| Autor |
Zpráva |
Gučátko
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 21:19
- Nahlásit
Romaine
To my si s ním nehrajeme. Komu by se chtělo ve dvě ráno vstávat a hrát si s pejskem . Buď mu strčím do tlamičky plyšáka a je klid nebo ho vezmem k sobě do postele, protože tam ještě neumí vyskočit a tam se taky uklidní. Jj, přítel si ho taky zamiloval. Ale to bylo hned jasné. Akorát ho trošku mrzí, že pejsek je zatím takový úlysnější ke mně, ale to je daný tím, že jsem teď doma na nemocenské a přítel chodí do práce. Ale taky by se ho už nevzdal
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 08:41 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
http://bisonci.nafoceno.cz/Uvod.html
Oznamují světu a Vám, že mi můj mužíček dělá stránečky. Zatím jsou tam jen fotky a video, ale aspoň něco. V tom videu s Damišáčkem je paní Králova ta v tom modrém oblečení páč jsem ji poprosila aby mi předvedla Damišáka proto že nám šlo o jednoho CAJCE. Je to výstava minulí rok v Brně.
Tak můžete pomalu koukat.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
Awojíí tak jsme tady o5 po dlouhé době.Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s takovýma těma vodičkama pod oči a podobně co to má vybělit,protože Bíšonek má posl.dobou až načervenalé ospalky,i když mu očička čistím aspon 1 denně.Jestli máte někdo s těmito přípravky zkušenosti poradte mi značku atd. budeme s Biškou mooc rádi když se toho zbavíme.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 09:02
- Nahlásit
Bíšovááá
Bišonko tak já ti poradím co nám zabyra a myslím, že jsem jediná která to používá, je to PEROXID VODÍKU 3% který koupíš v lékárně.
Mě na to trpí ten starší a když jsem mu to začala dělat tak napřed každý den a teď kom tak jednou za čtrnáct dní. Bišo do dvou let neměl nic a pak se to rozjelo a ten můj druhý Damišák tak ten do dvou to měl a teď kom nic on. Já totiž nejsem na nějakou tu kosmetiku psí, nemíním někomu cpát zbytečně peníze, ale ještě jedno pokud s pejskem nechodíš na výstavy tak se na to vyprdni.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 07:22
- Nahlásit
http://bisonci.wbs.cz/
Tím, že se mé stránky stále vyvíjejí a ještě chvíli budou, tak mi manžílek změnil za se adresu. Snad to už bude ta konečná. Zatím tam mám jen videa a fotky.
Tak koukněte a zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:12
- Nahlásit
Darinko, moc gratuluji k stránkám. Bylo na čase Těším se až tam toho budeš mít víc.. Ale chápu, že to bude trvat. jen malé doporučení - k bílým pejskům je lepší zvolit tmavší barvy, pejsci pak lépe vyniknou, než na bílém pozadí.. Ale je to jen doporučení.. Já až budu mít chvilku volna tak se chystám na předělání stránek. Barvy si nechám, ale chci to trochu zredukovat, protože jak už je tam tolik fotek, tak to není tak přehledné. Budu to muset nějak vymyslet..
Jinak u nás není nic nového. Robby je venku už dlouho jak šílený a všechno venku olizuje - asi teď hárají všechny feny u nás nebo co No a dnes se nám rozbilo vodítko Přestalo navíjet, takže večer musíme koupit nové a to je tak vše Co u vás?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:28
- Nahlásit
Darina1
Ahoj, no,super,ze mas stranky Klukum to moc slusi
Romaine
To co rikas,mel Montik taky,taky silel,jak se to tu kolem vsechno haralo...
Bíšovááá
Já měla gel od Hery,ale nic moc.Pak jsem se na to vykaslala, preci jen je Montik bez PP,tak ho nebudu trapit kazdodennim otiranim,jen mu to obcas vezmu vlhkym tamponkem a kdyz ma ospalky,tak mu je taky otru...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:10
- Nahlásit
Romaine
Ano Romanko máš pravdu bílý pes není moc výrazni na pozadí bylém, ale kluci jsou ořezaní z jedné fotky a ta nám tam pak dělala kolem nich jen bíle pozadí. Tak aby to nebylo moc odlišné tak proto bíle pozadí aby to splynulo.
Už mám i dodané psané slovo. Tak si počti. Stránky jsou ještě stále ve vývoji, no uvidím jak to ještě vše dopadne.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
krecinek
Kracinku, že moc děkujeme.
I Vám posíláme pro změnu pusu a pac od Biška a Damiška.
Vůbec, že se někdo ještě tady ozve. Styď tese.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:55
- Nahlásit
Zdravíme všechny.
Představte si, šly jsme domů z agilit, Claudinka lítala jak šílená, najednou žbluňk a byla v rybníce, propadl se pod ní led a nemohla vylézt ven, tak jsem za ní utíkala a vytáhla ji(musela si myslet že je tam led jako byl v zimě, ale přitom byl úplně neviditelný). Celá mokrá lítala dál jakoby se nic nestalo.
Ještě vám musím ukázat jaký mi udělala babička dort k nerozeninám.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 07:43
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinečko tak to ti i my moc GRATULUJEME k t vím 15letům.
Hlavně si ten svůj věk užívej a to proto až budeš stará jak já tak ať máš na co spomínat, ale jen to dobré.
Doufám, že jste nebyli moc daleko od domova a honem jste se šli holky osušit? Je dobře, že s toho Claudinka neměla šok ale spíš jundu. Tak to má být. Je vidět, že je pejsek povahově vyrovnaný a ne žáden exot.
Tak za tím pac a pusu od Biška a Damiška.
P.S. no a dort vyřiď babičce, že je fakt nádherny.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 08:46
- Nahlásit
Ahoj holky, tak po dlouhé době jsem tu. Teda čekala jsem příspěvků více, třeba jak se má prďola od Gučátka, co nového u krecinka... Darinko stránky jsou super, hned jsem se kochala.
Leni, jak to máš teď s krmením? Krmíš oba syrovým masem?
MartinaClaudi, tu fotku jsi tam naaranžovala ty v počítači? Takový dort přeci udělat nejde...
A taky přináším pár fotek...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:09
- Nahlásit
Ahoj holky vaše diskuze se mi moc líbí tak bych se k vám chtěla taky přidat!Mám 11 měsíčního bišonka frizé a jsem moc ráda že ho mám
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:29
- Nahlásit
Verca
Zdar Veverko.
No konečně někdo začal komunikovat. To výš já tady jinak trpím samo psaním, on nikdo nechce komunikovat.
Děkují za pochvalu stránek. Dnes jde Damiš na stříháni a ještě mi tam chybí jeho fotka jak je upraveny. Tak budu fotit jak vzteklá u Králove a uvidím co mi s toho vyjde.
Jinak holky jsou kouzelné. Jo a nepůjdeš se mrknout na výstavu v Ostravě 13.4 jsem přihlášena páč z býrám CACe. To výš já sběrač. Králova byla na výstavě v Anglii která se jmenuje Kraft. Je to takový sen chovatelů se tam dostat. Jestli mi prdne v bedně tak se taky na to dám a vezmu tě se sebou. Ještě si Damiš neskočil a nevydělal peníze, haj zlík jeden, kdo má stále do něho jen investovat? Že. Ať maká, ať si vydělá na Krafta.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:44
- Nahlásit
Simis
http://bisonci.wbs.cz/
Zdar Simis.
Tak tě vítám tady jen tě upozorňují, že holky se již vyprdly debatovat, tak že jsem jen já k maní.
Neboj oni se sem tam oběvy, ale spíš si připadám, že trpím samo psaním, ale to nevadí. My si vystačíme, že.
Jinak já mám taky kluky Bišonky a to dva kusy. Jsem starší baba ( 48let ) tak že mám na ně více času a jsou to moje největší zlatíčka pod sluncem. Samo, že je první řadě rodina, ale pejsci a ptáček hned za nimi. Já su milovník přírody bo už nemůžu být milovnici ničeho jiného a přírodě nevadí, že jsem starší.Ha, ha.
Jinak musíš mrknout na moje stránky která mám udělané po 4letech a ještě nejsou úplně dodělané páč mi je dělá mužíček a já tam doplňují jen psané slovo.
Tak se za se ozvy a ne jak tady tyto baby.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
No baby, že se nestydíte. Kde jste všichni. Styď tese.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
Ahoj Darina1
na stánky jsem koukala...Kluci jsou kouzelný Krásně načančany...Jinak sem se pokoušela vložit taky nějaky naše fotky ale nějak mi to nejde tak snad časem na to přijdu
Mě je 22 let žijeme s přítelem už sami a tak sme se rozhodli pořídit si psí miminko
je to naše zlatíčko tito pejsci jsou nesmírně vnímavý chápavý ale taky pěkně zlobivý...Někdy se divým co ten náš uličník dokaže provest když je sám doma...Zrovna včera mi rozcupoval celej balík kapesníků...Sem měla nesmírnou radost když sem přiška večer z prace domů a hurá zas uklízet....Ale oni za to nemůžou
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:52
- Nahlásit
jinak sem se ještě chtěla zeptat poslední dobou nám začali slzet očíčka a nějak si s tím nevím rady...Kamarádka mi poradila borovou vodu ale nezabíra
Jinak mu to každej den vysušuju ale taky to moc nepomáha...Nemáš na to nějakej fígl???
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:09 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Verca
Ahoj Verčo, super fotky!!! Taky s Chimney začínáme s frisbee ta panička je ale táááák nešikovná,neví,jak se to hází
Jinak s krmením to mám teď tak- štěně granule,lososový pro plan, protože přeci jen štěně ve vývinu si tak krmit netroufám...A Montík? No,ten začal pěkně zlobit!Sežral jenom maso a přílohu ne, nasypaným vitanínům se vyhnul, a když jsem je pořádně chtěla zamíchat do žrádla, raději se toho ani nedotkl No,půl kila zhubnul (má ted vic pohybu a dospelo to do stadia, ze nesezral ani celou pasticku pro psy )Nastesti ted aspon zacina trochu zase zrat, tak to tak nejak stridam, psi pastiky,obcas kureci maso-ale syrovy mu ted moc nejede,takze vareny, kdyz mam stesti sezere i trochu prilohy...Obcas luxuje u misky Chimneymu ze zeme granulky(ale sam si jich ve svoji misce nevsimne...)Takze muj super plan a nadseni pro syrovou stravu takto asi zatim zkroskotal
Jinak se mame tak nejak porad stejne, Montik chodi na agility, nekdy mu to jde ze nestacim koukat,nekdy mi ale z parkuru zdrhne za nejakou tou cubinkou
Chimney roste a trochu i zlobi,uz ma taky na svedomi par svych kousku a znicenych veci.Ale jinak je moc sikovny a dela velke pokroky,je to uz mestsky pes a uz je to snad mesic, co prestal delat doma louzicky a bobky. Zatim zaciname s: poslusnosti, agility, dogdancingem a dogfrisbee, chtela bych s nim v daleke bucoucnosti udelat i zkousku vloh paseni... Jinak si u nas myslim zvykl skvele a s Montikem jsoui nerozlucna dvojka
Simis
Ahoj,je to jsme ve stejnem veku a vlastne i situaci,taky spolu uz tretim rokem s pritelem zijeme,pred rokem a pul jsme si poridili maltezaka,ale to bylo "malo",tak ted mame jeste borderku
Darina1
Darinko,stranecky sleduju,jsou super
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:15
- Nahlásit
ty jo krecinku dva pesany tak to jste dobrý...Nějak si to nedokážu představit...To by nám z toho bytu asi nic nezbylo
Jinak my jsme si Armaniho poridili před necelým rokem...My máme frizáčka ale to už jsem psala...rRozhodovali jsme se mezi maltézáčkem a frizáčkem a nakonec to taky vyhrál...Ale všechni bičonci jsou k sežrání .-)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:17
- Nahlásit
Simis
Simis mám radu. Ten starší což je Bišo, tak tomu do dvou let nic neteklo, ale jakmile mu švihli dva roky tak se to rozteklo a ke všemu on je uchyl který se musí stále oblizovat tak pak má i tu hubu rezavou. Taky mi radili kde co jenže to je záběr na peněženku a účinek nejistý až tady jednou přišla s tím jedna paní, že prý Peroxid Vodíku 3% z lékárny. No a já si řekla proč to nevyzkoušet, tak jsem to koupila a pravidelně tak 14dní kapala a vytírala a ejhle Bišo začal světlat, no a po kůře mu to tak udělám 2-3x do měsíce a nemáme to tak hrozné. Tak že já všude každému doporučují ten Peroxid. Ono to vypadá jako hrozné, ale já to používám asi už rok a půl a pes zatím vidí a o chlupy nepřišel a to si piš, že se s ním nepižlám.
Tomu druhému Damiškovy teklo ta do roku jen mírně a i to mu přešlo. Tak ten je úplně čistý a není ani uchyl oblizaci.
Ono to je tak buď se to do dvou let rozteče a nebo zastaví.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:20
- Nahlásit
Simis
Poskej az prijde emikami,ta ma tech pejsku doma o dost vic..a treba Darinka,Verca,ty maji doma taky dva kousky...nahodou,ja bych nemenila,se dvema je to lepšíííííííííííííí a my se taky rozhodovali mezi mezi maltezackem a bisonkem a vyhral to maltezacek je to takovy nas maly andilek a zaroven i dablik, je myslim na maltezacka celkem akcni a je strihany nakratko,ted uplne (nejdelsi mu to nechavam tak tech 10 cm, to mel ted pres zimu...)
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:22
- Nahlásit
Peroxid Vodíku ??? Tak to by mě ani ve snu nenapadlo
Taky jsem právě chtěla něco co nevyžere mojí peněženku tak sem se ptala ve zverimexu a tam mi pani nabízela nějakou bělící pastu ale chtěli za to 500kč což se mi zdálo teda dost...
A ten peroxid dáváš normálně na tamponek a pak čistíš???
No to Armani se taky olizuje jak divoch a taky má rezavou hubu Kort když se nažere tak je jak čuně
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:23
- Nahlásit
Simis
Jinak se tady muzes podivat na jeho fotky - je tam i ten nas druhy (Monty je jeste pred strihanim,ale o par stranek dal tady na diskuzi je vyfoceny ostrihany ve svetriku ) a i Chimney uz trosku povyrost a i zarostl Ale novejsi fotky zatim nemam...
URL
a tady je odkaz na Montikuv blog
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:28
- Nahlásit
krecinek tak to je dílo s těma pejskama ale třeba to na nás taky přijde až budeme ještě starší
To mi Armaniho taky stříháme na krátko není vysloveně výstavně upravený...Stejnak sme řekli že asi na výstavy chodit nebudeme( nějak na to nemáme čas) tak nám psí kadeřnice vymyslela tenhle sestřih a jsem moc spokojená
Ten náš je taky malý andílek ale za to větší ďábel...
Když sme si ho přivezli domů tak sme se s přítelem domluvili že ho nepustíme přes noc do postele...no a co myslíš?Kde spí???No přeci v posteli )Sem prostě neměla srdce ho nechat na zemi kňučet...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:32
- Nahlásit
krecinek
Ježíš kracínku ty taky ještě žiješ. No ty jsi šikulka, že jsi sem přišla. Já vím když se oběvy někdo nový tak hupky dupky sem, že. No,ale když jsem tu já tak to nic?
Děkují za koukáni a že pejskům posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
Simi neboj, jasan nakapej mu to přímo na ty místa co má rezavé a i můžeš ze začátku hodně až mu s toho kape a pak to hadříkem rozetři a pořádně mu to v tírej. Já to pak jen rozčešu a nechám tak. Se neboj. Bišo je zdráv a nic mu to neudělalo. Já jsem dost razantní baba, já se s ničím nepižlám. Jo a u nás stojí ten Peroxid 25kč což není taková hrůza a mám ho opravdu na dlouho a hlavně vyzkoušené.
Dva pejsci je super už bych při jednom nebyla. Já bych brala i více.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
Simis
No jo,Montík taky spí v posteli, od zacatku,ale vecer se ruzne stehuje...a uz zacina bejt k rano v posteli i ted druhy to je vzdycky budicek a olizovani a je nevim ceho vseho jeste,az me to kazde rano zesmeje,co ti mi kluci vyvadi
Darina1
Jojo,taky ziju ale kde jsou treba ostatni...to ja jsem tady oproti nim porad
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
Darina1
Dobrá peroxid zkusím hned ho dneska zajdu koupit Snad nám to taky pomůže a 25kc to je zadarmo
Děkuju za radu...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
Simis
Jinam my Montika strihame, vystavy nehrozi,je bez PP a fakt si ho neumim predstavit na postari s dlouuuuhouuu hedvabnou bilou srsti az pod zem,jak by to meli maltezaci mit...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:42
- Nahlásit
krecinek
Jo jo cestování o tom mi povídej...To když byl Armani ještě menší jeho oblíbené místo bylo na mejch zádech Byl to děs...Pak se asi tak stokrát za noc přestěhuje ale stejnak pak zjistí že nejlepší je to na mým polštáři uprostřed takže já spím pak bez polštáře
ale co bysme pro ty miláčky neudělaly že?
A o tom ranním buzení mi povídej....Přes týden vstávám v 6hod tak je naučenej že s ním jdu tak v pul 7 ven...To je v pohodě ale co o vikendu...Odbije pul 7 a náš miláček začne lízat MĚ!Ne přítele ale jen mě ,pak začne knučet a když ani to nezabere tak po mě začne hopkat dokud se nezvednu a nejdu s ním...
No prostě zlatícko
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
krecinek
Jinak my teda sme s PP ale už když sem si ho brali tak sme si řekli že výstavy nehrozí...Ta paní co nám ho prodávala sice chtěla abysme chodili ale my jsme se rozhodli takto
|