Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 10:17
- Nahlásit

Romaine
Romanko a ještě mi můj tady hlásí že ti mám napsat, že jsme byli na výstavě a tam si rozhodčí spletl fenku se psem a hlásí majitelce „ paní ten Váš pes má jen jedno varle, kde je druhé „ no a to si vem, že šahal fenečce na pipinu. Tak to už je fakt mazec a můžu to potvrdit byla jsem u toho osobně.

krecinek
Kracinečku tak až uděláš fotku těch dvou lumpíku tak se ráda podívám. Je to, že mi můj hlásí, že jde dnes přeinstalován vat PC tak nevím jak mu to bude dlouho trvat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:12
- Nahlásit

krecinek
No já už jsem tady a kde nic tak nic, že ty už za se nemáš čas? Och ta blbá škola.

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:56 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
Ahoj
No,do skoly jdu v pondeli,ale mas pravdu,moc cas ted nemam,porad jsem s bafanama venku a mam plne ruce psuTo vis,Chimney si pomalu zvyka na mesto...ale pomaha mu MontikVenku spolu vcera behali po louce,Chimney se rozebehl a Montik pelasil za nimAle doma se ho Monty jste boji-kdyz se rozdovadi. Je jeste neohrabany a silnejsi jak Monty. to nase bily trdlo si nechalo zabavitr pelechy,hracky,necha si sezrat i pamlsek a hracku,kterou si vezme a prijde Chimney,tak ji hned pousti.Ale verim,ze casem bude vsechno ok i domaMontik spi s nama v posteli a kdyz je Chimney v klidu,chodi ho ocmuchavatJenom se mu proste moc nelibi,kdyz je Chimney rozdovadeny a nabere ho packou.Pomohlo by,kdyby se Monty ozval,ale on takovy neni,radeji odejde...Tak uvidime,uvidimezatim si vsichni 4 teprva zvykameMimochodem,dneska mame prvni hodinu poslusnosti s borderkou,Montika necham doma,at si odpocine,je to ted na nej docela zahul,porad chodime na dlouhe prochzaky,treba 4 krat az 5 krat na hodinu denne. A navic,myslim,ze poslusnost neni extra pro nej,jemu staci agility,kdyz se muze vydovadet na prekazkach S borderkou chci delat poslusnost,taky agility a mozna jeste i dogdancing...uvidime,no A samozrejme se snazime nikoho nesidit. Myslim, ze Montik nezarli, protoze neni na nas nijak naprdnuty a ze by s nama nemluvil nebo tak...Chovame se k nemu normalne a kdyz se holt neprodere dopredu jako prvni,tak tu ruku natahnu dal a pohladim ho a strcim mu mlsku Venku jsou skvela dvojka,Chimney si Montika i me hlida
Tak ja zase s nima mazu ven

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:59
- Nahlásit

Tady sme se je pokusili vyfotit spolecne

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 18:03
- Nahlásit

krecinek
Já přijdu náhodou juknu jestlipak už tady někdo byl a ejhle moc hezká fotečka a povídáni. Hned mám pohlazení na duši.
Klukům to moc sluší a chápu, že je problém je udržet. Akurát mi vadí, že ti pejsci nedostávají nějaké české psí jména ať si to můžu zapamatovat.
Tak za tím pac a pusu od Biška a Damiška.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

krecinek
Jé to je pěkné štěňátko.
Dlouho jsem tady nebyla a koukám přibyli nový pejsci.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 07:52
- Nahlásit

MartinaClaudi
No Martinko kdes byla! Neříkej, že nemáš co napsat a že Claudinka nic nevyvedla?
Tak to naprav a honem šup něco napiš.
Pro inspiraci ti posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:14
- Nahlásit

Darina1
Darinko,tak ti zase napíšu já
Ti moji dva kluci to začínájí spolu pěkně rozjíždět - Monty pořád vyštěkává Chimneyho ke hře, až se musím zlobit, aby byl zticha. Pořád na něho doráží a kočkují se a to je moc fajn!
Jinak Chimney si u nás zvyká,hodně nám pomohla včerjší individuální hodina, kde mi slečna ukázala, jak na něj, jak ho volat atd...A už tu chodí na volno a už se tolik nebojí ani silnice a aut. On poslechne líp jak Montík! Ale s Montíkem to taky budu zkoušet-Ale asi budu muset Montyho přejmenovat, protože když zavolám Chimneyho,tak už beží oba,aniž bych stihla říct Monty Ale jak má Monty něco zajímavějšího, je to v pytli. A to mám právě naučit borderku, že nejzajímavější jsem tu já a ne třeba jiný pes - v tom poslechne líp jak Monty. Monty jak má známého pejska, je to v pytli.
Ale je to super, mít dva pejsky, fakt.Jenom lidi zatím tak divně koukaj a diví se, že proč máme jako ještě druhého, ale oni si zvyknou No,máme ho proto, že jsem chtěli dva a borderku máme, protože se chci věnovat psím sportům-agility (To samozřejmě i s Montíkem) a dogdancing a obedience...ale to má všechno ještě hodně času...
MartinaClaudi
Jojo,poněkud jsme se rozrostliMáme témeř půlročního bordeřího trikolorního pejska.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:35 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

krecinek
Kracínku tak to jak popisuješ vše máme již za sebou a kurát u nás bylo to, že Biškovy nevadil příchod Damišáka, ale to že Damišák byl terorista od začátku a trhal chlupy Biškovy kolem tlamy a to ho asi bolelo, tak zalez pod postel a tři dni nevylez až jsem zjistila proč tak pak jsem Damišáka začala usměrňovat.
Damišák terorista zůstal doteď, ale pod mým dohledem a když je to moc tak zasáhnu a nebo Bišo po něm vyjede, ale Damišák je takový flegmatik, že mu to je jedno. No prostě sluníčko s rohama.
Jinak jsou nerozlučná dvojka, ale Damiš se řídi Biškem co on tak ten druhý to samé. Tak že mi Bišo učil Damišáka a doteď je to tak. Když jsme venku a já na ně zavolám, že jako jdeme tak vždy se Damiš podívá jestli jde Bišo když jo tak i on půjde.
Jinak abych na ně nemusela volat jménem když je chci přivolat oba tak u nás je povel „kluci ke mně“ a to kluci vždy když chci oba a ono věd šinou oba chci.
Jak jsme si pořídili druhého pejska tak jsme taky tady byli za egzoty, ale tím že je to rasa líbivá tak lidi spíš na ně začali šušlat a říkat jím dvojčata.
No a dva pejsci dohromady tak to je nejlepší věc. 2x více lásky, 2x více mazlení, 2x více pusinek a to špatné ať vás obejde.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:07
- Nahlásit

krecinek
Tý jo, tak to je bomba. Já si myslela, že si děláš srandu, že jen nějakého pejska hlídáš a ty ho fakt máš! to je paráda. A plánuješ s ním i výstavy? Nedočetla jsem se...
Ale je fakt hrozně krásný!

Darina1
Darinko, taková věc se stala nám... Když pan rozhodčí kontroloval Eli a prohmatával jí, tak říká... Já ale nemůžu najít druhou kulku a já na něj, že je to fenka a on pořád si mlel svou a říká.... "On jí nemá" a pak " a "joooo, už jí cítím. " Tak jsem spíš byla rozladěná, že Eli vypadá jak pes než fena, ale nakonec jí dal nádherný posudek i se "správným výrazem", takže ok. Ale zasmála jsem se... Jsem si říkala, kam jí ten prst strčil, když nahmatal 2 kulky. A já si říkala, že je Eli tak spokojená....

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:30
- Nahlásit

Verca
No,na nějakou bych se možná podívala,nejdřív ale jenom tak na čumenduA pak záleží,jestli ho naučím ukazovat zuby a postoj,zatím nemáme asi tři týdni dělat nic jiného než přivolání,přivolání,přivolání a fixaci na mě(mimochodem,už poslouchá líp jak Monty,en jak má psa,jsem mu fuk a musím si dojít pro něj blíž.Tohle éro přilítne-zatím teda.
Jojo a je to tak,zbláznili jsme se a všichni jen zíraj a ťukaj si na čelo že v malém bytě hned dva psi,ale co,já jsem s nim apořád venku,Montík už nemůže,tak ho občas nechávám doma a dávám mu hroznový cukr,protože mu leze páteř,ale čiperný je pořád a ven by taky chodil pořád.Jen ho občas už vezmu do ruky,protože si myslím,že má dost a že by lítal snad do padnutí.
Doma to spolu pěkně rozjíždí,Montík ho pořád otravuje.Někdy mám pocit,že ten velkej je dospělej a malej je štěně(náš malý rozmazleneček)-podle chování

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:34
- Nahlásit

Verca
Jinak s ním plánuju zatím agi,dogdancing a poslusnot-asi obedienci...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 06:32
- Nahlásit

krecinek
Dva psy v malém bytě si nemyslím, že je problém, já bych to vůbec neřešila. Myslím, že problém by to byl u těch, kteří na ty procházky moc nechodí a psi nejsou unavení, vyběhaní a pak vyvádějí milion lumpáren doma... Vím to, jak jsem byla nemocná a přítel měl odpolední, tak pak k večeru je nešlo zastavit, jak řádili a to naše garsonka byla na to fakt malá. Ono to nebylo řádění jako takové, to fakt byl mazec... Já s nima moc ven nemohla.
Ale je super, že sis splnila sen a koupila si borderku. Určitě z něj vyroste nádherný pes, teď je úžasně roztomilý.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 07:57
- Nahlásit

Verca
Díky Je to fakt príma je pozorovat doma jak si hrají nebo venku, když se Chimney rozeběhne a Montík ho honí a vrčí při tom a skáče mu při tom na záda Myslím, že Montík je taky rád, nejdřív byl možná trochu překvapený, ale teď to spolu pěkně rozjíždí a jak říkám, snažím se to nešidit, i když se štěnětem ja samozřejmě víc práce. A taky musím šetřit Montíka a nebrat ho po každé ven, když jdeme na procházku, protože už ho občas musím i nosit, je mi ho líto, jak za mnou cupitá Ale ven by chodil pořád,to jo, máš vidět ten výraz, když to stčím zpátky a řeknu, teď si hezky zdřímni. Pak ho ale zase vezmu ven třeba jen jeho, třeba kolem bloku nebo tak, aby o nic nepřišel a zároveň nebyl unavený. Ale jinak ti řeknu,že štěně na zavolání poslechne líp jak malej A Montík taky víc doráží,pořád berderce žužlá ušiska a borderka trpělivě držíNěkdy mi fakt přijde,že malej bílej je štěně a borderák je dospělák

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:01
- Nahlásit

Verca
Verunko tak to je druhý případ, proto že ten co já jsem popisovala tak ten se stal v Brně a tam si semnou nebyla.
Holka tak mi potom vykládej kam jim ty prsty strkají když cítí jednu kulu?
Příšty týden je uzávěrka výstavy v Ostravě 13. 2. Nepojedeš? I když já vím ty bys potřebovala spíš mezinárodku. Jestli mi dopadne dobře Ostrava tak pojedu vystavovat v červnu do Brna, ale to opravdu záleží jak dopadneme a jestli vůbec ještě na to máme.
Pac a pusu od dvou fešáku ze severu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:34
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku já stále čekám na seriál fotek a kde nic tu nic. Tak se děvče snaž.
Klukům pošeptej, že jim dva posílají pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:25 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
tak darinko,tady mas fotecky-jeste jsem fotak nebrala ven,ale asi to budu muset co nejdriv udelatJenze je rozbity,tak se mi ho moc ven tahat nechce,ale urcite to zkusim a vsechno napravim,budou i nejake akcnejsi fotecky z venci

Nenápadně se přiblížím....paničko,co ty tu chceš?!

Trošičku si čmuchnu....

No jo,fakt je to taky pes!

Tak honem na něj,já ho přeperu!

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

krecinek
No kracinku tys mi dala, já že mám něco v PC ono to na mě stále chtělo nějaké hesla a dál mě ten blb nepouštěl. Už jsem i restartovala PC a za se, no a najednou koukám a ty jsi zmazala fotky. Tak asi jsi mi zavedla virus.
Ty máš nějakou adresu lenka.rajec.idnes.cz. Todle se mi tam stále oběvovalo.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:50
- Nahlásit

Darina1
promin,ja to album omylem zamkla,proto to chtelo to heslo...ted uz by to ale nemelo blbnout,myslim,ze se mi to povedlo odemknout,melo by to byt uz ok

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:53
- Nahlásit

krecinek
Už to vidím HURÁ. No ti jsou úchvatní. Chimenes je nějakéj maléj oproti Montikovy. Já vím je ještě štěně. Se koukám, že jsem ti ho za se přejmenovala ach bóže proč to nemůže být Alík.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:57 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Darina1
Není tak malej,ale zase o moc větší už nebude. Na borderku ale bude mohutný,teď jsme byli s jednou dopělou a byl téměř stejně vysoký jako ona. No,Monty má 5 kilo a on bude mít tak kolem těch 20-ti kilo. Jinak to jméno není špatné (Chimney- vyslovujeme to: Čimny) a hlavně na to slyší, zavolám ho a přijde Tak já až zase něco nafotím,tak to sem vložím

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:01
- Nahlásit

krecinek
Tak že mu mám říkat Čimny? Hold to si musíš u mě zvyknout než já si to zapamatují tak to chvíli trvá, ale víš co já jim budu říkat KLUCÍ a mám to vyřešený.

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:04
- Nahlásit

Darina1
Já jim taky říkám-klucí mojí

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:24
- Nahlásit

Fotečky

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 09:20
- Nahlásit

krecinek
Tak tos mi udělala radost děvčico. To je takové pohlazení na dušičce. Hodně se mi líby pejsci v pohybu.
Doufám že kluci jsou již nerozlučná dvojka? Moji již jo, ale spíš Damišák je hodně za výslak na Bišonkovy a Biško je za se za výsli na mě.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 22:21
- Nahlásit

Ahoj všem pejskům a paničkám,
dlouho jsme tu nebyli, ale spousta práce a málo času. Koukám, že jsou tu další psí přírustci, další nové lumpárny a další úspěšné zkoušky. Všem moc gratuluji. U nás nic nového. Guči vymýšlí jednu lumpárnu za druhou, já to po něm likviduji. Zrovna dnes jsem se s ním rozčilovala, protože mi ukradl balíček žvýkaček a já ho asi půl hodiny honila v našem malém 2+kk, než jsem je z něj dostala. Já už naštvaná a Guči šťastný jak se hezky honíme. K tomu mě dnes chytili záda, takže jsem nevěděla, jestli mám dřív křičet na Gučiho nebo bolestí. No veselo. Akorát se teď psychicky připravuji na to, že Gučátko půjde od nás. Abych to vysvětlila - Guči patří původně mamince, které nezbývalo nic jiného než vzít práci, kdy musela jezdit po celé republice, kolikrát i třeba na celý týden, takže Guči šel k nám. Teď už si to vyřešila, tak asi po půl roce půjde zpátky domů. Naštěstí je to takové zlatíčko, že to krásně zvládá a nedělá mu to žádný problém, protože je zvyklý i na nás i na mamču. Akorát nevím, jak to zvládnu já s přítelem. Přeci jen jsme si zvykli, že je tu s námi takový ďáblík, já pejsky miluju a bojím se toho, jak tu bude smutno a prázdno. Tak se snažím přítele přemluvit, ať si koupíme taky takovýho smíška do nepohody. Doufám, že se mi podaří ho přesvědčit a brzy budeme vybírat. Viděla bych to zase na bišonka nebo na yorkšíra. Tak držte všechny palečky a pacičky, ať tu brzy máme zase malou chlupatou kuličku.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:09
- Nahlásit

Gučátko
No Gučatko tak to jsi mě vůbec nepotěšila, já tu honem letím, že jako něco moc super zajímavé tady bude a ono spíš potůček slziček.
Holka tak to ne alou honem něco vybrat a přítelovy dej nůž na krk. To já bych fakt bez pejska už nebyla i kdyby tu byla jen Čivava do kapsy, tak alespoň takovou radost bych si dopřála.
No a když to nepomůže to jako přesvědčováni na toho pejska, no tak ti nic jiného nezbude než vyměnit samečka jak už na tomto diskusním klubu několikrát radili zkušené kynoložky.
Jo a ze zádama ani nevíš jak ti rozumím.
Zatím pac a pusu od Bišonka a Damiška.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:10
- Nahlásit

Darina1
No, já jsem z toho taky zoufalá. Sice jsem od začátku věděla, že půjde zpátky k mamince, ale i tak je to teď strašný, když vím, že už brzy. Teď zrovna nevím, jestli se mám smát nebo truchlit s Gučim. Dala jsem mu půlku rohlíku, tak jsem na něj koukala, jak to hezky baští, ba přímo hltá. Tu snědl a začal kolem mě lítat, tak jsem si řekla, že jeden rohlík mu neublíží. Tak jsem mu dala i tu druhou půlku, ale on se rozhodl, že tu si schová na horší časy. Tak tu teď pobíhá s půlkou rohlíku v tlamičce a hrozně piští. Taky vám to ti čtyřnozí miláčkové dělají? Náš Guči, když dostane nějakou dobrůtku a nemá na ni chuť, tak s ní vždycky lítá po bytě a hrozně u toho piští, protože je nešťastný a neví, kam si ji má schovat. Nejčastěji to nacházím zahrabané v peřinách nebo v sedačce. Čert jeden.
Jinak strašně doufám v to, že přítele opravdu přemluvím. Snad to nebude tak těžké. Přeci jen i on si na Gučáka hodně zvykl.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:04
- Nahlásit

Gučátko
Naši kuliferdové to nedělají ani jeden páč se bojí, že ten druhý by mu to našel a sežral. Tak žerou jak popelnice a hlídají si aby ten druhý neměl o malounko více, ale v zájemně si lezou do misek a kontrolují jestli ten druhý mu náhodou něco nenechal. Když dostanou nějaké kosti a atd. tak většinou Biško nechá ještě na dojedení Damiškový.
No a už máte vybraného pejska? Tak honem než Gičí odejde páč pak budete plakat. Já to znám a potom budete honem vybírat až přeberete. To už musíte mít dopředu zamluvené a mezi dveřmi je vyměnit.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 10:49
- Nahlásit

Darina1
No, vybraného ještě nemáme. Já teda procházím internet pořád a vždycky jen nadšeně ukazuju přítelovi ty malé kuličky, tomu se vždycky rozzáří oči a pak dělá jako že nic. Tak já myslím, že ho snad zlomím, až tam Guči nebude a on si všimne, jak je ten byteček prázdný. Doufám!!! No, dneska vezu Gučiho k mamince, tak uvidíme příští týden, jak to bude u nás vypadat.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání