Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 13:35
- Nahlásit

nika00
Tak to je fajn
No, já mám kluka, takže bych volila zase a jedině kluka nemám to ale s čím porovnávat... Ten můj je umazlenej, divokej,zlobivej a hravej, zkoušíme spolu agility a miluje přetahování,honění a různý blbiny, hlavně praní se s páníčky, je taky patřičně rozmazlenej...a i když má teď pubertu a nejraději by naskakoval na kdejakého jorka,stejně bych nevolila jinak-psa chtěl přítel,že fenka hárá,že měli doma taky psa atd atd...,mně to tenkrát bylo jedno,ale teď jsem fakt ráda. Je to prostě správnej klučičí uličník myslím,že fenečky bývají klidnější,ale mazlivější víc jak kluci to zase ne,to se spíš říká o pejscích-ten můj se hrozně rád mazlí,kolikrát si na mě skočí a položí na mě hlavičku...
Asi opravdu záleží na tom, k čemu má tvoje mamka lepší vztah. a taky na povaze konkrétního štěněte,aby jí vyhovovalo.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:21 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Ahoj děvčata, všechny vás moc zdravím a také všem gratuluji, co zvládly dobře a z čeho mají radost

Jdu sem vložit äspoň zatím jedno malé video, mých mrňavých pudlíčků, jsou strašně hodní a kouzelní. To černé tam, ale to je labutěnka, to k nám nepatří Ta u nás byla na návštěvě, je starší o nějaký ten týden, ale ztratí se mezi nima.

http://www.havanese-wild-angel.net/video.pudlici.2 0.1.08.mpeg

Už jsem sem dlouho nic nedávala, snad to bude fungovat. Fotky nové mám ve foťáku pokud budou za něco stát tak snad je dám co nejdříve na web, ale spousty dalších co jsou jen ve složce. ach jo.

Gučátko
Mně holky nic nezničili, Brituška pudlík, tak ta vůbec ne. občas nějaká havanská holka, když jsem nebyla doma tak rvala v předsíni tapetu, co mají rádi jako štěňata je koberec, nejraději by ho vypárali, záclonu - na té se dá dobře houpat, no boty také občas někdo tahal z chodby, ale vše je brzo přešlo, nemám prakticky doma nic zničeného ¨nebo okousaného, ale je fakt že jsem převážně s nimi doma.
Klec bych nekupovala už z toho důvodu že je malá a drahá, když by se koupila větší tak bude ještě dražší, pokud se neuplatní na výstavách, tak je to zbytečné, a pokud by¨někdo chodil na výstavy a za tím účelem, strkal psa do klece jako trest, myslím, že to není dobrý nápad, protože pak by se na výstavě asi necítil moc dobře.
Radši bych doporučila ohradku, rozhodně je levnější, ale něco většího, chce to tak 6 dílů a buď po 60cm, nebo po 80cm. nyní tu mám 80cm. a mám ji jako obdélník, 80cm je jedna strana, pak jsou dvě na bocích a poslední s dvířkama je v předu, je tam dost místa i pro jednoho až dva dospělé pejsky. Výška je ale lepší tak 80 cm. protože ze 60cm, mě i holky vyskočili, takže to bych se bála aby se nezranil, takže tak 80-90cm. nebo 1m. Pokud není doma dlouho sám, a už se venčí jen venku, tak by postačily 4 díly, po 80 cm. je to takový čtverec.
Jinak je ideální když se tam vejde pelíšek, mistička s vodou, atd. a třeba plínka, pokud je to ještě na pejska, co nevydrží čůrat do doby než přijde domů páníček.
Když ¨nejsi doma, prostě bych ho dala do ohrádky, a nemohl by ti tam nic ničit, nebude se tam cítit rozhodně špatně, myslím, že klec působí hůře, tady má prostor nahoru, jen prostě nesmí všude. dá se jednoduše složit, takže pokud máte někde místo, a nemohla by být stále rozložená, tak se zklapne, a rozloží se zase ráno a na dobu když jste doma se prostě öpře někde o zeď. stojí tak od 1000kč. do 1800kč, dle výšky. ¨Klece jsou podstatně dražší, jelikož mají jak dno, tak i hořejšek¨.
Ničit by ti doma rozhodně neměl nic , kor když mu jsou 2 roky. Musí to mít nějakou příčinu. Když jste doma, tak se ničeho nevšímá? Jo vlastně ti rozkousal ten kabel přes noc, no to také není v pořádku, protože v noci by měl spát, jakmile já zelehnu holky taky, a nikdo po bytě rozhodně nechodí, jednou jsem četla myslím, že se také něco takového dělo, a pejsek byl nemocný, měl myslím nějaký nádor na mozku. Tím tě nechci strašit, ale možná bys ho mohla dát vyšetřit, zda je opravdu v pořádku a poradit se s vetem, zda ti doma fakt něco pokaždé ničí, a to i v noci, není to normální, a pubertu už má za sebou, když nejsi doma, může se nudit, a může ti dělat schvlálnosti protože mu nestačí to co by on potřeboval, ale pokud to dělá i v noci, tak to není normální. Jinak já mám hodně holčiček a můžeš je zkouknout na www.havanese-wild-angel.net
Pro maminku bych já zase volïla pudla trpasličího, toy je moc maličký, střední je velký, dle toho jak je tvoje mamča fit, pokud si troufá, na 10ti kg. zvíře, tak je střeďák také super.
Pak bych spíše volila bišonka frisé, zdají se mi klidnější, pro maminku teda. No a pak havanskýho psíka samozřejmě, boloňského já nedoporučuji, i když nemám s tímto pl. přímo zkušennost, ale srst se mi zdá ještě náročnější než u frisé.
Pudl je výborný společník, komunikativní, chytrý, klidný ale hravý, prostě je to osobnost, barva černá, harlekýn, hnědá prý se dá nejlépe vycvičit.Tak papa.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:30
- Nahlásit

Holky funguje vám to video? mně se otevírá jen v Quick ....maličké okno , a vám?

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:32
- Nahlásit

Ale když jsem si ho uložila na plochu tak se mi to zobrazuje přes celou obrazovku v media player. to je lepší pokoukání

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:58
- Nahlásit

emikami
Ahoj, video a štěňátka jsou super.. Já teď sem ale šíleně naštvaná a smutná a vůbec nemám veselé pocity, protože sem zase četla článek jak nějací parchanti zabili brutálním způsobem kočku a to tak, že ji opili a následně na ni poštvali psa, který ji zabil a ti hajzli si to opět natočili.. Jak může někdo něco takového provést nevinému zvířeti? Na video sem nekoukala, protože to už bych vážně brečela. Já toto nikdy nepochopím jak někdo může být takový grázl a bezcita.. Je mě z nich na blití a ani mě nenapadá, jaký trest by byl pro ně vhodný.. Nic nemůže vyvážit to utrpení té kočky.

Gučátko
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:06
- Nahlásit

emikami
Tak o tý ohrádce jsem ještě neslyšela, to by asi nebylo špatný. Ale nějak se mi pořád nechce k takovým věcem přistupovat. Pořád si říkám, že až bude opravdu krize, tak snad, ale . . . Už takhle je omezený jen na jeden pokoj a ještě víc mu ubírat, . . . No, když nebude jiné východisko, tak asi nic jiného nezbyde.
Já jsem to ale popsala asi moc tragicky. Já si spíš myslím, že to opravdu dělá jen "z trucu". Že by vyloženě něco ničil, tak to ne. Teda až na ten TV kabel. Ale to udělal spíš ráno, když už byl vyspinkaný a nás nemohl vzbudit. Tak prostě si našel takovouhle "hračku". Ale je teda fakt, že na kabely a tak je úchylný. To už od malinka k tomu měl sklony. Takže se to spíš snažíme před ním schovávat, tak tím spíš využil toho, že tenhle byl přístupný. No není to omluva, ale jen to chci vysvětlit. Jinak když je sám doma, tak jde spíš o to, že prostě ze vzteku mi ze sušáku na prádlo stáhne nějaké oblečení. Ale to neroztrhá. Spíš si to hodí na zem a spinká na tom. Nevím, třeba nás tam jakoby cítí nebo něco. No a další věc, kterou dělá je, že si odnáší misku. Jídlo tam nemá, protože mu dáváme v určitou dobu, takže přes den to nemá, ale vždycky vylije vodu a misku si nejradši nosí do postele. Teď bych řekla, že už se trošku klidní. Miska je na místě, jen dnes byly na koberci tepláky, který si zase vzal ze sušáku. Není to taková tragédie, jak jsem to předtím asi popsala. Spíš šlo o to, že ho zase chytilo takový nějaký blbý období. Snad to přejde, jinak ta ohrádka bude asi opravdu nutností.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:59
- Nahlásit

Romaine
Romanko, tohle radši ani nepiš, stačilo mi vidět to jedno video, a fůj, jakmile čtu tvůj příspěvek, hned se mi to vybavilo, a radši to ani nechci číst, natož vidět. Také nechápu co to je za lidi, že tohle dovedou udělat, nevím, vždyť nejdříve jsou to děti, jak jsou vychovávané, že pak mohou toto dělat, je to prostě hrozně kruté, někdo z toho má ještě potěšení, to je prostě hrozné. Já třeba nějakou havěť jako je třeba myš, potkan, či něco takového nemám ráda, ale když by jim někdo ubližoval takových způsobem, tak bych to také nedokázala pochopit. Je to prostě hnus, a takový lidé by zasloužili aby jim někdo udělal to samé.
Radši takové věci nečti, a nedívej se na to, my tomu bohužel nezabráníme, jen jsme z toho neštastné.

Gučátko
Tak jak to nyní píšeš, tak to opravdu nevypadá tak hrozně. Jo na kabely někdo zatížený je, ale většinou to znám u štěňat, pak již ne. Já doma kabely nemám nikde v dosahu, co teda vím, jen tady v obýváku, co mám natažené UPC kabel k TV, tak to samozřejmě vede přes dveře, které mám do kuchyně, a jsou zde vidět hned u koberce, nejde to nijak přikrýt, ty kabely jsou i dost silné, pod kobercem by to dělalo bole, naštěstí se těchto kabelů ještě žádné štěně nevšimlo. Kabely od pc, mám nedostupné, a když mám štěňata, která se snaží protáhnout všude, a dost dobře se jím to daří, tak ty malé ďurky ucpu polštářkama, na tu dobu, co je tu mám,a co je pouštím z ohrádky ven, větší holky jednak už by se tam neprotáhly, a jednak by tam už ani nešly.A že tam je těch kabelů teda požehnaně, vím, že to někdo poměrně dostupné, ale dost se tomu divím, protože by to mohlo pejskovi ublížit. Já bych se toho teda bála.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:11
- Nahlásit

nika00
No já kdybych si mohla vybrat pohlaví tak určitě fenečku. Jak se říká holka se drží u rodiny, ale jsou i výjimky, kdež to pes jakmile ucítí háravku tak neslyší, nevidí a jde jen za s vím pudem a za se jsou výjimky. Když se nemůžete rozhodnout ohledně pohlaví tak ať to mamka zkusí s rovnávat u lidí kluk-holka. Ono je to pomalu na stejno.
Zkuste ještě jednou zvážit jakého pejska chcete doma. Jak jsem to teď kom přečetla od emikami tak asi v tomto pořadí já bych taky volila a když koukneš na stránky emikami tak má ještě volné štěně Harlekýna a ty když dorostou tak jsou opravdu zvláštní a nikdo o nich nic neví. Tak že by jste byli asi jediní co by ho měli ve svém městě. Oni se neoběvují pomalu a nebo málo i na výstavách.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:22
- Nahlásit

emikami
Dášenko mě to video nejede.
Romaine
Romanko a dost. Proč se na to díváš? Lidi byli, jsou a budou svině. Zabyt a spařit je pro ně málo.
Gučátko
No ta ohrádka není opravdu špatná a je to pro něho větší místo než jen klec.
To že si veme nějakou vaší věc tak to je opravdu to, že chce mít stále s váma kontakt. Já když kamkoliv položím svou věc jakoukoliv okamžitě si ji kluci zalehnou a leží na ni. Cíti s ní ten náš pach a je jim dobře. Hlavně když to nerozhryže. TV anténu máme taky za sebou.

Tak všem posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 10:21
- Nahlásit

Darina1
Já na to nekoukala.. Jen sem četla článek.. Lidi sou hrozný bestie..

Video od Dáši si stáhni do pc a spusť ve windows media playeru nebo přehrávači videa jaký máš.

Zítra mě a Verči držte pěsti, ať dáme další zkoušku z psychologie, protože to bude hrůza..

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 07:26
- Nahlásit

Romaine
No to jsem se dnes pobavila ono to na mě, že jako něco si mám stáhnout a prý něco někde pustit a co prý mám a jestli mám to s tím divným názvem.
Romanko a ty nevíš, že jsem antitalent a hlavně nějaké názvy tady na mě vybalovat. Musím se zeptat tady toho konkrétního až pří jde s práce jestli má to na PC s tím divným názvem.

Samo, že budu držet 10prstů a 8tlapek. UDĚLÁTE TO. Pozdrav mi Veverku a chcu něco veselého.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 13:09
- Nahlásit

Darina1

Tak co Darinko, už se ti to podařilo otevřít, či stáhnout?
Mělo by to jít i po kliknutí, nejde ti to? jak jsem psala, je to maličké, ale když to stáhneš, dáš uložit na plochu, a tam to prostě rozklikneš jen a ono se ti to v tom programu samo otevře, jistě ho tam máte nainstalovaný.

Gučátko ..........Tak jak zní rozhodnutí?????

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 14:39
- Nahlásit

Ahoj holky.
tak po dlouhé době přispěji svou troškou, i když ani není čím. Já teď hodně nestíhám, protože chodím na kurz 2x týdně, pak ještě zkouškové, takže je to docela frmol. Předběhnu Romču a prásknu, že psychologii jsme udělaly obě, jsem moc ráda, protože to byla naše obávaná zkouška, byla náročná, ale máme to.
Jinak moje psiska se mají fajn, jen teď hrozně bojuji s jejich srstí, nemůžu je vyhrabat z toho blešího řádění. Hlavně teda Eli, má to jak chemlon. Tak uvidíme.

Jo a měla jsem čest poznat Robbiška od Romči, protože jsem tam přespávala na zkoušku. Teda to je... číslo. Na přivítanou jsem dostala hromadu pusinek...Já měla pocit, že jsem z domu ani neodjela, jako kdyby se mnou byla šídlo Phoebe. Je fakt úžasný a můžu říct, že Romča měla fakt štěstí na pejska. Asi bude Darinko i jako Damišák, podle toho, jak ho popisuješ... Je hrozně krásný, vypadá jak štěňátko a hrozně legračně sedí.
Jo a musím to prásknout Robby spal celou noc se mnou v obýváku. vyvaloval se se mnou, asi cítíl, že by mi bylo mooooc smutno, protože jsem zvyklá být obklopená pejsky. Ale když jsme měli my návštěvu doma, tak Phoebe se taky uvelebila v posteli u návštěvy a za námi nechtěla jít. No byla samozřejmě u chlapa....

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 15:09
- Nahlásit

Verca
Tak to holky gratuluju

Gučátko
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 09:35 - Změnil/a: Gučátko
- Nahlásit

emikami
No, teď se zase trošku uklidnil, tak asi budu věřit v to, že měl jen nějaký blbý období a nic kupovat ZATÍM nebudeme. Přítel tam dal jednou kameru, když odcházel na dvě minuty do obchodu, aby viděl, co dělá, když je sám a náš milý Guči, hned když přítel odešel, tak šel k sušáku na prádlo, tam si vybral nějaký kousek prádla, postavil se na zadní, lapl po své kořisti a hrozně pomaličku a opatrně si to tahal k sobě na zem a dával hrozný pozor, aby náhodou nestáhl ještě něco jiného. Až jsem se u toho musela smát. Ale opravdu musím uznat, že ti pejsci jsou hrozně inteligentní, až vyčůraní.
Dneska se ho chystám vykoupat, tak to bude zase boj. Ale on si totiž vždycky trdlo na chodníku lehá na zem, když vidí nějakého pejska, a pak je pořád jako prase. Ale musím říct, že Guči si nejvíc vyhraje s bišonkama. To je vždycky komedie.

Jo a holkám moc a moc gratuluji ke zkouškám!

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:57
- Nahlásit

Verca
Práskačko No jo, Robby si Verču zamiloval.. Když jsem přišla domů bez ní, tak mě přivítal, dal pusinky a pak šel na chodbu kouknout, kde mám zbytek a koukal na mě, kde jako je Ještěže má Verča psi a je na to zvyklá... No Veru, musíš ho zas brzo navštívit A nejlépe s Phoebe a Eli. Třeba se vám sem na jaře bude chtít do té zoo.

Jinak je Robby tento víkend po dlouhé době na chalupě, tak si to určitě užívá.. Akorát mě je smutno.. Ale stejně sem v práci oba dny a on se aspoň vylítá...

Gučátko
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:06
- Nahlásit

No, náš Guči tu měl dnes kamarádku. Měli jsme návštěvu a vzali s sebou svého pejska - kokra. Je to sice ještě štěně, ale už ho přerostla, tak spolu pořádně řádili. Ale je to fenka, tak Guči se chtěl spíš množit, než si hrát. Tak lítali jak šílení, skákali a běhali. Asi mu budeme muset najít přítelkyni!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 07:51
- Nahlásit

emikami
No Dášenko si představ, že ještě jsem to nevzhlédla páč mám toho co tomu tak rozumí a je na to machr tak je po operacích. No a já podle popisku to stejně neudělám, já to musím vyděd na vlastní oči jinak tomu nevěřím. To výš ani NOVA mě nepřesvědčí.
Verca
No jasan Veverko, že to musí být Damišák. Tak milého pejska jak je Damiš, tak takového musí mýt každý a ty pusinky tak to je fakt jakmile to neuhlídám tak dostanu i francka fuj tajbl.
Romaine
Romanko kurňa tak málo na sebe prásknete a ještě se budeš čertit? Tak to ne děvče. Povinně budete psát sem slohovku jinak nebudete připuštěné ke zkouškám. Však vám to zařídím. A honem práskni ty něco ať se doplňujete. Já chcu drby.
No a to že jste šikulky snad nikdo jinak neuvažuje. Tak ať se daří dál a máte jen radost ze známek a hlavně ať Vás to baví.
Gučátko
Gučatko tak to chce pro Gučiho sehnat domů kamaráda ať mu není smutno. Tak šup na inzeráty a honem si něco vybrat.
To video jak tahá ze šňůry to prádlo tak to bych chtěla vidět. No a abych to vůbec uměla spustit, že jo.

Tak a pro všechny.
Damišák je z bonitován měří na výšku 26cm na délku 32cm, je plno chrupy a prý jestli jsem to dobře slyšela tak má i nějaké trojky v tlamě. No jo on je čuňas, já to vždy říkala, že má velkou tlamu a na hóru žahnuté ty žuby.
Jinak se paní Veverkové moc líbil a vše dostal kvalifikované jako standart.
Ptala jsem se jak je to s tím, že jako tady jsou již všichni pejsci nějak s příznění tak jak potom krýt a s kým. Bylo mi řečeno, že nesmí být oba rodiče stejní stačí když jeden je jiný a druhý může být stejný, tak pak se může kryt.
Tak pac a pusu od Biška a Damiška pro všechny fenečky.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 10:47
- Nahlásit

Děkuji všem za gratulaci ke zkoušce, máme ještě jednu před sebou, tak tu snad v sobotu dáme.

Romaine
NO já myslím, že láska byla oboustranná. on je fakt úžasný miláček, ale nebooooj, žárlit nemusíš. Mám přeci svoje dvě hafice a ty by mě to neodpustily...a doufám, že mě nikdy nepráskneš.

Darina1
Darinko, tak to moc gratuluji ke zbonitování, teď máš černé na bílém, že je fakt dokonalý. Jen blbé je, že někteří bonitují podle toho, jak se vyspí. A to se pak člověk nestačí divit, když jednou stejný člověk psa zkritizuje a pak ho vychvaluje do nebes, o tom by mohla vyprávě Romča s Robbym.
To jsem zvědavá na štěňátka, doufám, že budeš průběžně informována a zásobovat nás fotkami štěňátek. Nevšimla jsem si, že bys psala s kým budete krýt?

Jo a víte, co mi včera ty dvě potvory udělaly? Normálně mi sežrali 60 kapslí nějaké přírodního preparátu Omega-3, což se normálně psům dává na srst, ale já to měla jako nějaký reklamní balíček a Phoebe vyskočila tam, kde bych si nemyslela, stáhla to a zpucovala to, pak něco vyblila. jsou to takové želatinové bonbonky a uvnitř je ten olej. Nevypadá to, že by jim něco bylo...naštěstí. Ale nervy jsem měla jak na sebe, tak na ně, co na mě zas vymyslely...

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:05
- Nahlásit

Verca
No konečně je tady někdo.
Verunko jestli to vyjde tak budu krýt s nějakou Bišonkou která bydli tady ve Vratimově, ale ani za prd si nevzpomenu jak se jmenovali. Vzali si na nás číslo a že se pak zeptají jestli jsme to stihly. Pak mám tady v Havířově dvě fenečky. No a představ si, že mi Jandulinka sehnala taky nějakou rodinku, ale tam chtějí aby byl zkušený i když jsem se ptala paní co my bonitovala co jako na to říká, že je prvniček tak mi bylo odpověděno, že příroda si pomůže. Tak uvidím kdo se nám ozve. Chudák Biško.
Nezapomínej, že psy jsou vy čůraní až běda a vědí si vždy poradit. Hlavně, že fenečkám nic není.
Posilme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:07 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Jen blbé je, že někteří bonitují podle toho, jak se vyspí. A to se pak člověk nestačí divit, když jednou stejný člověk psa zkritizuje a pak ho vychvaluje do nebes, o tom by mohla vyprávě Romča s Robbym.
Povídej jsem zvědavá copak, kdopak, práskni.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 07:13
- Nahlásit

Darina1
no to zas takhle nemůžu, to by mohla spíš Romanka. Ale zažila něco jako spousta vystavovatelů. Výstavy jsou vesměs o známosti a moje známá taky zažila, jak rozhodčí dal i BOBa jen ze známosti. půl bídy, kdyby dal CACe, ale on opravdu nesahal ani po kotníky dvou psům, kteří tam byli. Byl to šok pro všechny. Ale prý by to takové nemělo být v zahraničí, tam jsou prý seriózní výstavy. Mě samotnou to neláká na české, i když by se hodily dva CACy z mezinárodek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 09:10
- Nahlásit

Verca
Verunko já to taky slyšela, ale opravdu zatím můžu potvrdit, že pokud nás dostal na BOBA nějaký jiný pejsek tak opravdu to byl krasavec- krasavice. Jinak víš sama, že nejsem nějak známa v kruzích rozhodčích a musím říct, že za těch pět výstav se nám dařilo. Ono to může přijít a bude po ptakách. Představ si, že i paní Dlabalovou s těma krásnýma pejskama jsme porazily a na BOBA ji dostala moje známa která má opravdu nádherné fenečky.
Pozdrav mi Romanku a držím 10prstů na tu poslední zkoušku.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 19:42
- Nahlásit

Ahoj, tak teď budu za práskačku zase já S Verčou jsme tu poslední zkoušku daly a to obě za A, tak to se musíme pochlubit..

Jinak jak tu Verča psala o tom s Robbym a výstavou, tak to bylo tak, že baba na výstavě mu nedala titul i když si to zasloužil - zkritizovala ho za úplné blbosti, které nebyly pravda no a pak když ho o 2 týdny později bonitovala ho vychválila do nebe, jak je úžasnej a dokonalej... Vše co na výstavě zkritizovala tam vychválila.. Tenkrát to ta stará ježibaba dala místo mě, starýmu chlapovi.. Prostě bylo vidět, že to nechtěla dát mladé holce se psem.. No a tak hodnotila celou výstavu.. Takže když ho pak vychválila, tak sem jí chtěla jednu vrazit, aby se vzpamatovala Proto už na výstavy kašlem.. Platit takové prachy za podvody.. Na to se jim můžu vykašlat..

Darinko a jak to vypadá s krytím? Moc ti závidím. Nám zase volala nějaká paní, že by měla zájem o krytí, jenže fenka byla také prvnička, takže z toho nic nebylo.. Máme na to smůlu.. Ach jo..

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 20:10
- Nahlásit

Romaine
Ahoj,tak to holky gratuluju,prvni semestr byva nejhorsi a vy to mate za sebou
Já mám taky konečně všechno z krku a teď volno

Holky,mam neuveritelnou novinu:
Máme doma dva psy

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:00
- Nahlásit

Romaine
Čus Romanko no já nezaváhala ani minutu, že jste čupr holky. Tak pěkné známky jen Vám můžu jen závidět. Já ve škole spíš byla vždy vyby oko.
To co píšeš o té výstavě a bonitaci tak to by mě opravdu naštvalo a věř, že až by mi ho s bonitovala tak bych jí to řekla.

Kracinečku no povídej jaký to je pejsek, nějaké fotečky by byli, jak pak se jmenuje, no a na konec co pak Montik na něho?
Tak za tím pac a pusu od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:34
- Nahlásit

Darina1
Je to border kolie-pejsek 5 měsíců a je užasný Máme ho teprve od včera a je ze samoty,takže je z města celý vyjukaný,ale Montík mu pomáhá a pomalu si zvyká.
No,Montík je snad rád,ale není vůbec průbojný,nechá si sežrat i žrádlo.Venku spolu ale včera,když jsme si pro pejska jeli,tak tam blbli. Myslím,že až se sehrajou,budou príma dvojka Jenom se Montymu moc nelíbí,že mu sebral pelech (ale Monty zase může do postele a štěně ne)Jinak se snažím,aby Monty nežárlil,hladím oba stejně,dávám odměny a tak,takže na tom Montík spíš vydělává,protože kvůli štěněti chodíme pořád ven,pořád ho chválím,tak chválím i Montíka A ráno spolu už kluci behali po louce (a já za nima vlála-pejska ještě nemůžu pustit,aby neutekl,než si zvykne na všechno kolem),takže si myslím,že to fakt bude nerozlučná dvojka a budou samá lumpárna,jen co se štěně rozkouká.
Jinak se jmenuje Chimney a máme s ním velké plány Bude chodit s Montíkem běhat agility a budeme chodit na poslušnost-už máme domluvenou první individuální hodinu od paní,co Chimneyho zná,tak nám pomůže a vysvětlí,jak na něj (Montíka poslušností trápit nebudu,nechám ho jen hopkat po parkuru,protože je to takový rarášek umazlený a rozmazlený) a ráda bych se třeba podívala i na nějakou výstavu...no,ale to je ještě daleko,tak uvidíme-hlavně ho mám pro radost, jako kamaráda a patřáka na procházky a jako kamaráda pro Montíka,protože ve dvou se to lépe táhne

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:39
- Nahlásit

Tady fotečka ze stránek CHS: Já ještě žádnou na netu nemám a do galerie se dostat nemůžu....

http://www.aibara.wz.cz/Ch/Chimney358.jpg

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:55
- Nahlásit

krecinek
Tak to je paráda a to co popisuješ už mám za sebou a to i to že Biško hodně ustoupil Damišákovy páč on je terorista. Hlavně bacha pak na pubertu, ale je to úžasné. Fotka je pěkná a Bordelka tří barevna ještě pěknější.
Tak ať to klukům klape a jsou nerozlučná dvojice. Pokud pojedeš i na nějakou výstavu tak se možná i potkáme, ale já jen Olomouc-Ostrava-Brno jinam se mi nechce.
Tak jim zašeptej do ouška, že jim posíláme na čumáček pac a pusu od dvou ze severu a to Biško a Damiško.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:58
- Nahlásit

Darina1
Taky doufám,že to všechno bude v pohodě,protože se kluci spolu krásně pak na vycházkách vyřádí

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání