| Autor |
Zpráva |
bisonka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:19
- Nahlásit
emikami
Neřekal jse že ty jsi HITLER, prostě sem si na to jen tak vzpoměla no když se tu mluvilo a křížení liníí.. Tak už na to zapomeň prosímtě jo?
MartinaClaudi
Teda ta se má, taky bych hned šla s pejskem do lesa.
No problém je v tom, že my (jako moje rodina kde žije i Bambinka) žijeme v centru města, takže nemáme zahradu, kde by se dala štěnda vyhřát na sluníčku.. Tak proto se ptám, jasně jaro je jaro, nejlepší na mláďátka... ale.. ať se nám tam bobci neupečou.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:20
- Nahlásit
Romaine
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom s čištěním zoubků?
tak my zoubky cispime pastou od Gimbonu nebo jak se to píše a sem s ní spokojená...Jinak čistíme tak jednou týdně když si na to vzpomenu Ale každopádně když ho koupu tak mu je vyčistím taky...Má je krásně bílý I veterinář nás chválil
Ale tada povím vám je to boj...Pořád se olizuje a mlaská
A když se chci dostat na zadní zoubky tak než tam stačím ten kartáček strčit tak mám po pastě protože mi jí olíže
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:50
- Nahlásit
Ahoj holky! tak se zase po nějaké době ozývám.
bisonka
Já bych taky kryla v tom prosinci. My si vzali Phoebe v listopadu a to byla...sranda. kolikrát jsem jí lovila ze sněhu, když se propadla... Ale ona byla odvážlivec, žádná hysterka, ale samozřejmě bylo to náročné, protože jsem vždy musela šupajdit domů, aby neprostydla. Když budou letní štěnda, tak vyrostou a enbudou tak v zimě náchylná.
Darina1
Hele jako kurňa! Co se navážíš do Romči s krytím? viz. Romanko a copak ty se do toho montuješ? Holka bydlíš moc daleko a my jsme za rohem. Heč! Jako abys věděla, tak já klidně Bambi vezmu do tašky a s sebou do školy a zvládneme jí nakrýt i 2x! Heč.
Romaine
Čau studentko. Tak už se psychicky chystám na 3hodinovou cestu.
Já už zuby nemusím čistit kvůli té stravě, ale když jsem krmila granulema, tak holky měli kámen a povlak. Eli teda hodně brzy a Phoebe až věkem, dlouho nic a pak se jí kámen začal dělat. No a použila jsem metodu, jak tady psala Monka, že jsem koupila hovězí kosti a dala to na hlodání. ony si to žužlaly a fakt jim to pomohlo!
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
Verca
No asi to fakt bdue lepší, pač si vem že my nemáme ani balkon a v letě by všichni asi dost trpěli.
Jo a jak Bambi vemu do tašky??? a dvakrát nakrýt prý... no já vám dám... aspoň už vím, že mám Bambinku schovat někam než k nám příjdeš, ty únosce jeden !
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:20
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak já nečistím vůbec, jen před výstavou a nebo jak mě to napadne tak u koupáni. Nikdy žádnému pejskovy jsem nečistila zuby a nikdy jsem nebyla dávat zubní kámen pryč, ale jak se říká ať neříkám NIKDY, že. Já spíš preferují ten tvrdý chleba a to jsem vždy dělala u psů. Měli ten chlebík jako pamlsek a k tomu si čistily zuby. Já byla u vete. a tam mi byli prohlídnuti kluci a doktorka konstatovala, že mají krásné zuby a to má Bišo 4roky a 3měsíce a Damišák 2roky a 3měsíce. Tak že já čistím jen zřídka kdy.
bisonka
Bišonko hned bych se taky šla podívat do té Pražské ZOO jen by mě odrazovaly dvě věci a to hodně lidiček a zásadně jsem proti ZOO. Nesnáším klece a to jakékoliv mřížové a nebo skleněné. Já se rad ši podívám na to zvíře v TV jen když je ve volné přírodě, ale do té Pražské bych to snad překousla a šla na mrkandou se sebezapřením.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:27 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Verca
No Veverucho co to tady píšeš, ty máš stát při mě a ne u nějaké Brňačky. Že si na tebe posvítím. Jestli Bambinku uneseš tak uvidíš. Heleď a nechceš přijet ty když budou tvoje holky v nejlepších dnech? To jako že bysme založily nové plemeno. Tak pouvažuj a nekraď pejsky, rozumíš.
Zlobím se na tebe a už jsem se urazila a nebudu s tebou komunikovat, ale i přesto ti posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:42
- Nahlásit
Darina1
Já obecně taky nemám ráda zavírání zvířatek do klece, ale zase není Zoo jako Zoo, třebas ta pražská - některá zvířátka mají opravdu nádherné výběhy, já vím není to volná příroda, ale mají to tam fakt hezké, zato jsem byla minulý rok v zoo v Berlíně a to byl hnus. Zoo uprostřed centra, takže chodíš po zologické a kolem jsou paneláky a mrakodrapy, a fakt většina zvířátek v klecích.. nelíbilo se mi to.
Jo a Veverka si koleduje, unášt cizí pejsky.. to ji musíme nějak osolit...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:47
- Nahlásit
bisonka
Však bys viděla, jak bych ti přivezla Bambi spokojenou. Teda spíš uspokojenou.
Darina1
Kurňa kurňa. Já se klidně holky kvůli Vám rozkrájím.
No to by byla nádhera: úplně to vidím: Phoebe a Biško - bolobicho (tam by to zkřížení podle mě nešlo vůbec vidět) a Eli a Damišák, z těch dvou vylezou největší příšerky havabicho. Jak bysme Darinko ty dvě plemena pojmenovali?
Jo a mě ač psi sežerou vše, tak tvrdý chléb nee. potvory. Jo a ještě cibuli a česnek ne. JInak jsem na nic nepřišla, co by nesnědly.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
bisonka
Já taky nemám rada ze srdce ZOO, ale beru že někdy je to nevyhnutelnost, ale mě tam moc často neuvidí.
No to si piš tak dle něco mastit a unášet to teda ne. Se stejně na ní zlobím a už s ní nepromluvím. Má u mě po ptakách, KURŇA.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:53
- Nahlásit
Darina1
Se stejně na ní zlobím a už s ní nepromluvím. Má u mě po ptakách, KURŇA.
jako fakt?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:57
- Nahlásit
Verca
1. PhoeBiš- bichobolo
2. EliDami- bichohava
A s tebou nebavím.
Jinak tady je tak krásně, že mažu s kuliškamá ven abych to tady za se neproseděla.
Pac a pusu pro ty co nejsme na ně namíchly
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
Verca
Veveričko no to si piš, že jsem namíchla, ale možná mě to již přechází, jen si to musím ještě rozmyslet.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
Darina1
PhoeBiš je nejlepší, tak jí říkám i normálně Fíbiš.
Jako Darinko, to teda ne, to se na mě zlobíš už moc dlouho!!!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:52 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Darina1
Hele nebuď nakrknutá na Verunku! Verunka se nesmí rozčilovat. Takže šup se s ní usmířit
Verca
No jo, už sis odvykla. Ale to bys Robbymu neudělala, že bys nepřijela, on už se moc těší.. edit. Ale spát bude muset u mě
Jinak s tím únosem dobrej nápad:
1. Robby by si užil - fakt po tom už touží
2. Bambibka by byla (u)skokojená
3. Byly by štěňátka
4. Na přednáškách by nebyla nuda
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
Verca
Romaine
Co to tu čuchtíte???!
add1. no to věřím že by si užil Bambinka je psí rajda
add2. Toť otázka, fakt je Robby takový nadsamec?
add3. jediné pozitivum
add4. To by nebyla, Bambinka by somrovala svačinku, oskákala přednášejicímu nohu a poštěkala divně se tvářící spolužáky (chlapy)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:02
- Nahlásit
Romaine
Že jo, já se tu nadzvedávám ze židle a přitom to nesvědčí mimču!
To mě právě štve, já si říkala, že si ho ukořistím pro sebe
Já se taky už těšíííím. Ale narozdíl od tebe na vás OBA! pche! ty prej jen trošinku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:04
- Nahlásit
bisonka
Jako najednou se cukáš jo? to bys teprve koukala, jaký je Robby NADSAMEC! A hlavně perfektní povahově, což jsou teda i kluci Darči.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:30
- Nahlásit
Verca
Veverko jsem byla ( 30min. ) a nebo ještě budu nakrknutá to se ještě rozhodnu. A u nás je zaručeno 2x nadsamec. Heč a hned za rohem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:30
- Nahlásit
bisonka
Bys ho měla vidět venku jak se činí A jestli je Bambi rajda, tak by byla spokojenost na obou stranách A ještě by se Bambi na přednáškách najedla
A Bambi skáče po nohách? Nemá to dělat pes? Seš si jistá, že je holka? :d :d To ani náš Robby nedělá (sranda)
Verca
Smůla no Veru Ale asi ho budu muset přivázat, jestli to bude jak minule Musíš doufat, že Míša někdy nebude moct a ty zrovna jo a ještě k tomu Robby nebude na chalupě jak teď
Darina1
Tak kde seš s tím usmiřováním? Verunka čeká!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
Darina1
No, tak právě, by se poprali a bylo by toho na ni moc.. Jeden a dobrej je lepší
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
Romaine
Romanko víš jak se říká jednou ten, podruhé ten a spokojenost na obou stranách.
Já se nebudu udobřovat přes net. Bo mi musí za to něco koupit KURŇA.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:54
- Nahlásit
Darina1
Jo, jenže to by Bambi nemusela vydržet takový nápor S Robbym si kdyžtak ale může užít několikrát, takže jedno jestli jeden nebo dva
Jak koupit? To ty bys měla Verunce, že se rozčilovala a teď bude mít mimi špatnou náladu
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
Baby, vy jste marné:
Jo, něco dobrýho bych si na obalení nervů dala!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:24
- Nahlásit
Verca
Tak musím ju trochu poškádlit A samo trochu taky vychválit mýho úžasnýho bišonka Jo a děkuji za pochavlu povahy
A nejen obalit nervy, ale i verunku, aby to na ní bylo taky trochu poznat nebo ty si to necháváš to břicho až na dobu po svatbě?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Romaine
Jo jo je to holka, ale s chutěma
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
Darina1
Tak jsem si včera dala na tvůj účet margotku na obalení nervů. Paragon pošlu poštou.
Romaine
Nikdo mě obalovat nebude!!! Jak pak budu vypadat v šatech?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:05
- Nahlásit
Verca
Jako budoucí maminka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:56
- Nahlásit
Verca
Veverko to výš, že můžeš si dát na můj účet a holka kdybys přijela na výstavu tak ti to hned proplatím, ale když ty ne nechceš.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 07:11
- Nahlásit
Romaine
ale pěkně oplácaná.
Darina1
No tak si představ, že se tam možná i objevím. Prostě mi to nedá tam nejít. S Věrkou kutíme, že bych tam asi přišla hlavně na předváděčku bišonů a pak bych byla vesměs venku. Když to vezmu kolem a kolem, tak taky pořád jezdím v autobuse, teď jedu do školy, kde je ve třídě 150 lidí či kolik... Jen jestli nemůžu něco chytnout od psů, ale to asi ne.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Verca
Veverko já si jako teda myslím, že asi od těch pejsků snad nic nechytíš, ale hlavně je nehlaď. Samozřejmě, že ty moje můžeš a to jen ty moje, rozumíš mamino.
Tak budu moc ráda, že tě tam potkám i s bišonkou.Výstava se blíži a já ani ještě nevyzkoušela Damišáka jestli to teda od vystavuje sám. Jako že bych mu strčila papíry do tlamy a šoupla do kruhu. Když chce titul tak ať se hoch snaží a my mu budeme zatím fandit.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.
|