Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 09:10
- Nahlásit

Darina1
Darinko já nic neříkala proti dvoum psům, že se tak bráníš Já bych taky chtěla dva.. Dva jsou fajn.

Včera sem tu večer psala jak venku strašně mrzne a normálka dnes tu svítí sluníčko a je venku příjemně! Tak sme byly půl hodinky venku a pěkně si to užili a odpo půjdem na pořádnou "tůru". No ale napřed ho musím pořádně vyčesat, protože po víkendě na chalupě je jako prasátko zase i když je to týden co je vykoupanej, tak zas ten prach musí jít pryč. Teď tu leží pode mnou a kope ze spaní nožičkama

Darinko a co ti tvoji rošťáci prováděli o víkendu?

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 09:22
- Nahlásit

Romaine
No Romanko já to tak neuvádím, já vím že chceš dva, já se nebráním, já to jen tak naznačují coby, jakby atd. Samozřejmě, že dva jsou super a dva je minimum a až budu mít Čivavy takové do kila tak jich budu mít do každé kapsy, no a to vychází alespoň čtyři v kapse.
Co jsme vyváděli o víkenku? No holka nic dělali jsme gaučáky páč tu byl mráz jak v pérdely a to mi nepomohla ani péřovka která je hrubá na 10cm.
Jo a jak jsem psala, že jako by se nám měla ozvat ta paní na skočenou v únoru, tak ta se ještě neozvala. Tak uvidím, snad si džigolo někdy skočí. Teď kom připravují Damišáka na výstavu tady v Ostravě a to tak aby měl dlouhou srst. Tak že musíme dělat gaučáky abychom si neponičily ty svoje vlajky.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:18
- Nahlásit

Darina1
Darinko, děkuji ti za tvůj názor.

Jen, umíš si představit jaké to je, když si lehneš do postele a si obklopená jejich kožíškama? Dvě si vlezou, co jsou nejrychlejší přede mně, někdo se nacpe nahoru za polštář, a Deniska s Emilkou, ty jsou nejradši pod peřinou, tak si ji zamnou nadzvednou a vplíží se tam a hřejí mi záda, no to je boží, Chelsí ta také, ta ráda leží pod prdelkou no a Brituška, když nestihne přede mně, tak se uvelebí na peřině u nohou, a já se pak nemohu už ani hnout. Usíná se pěkně, v nocí teda nevím, kde kdo je, a jestli se mohu otáčet, ale¨ráno je to fakt děs, to prostě s peřinou nehneš jsem ztočená jako paragraf, když otevřu oči, Kamilka mi začne skákat po hlavě, Deniska ta mi vleze na hruď a začne mě pusinkovat, Emilka je ödhání a ráda by mě lízala uši, což já nerada, Chelsí ta je tak rychlá, že mi ty ušiska ráno umeje. Brituška si ke mně něžně lehne a strká mi čumáček do ruky, nebo mi nadzvedává ruku na hlazení, wikinka ta ¨se přidá tam kde je trochu místečko, a když už teda nemohu ani dýchat, tak křiknu, a dolů, a začne to prchat, když konečně se dostanu do sedu, chelsí mi skáče na záda, wiki taky, a Kamila mě záda tak zdrbne, že mám ranní prima masáš, emí se řítí do klína a musí mě opravdu každé ráno trochu ty uši umýt, takže u toho trpím, ale prostě musí mít levé i pravé a pak ji odhodím hned na to se opičí Deniska, no a takhle to je každý večer a každé ráno. u pc jsou pod nohama, když vstávám, musí vstát všichni. páč se jinak nedostanu ze židle. Když luxujü Deniska teda vyvádí, to bych asi měla nafilmovat, a vůbec ta dělá takové věci legrační že se z toho člověk někdy může počůrat, ale když přijde návštěva , tak si neodepře malé štípnutí do nohy , no je tu prostě legrace, mám sice jen také dvě ruce, ale když dojde na mazlení , nevynechám nikoho. Když přijde manžel domů, tak to zase začne trochu u něj, manžel je naučil na chování, tak bere jednu po druhé a chová je, oni jsou spokojené a ti co jsou na zemi koukají nahoru a čekají až na ně dojde řada no a tuhle si položil tašku na zem , kde měl takové velké globusácké rohlíky, já se otočím od pc, a vidím že má Gina něco na zemi, no tak sundám brýle, které mám na pc abych viděla co to je, no a ona vytáhla celý pytlík s rohlíkama, a ten jeden byl vpůlce už vydlabaný. prý má rohlíky hrozně ráda. Za chvíli byla v tašce zase, jestli tam ještě něco nenajde. No a tuhle jsem pučovala takovou tu molitanovou tašku na štěně jedné paní, připravila jsem ji na postel, a ten lem jsem kousek ohnula aby taška byla nižšší a štěně se tam mohlo dobře dát, otočím se, pak jdu kolem, a co vidím, no muselä jsem se teda dost zasmát, Gina si do té tašky vlezla, vešla se tam dokonce, hlava ji koukala ven, jak je silná, s těma miminkama, tak tam byla prostě akurát, nevím jak se tam tak hezky sama narovnala, tak říká, no Gino, to není pro tebe, šup ven, tak vyskočila, no a když byla menší tak takhle často cëstovala, takže ¨hold viděla tašku, a ¨myslela si že se půjde na výlet no nevím, s těma miminama by se pronesla. Jo a tuhle jsem si z nich utahovala, šla jsem si ohřívat párečky, a¨holky všude kolem mně, a říkám. no holky toto voní, co? a ukazuju párečky, Gina vyskočila tak vysoko, že se mi do párku zakousla, ale jen trochu, byla jsem ryc hlejší a párek jsem zvedla, takže legrace si člověk ¨tady užïje teda dost.
Darinko, jednou se snad ke mně dostaneš, no nečekej žádný luxus, ještě pořád mám co tady dávat dohromady, ale nejde všechno hned, musí se to dělat postupně, to bych musela vyhrát, kdo ale nesází nic nevyhraje .

ale moc mě potěšilo, co nám napsala paní poradkyně, když u nás byla na kontrolu vrhu.

Doufám, že to nikdo nebude brát jinak než tak, že z toho mám radost.
vyrovnaný vrh, výborné rodinné prostředí. Temperamentní , milé štěňata.

Tak¨to Darinko potěší , že?

Tak zase někdy, mám toho tolik co dávat na web, Gerýska, který je už u svého páníčka od vánoc, Gwen Barbara už dávno, no prostě zahálím. ach jo. Je fakt že samozřejmě na web už není tolik času, a to sami vidíte, že ani zde ne¨jsem často, a aktualizace také velmi zahálí. Páčko.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:09
- Nahlásit

emikami
Dášenko já ti to věřím, že to leháni a vstáváni máš už nějaký rituál, ale neumím si fakt představit devět pejsku kolem mě v posteli. Kdysi jsem měla kulaté obrovské letiště, tak tam by opravdu vlezly. Kluci mají taky ty svoje rituály jakože „už bys měla stávat, já na tebe nedorážím, já se po tobě neválím, já pod tebou nekňučím, ale už bys fakt paničko měla stávat bo my si chceme hrát a žrát“. No a než vylezu tak jsem celá umytá a vyžduchaná. Jo a představa, že každý den a nebo obden češu devět mazlíku, tak to mě obleje a nebo koupáni a fenováni. No a jak se znám tak by měli u mě všichni dlouhou srst. Když Havaňák tak se vším všudy. Já jsem v sobotu koupala a fenovala kluky páč už jsem se na ně nemohla dívat jak jsou šedivý a ta srst i na pohlazení je jak chemlon nic příjemného. No a včera jsem potkala takové dvě paní co se známe od pejsků a ony hned, že by ty moje kuliferdy daly na výstavu a nebo do hračkárny, že jsou tady v Havířově nejupravenější pejsci no a jak prý to zvládnu v takovém hnusném počasí. No a já už viděla, že jsou za se trochu šedivý, ale nemůžu je furt strkat pod sprchu tak se snažím alespoň ten prach vyčesávat.
Tak zatím posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

P.S. jo a vůbec nezáleží jestli mám doma přepych a nebo skromně. Hlavně tam musí jít cítit čisto a že je doma pohoda. Hlavně na tom záleží.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:28
- Nahlásit

Tak jedna mala fotečka pro potěšení-kluci se mačkaj v Montíkově pelechu,ač tu má Chimney ještě jeden a větší

Jinak Montík spí taky v posteli a Chimney se nám tam taky občas v noci nacpe,ale je to takový menší telátko,takže nás okamžitě produbí,protože se cpe na naše hlavy a blíže a blíže,takže hned zase šupe dolů A Montík s erůzně stěhuje-usíná s náma,pak je v košíčku nebo v chodbě na dlaždicích...

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:05
- Nahlásit

krecinek
Víš kracínku taky jsem si myslela, že jako Biško bude spát a tulit se s Damišákem a proto jsem jim chtěla koupit velký pelech. Och jak jsem se spletla, Damiš totiž přiběhl do života Biškovy jak velká voda a nebo ještě lepší jak destruktor. Tím že nedal Bišovy ani chvíli pokoj tak ten se začal před ním schovávat a pelíšek jsem dala jedné paní páč mi tady zavazel a když v něm kluci nebyli a ani v něm nechtěli být, tak šup sním pryč.
Teď kom až snad po dvou letech co se Damišák s klidnil tak si začínají k sobě lehat a to i na sebe, když jedu v autě a podívám se do zadu tak jsou jak jeden chlumec a nevidíš který je který. Věřím, že se i moji stěhují, ale já mám tak tvrdý spánek, že muže mi po hlavě skákat a mě nezbudí. Tak že jak usínají vím,ale co se děje dál tak to ani náhodou a když to chci vědět tak se zeptám mojeho a on to ví, ale asi jak je člověk ženská a když se v noci s některým něco děje tak předvídavě se budím a jsem vzhůru a nebo když začne blinkat tak jsem dřív probuzena než on kuliferda. Damišáček sem tam blinkne v noci, ale se sám naučíl, že musí jít do koupelny. Bišo to neumí a ten by to snad hodil i do postele na nás a proto jsem ve střehu.
Tak tuto fotku a tu pohodu ti zavydím.
A že jako posíláme klukům od dvou kluků pac a pusu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 19:39
- Nahlásit

Tak ještě pár foteček....
Andílci....

I ďáblíci.....

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

Darina1
Když se probudím v noci, tak přece jen tam nejsou všichni, to bych se fakt nevyspala, Emi tu vídávám v pelíšku, když je teplo tak je v chodbě, Brituška ta je také natažená jak žába uprostřed obýváku, atd. atd. ale ráno si tam asi zase vlezou, ne všichni, nebo jak vidí, že se začínám hýbat, ale když si jdu lehnout, tak se mi jich tam pár nacpe většinou, oni také dle toho jak jim je teplo nebo zima. nebo spí na sedačce, no tak různě. Je fakt , že je někdy problém se s postele zvednout ale kdo mi spí za hlavou, nebo hned u zdi, tak mi vůbec nepřekáží, protože já spím jen na cípu polštáře, ale na peřině mi to vadí, protože se v noci vrtím ale asi tam nikdo není, protože mi to nebudí, až ráno tam bývá Brita a nyní Gina se tam vyvaluje s miminkama, tak mám strach abych ji třeba nekopla.

krecinek
Je strašně krásný ten tvůj psík, jsem byla na vet. pro prášky na odč. a tam¨byla na něco reklama, a byl tam tento pes v běhu, tak jsem tam na něj čučela, fotky úžasné, a jak je to s pelicháním chlupů u tohoto plemene?

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:20 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

emikami
Dekuju
Jojo, borderky jsou v pohybu uzasne, taky na nej porad koukam, kdyz si jen tak kluse nebo kdyz leti za balonkem jako blazen...to Montik jak je maly, tak porad legracne rychle miha nozickama a kdyz za mnou bezi,tak taky pekne pelasi
No,borderky asi normalne linaji, jako temer kazdy pes (vyjma snad jen pudlu a bisonku).Zatim to ale nejak nepozoruju.Chlupy ma prevazne tmave a koberec i jeho pelech jsou taky tmave barvy...ani na podlaze zatim nic neni videt...Asi bude vic linat na jare,tak uvidim pak....To mi spis prijde,ze kdyz chovam Montika,tak mi spis na tricku nejaky ten bily chloupek zustane

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:02
- Nahlásit

Darina1
Ahojky Darinko

Už máš přihlášeného Damiška na výstavu do Ostravy?? Vypadá to, že se tam uvidíme Nejspíš tam pojedu zase s paní Kalužovou Budu zase fotit a kochat se krásnýma Bišonkama Už se tam moc těším snad mi do toho nic nevleze

Jinak jede taky ještě někdo do Ostravy na výstavu psů??

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:27
- Nahlásit

emikami
Dášenko pejsci a to ani Bordelky nepelichají, ale asi spíš podle mě línají.
Biško ten si udělal místo mezi našima hlavami a Damišák spíš u nohou a nebo na peřině půlkou svého těla jako by si dělal polštářek.

krecinek
Krecinku to je pohodička a krásné pokoukaničko když je těch pejsku více, že. Ti moji dva když začnou řádit tak to stojí zato a já jen čumím a sem vyřechtaná. Damišák má, ale smůlu že Biško se ho trochu bojí on ho dost trhá a pak Bišo kňučí, ale když se nasere tak Damišáka tak seřve, že i já se otočím a koukám. Jen že Damišák ho má na háku, okamžitě udělá, že se mu pod dává a jakmile u vidí, že Bišo to akceptuje tak šup zakeřňacky a už je za se v něm.
Na línáni si počkej, to jaro a podzim ti pak dá zabrat.

Janik
Jandulinko samo, že už jsem ho přihlásila do třídy vítězů. Hodně riskují, tak uvidím co bude s toho.
To výš děvčico, že budu ráda když za se tě uvidím a pokecáme. Paní Kalužová jede a to je jedna velká naše konkurence.
Si myslím, že už nikdo od tuť nepřijede do Ostravy, to výš všichni na nás prdí. Jedině snad ještě Veverka, tak ta by mohla alespoň na čuměnou a Bišonka s ní, že byste mě jako psychicky podpořily a moc fandily. Teď kom to budu potřebovat. Tak se snažte ještě někdo přijet.

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:39
- Nahlásit

Darina1
No,máš pravdu,máme doma veseloTeď tu spinkají a já ještě s nima skočím ven a pak rychle do školy.Jinak Montík se taky někdy trochu bojí Chimneyho-venku,protože Chimney ho někdy pase a pak se na něj rozeběhne a chce si hrát a povalí ho.Ale Montík se umí taky pěkně izvat,když se mu něco nelíbí,taky kolikrát až koukám.Ale to je dobřeMyslím,že jsou kluci za těch 14 dní už celkem dobrá dvojka,i když je mezi nima velikostní rozdíl. Včera jsem potkala paní s krysaříkem a ta říkala,že by se bála mít "tak velkého" psa s takovým maličkým, že by mu ublížil a bála se i o svého krysaříka,aby ho Chimney náhodou nesežralAle já řikala,že jsou spolu kluci v pohodě,že si celkem rozumí. U nás vedoucí je Chimney,Montík je spíš takový submisivní,ale zase má svoji hranici,a když se mu něco nelíbí,dá to vědět.Na druhou stranu zase hodně doma provokuje Montík,pořád na Chimneyho doráží a on třeba jen tak leží a kouká na mě tím stylem-to malý bílý mě zase otravuje,paničko...
Janik
Darina1
Tak my do ostravy nejedeme,máme to z ruky,ale v beznu je nějaká výstava v praze,tak se možná zajedeme podívat na cumendu.Mozna bych s Chimneym taky nějakou vystavu pak absolvovala,ale nevím,zatím se nechce nechat od cizích hladit..tak uvidíme časem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:57
- Nahlásit

krecinek
Tak to jsem si mohla myslet do Prahy jo, ale do Ostravy ne, že. Tak jsem se urazila až jsem přeražena.
Já kdysi taky měla velkého psa NO a k tomu pídi jezevčíka, byla to nerozlučná dvojice a nikdy bych se nebála, že by ten větší ublížil malému. Spíš ten malý byl parchant zákeřnej.

Janik
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:50
- Nahlásit

Darina1
No tak to budu úplně nejvíc fandit Damišek ve třídě vítzů..no to bude teda něco Ale on je nádherný, takže to určitě dopadne dobře ikdyž Paulinka je velká konkurentka.... Hrozně moc se tam těším... přemýšlela jsem, že bych vzala s sebou i Andyho ale ještě uvidím. To bych ho musela pořádně okoupat, vyfénovat a trochu ostříhat do nějakého tvaru aby neudělal Bišonkům ostudu :-D
Jsem ho včera česala a ten jeho ocas je úplná nádhera. Má ho nejvíc dlouhý a hustý... na to léto jsem rozhodnutá, že půjde úplně na krátko aby mu ty chlupy hezky zhoustly a narostly nové hezké a v lednu pojedem do Olomouce na výstavu do třídy veteránů

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 20:48 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Darina1
Tak to budeme držet všechny tlapičky. Damišek je pěkný pejsek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:26 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Janik
Jandulinko Andoška jsi již měla dávno přihlásit do veteránu a hlavně teďko do Ostravy. Mě se totiž zdá, že těm naším kuličkám vždy ta srst nějak zmohutní a to od prosince a asi snad do dubna až května. Tak že vlastně teďko jsou největší medvědi a proto měl Andošek jít honem do Ostravy. Když bys sis to rozmyslela tak ještě máš čas na druhou přihlášku, ale něco jsem minulí rok zaslechla, že by do veteránu měl přijít taťka od Damišáka, ale nevím to jistě.
Jo a mám ti vyřídit, že jak přijedeš tak budeš držet Biška ( k doby nám ho jinak držel, že ) a nezapomeň přivést Endoška. No a myslím, že máš o zábavu postaráno.

MartinaClaudi
Martinečko a že ti Damišek moc děkuje za pochvalu no a bude se prý snažit neudělat ostudu.
A co tak dle přijet alespoň na čumendu když už ne vystavovat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:16
- Nahlásit

Ahoj holky,tak vam musim napsat,co se nam dneska rano rpihodilo-jdeme si tak s Chimneym podel reky( na druhe strane,kam tak casto nechodime) a najednou - HUP do vodicky za kacenou a plaveme si!!!! No,koukala jsem na to jak blazen To znate, s bisonkama clovek o takove veci prichazi Takze poklusem klus domu,aby nenastydl a myslim,ze k rece pujdeme az na jare
Jinak Montik jde v nedeli na strihani,strih na kratko,asi jako byl minule...taky jsem mu koupila svetle modry svetrik s bilym limeckem,to aby po rano pak ostrihany nenastydl...
tak jsem pristi tyden hodim fotecku ostrihaneho Montika ve svetru

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

krecinek
Krecinečku víš ono by mě to napadlo, že Chimne bude na vodičku. Hlavně aby nenastydl je pravda, že není až taková zima, ale človíček nikdy neví. Je fakt, že kluci mi to nikdy neudělali, ale když jsem měla psi NO tak procházka kolem vody byla vždy o udržení a kdo s koho.
No tak to Montik bude za se fešák, hned se mu bude lepši běhat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

Darina1
No,příšte si uz budu davat pozor-ono tady ten nas breh je takovy divny,ne moc schudny,ale na te druhe strane to asi bylo lakave a tech kacen tam A ja si rikala,kdo vi,jak ho naucim,aby v lete chodil pro aport do vody A on to kluk uz umi-plavat
Taky si myslím,že Montymu bude v novem sestrihu lip,bude se mu lip behat a nebude se muset cesat Zrovna jsem si rikala,ze uz mu takovou strst nenecham narust,budu to asi udrzovat kratsi porad..nerikam uplne na kratko,ale tak tech par centimetru a sup s tim zase dolu...Co v tehle srsti nanosi domu listi a klaciku,o blate uz ani nemluvim...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:34
- Nahlásit

Darina1
To nemůžeme, je to docela daleko. Ale můžete nám nafotit jak to tam vypadalo.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 08:16
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko já anty talent a nafotit? No i když fotit jako určitě bych zvládla, ale horší to dat sem. To musíme zaútočit na Jandulinku tato zvládne.
Já to chápu, že je to dost daleko, to je přesně jak já nechci do Prahy, ale kdyby mi šlo o jeden titul tak jedu. Možná, že se to někdy přihodí a já budu nucena tam zajet. Tak pak by jsme se možná ve větším chlumci bab mohly vidět.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Hele a kdopak vyhrožoval, že bude mít volno a že bude na PC? No a jasně kde nic tu nic.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:02
- Nahlásit

krecinek
No, to jsou super fotky. To vypadá, že hafani jsou už nerozlučná dvojka, co? Fakt nádherný.

Jinak teda abych se pochlubila. Přítel pomaličku svoluje k pejskovi. K tomu yorkšírovi. Teda zatím neumí říct: "jo, já ho chci taky", ale už i sám navrhl, ať jich pár obvolám a že se na ně zajedem podívat. Že to je nezávazný, tak proč ne.
Njn, stačí týden nátlaku a pár roztomilých foteček a je to.
No, ale horší je, že jak se mě pořád snažil přesvědčit svýma opravdu rozumnýma argumentama proč vlastně ne, tak ve mně trošičku začala hlodat pochybnost, jestli to není neuvážený. Jako Gučiho jsme tu měli dlouho a všechno to bylo v pohodě, ale trošku z toho mám strach. Jak to děláte třeba s dovolenou? To bafíky dáváte někam na hlídání? Nebo nikam nejezdíte? Nebo je berete s sebou? A blbý dotaz, doufám, že se tu na mě nesesype kritika - ale zkoušeli jste někdy hotel pro pejsky. Já o tom nemám žádné informace, tak by mě to zajímalo.
Tak já mizím, jdu hledat bafíky

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:08
- Nahlásit

Darina1
Ahoj, no volno opravdu bylo, ale času málo Když sem byla na pc, tak jsem dělala pořádek ve fotkách s Robbym, abych je pak mohla hodit na net, ale ještě jsem to nestihla.. No a dneska mám zas přednášky a zítra ráno, tak odpoledne už snad to dodělám a hodím na stránky a něco i sem.. Včera mě odjel Robby na chalupu na prodlouženej víkend, tak budu mít na to čas. Teď už se musím chystat.. Tak zítra odpo mě tu máte..

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:14
- Nahlásit

Gučátko
Gučatko blbý dotaz není. A jenom se ptej.
Já osobně, nemám žádné zkušenosti s hotelem, my vždy vybíráme dovolenou tak aby mohly naši psy s námi, kde nás nechtějí s pejskami tak tam nejedu. V dnešní době s tím už není žáden problém a spíš tě rádi uvidí i s pejskem. Tak že o to neměj strach a já tak dle plánují již 20let dovolenou a nebo máme dobré kamarády kteří jsou pro případ nouze a vím, že tam můžu svoje kuliferdy dát.
To že řekl tvůj přítel, že se pojedete nezávazně podívat tak spíš počítej, že odjedete domů tři. Nezávazně není možné, si představ, že je ty kuličky uvidíš a jste hotový. Tak akorát ti poradím, že než k někomu pojedeš tak si opravdu dobře vyber ať potom nemáte problémy proto že domů pojedete o jednoho více.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:15
- Nahlásit

Gučátko
Ahoj,tak to je super,že pejsek asi bude No,my loni byli jen v Cechach,takze cestoval s nama Jinak az pojedeme k mori,tak dame bafany bud k nasim,nebo je tu nechame hlidat od kamaradu,nebo jednoho nasim,jednoho babicce.Montymu je celkem jedno u koho je,je hrozne prodejny a odesel by venku s kymkoliv jen za pohlazeni...To se vyresi, az to nestaneTak stastnou ruku pri vyberu.

Jinak ano, kluci uz jsou prima dvojka

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:16
- Nahlásit

Romaine
No vidíš jak jsem si tě přivolala. Pozdrav mi Veverku.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:10
- Nahlásit

No, pokud pojedeme domů tři, tak budu jedině ráda. Hrozně mi tu chybí. Srdíčko velí, kup, ale rozum se snaží trošku oponovat. Ale nějak mu to stejně nejde. Jedinné, co mě trošku trápí je právě to dovolená a to, aby tu pejsek nebyl sám. Ale díky tomu, že přítel dělá jako OSVČ, tak je spoustu času doma, sem tam jde ke klientům, ale to je otázka hodinky dvou a pak se zase vrací. Takže si myslím, že to je ideální. Já mám zatím stálou práci na osm hodin denně, ale od června se chystám přejít taky na OSVČ. Tak si myslím, že to takový problém není. Ke všemu jsem říkala, že když bude malinký ten pejsek, tak tu stejně bude mít plínky a že bych mu je nechala i jak bude větší, kdyby jsme zrovna náhodou byli pryč, aby se mohl vyčůrat. Teď to může znít, jako že se chystám zanedbávat procházky, to rozhodně ne, ale mám zkušenosti s Gučim, že jak byl naučený, že chodíme každý den kolem šesté ven, tak i když jsme byli třeba hodinku předtím, tak on už ze zvyku chtěl jít zase kolem té šesté hodiny ven. Tak jenom z tohoto důvodu. No a pak mě trápí trošku ten čas dovolených. S přítelem milujeme sluníčko a teplo, takže jezdíme každý rok k moři. A tam bych bafíka rozhodně brát nechtěla, kvůli tomu teplu. Ale maminka má Gučiho, tak si myslím, že ten týden by vydržela i s těma dvěma pejskama. Když bude malinký, tak to snad problém není. A aspoň by měl Gučák kamaráda. A kdyby to mamince vadilo, tak přítelovi rodiče mají barák se zahradou a mají kokra, tak si myslím, že by taky ten týden zvládli dva pejsky. A při nejhorším, jako ta poslední varianta, by připadal v úvahu ten psí hotýlek. Já koukala na web, pročítala jsem různý diskuze a zkušenosti a nikde jsem nezaznamenala nic záporného. Samozřejmě bychom to všechno nejdřív obhlídli a pak by se vidělo. No, pokud to vyjde, tak dnes večer pojedeme na první prohlídku. Tak třeba tu pak už budeme tři

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 13:05
- Nahlásit

Gučátko
Ahojik.
Tak my s rodinou, když jedeme někam na dovolenou nebo prostě někam, kde si Andyho vzít s sebou nemůžeme, tak nám ho hlídá buď babička s dědou a nebo některá s mamčiných kamarádek na které je zvyklý a ony na něj

Naši sousedi mají Dobrmana a toho jak jeli na dovolenou v létě dali do psího hotelu a byli velkmi spokojení a jedna mamčina kámoška letí letos na dovolenou do Turecka, mají Labradora a taky ho budou dávat do psího hotelu.Myslím někde v Olomouci. Byli se tam dívat a byli nadšení, tak už tam i složili zálohu. Jako já si myslím, že pokud bych si ten psí hotel pořádně prohlídla a znala bych někoho, kdo už tam pejska měl a byl spokojený, tak bych ho tam klidně dala

Darina1
Darinko letos to na žádnou výstavu nevidím. Sice bych chtěla ale Andošek není teď v dobré srsti a ani bych to asi teď finančně nedala. Ale Olomouc je 100% tam prostě chci jít
A s tím držením Biška s Andoškem v Ostravě :-D :-D no to by bylo ródeo :-D

Gučátko
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 21:59 - Změnil/a: Gučátko
- Nahlásit

Tak už máme pejska
Je to teda yorkšírek (už sem mezi vás moc nepatřím, snad to nevadí) a jmenuje se Rocky. Zatím je takový bojácný, snad si u nás brzy zvykne. Zatím je tu asi dvě hodinky.
Pokusím se sem dát fotečku, snad se vám zobrazí.
URL

Gučátko
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 22:31
- Nahlásit

Tak jsem kdyžtak pro jistotu i dala nějaké fotky do fotogalerie pod názvem Rocky.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání