš že češu dokonce sem si ted pořídila i nevej kartáč...u toho starého se mi neustálým česáním natáhly ty štětinky....tak sme koupily novej a češu pořád...
Už i armani se s tím smířil ještě vždycky ze začátku se snaží prchnout ale po chvilince to vzdá a já můžu vesele česat

Verca
Ahoj mamino tak to je dobře že bříško roste...tak se šetřete a pořádně papejte az ste zdraví

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Simis
Tak to je super, že jste to nevzdali, už se těším na fotky, jak bude hezky bišončí stříh.
Jasan, papáme ovoce a zeleninku, ale stejně mě od včera začalo hrozně bolet v krku, tak nevím...snad jsem něco nechytla ve škole... A to přitom nemocná nebývám. Ach jo. Tak teď kloktám sůl, protože léky bych neměla jíst.

Simis
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:42
- Nahlásit

Verca
Taky se těším až bude vypadat jak pravej bišonek
S tím nachlazením je to takový blbý no kort při tomhle blbým počasí...Jednou vedrou a podruhy zima to asi taky moc nepřidá
No a v tý škole....S tím ale nic nenaděláš....
Já vím že když je u nás v kanceláři někdo nemocnej(sedí nás tu 5) Tak to do týdne máme všichni

Ale snad to nic nebude a brzo se vyléčíš a budete zas oba v pohodě
Já sem ze všech miminek a těhulek úplně unešená
Mám ročního brášku (sice už u nich nebydlím) Ale pokaždý když ho vidím sem úplně nadšená...Je to hrozný pometlo
a nejkrásnější bylo když si ho tátová přítelkyně přivezla domů Byl takovej prtavoučkej a scvrklej no k sežrání))
A ted je to peknej lumpík

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:11
- Nahlásit

nadari
Paní Králova bydlí v Radvanicich a to je u Ostravy. Ona je tady vyhlášena psí holička a Damišák je její odchov.
Jo a kluci v z kazu ji, že moc dík za pochvalu a říkají, že panička se dme píchou.
Já mám taky jednoho kulíška bez PP, ale já viděla oba rodiče a paní byla moc slušná a hodná. Kdykoliv jsem něco potřebovala vždy mi poradila a řekla co a jak. Tak že nám opravdu vyrostl Bišonek co má jméno Biško.

Verca
Veverko si myslím, že příště to bude zahul, že. Doufám, že nebudu moct mluvit.

Simis
Simisku tak to je moc dobře, že Vás to neodradilo a věř, že budeš mít nádheru doma a to na pohled i na pohlazení. Mě když kluci přerostou tak jak je hladím tak cítím jak bych měla v ruce chemlon což není vůbec příjemné, ale jak mile jsou po ostřiháni tak to je opravdu jak bys hladila obláček.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:14
- Nahlásit

Darina1zdar pani,jak se dari?

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání