| Autor |
Zpráva |
Simis
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 08:22
- Nahlásit
Verca
GRATULUJU K MIMINKU
No ta paní od které Armaniho máme nemá chov.stanici...Teda myslím má jed jednu fenku a měla jen jednou štěnátka jinak v průkazu původu máme :Armani Camargo Dione jestli ti to k ničemu bude
Jinak aktuální fotku se sem budu snažit vložit ale asi to chvilinku potrvá...To víš sem v tom ještě amatér
Už je mám v telefonu tak ještě je dát do pc a pak sem...
Jinak Armaniho máme z Prahy od paní Z.Brotánkové tak snad ti má odpověd bude stačit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 08:23
- Nahlásit
Verca
Tyyyyyyyyyy jooooooooooooooo takova novina,tak to gratuluju
No,máš pravdu,už jsem chvíli nevěděla co s ním...naštěstí aspoň začal baštit ty paštikčy pro pejsky a občas si dá granulku, včera dokonce v misce s masem ubylo i tosicku testovin,ale moc ne...tak uvidim...taky mu obcas smicham maso s granulemi a to si pak taky par granulek vezme...Takze je ted krmenej tak ruzne,no. Jsem hlavne rada, kdyz aspon neco sezere mlsoun jeden mlsnej
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 08:24
- Nahlásit
Verca
že Vám tu sdělím krásnou novinku a to, že čekám miminko
Jéé Veru, tak si představ, že si když jsem tě viděla na bišonkách, tak si říkám, musím tu holku taky pozdravit, jen jsem chtěla říct čauky, jak žiješ a teď koukám a taková suprová zpráááááva. Tak moc gratuluju a ať je všechno v pořádku a seš moooc zdravá ty i miminko a je to prostě všechno OK. Kdy máš termín, jestli se můžu zeptat??
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:23
- Nahlásit
Teda holky moc děkuji!
Simis
Aha, tak ta paní si to nechala asi pod jinou chovatelskou stanicí, protože kdyby jí neměla, tak nemůže mít pejsky s PP. Když jsem si dala tu chovatelskou stanici do vyhledávání, tak mi vyjeli pekinézové. Ale tak se to taky dělává.
krecinek
to je frfňa. a ani po hladovce nechce přílohy?
Martina
Marti díky, termín mám na říjen, teď jsem v 10 týdnu.
Taky doufám, že bude vše ok, zatím jsem měla menší problémy(slabé krvácení), tak se snažím na to mimi neupínat, i když doktor říkal, že ohrožené těhotenství by být nemělo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:25
- Nahlásit
Verca
(slabé krvácení),
to bude v pořádku, slabé krvácení má skoro každá mamina, je to často tím jak se tam prďolka zahnízďuje, jednoduše řečeno. Držíme palečky a tlapičky
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:31
- Nahlásit
Verca
No jo,je to nimra Hladovka? Tak to zase nehrozi, panecek hned dava parecek,aby to choudatko nemelo hlad Bodejt by pak zral granule nebo rejzi, co? Ne, ale posledni dobou se to zase lepsi, jak rikam, vcera si vzal i testoviny
Tak at to vsechno dobre dopadne a mimco je zdrave
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:32
- Nahlásit
Martina
fakt? To by bylo super, občas mám i takové pobolívání v podbříšku, někdy i křeče, to je taky normoš?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:33
- Nahlásit
krecinek
Tak snad to bude ok a nebude jak lunt, Phoebe jak se začlo oteplovat, tak taky zhubla, protože lítá víc venku.
Díky Leni.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
Verca
to je taky normoš?
tak to ti neřeknu, to fakt nevím, rozhodně je to do toho 12 týdne takový rizikovější, ale když se budeš šetřit nebudeš někde bláznit s čubinkama na louce, tak se to ustálí a bude to určitě v pořádku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:48
- Nahlásit
Martina
To já se snažím fakt šetřit, ani dlouhé prochajdy nedělám, jen stojím na louce a házím míčky a frisbee. Jinak se poflakuji, ale taky i pracuji, Peťa mě opečovává... Ještě dva týdny a trochu si oddychnu, ať už je ten 2. trimestr...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 10:55
- Nahlásit
Verca
Jinak se poflakuji, ale taky i pracuji, Peťa mě opečovává
tak to je úúúplně v pořádku. Až nebudeš mít co dělat tak můžeš kouknout na fotky: http://martina21.rajce.idnes.cz/
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:40
- Nahlásit
Verca
Verunko i já ti moc gratulují k miminku. Je to nádherná správička.
Doufám, že když jsi to oznámila Peťovy tak máte v podlaze díru ( jak vyskočil radostí ).
Včera jsem byla na stříháni, ale se mi nepodařilo vyfotit Damišáka páč já chtěla na tom stole, ale paní Králova měla skluz a hodně pospíchala. Tak zkusím ho nějak vyfotit doma v postoji na stole, ale nemám nic tmavého jedině kachle v kuchyni a to mi můj říká, že jsem cvok.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:06 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Ahoj všichni, moc vás po dlouhé době zdravím.
Občas jsem sem nakoukla, ale neměla jsem čas něčím přispět a taky je u nás s pejsky všechno při starém.
Ale dneska když jsem si přečetla novou zprávičku od Verči, tak se vám také musím pochlubit - také čekám miminko!
Tak Veru moc gratuluji a přeji ať je vše v pohodě!
Nováčky také vítám, Gučátko a Simis, máte moc pěkné pejsky
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:19
- Nahlásit
Dám vám sem nějaké aktuální fotky Candyho, první je z ledna z hor a druhá je teď březnová doma. Už pěkně zarůstá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:28
- Nahlásit
Candy
Sice se neznáme, ale pogratulovat k miminku snad můžu, že jo??? Ne nemůžu, ale musím. Ať je všechno v pořádku a brzy přiletí čáp nebo vrána, to je asi jedno, hlavně ať přinese zdravé miminko.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:34
- Nahlásit
Martina
Moc moc díky! Jestli čáp nebo vrána zatím nevíme, ale pokud se nám mimi na ultrazvuku nebude schovávat, tak se to dozvíme už brzy. Chtěla bych to vědět, ikdyž je mi jedno jestli to bude holčička nebo kluk
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:43
- Nahlásit
Candy
Candyku tak to jsou úplně nej správičky, čím víc, tím líp.
Moc ti to přejí páč to mateřství je to nej, ale jen do určité doby pak je to jen prča. Candyku tak ať ti to dobře dopadne a pozor na sebe. Je jedno co to bude jen ať je to zdravé a veselé.
Kdypak máš termín? Veverka už řekla, tak teď ty.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
Darina1
Darinko děkuju. Termín mám na polovinu srpna. S přítelem nám to dlouho nešlo, něco přes tři roky jsme se snažili. A o to víc jsme teď rádi, jsme šťastný jak blechy a vyšlo to i bez pomoci doktorů. Také si hlavně přejeme ať nejsou žádné komplikace a ať je mimiko zdravé.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:14
- Nahlásit
Candy
Candyku první dítě přišlo jakoby od sebe samo, ale druhé se nám už nepovedlo ani s pomocí léku. Mě bylo kdysi řečeno, že nebudu mít děti nikdy páč v 19letech mě přejel řidič a bylo to. Jenže ten jeden se poved a druhé už asi nechtělo. No hlavně alespoň to jedno.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:29
- Nahlásit
Darina1
No páni, teď jsem zůstala úplně šokovaná - přejel řidič...?
No hlavně, že to všechno dobře dopadlo. Já pokud budu chtít mít další mimčo, tak si budu muset pospíšit, protože mi je už 31. Ale to teď hodně předbíhám
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 15:04
- Nahlásit
Verca
Tak koukám, že už jsi to práskla A jak se to tu pak rozjelo Teda, když se tu na tebe Darinka ptala a že tě mám pozdravovat ve škole, tak sem to raději vypla, abych to nějak nepráskla Teď už jen aby vše bylo jak má být..
Candy
Moc gratuluju, snad mimi bude taky vpořádku a snad nám i práskneš co to bude, až to budeš vědět! Ještě jednou gratuluju!
Tak kdo ještě čekáte mimi ?
Simis
Také tě tu vítám.. Darinka má pravdu, že s novým členem to tu oživne vždy, protože ono zas není furt co psát.. Robby v těchto dnech jak je hnusně spí, jde ven a spí, večer si hrajem.. To pak není nic moc na psaní.. Takže je super, když sem zavítá někdo nový.. Můj Robby je taky frizáček a máme i stránky www.bisonek.wbs.cz tak můžeš kouknout. Koukala sem na fotky toho tvého ďáblíka a je úžasnej. Oni fakt všichni si jsou hrozně podobní..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 15:48
- Nahlásit
Romaine
Romanko já určitě nečekám mimčo!Když už se jako ptáš.
Pacinky a pusinky od Biška a Damiška.
P.S. a žes nic nepráskla, ty potmělouchu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 17:37
- Nahlásit
Romaine
Romčo taky moc děkuju. A to víš, že vám tady dám vědět co to bude . Jsem hrozně zvědavá jak budou reagovat moji pesani na mimi. Mému bráchovi se narodilo miminko vloni (teda jeho manželce) a mají doma brazilskou filu a ta byla nějakou dobu taková uražená. Nechěla se moc mazlit , chodila vždy do jiný místnosti než bylo miminko, ale pak se to obrátilo a ted je to ten nejlepší hlídač, kterej nenechá cizího šáhnout na kočár.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 17:45
- Nahlásit
Candy
Teeeeeeeeeedaaaaaaaaaaa,holky,ze to bude tim jarem? Moc gratuluju,ty jo,takove zpravicky dneska
Taky maminy, davejte zpravy, jak se dari
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
Verca
Verunko taky stráááášně moc grauluji k úžasné zprávičce
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 20:52
- Nahlásit
Darina1
No já taky ne Ale tak když to tu tak začlo vycházet napovrch, tak třeba se ještě někdo přidá... Jinak prásknout bych to nemohla.. Takové zprávy musí sdělovat sama.. To bych jí neudělala. Byla sem ráda, že se mi svěřila, i když si mohla vymyslet něco, proč nemůže, takže bych ji nepráskla.. To jsou její radosti.. Ale až to bude na ní vidět, tak vám napíšu jak jí to sluší To už můžu prásknout, že jo Veru?
Candy
Já myslím, že v normální rodině, když se na pejska nevykašleš se s tím postupně srovnaj.. Navíc Candík je bišonek, teda havaňák, ale to je stejný a to sou milující psi.. Dáš mu ho očuchat a olíznot a bude
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 22:27
- Nahlásit
Candy
Ahojííík
Taky strááášně moooc gratuluju k miminku Taktová zpráva hrozně potěší
Holky takové super zprávičky za jeden den no to je opravdu krásné
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 22:31 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Romaine
Romi jako čekat miminko by bylo opravdu krásné ale já (v 18 letech) přijít domů s tím, že budu mít miminko, tak letím z okna i s přítelem a ze 7.patra by to bylo něco Né....jááá mám na miminko ještě hooodně času
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:14
- Nahlásit
Darina1
Darinko, Peťa je hrozně šťastný, po miminku už toužil hrozně dlouho, teď se mám jak v bavlnce.
Co to bylo za hovado, co tě přejelo? Hlavně, že jsi to ale přežila!
Na fotečky jsem zvědavá!
Candy
Teda Majko! To je krása! Hrozně moc Vám přeji, aby mimiško bylo ok! Musíte být oba přešťastni, že to po třech letech vyšlo. Takže teď jsi v pátém měsíci, viď? Já jsem v půlce třetího. Ve středu jsem byla na ultrazvuku a mám i fotečku, zírala jsem s otevřenou pusou, že už v 10 týdnech to má ručičky, nožičky a hlavičku.
Janik
Janičko, děkuji!
Romaine
Jsem to už nemohla vydržet. Navíc, když jsem viděla, že už to fakt vypadá jak člověk.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
krecinek
Jarem to není, spíš dlohé zimní večery. Počali jsme v lednu.
|