Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:06
- Nahlásit

Candy
Jo, v Brně.. Pejsci sem můžou taky, stojí pro ně vstupný 20 Kč. Akorát nesmí na určitý místa jako sou vnitřní expozice a třeba právě ti medvídci, takže určitě tam jít ve 2 nebo nějaká skupina, protože se musíte u takových věcí vystřídat. Ale jinak tam toho pejsci načuchají a nakoukají spoustu a našeho Robbyho to opravdu bavilo - koukat na ty zvířata... Fakt doporučuji. Snad tam v červnu méďové ještě budou. Vím, že až vyrostou tak je musí prodat, ale nevím v jakým stáří, ale myslím, že minimálně rok by měli být s matkou.. Jinak kdyžtak www.zoobrno.cz

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:13
- Nahlásit

Candy
Candiku no to výš, že musí získat i toho Granda, ale napřed by si hoch měl uvědomit, že ty výstavy nejsou za darmo tak by se měl snažit a něco vydělat jako gigolo.

Romaine
Romanko já chci taky do ZOO s klukama.
U nás se nesmí s nimi ani mrk dovnitř i když jsem tam volala a vysvětlovala jim vše pro i proti tak byli stejně neoblomní. Mají smůlu a ztrácejí klyjenty i když mě se ZOO nelíbí, ale abych viděla tu reakci kuliferdu tak ze zavřenými očima bych tam snad šla.

Simis
Simisku tak co česáni? Jak pak to dopadlo? Doufám, že nepovoluješ. A jedeš v neděli na čumendu na tu výstavu?

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:14
- Nahlásit

Musím vám povědět co včera ten náš "andílek" provedl...Večer sem si tak s chutí oloupala pomeranč že do sebu taky nacpu nejakej ten vitamín když je takovýhle hnusný počasí...Tak sem pomečanč oloupala a položila na stůl (potřebovala sem si odskočit No a když se vrátím do pokoje pomeranč ani Armani nikde...Volám a nic...Tak sem začala slídit po bytě a nemohla sem ani najít ani pomerabč ani psa tak mi bylo jasný že ho má Armani ....
Jako poslední sem se koukala pod postel...A byl tam...Armani si tam vesele žužlal pomeranč....vůbec sem ho odtamtud nemohla dostatRukou sem tam nedosahla tak sem si na něj vzala násadu od koštěte a to vylítnul jak blesk Ale samozřejmě s pomerančem tak sem mu ho ještě musela urvat od pusy
No tak je vám určitě jasný že sem měla po pomeranči a hodila ho do koše A to sem na něj měla takovou chut Ale co stává se...
A to ještě není vše...Asi v půl třetí rano mě probudil děsivej zvuk....No samozřejmě že Armani vesele zvracel ten pomeranč...No to bylo dílo...Než sem šla rano do práce zvracel zas tak jen doufám že až přijdu domů tak už zvracet nebude

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:16
- Nahlásit

Darina1
Darinko česání zas byl boj ale včera mi dokonce pomáhal i přítel tak sme na něj byli dva a myslím si že sme to docela zvládli
Dokonce si od nás vzal i piškot ale zalezl si pod sedačku a nemluvil s náma asi tak půl hodky a pak ho to přešlo a šel se lísat

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:21
- Nahlásit

Darina1
Jo a v neděli na čumendu jdu pokud se něco nestame ale počítam s tím a moc se tam těším

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:26
- Nahlásit

Simis
Tak na něho. Nic mu nedaruj a říkej mu, že mu prázdniny již skončily. Jo a já si uvědomila, že jsi psala, že je mu 11měsícu tak to na něho bacha je to totiž období u pejsku které se nazývá PUBERTA a ta trvá asi tak do 1,5-2roků psí a fakt bude na Vás zkoušet co mu povolíte, jak pubertální dítě.
S tím pomerančem musel být kouzelný. Pokud už ráno blinkal jen žlutou pěnu tak bys neměla mít moc a nebo vůbec nablito.

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:40
- Nahlásit

Darina1
No v pubertě asi je protože někdy co vyvádí je k neuvěření...Jen doufám že ho to přejde...Kamarádka má boloňáka 2 roky starého a to je úplně něco jiného ten je klidňounkej až to není pravda a ten náš...Fakt dábel...Rámo už zvracel jen pěnu ale bylo toho docela dost..
Jo a ještě sem se chtěla zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tím že pes jako chlap "vojíždí" psa jako chlapa...
Já když sem si přivezla Armaniho jako štěně tak ten pejsek kamarádky byl vlastně první koho viděl no a ten hafík kámošky mi Armaniho normálně vojížděl...
Ale ted se to obrátilo kdykoliv sou spolu tak Armani hup na něj a už hejbe zadečkem Jako já si z toho nic moc nedělám vždy jen ho okřiknu ale tak mě napadlo jestli je to vubec normálni
A to přitom má babička jezevčíka a na toho by si to nikdy nedovolil...

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:57
- Nahlásit

Romaine
Děkuji za přání

Že ty jsi ji kryla s Bišonkem....Romanko jak si to uhádla ?Ale psssstttt, nikomu to neříkej, jo? já chtěla jen zdokonalit plemeno

Darina1
Velký pozdrav tvému manželovi Angie je volná, a před tvýma klukama by se pěkně nakrucovala, no a vidíš, mohla bys také plemeno ještě více zdokonalit

Doufám, že mi do toho nic nepřijde a že na tu výstavu půjdu, kor když je jeden kruh jak pro bišonky tak i pro havany. Jednou to bylo i v jiné hale, a nakonec jsem se tam ani nedostala. Prošvihla jsem je.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:59
- Nahlásit

Simis
Simisku tak to jsi se dobře obrátila a zeptala toho pravého. Já tu stále píši jak mám kluky 4% a buzi šou máme každo denně na programu. Ze začátku s tím začal Bišo a když to přišlo na něj tak i půl dne naskakoval na Damiška, ale Bišo to dělá opravdu jen sem tam. Zato uchyl Damišák tak ten pravidelně po obědě hup na Biška a jede jek vzteklý, ale stačí mu říct ať s něho vypadne dolů a Damiš poslechne. Někdy vyjede Bišo po Damišákovy jako aby mu dal pokoj, ale Damiš je vofrklí a prd si z Biška co dělá. No a korunu tomu všemu nasadí Biško a to tehdy když s něho sleze Damišák a já vidím, že Bišo měl ocas na bok jak fenečka. No nejsou to úchylové?
Jednou jsem zkoumala, že jestli je to ten akt a nebo jen nadřazenost a napadlo mě, že by to mohla být i hra. To první jsem už vyloučila páč jiné orgány co mají být jako větší tak jsou v klidu. Já spíš myslím, že je to nadřazenost.
Tak že vítej v klubu.

Simis
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:01
- Nahlásit

Darina1
Ježiš tak to si mě uklidnila
To sem rádá že to nedělá jen ten náš čunák
Mě ale vždy nejvíc rozčiluje když si kluci někam zalezou kde nejsou vidět a pak přiběhnou se pomazlit a maji mokrý zadky
no síla
Tak posílám pusu Biškovi i Damiškovi

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:10
- Nahlásit

emikami
Dášenko musíš na tu výstavu a poznáš simis taky tady píše, že pojede na výstavu. Tak hele holky pak chci reference a hlavně fotečky.
Je to hezké, že se naparuje Angie, ale dovedeš si jí chudinku představit u dvou nadržených kluků. No chudák fenečka.
Musím už pryč tak Vám všem posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Simis
Holka oni jsou všichni stejní úchylci, ale i přesto jsou to naše zlatíčka.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Simis
Psi - jako kluci - po sobě skáčou, aby si dali najevo, kdo je vůdce.. Pokud se pes nechá, tak se podřizuje.. Náš Robby se nikdy nenechá... On může, ale jak na něj skočí jinej pes, tak se může zbláznit a vrčí jak pominutej

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:34
- Nahlásit

Romaine
Takže to může být on? Jo to jsem byla já.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:45
- Nahlásit

MartinaClaudi
Teoreticky jo.. Asi tam moc bišonků Benji nebude A ty je nějak znáš nebo je potkáváš?

Simis
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:34
- Nahlásit

Romaine
No ten náš se taky obskakovat nenechá pokaždy vrčí a pokouší se Maxe(pesan kámošky) kousat do uší Ale max ze začátku měl taky tendence se bránit ale už ho to asi nějak nebaví tak hezky drží a ten náš jede jak fretka

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:09
- Nahlásit

Janik
Jandulinko paní Kalužová mi psala, že neví jestli s ni má pojedeš do Ostravy, tak já ji v tvým jménem napsala, že jsi mi říkala, že jo. Jestli budeš mít čas tak ji dej vědět páč tě holka zlatá moc potřebuje na krásné fotečky a když nepojede můj tak i já budu prosit fotit.
Ještě že já mám kluky a paní má holky jinak nevím jak bys nás fotila, ale bude prča kdy by jsme za se šli spolu o BOBa a ještě když se jí zadaří a obě holčiny půjdou o BOBa. Tak to bude prdel.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:11
- Nahlásit

Simis
Simisku tak náš Bišo je taky s toho na nervy, ale stojí a když už jako toho bylo dost tak seřve Damišáka, ale Damiš ho má na háku a jede tu svou, ale když ví že už to přehnal tak si lehne před Biša na záda a honem se podřizuje.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:28
- Nahlásit

Romaine
Jen je potkávám, je moc přátelký hodný pejsek, pořád by si hrál a mazlil se.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Čau holky, mám otázečku, používáte na pejsy obojek, nebo postroj?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:43
- Nahlásit

Dines
Obojek, mám Claudi pořád navolno, tak kvůli známkám. Na vodítku netahá.

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:33
- Nahlásit

Dines

Taky obojek. Podle mě bišonkům postroj tahá srst a vypadaj v něm taky divně..

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:49
- Nahlásit

Darina1
Darinko děkuji za připomenutí. Hned jsem paní Kalužové napsala aby se mnou na tu výstavu počítala. Mě fotit baví, takže budu jenom ráda, když Vás obě budu moct v kruhu vyfotit

Dines
Ahojik...
Já taky dávám Andymu obojek. Má nylonový s umělohmotnou přeskou a jsem s ním maximálně spokojená vydrží snad všechno a dá se sehnat ve všech různých barvách. Já mám Andyho sladěného do modra Modrý obojek i vodítko

Simis
Buď klidná s tím skákáním :-D Jako oni ti psi jsou všichni stejní :-D Můj Andy jak byl mladý, tak si to nechával líbit ale teď jak na něj skočí nějaký pes, tak se po něm ožene ale když on po nějakém psovi skáče, tak ten musí držet :-D :-D jinak je zle :-D :-D

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 08:34
- Nahlásit

Dines
Já používám jak postroj tak obojek a nevidím v tom rozdíl. U malých pejsku to tak nezaznamenáš, ale u velkých už je poznat co maj na sobě.
Tak že bych řešila otázku obojek-postroj podle velikosti pejska a hlavně na co to potřebuješ jestli na poslušnost a nebo na procházku.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.
Janik
Jandulinko podle tady psaní to vypadá, že by mohla přijet na výstavu bišonka a Veverka.
Tak nás tam bude víc na povzbuzováni. Ty vado to bude mazec.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:30
- Nahlásit

Přeji krásné VELIKONOCE

CHOVATELSKÁ STANICE WILD ANGEL

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:51
- Nahlásit

Darina1
Darinko výstava byla hrozně chaotická, rychlá, přijela jsem pochopitelně pozdě, bišonky jsem nestihla je to děs, když jsem šla já na výstavu,bylo před námi 60 čínanů, to jsem tam trčela hodiny, nyní když jedu jen na kukačku tak jdou bišoni první, bylo to strašně rychlé a hned havani. Já nestačila koukat ani kolem sebe, jen do foťáku, ten byl pochopitelně zpomalený těma pitomýmá světlama. Až teprve doma jsem si prohlídla co jsem vůbec fotila ajaké psi, fakt to bylo rychlé, udělali půl kolečka, a bylo to. Takhle to vůbec neznám. Na Simis jsem si ani nevzpoměla a to ani na tu paní co si psala, že její holky vše vyhrají, asi to nebyla pravda, nevyhráli zřejmě, Boba dostal Jeníček z Angel Navajo. Byla tam hrozná zima , mě od nohou, domů jsem přijela promrzlá jako blázen, utahaná jako kotě, vypila jsem dva čaje, než jsem tu zimu ze sebe dostala. Koupila jsem si takovou zvláštní pro mě docela zajímavou věc, jestli to najdu na webu, dám to sem, jen ale stručně třeba to někdo znáte.

Je to prostě nějaký tvar, hvězda, auto, měsíc, atd. Je to jakoby umělá hmota, nevím jak to popsat, uvnitř je prostě něco jako voda, a tam plave takový plíšek, když ten plíšek přelomíš tak se najednou ten tvar začne zahřívat, je to prostě super, vydrží to hrozně dlouho teplé, takže když je někde někomu zima tohle je fakt supe pro zahřátí, nebo třeba dát do pelíšku pejskovi či štěňátkům. ono to ztvrdne, jako kdyby byl uvnitř sněhový led, pak se to asi má dát do horké vody a rozehřát, pak to zase je v tom stavu, že je to vevnitř tekuté, a když se zase ten plíšek zlomí opět to hřeje, když se to nedá do té teplé vody, je to prostě tvrdé, ještě jsem to do horké vody nedávala, Mě to prostě učarovalo.

Přijela jsem domů odpoledne, sotva jsem se najedla, odpočinula, tak jsem večer čekala návštěvu na Angii.
Přijeli bezva , prima, super lidičky z Prahy, a Angii si odvezli. Když jsem jim šla otevřít dveře do baráku, šla jsem s Britou, a oni si mysleli že je to to štěně na prodej ona se s nima vítala, hopsala na ně radostí, a já říkám, tahle není ale na prodej, protože jak prý je krásná a oni, neeeee???? Já říkám tak takto by mě to štěně neposlouchalo
Pak když se usadili, vypustila jsem Andílka, no trocu se jich bála, takže dělala takový postoj , prdelku tak nějak zabořenou, do strany, ocásek taky, no legrace, ale nechala se pochovat, pohladit, ona je ¨dva dny zrovna po očkování, takže nemám z toho radost že ji zrovna nyní odvezli, no ale co se dá dělat, ještě to na ni působí, nevím zda ji špatně napíchla ale ten večer nechtěla ani chodit, jen seděla, nebo stála a nehnula se ani na krok,musela jsem ji opatrně přenášet, usínala v sedě, bylo mi ji hrozně líto, má tam takový lívanec od toho v píchu, ach jo. No takže nebyl zcela ve své kůži ale mezitím už doma si zařádila, ale jen na chvilku.
Večer se prý nabaštila, hezky spinkala v pelíšku, který jsem jim dala sebou, byl skoro nový, asi měsíc, a Angie si ho oblíbila a oni říkali že pelišek nemají, jen ten jejich pejsek, mají černého pudlíka psa, bez pp. a jejich maminka měla již 4 pudlíky asi, ten pán pejsky miluje a hlavně pudlíky, je do nich blázen, a opravdu moc sympatický lidičky , dětí asi 14 a 15 let. Však je uvidíte na webu. Myslím , že nakonec je Angie u těch pravých lidiček.
Jen aby už ji přestalo bolet to očkování.
Byla řádně vybavená hračkama, 7.5kg pytlem granulí a pelíškem Mají doma plovoucí podlahu, tak prý když se rozejde tak se zastaví nevím co ji na tom vadí, my máme v kuchyni lino které pěkně klouže proto potřebuji jiné, nové.
Pejsek na ni trochu žárlil, a když ho vidí asi se ho trochu bojí. Když jsem byla na tom očkování, přišel tam ovčák, když jsme byli uvnitř, pak jsem vylezla, posadila jsem si Angii na lavičku a oblékala bundu, ona ho zahlídla, zbystřila a udělala něco jako Haf. ale neznělo to tak. takže něco takového dělá asi i na toho jejich Dádulu. tak mu říkají, a také slíbili. že není problém se za námi přijet podívat.
Maminku uchválili bišonci, Chelsie ji dávala pusinky, poskalkovala na nich, tak říkám že tu mám volného chlapečka, moc se jim líbili oba dva, ale má doma slepého pudlika, tak chce počkat, a že prý by se určitě ozvala, mladí byli překvapení, že je maminka bišonkem tak okouzlená.
Když šli mladí, oni teda vypadají dost mladě na tak velké děti když šli vybrat bankomat tak mi jejich maminka říkala, že se jí tu u nás moc líbí, atd. atd. to psát nebudu, ale moc mě to potěšilo, na to že jsem byla od rána na výstavě, a doma zanechala nemožný bordel, pak jsem sotva trochupoklidila, tak to je opravdu milé, když vám to někdo řekne. Prý na to že mám tolik pejsků, asi si každý představuje, že když je doma halda psů, takže tady bude také halda špíny, no není to tady nic moc, ale taková hrůza to není, na to že je to tady všechno původní, 27 let, což nadávám, a chtěla bych vše nové, no jo no, ale to není tak jednoduché, že? Miliony ze stromu nepadají.
Tak papa, to bylo v rychlosti, omlouvám se za chyby. letím dělat oběd, a chci jet do obchodu, potřebuji pelíšek

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:48 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

a ještě pár foteček, a můžete najuknout ještě ke mně.

Airin Frisé sweet Wild Angel

Arien Frisé sweet Wild Angel

Náš Berýsek

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 07:46
- Nahlásit

emikami
No Dášenko tak tos mě nakrkla, KURŇA, že jsi nestihla Bišonky a já čekám jak blbec, že jako fotečky a kde nic tu nic, ale děvče to neva. To co jsi si pořídila na výstavě musí být zajímavé a já to neznám, budu koukat. Už mi psala ta paní a ta jedna fenečka zvítězila a pozbýrala kromě BOBa vše a ta druhá taky dopadla dobře jen jsou holky bez Bobika. Oni to dostanou a porazí mě, oni si to schovávají na Ostravu.
To že máš čisto i při tom množství pejsku tak to říkám i já, vždyť je to vidět na fotkách a pejsci jsou super čistí i když ty nemusíš delší srst a což ti budu stále vyčítat, je pravda že bys to nestačila česat, ale delší srst je nádhera. Až já budu mít Havaňáka tak srst bude až na zem jak jsem v ní viděla Elinku od Veverky a budu česat.
Jinak je vidět, že kuliferdi rostou do krásy.
Tak za tím pac a pusu od Biška a Damiška.

P.s. na tvých stránkách jsem si všimla jak Bišonek se tulí k té paní. Oni musejí mít ten kontakt s človíčkem, mě to takhle dělají oba a proto říkám ještě, že mám dvě ruce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:15
- Nahlásit

Simis
Simisku no doufám, že alespoň ty jsi stihla Bišonky a zároveň i něco nafotila? A ne abys mi napsala, že jako nic. Tak to si mě potom holky nepřejte vidět KURŇA.

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

Darina1
Darinko asi mě zmlátíš...
No na výstavu sme se řádně připravili to jo i brzo ráno jsme vstali..Vše probíhalo dle plánu...Vyjeli sme z berouna no a asi tak po pul hodině cesty mě armani nehorázně zeblil Já byla tak nakrklá...To bys mi ani nevěřila...No a z toho vyplívá že z výstavy sem měla prdlačku protože sme jeli domů...Já nasraná a přítel vysmátej
No byl to zažitek
emikami
Ty prďolci sou rozkošný Sou to bobíci K sežrání

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:49
- Nahlásit

Dines
Ahojky holka tak já na Armaniho používám jak obojek tak postroj je to podle nálady

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání