Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:24
- Nahlásit

krecinek
no ja prave nevim co jsem nakonec vybrala
byl to bud bolonak nebo havanak...

no byly by dve..ale ne obe pro mamku..ale to druhe pro maminou kamaradku, ktera bydli asi tak 8min pesky...takze by se mohli braskove (nebo sestricky) vidat a chodit spolu blbnout

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:28
- Nahlásit

nika00
Tak to by bylo fajn
No já si taky nejsem jistá, ale myslím, že ses bavila s Verčou,ta má jak boloňáka tak havaňáka a podle toho ses možná nějak rozhodla...její havaňačka je klidnější a boloňačka rošťačí,jestli ti to nějak pomůže si vzpomenout...a psala ti tu i emikami,ta má doma 4 havaňáčky, pudlíka a bišonky, ale myslím, že v té době bišonky ještě neměla,tak ti psala jenom o těch havaňáčcích...taky jestli ti to pomůže, tak boloňáčci mají srst takové afro a havaňáčci splývavou k zemi...

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:11
- Nahlásit

krecinek
diky moc...
uz jsem to nakonec nasla...(od str.311)
a jak to tak vypada tak jsem se predtim tak nejak rozhodla pro bolonacka...

no jeste bych je chtela omrknout zive...i s mamkou..hlavne na omrknuti bych chtela nekam v okoli prahy

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:29
- Nahlásit

nika00
Já jsem si to myslela,že to byl boloňák Jen jsem to nemohla nikde najít...Tak štastnou ruku při výběru

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 20:22
- Nahlásit

nika00
No já bych doporučila frisáka Ale když už teda z těch dvou ( ), tak boloňáčka. Ale stejně je nejlepší frisáček!!!

Taky bych chtěla dalšího, ale furt jim nemůžu domluvit. Pořád říkaj, že jeden stačí a že by Robby žárlil.. Já myslím, že s jeho povahou by byl nadšenej - miluje pejsky a kdyby měl jednoho doma jen pro sebe.. Snad se mi to zas podaří.. Jen aby to netrvalo zase 18 let (sranda)

bolonka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 07:41
- Nahlásit

Zdravím!
Já jsem barevný boloňáček . Je tu ještě někdo takový ?

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 10:07
- Nahlásit

bolonka
Ahoj, nevím jesti barevný, ale boloňáčci tu jsou... A s frisáčkama a havaňákama se jako bavit nechceš, jo?

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 10:21
- Nahlásit

nika00
Romaine
No a samozřejmě já bych doporučila jen to ho Bišonka, ale je s ním opravdu více práce a nebo já bych šla do těch Havaňáku.
bolonka
Bolonko tak pokud si dobře pamatují tak tady asi žádna nemáme barevného Boloňáka, ale to vůbec nevadí. Vždyť to jsou naší mazlíčci a je jedno co je to za rasu.
Já mam dva Bišonky.
První se jmenuje Bišo má 4roky a je bez PP.
Druhý se jmenuje Damiš má 2roky a je s PP.
Jinak bydlíme v Havířově a jsme velcí uličníci.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 21:37
- Nahlásit

Posouvám nás..

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 07:44
- Nahlásit

Romaine
Romanko neposouvej, ale piš. Já vím když už bylo vše řečeno, že.
Tak já něco napíšu. V neděli jsem byla vystavovat Damišáka Olomouci. Vyhrál i když jsem myslela, že už nato nemá. Dostal V1, CAC a Národního vítěze. Šla jsem ještě o BOBA, ale převálcovala nás Paulinka od paní Kalužové, jenže to neva ona je nejhezčí a to ocenění si fakt zaslouží. Já tam jela i přesto, že mi manžílek říkal, že jsou to vyhozené peníze páč byl s námi v kruhu pejsek od paní Dlabalové a oni je známo, že má nádherné pejsky a ke všemu my onemocněla paní Králova tak že nejela a neměl mi kdo dodělat Damišáka, ale přišli jsme viděli jsme a zvítězily jsme. Hned tam nás kontaktovala paní, že by jako chtěla s Damišákem kryt. No jenže já ho ještě nemám ani uchovněného a ani nejsem v klubu. Tak včera jsem honem vše zařizovala abychom to stihly do února kdy začíná hárat její fenečka, ale nevím jak se k tomu postaví Damiš on by si s těma fenečkami jen hrál a nemá zatím zájem naskakovat. No tak to bude šrumec, ale fenečka je již zkušená alespoň trochu jak jsem se dívala tak už má dva porody za sebou. Tak snad tomu trdlovy pošeptá co má dělat.
No tak si pěkně počtěte a hlavně se polepšete a jinak jako obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 08:15
- Nahlásit

HURÁ baba čurá mám číslo 10000. Jsem nejlepší.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 08:47
- Nahlásit

Darina1
Ahoj, to víš, když není co.. Robby je teď hodnej, když se učím, takže v podstatě celý den spí.. Chodíme jen ven a občas si pohrajem, ale jinak ho teda musím pochválit moc, že je andílek..
Jinak gratuluji k titulům a hlavně ke krytí.. Já bych si to hned vyměnila.. Doufám, že se nám to krytí taky jednou poštěstí.. Chtěla bych pak totiž jeho štěňátko A to by mi mohlo projít, když by bylo jeho.. A Damišák třeba neskáče po nějakým plyšákovi? Ne, že by byl Robby erotoman, ale občas si skočí

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 09:05
- Nahlásit

Romaine
Romanko představ si, že jako plyšáky ne, ale věčně je na zádech Bišovy a ten blbec stojí a čumy no a ke všemu mu ještě dá ocas na bok. Tak snad se učí na tom Bišovy i můj to říkal, že je to taková zkouška na nečisto, ale fenečky on chce jen ze předu je jedna pravda, že když nějakou potkáme tak ze zadu se na ní vrhne Bišo a Damiš zůstane už jen ten předek. Tak možná proto je v předu a doma na Bišovy ze zadu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 18:59
- Nahlásit

Ahoj, tak se vám musím svěřit (a napráskat i Verču), že jsme dnes dělaly první zkoušku a Verča měla za B (1-) a já C (2). Obě sme naprosto šťasné a teď už nervíme z další

Darina1
Tak vidíš.. To je jasný, že to zvládne.. A kdy teda na to dojde?

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 08:31
- Nahlásit

Romaine
Romanko jste prostě jedničky a výš co můžeš práskat na Veverku víc i na sebe.
Tak když to vše stihnu tak by si měl Damišák skočit v únoru páč fenečka jim hárá a proto je to tak na rychle. Zatím to s tíhám dodělat a uvidím jestli se ta paní ještě ozve páč to bylo jen řečeno na té výstavě tak uvidím, ale uchovit jsem ho i tak chtěla tak že mě to dohnalo něco začít s tím dělat.
Zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 09:36
- Nahlásit

Ahoj, všem vám gratuluji k životním úspěchům - ať už jsou to zkoušky, výstavy nebo něco úplně jiného. My se teď doma tak trošku trápím. Guči nám začal pořádně lumpačit. Každý den, když přijdu z práce, tak je doma takový bordel, že nechápu, jak to takové malé stvoření může zvládnout. Co jde, to je rozkousané, moje skříň je komplet vystěhovaná v ložnici a po celém pokoji rozlitá voda z toho, když si Guči uvědomí, že miska není na vodu, ale na hraní a patří do postele. No a nejhorší bylo, když jsem se dnes ráno probudila, rozhlídla se po pokoji a tam překousaný kabel k TV. Což už nejde o lumpačení, ale přímo o Gučiho. Nevím, co se s ním stalo, že poslední dobou takhle vymýšlí. Neříkám, že je svatý, občas taky něco vymyslel, ale tohle už trvá přes týden a Guči nevidí ani neslyší, a kdo ví, jestli vůbec vnímá, že jsme tu s ním. Doma se kvůli tomu hádám s přítelem, protože ten je pro tresty, já jsem proti, protože zastávám to, že pejsek při našem návratů domů už nemůže vědět o co jde. Ale je pravda, že o tom už taky začínám pochybovat, protože jsem si všimla, že když přijdem, tak se na chodbě hrozně vítáme a mazlíme a divočíme a jakmile překročím práh ložnice, Guči sklopí ocas a lehne si někde bokem a kouká co se bude dít. Takže si myslím, že ví, že něco udělal. Takže my teď máme takovéhle veselé období, kdy nevíme, co bychom provedli!!! A vymýšlíme a vymýšlíme a vymýšlíme!

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 10:14
- Nahlásit

Gučátko
Zdar Gučatko. To co si prožíváš ty teďko tak to většina z nás (90%) to má již za sebou. Pokud je tvoje mu pejskovy kolem roku tak věř, že začíná puberta. On se nudí tak vymíšly. Mě Biško nikdy nic nevyved, ale za to Damišák si to vynahradil i tu anténu znám a to jsem doma jen je nechávám na chvíli samotné když jdu do obchodu. Teď kom je už Damišákovy 2roky a je to ok. Tresty jsem taky začala používat, ale tím že mám dva tak ten druhý to taky bral na sebe. Já si taky myslím, že trochu vědí o co jde. Damišák se přesně choval jak Guči stažený ocas a schovávačky.No i když teď už nic nevyvádí tak taky ještě čeká někdy jestli se budu rozčilovat.
Holt budete to muset vydržet a zabezpečit byt aby se nemohl dostat ke šňůrám. Já když odcházela tak místnost kde byly jsme celou zastavěla a pak byl pokoj a nebo pořídit mu kamaráda a nebo když odcházíte tak bych ještě zkusila mu dát náhubek, ale to je poslední šance jak ho trochu ochránit jeho i sebe od nervů. Ten náhubek jen na chvíli než se odnaučí demolovat a hlavně aby byl takový aby se mohl napit vody.
Tak to je jen tak trochu mé rady. Držíme packy ať ho to co nejdříve přejde.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 11:17
- Nahlásit

Darina1
Nejhorší je, že my už si tím taky jednou prošli a omlouvali jsme to právě tou pubertou. Ale zítra mu budou dva roky, tak si myslím, že pubertu už má za sebou, tak právě proto to nechápu. Proč s tím zase začal. A to ještě ve větším.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 12:52
- Nahlásit

Gučátko
Ahoj,no,já bych řekla ať ho zkusíš před odchodem do práce a večer pořádně unavit,dlouhou,rychlou procházku plnou hraní a blbnutí,ale opravdu dlouhou,tak dvě hodky-vecer a treba pul hodiny,nez jdes do prace.Pak bych zkusila ruzne kousaci pamlsky,spouuuuusty hraček a doufat,že ho to přejde. Hlavní asi je,aby fakt byl unavený a spal,ten náš je zlatíčko,opravdu celou dobu,kdy jsem pryč,tak prospí,prootže ví,že pak jdeme do lesa,kde se vyběhá.Sice v tomhle počasí nic moc,ale tu koupel po tom taky přežije
Darina1
Gratulujeme
Romaine
Gratuluju holky
Je a koukam,ze mate stejnou stupnici jako my: A-FA ja myslela,ze jsme jediny exoti,holky z jinejch skol maji vetsinou 1-3. Jinak ja mam treti tyden zkouskoveho za sebou (My toziz zacina hned po Vanocich,grrrrr a celkem mame 6 tydnu zkouskoveho) a jeste me ceka po nedeli posledni zkouska...

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 12:57
- Nahlásit

Gučátko
Ale jinak si nemysli,co si ten nas taky dovoluje...na kazdeho venku by skakal, protoze je to tady milacek lidi a hned si mysli,ze kazdy je na nej zvedavy,ze ho bude hladit... obcas bere treba nejake odpadky-sacky,papir ubrousek,pet lahev...do zubu a vrci,nebo vezme i voditko...lidi pak rikaj,jezis,ten je nejakej rvavej-pritom je to pritroublej pubos,co by si porad hralA nebo co predvadel minule na agility,porad zdhal za psama....a vedel,ze nesmi!!!Podival se na me,zaknucel a pak bezel pres celou plochu za jednou cubinkou...on vedel,ze nesmi,ze si pro nej dojdu a vytaham ho,ale proste MUSEL...a to jak pred tim knuknul,kouknul a pak pelasil...rostak jeden! Ale jinak jak prijdeme z prochazky, je jako zlaticko a zase spinka (Teda pokud neprijde ta koupel,to pak lita po celem byte a vrci a skace vsude a otira se...no joi,mokry pes)

Gučátko
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 14:34
- Nahlásit

krecinek
No můžu to zkusit. Snad to zabere! Ale on to musí vždycky udělat hned jak odejdeme. Protože třeba za čtvrt hodiny, kdy jdu jen dolů do obchodu, udělá stejný nepořádek jako když jdeme do práce. Je naštvaný, že jsme odešli, já to chápu, ale že ho to zase popadlo po takový době. No, abych se přiznala, tak největší problém je taky v tom, že jsme zanedbali výchovu, když byl malý. To to byla taková mazlící kulička. A teď, i když vím, že umí poslechnout, tak ze mě má spíš srandu a zkouší, kolik vydržím. Agility jsme taky chtěli zkusit, ale ty ostatní pejsky by asi Guči nerozdýchal a musel by je všechny oběhnout, takže z agility by pak asi nebylo nic

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 08:39 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

krecinek
Krecinečku nazdááár. Děkuji za gratulaci.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 09:01
- Nahlásit

Gučátko
Gučatko o mě je známo, že jsem dost rady kalni tak že pokud bude toto dělat a já už vyzkoušela vše tak nasadím náhubek a když ani to tak koupím klec a mýlej zlatej tam bude do té doby než se to neodnaučí a když bys byla s ním doma a začal by dělat něco zlého tak šup do klece alespoň na chvíli aby věděl, že tak dle ne. Věřím, že ho to časem přejde, ale je fakt, že bys s ním měla chodit i za jinýma pejskama i když si myslíš, že by to nerozdýchal on by si časem zvyk a i se uklidnil. Domluv se z nějakýma pejskařema a zkoušejte to pomalu a i třeba s tím náhubkem, ale zkoušej a nevzdávej se.
To co ti radí kracinka je taky dobré, ale neumím si představyt, že stávám o dvě hodiny dřív a běhám s ním po lese. Jo dá se to dělat když budu doma, ale ne když jdu do práce. Tak že u mě by nastal bojový režim košík a nebo klec.
Tak pevné nervy a pac s pusou od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 10:21
- Nahlásit

Darina1
Ahoj
Ale né,já nemyslela,že máš vstávat o dvě hodiny dřív,to by taky byla moje smrt Já psala,že s ním může jít večer třeba na dvě hodinky a ráno si teda může TROŠIČKU přivstat a vzít ho třeba na půl hodinky(Já s ním ráno chodím tak na 15-20minu,podle toho,jak stíhám a jak mám dlouhý den-když vím,že přijdu dýl,tak ho vyvenčím pořádnějc),takže ta půl hodinka by celkem ušla. Ale dvě hodiny ráno,to fakt néééé

Gučátko
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 11:06
- Nahlásit

Darina1
To já to nemyslela tak, že se pejskům vyhýbáme. To rozhodně ne. Jakmile potkáme pejska, okamžitě zjišťujeme kdo to je, jestli by to náhodou nemohl být náš kamarád. To my máme pejsky rádi, to jo, akorát pak zapomínáme na to, s kým jsme šli vlastně ven a nejradši bychom šli s tím pejskem i domů. To jsem ho už odmalička učila kamarádit s pejskama, protože jsem nechtěla, aby se pak schovával, když nějakýho uvidí a tak. Teď když vidí pejska, tak si lehne a číhá. Včera zrovna když jsme byli na procházce, tak tam volně pobíhal dobrman bez náhubku a pána jsem ani neviděla. Až pak hoooooooodně daleko za ním. Tak to jsem radši zvolila jinou trasu. Ale když na procházce nepotkáme žádného kamaráda, tak to je neštěstí.
No jinak asi opravdu budeme muset začít s tvrdší výchovou, protože za chvilku by nám Gučák přerostl přes hlavu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 16:42
- Nahlásit

Gučátko
Tak to já tě špatně pochopila, promiň.
Tu tvrdší výchovu začni co nejdříve, čím dřív tím lépe. Já taky měla problém s Biškem, že mi z ničeho nic ve dvou letech začal vyjíždět na pejsky ne na fenečky. Musela jsem to honem nějak řešit a s končilo to tak, že jakmile si Bišo čuchne a zjistí, že je to chlap tak se otočí a jde se postavit za mě. Pokud pejsek neodolá a pří de za ním tak Bišo poposedne. Taky jak jsem zjistila, že vy jíždí tak jsem začala s trestem napřed slovně to nepomohlo tak vyškubáním a nebo jak nosím hůlku tak tou hůlkou po zadnici jen mírně, ale aby věděl o čem je řeč.
Tak to řeším já. My jsme měli kdysi NO a tam je ta výchova trochu jinačí,ale mě to zůstalo a i v baráku my říkají, že jsem na ně přísná a i přesto sem tam něco vyvedou.
Už jsem si s poměla s kterého fóra tě znám. To mi to trvalo.
Tak posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 16:47
- Nahlásit

krecinek
No už jsem tě viděla jak stepuješ dvě hodiny v parku. Zalepené oči, v pyžamu, natáčky na hlavě, hubertus na ruby a kolem tebe veselí pejsek jak je mu fajn dvě hodiny venku. Cha pohled pro bohy.

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 17:58
- Nahlásit

Darina1

Ne,ale ted vazne,ja fakt,kdyz s nim pirjdu po te nasi hodinove prochajde,tak vidim,jak je pak cely zbytek odpoledne unaveny a spokojene chrni az do vecera.Hodne beha a myslim,ze celkem rychle,nekdy me ty jeho spinty-kdyz se za mnou zapomene a pak leti jak blazen, opravdu prekvapuji,nerekla bych,ze takovy "gaucak" taky umi behat jak o zavod a co mu sily staci Pak treba kus popobehnu s nim, obcas mu hodim micek, honime se mezi stomy a pritom ho ucim sledovat moji ruku a kam s ni ukazuju,pak zase kus popobehneme...opravdu,ten pes ma celou prochajdu jazyk na veste, funi a smeje se-ma porad tak legracne otevrenou papulu a vyplazenej jazyk A mas videt, jak je pak doma,kdyz dostane jeste pak neco dobreho do misticky, spokojeny a chrni si na gauci nebo v kosicku

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 07:59
- Nahlásit

krecinek
Kracínecku já ti to věřím a opravdu přísahám na psí uši a kočičí ocásek fakt věřím.
Naše kluky když pustím ven na běhandé tak to jsou jak vypuštěné torpéda, u ních je dobré že jsou dva a že si vystačí. Ještě tak nějaká fenečka a i něco většího jako například NO. Tak to jsou pak ve s vém živlu. Fenečka pro Biška a Damišák s nějakým tím koněm.
Když pak jdeme domů taky jsou jak mrtvoly.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 13:14
- Nahlásit

ahoj holky, tak se opet hlasim...mamce jsem udelala prehled o povaze, vzhledu atd atd jak bolonaku tak havanaku a udelala i report fotek od mimi po dospelyho a mama se zamilovala do bolonaku, takze je to asi jasny
ted uz jen vysledovat kdy a kde se ocekavaji stenatka...

mam jeste dotaz...co myslite ze je lepsi, kluk nebo holka?
mama tak nejak vic inklunuje k holcickam, ja mam ted poprve v zivote oboje..jak kluka tak holku a musim rict ze uz bych volila asi kluka i kdyz jsem cely zivot vzdycky mela jen holky....

jednak mi jde o to, abychom zabranili pripadnemu zanetu delohy, ktery ted bohuzel v 6ti letech potkal mou fenku a dalsim problemum..

co myslite??

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání