| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:01
- Nahlásit
Simis
Tak to Monty se stehuje z postele na na koberec,pak na dlazbu,do jednoho pelisku,do dalsiho,do kuchyne...proste kde su mu to zrovna libi,ale usina vzdycky se mnou A jak rano otevru oci,tak uz pak taky neunu,protoze jak mne vidi,tak bezej ke mne Jinak dokud spim ja,spi i oni.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:05
- Nahlásit
krecinek
Fakt kacinku seš tady častěji než některé baby.
Simis
Simis tak Bišo je bez PP a Damiš je s PP. Tak že já chodím na výstavy, ale i kdybych nechodila tak musím mít kluky ostřihané na střih Bišonku. Mě se opravdu líby když je vyčešu a oni jsou jak medvědi.
Odkud ho máš s které chovné stanice?
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:19
- Nahlásit
krecinek
Tak to máš dobrý s tím spaním aspon se vyspíš...to u mě nehrozí Ale co jak sme si ho vychovali tak takovýho ho máme
Darina1
My ho nemáme z cho.stanice...Máme ho od paní Brotánkové(je to rozhodčí spol.plemen) má bišoní slečnu a chtela aby měla taky jednou štěnata tak sme se zrovna trefili když měla malý
Jinak mě se taky líbí střich a lá pravý bišonek ale to jsme zkusili jednou a do týdne byl celej puclíkatej...Strašně nerad se češe a to ho trápím skoro každej den tak sem si řekla že bude pro Armaniho i pro mě asi pohodlnější zvolit něco kratšího tak nám střihačka vymaslela docela šik sestřih...
Jo ještě sem vám chtěla napsat...Jednou sem zkoušela Armaniho stříhat sama (kamarádka má boloňáčka a stříhá sama tak mi poradila at to zkusim...) No ani byste neveřili jak vypadal...bNormální smeták Hned sme se museli objednat střihačce aby to napravila...Přítel mi vynadal co sem to z něj udělala za zrůdu a od té doby se k němu nesmím s nůžkama ani přiblížit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:37
- Nahlásit
Simis
Simis já jsem nikdy nepoužila nůžky páč by to dopadlo hrozně. Kdybych měla Maltezáka, Boloňáka atd. tak střihnu, ale u Bišonu opravdu ne. My se taky neradi češeme jenže nic jiného jim nezbývá, já je naučila, že musejí vydržet a to je převracím i na záda a tak je češu. Ze začátku taky se snažily semnou bojovat a zle pochodily. No a teď za ty roky už sami drží i na těch zádech.
Jo a taky spíme v posteli jenže já mám hodně tvrdý spánek tak ja ani nevím jestli se přemísťují.Já myslela, že tu paní budu znát, ale tak dle mi nic neříká.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
Darina1
No tak asi budu muset mít pevný nervy on to prořád na mě zkouší fňukáním,kňouráním Tak ho vždy jen tak přejedu...Ale jestli se naučí držet tak bych ho taky chtěla nechat jako na pravého bišonka
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:46
- Nahlásit
holky poradí mi někdo jak se sem vkládají fotky???
Já na to nějak nemůžu přijít
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:55 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Simis
Ahojky... Já se jmenuju Jana je mi 18, jsem z Hranic na Moravě a mám doma Bišonka Fruzáčka s PP Letos v dubnu mu bude už 9 roků, takže je tady ze všech pejsků myslím nejstarší Hrozně to letí ten čas Taky bych chtěla ještě jednoho pejska a to buď znovu Bišonka Frizáčka a nebo Australského ovčáka(ale to už je trochu větší pejsek no) s Andym jsem byla na výstavě 2x ale ještě nějakou tu výstavu plánuju(do třídy veteránů) kdyby se nám totiž poštěstilo, tak by jsem chtěla mu udělat veterán šampiona ale uvidíme jak to všechno dopadne
Jinak pár foteček je na jeho stránce: URL
Darina1
Darinko Andoškovi te´d nějak začaly slzet očička, tak dám na tvojí radu a zajdu do lékárny pro ten peroxid vodíku....
Na začátku dubna ho nejspíš ostříhám na ježka jak mi poradila paní Kalužová aby mu ta srst hezky zhoustla na plánovanou veteránskou výstavní kariéru
Jinak už mám doma autíčko, takže až bude opravené, tak už budu jezdit a na výstavu do Olomouce už si s Andym zajedu sama
Jinak všechno moc moc s Andym zdravíme
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
Simis
Ještě k tomu stříhání.... my jsme jezdili vždycky stříhat Andyho do Brna k paní, která má chov. stanici Bišonků ale potom už bylo méně a méně času na to dojíždění, tak se Andyho naučil stříhat taťka. Jenže teď pracuje ve švýcarsku, tak jsem se to naučila já. Jako začátky byly hrozné :-D to když Andyho taťka viděl po mojem pokusu o ostříhání, tak mě vždycky zdrbal jak jsem ho mohla tak ostříhat atd.... ale časem se to zlepšovalo a teď už si ho stříhám jen já a troufám si říct, že celkem dobře ikdyž tam jěště nějaké nedostatky jsou a na výstavu to opravdu není :-D
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
Janik
ty jo tak to seš dobrá že stříháš sama ono to je asi taky o zručnosti a tý já asi moc nemám My jezdíme k jedné paní do Nižbora...Sem z Berouna tak to máme kousíček...Ale taky by se mi líbilo ho stříhat sama...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:06
- Nahlásit
Simis
No jako je to opravdu o cviku :-D jako mi se to tak pokaždé nepovede ale tak když se nejde na výstavy, tak to stačí Tělo a nohy jsou v klidu ale ostříhat krásně do kulata hlavu je opravdové umění...to se mi málokdy povedlo, protože Andy když ho stříhám, tak se furt otáčí a to je potom porod :-D to si musím dát vždycky do pusy piškot a tím že se na něj furt dívá mu tu hlavu ostříhám..bez této pomůcky mám jinak smůlu :-D
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:08
- Nahlásit
Janik
To já si dát piškot do pusy a koukat na něj tak už po mě skáče a líže...On je strašně nenažranej
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:10
- Nahlásit
Ale teda klubouk dolů že to zvládáš sama...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:35
- Nahlásit
Janik
Jakmile se tady oběvy někdo nový tak honem šupky dupky sem.
Jandulinko jen dej na mé babské rady a uvidíš, že to pomůže a nebo oči mu to nevyžere.
On se ten Peroxid dává na otevřené rány tak to nebude taková hrůza.
Ježíš tak to je fajn, že už budeš pojízdná jo a to co ti radí paní Kaluživá stou srstí je fakt pravda tak ho šmikni, ale ne strojkem na to pozor. Pak ho vyfoť.
Simis
Simi no ten váš je kouzelný.
Jak se sem v kládají fotky ti já určitě neporadím páč všichni vědí tady, že jsem antitalent, ale vím že když si dáš do vyhledávače v kládani fotek jako název nahoře je nějaká kolonka na té hlavní stránce, tak by se ti mělo zobrazit jak postupovat. Oni moderátoři to jednou tak udělali a lidičky se tam chodí přiučovat. Tak skus a uvidíš.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:43
- Nahlásit
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/obrazek-13049-q-jee-drbani
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:47
- Nahlásit
Darina1
dekuju za radu zkusim a snad to pochopím
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:47
- Nahlásit
Kde pak je za se ta Veverka. To jako zmizla za se na půl roku?
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:49
- Nahlásit
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 12:56
- Nahlásit
holky zkousim vkladat fotky tak se nezlobte kdyby se tam objevovali kraviny
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:04
- Nahlásit
Simis
No to on by mi ho taky z té pusy hned nejradši snědl ale když ho okřiknu, tak dá na chvilku pokoj
Darina1
Hned jak půjdu kolem lékárny, tak se tam pro to stavím Samozřejmě, že Andyho v novém střihu vyfotím a dám to sem ať se pobavíte :-D jsem zvědavá, jak bude vypadat :-D ještě tak na krátko nikdy nebyl....budu stříhat nůžkama...strojkem bych si to ani netroufla a stejně žádný doma nemám
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
Janik
Ten náš je děsnej žrout kdykoliv si vememe neco k jidlu nebo jdu vařit tak hned po mě skače a škemrá a když ho okřiknu tak ho to na chvíli přejde a pak to a zkouší znovu jestli mi náhodou něco neupadne...A když mu povím že tam má granulky tak se na mě koukne jako proč bych měl já žrát granulky když vy budete mít něco lepšího
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:43
- Nahlásit
Simis
Simis oni jsou úplně všichni stejní.
Teď jsem přišla, byla jsem dát Damišáka na ostřiháni a za hodinu si pro něho jedu. Vyzvednu ho a jedu do Ostravy pro manžílka páč je po operaci tak si pro něho zajedu.
Damišák to je takový rarášek on se k té paní vysloveně těší, on už k ńučel kdy tam bude. On je totiž od ní a vyrůstal tam do čtyř měsíců tak tam má plno kámošů a svoje ho kamaráda čuňase.
To jste ještě neviděli tu radost, že je na střiháni. To je snad jediný pes pod sluncem co se chodí rád střihat. Já stále říkám, že Damišák má neuvěřitelnou super povahu. Tak vyrovnaného pejska se jen tak nevidí.
Jsem moc ráda, že jsem tehdy nezaváhala a si ho pořídila.
Klidně si zkoušej to v kládaní, ono se to jednou povede.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
Tak já za se du a estli tady málo toho načmáráte tak si Vás všechny zítra podám. Se těšte bo mám drajvový Bišonky a kurňa už mě budete poslouchat.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:55
- Nahlásit
Darina1
Tak to je teda Damišák hrdina!To když jedu s Armánkem na stříhání tak je celej divokej...jakmile zastavíme u paní před barákem tak piští a je s ním k nevydržení...ono se mu to vůbec nelíbí a jakmile ho paní Vacková ostříhá s da na zem začne rejdit čumáken po zemi no je legrační...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
HURÁÁÁÁ!!!Tak konečně se mi to povedlo...JUCHUCHŮŮŮŮŮ
Tak to je náš Armani prosím...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:28
- Nahlásit
tak holky já pádím z práce domů...Tak taky koukejte neco napsat at je co číst .-)
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:11
- Nahlásit
Simis
No jako Andy ten je taky hrozný mlsoun ale ještě větší vychcánek :-D normálně když k nám někdo přijde, tak ho uvitá a jak dovítá, tak se hned žene do kuchyně ke skříni, kde jsou piškoty a šrábe na tu skříňku do té doby, než mu za to jeho vítání nedáme piškot..a tak je to pokaždé :-D
A ještě když ráno snídám, tak není den kdy Andy nesnídá se mnou. Nejradši má rohlík, chleba nebo vánočku s máslem...to si vždycky kousnu já a pak musím dát kousek mu :-D no kdyby jste to viděli :-D :-D
Jinak gratuluju ke vložení fotečky :-ú Armani je roztomilý
Darina1
Darinko doufám, že vyfotíš Damiška jak je ostříhaný Budu na fotečky čekat a pozdravuj odemne a od Andyho manžela
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 08:13
- Nahlásit
Ahoj, včera jsem už nestihla odepsat... Mám toho hrozně moc.
Tak jsem se včera večer rozhodla, že Vám tu sdělím krásnou novinku a to, že čekám miminko!
No a jinak... Nic moc nového.
krecinek
Já jsem právě na tebe myslela, jak je asi krmíš, já bych to udělala stejně, netroufla bych si s masem na štěně. Já teď vesměs všechno vařím, protože kupuji ve zverimexu a bylo mi vetem doporučeno to hodit na 20min do vařící vody. Když mám něco z lidského obchůdku, tak to dám syrové. Holky naštěstí baští super, chápu, že z toho musíš být na játru...zrovna nedávno jsem říkala přítelovi, že jsem hrozně ráda, že holky baští i zeleninu a přílohy. Nevím, jak bych pak do nich cpala ty potřebné vitamíny.
Simis
Ahoj, vítám tě mezi námi. Já jsem Verča, je mi 23 let a mám dva pejsky (fenky)- boloňáka Phoebe a havaňáka Eli (havaňačku mám od Emikami odtud). Tvůj bišonek je nádherný, chtělo by to ale nějakou aktuální fotečku. TAky mě hned jak Darinku napadlo, z jaké je chovatelské stanice, ale nějak nerozumím tomu, jak jsi to napsala... On nemá v průkazu původu napsanou svou chovatelskou stanici? Průkaz původu určitě má, když jsi psala, že chovatelka chtěla, abyste chodili na výstavy. Já mám třeba psy Rondu od Krásné řeky a Eleonoru Joy Wild Angel, víš? Jen mě to zajímá, Armani je hrozně krásný a tak by mě zajímalo, odkud je...
Darina1
Darinko ahoj. Budeš tu doufám dneska?
|