Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:38 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Takže budoucím mamčám gratuluji!! Verči už sem přála dřív Nevím co se děje ale všechny moje vrstevnice jsou teď nastávající maminy až mě to děsí

Tak já se vám taky pochlubím...ne mimčo nečekám, ale koukněte co jsem dostala (upozornuju že to marcipánové, to živé je mamky )

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:38
- Nahlásit

Verca
no jo,tak to bude ono

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:40
- Nahlásit

bisonka
Ahoj,neboj, já ještě mimčo nečekám
Jinak ten dort je užasnýýýý Matrinka tu taky davala pred par strenkama foto,taky byl moc krasny

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:42
- Nahlásit

krecinek
jo od marti jsem viděla, taky krásný

no jo my studentky, musíme s mimčem počkat že jo

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:43
- Nahlásit

bisonka
asi tak a co jinak,jak valcis?

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:45
- Nahlásit

krecinek
Jo snažím se do školy je toho pořád spousta, teď se rýsuje ještě práce, tak budu plně vytížená.. a coty?

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:47
- Nahlásit

bisonka
no,louskam anglinu na reserzi a louskam a louskam a je to bida S pejskama je ted taky veselo,ale musim rict,ze dnes asi kvuli tomu pocasi spinkaji jako andilci

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:10
- Nahlásit

Verca
Veverko no hovada on nebyl, ale víš přehlídnul mě a já přecházela tam kde neměla no a on narazil do mě 80km rychlostí. To víš já přežijí i třetí světovou.
To je u mě tím, že já jsem hodně optimista a milují lidičky a jsem stále vysmáta. Tak pak ten život je i o to lehčí.
Teď kom na mě volá ten můj, že ti mám připsat, že tě pozdravuje a přeje ti aby miminko bylo takové hodné a milé jak jsi ty.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:14
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko nádherný dort, hned bych si kousla.

No holky jak jste se všichni rozepsaly. Vy tady vždy jen nakouknete a nic nepřipíšete. A teď jsem Vás odhalila. Jedině já tady trpím samo psaním.
Damišáka jsem vyfotila jak je ostřihány, ale musím čekat na moje ho páč já to nedám na ty moje stránky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

No jasáň, že tu budu kecet sama.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:17
- Nahlásit

Všem děkujeme za pochvalu dortu a přání k narozeninám.

Verca
Ta fotka na tom dortu je na jedlém papíře, to se dá nechat udělat.

Verca Candy
Gratuluji k miminkům.

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 13:05 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

MartinaClaudi
Janik
bisonka
Holky moc díky za gratulace, je to opravdu moc fajn pocit, taky vám to přeju, i když Martince asi o něco později

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 13:30
- Nahlásit

Verca
To víš že jsme šťastný, už jsme to chtěli řešit přes doktory, umělé opl. atd, ale nakonec to vyšlo samo! Vám to Veru taky moc přeju. Teď začínám pátý měsíc a taky už mám pár obrázků, z desátého týdne a pak ze 13-tého, kde je už vidět krásně obličejíček, nos , oči, uši. A dokonce jsem se dívala na monitor jak se tam mimi pohybuje a strká si ručičky k puse. Byl to strašně krásnej pocit.
Veru hlavně se opatruj a přeju ti aby už nebyly žádné komplikace.

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 13:35
- Nahlásit

bisonka
Oba jsou krásný, jak ten živej, tak ten k jídlu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 14:02
- Nahlásit

bisonka
Pěkný dort.
A kdo toho marcipánového vyráběl?

bisonka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 23:06
- Nahlásit

Candy
diky, ten marcipanovy chutna skvěle, no živý je živý, co si budem povídat

MartinaClaudi
v cukrárně mi ho mamka nechala udělat, tvůj dort je ale taky krásný

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:03
- Nahlásit

bisonka
Ahoj, dort je krásný.

MartinaClaudi
Aha, tak jedlý papír mě nenapadl.
A děkuji ke gratulaci.

Darina1
Teda to je blbý. Když se daří, tak se daří...
Darinko, pořád čekáme na fotky stříhaného DAmišáka.

Candy
A můžu se zeptat, kolik jsi už přibrala? Mě totiž na konci pátého měsíce čeká svatba , tak se děsím, jak budu vypadat v šatech.
Mě připadá úplně neskutečné, že když jsem v osmém týdnů byla na ultrazvuku, tak jsem tam viděla jen rozmazanou "skvrnu" a šíleně bijící srdíčko a o dva týdny později už tam byla hlavička, ručičky, nohy... Zírala jsem na to s otevřenou pusou.

Jo a jinak je tu i druhá novinka (snad jsem to tu nepsala ) a to, že z důvodu těhotenství jsme museli přesunout svatbu ze srpna na květen. V lednu jsme se s přítelem dohodli, že se tento rok vezmeme a to v srpnu a pak jsem o měsíc později zjistila, že jsem těhotná, což bylo plánované až po svatbě. No a jelikož v srpnu bych si to neužila vůbec, tak se budu vdávat v květnu. Už mám i šatičky a budu jak princeznaaaaa!

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:44
- Nahlásit

Ahoj všichni no teda koukám...Pár dní sem tu nebyla a tady se dějí věci...Všem nastávajícm maminám moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka...

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:20
- Nahlásit

tak tady vám posílám aktuální fotečku Armaniho...

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

Jak tak koukám tak dneska sio tu asi budu psát sama se sebou
Ale co taky dobrý
Jo jinka sem chtěla moc poděkovat Darince za radu s tim peroxidem...Už jsem očka čistila asi tak 4x a je to mnohem lepší

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:35
- Nahlásit

A ještě jedna legrační fotečka...

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:41
- Nahlásit

To je dneska počasíčko co???
Ráno když jsem šla venčit Armaniho tak sem vyšla ze dveří a on si sednul zapřel se nožičkama a prostě ne a ne jít do toho deště...To se radši počůrá než aby si nechal zmoknout tělíčko
No byl to boj co vám budu povídat ale nakonec sem ho přemluvila

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:59
- Nahlásit

tak jak to tak vypadá tak sem tady asi opravdu sama tak vám sem dám aspon na čumendu nějaký fotečky

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:02
- Nahlásit

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:03
- Nahlásit

tak ted zas pro zmenu se mi ty fotky vkladat nebudou...Bordel jeden...

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:05
- Nahlásit

http://album.volny.cz/armanipes/
tak aspon mužete juknou sem

bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:07 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Simis
Ahoj, my se ještě asi neznáme, jmenuju se Věrka, je mi 23 a doma (u rodičů) máme bišončí slečinku bez PP, jemnuje se Bambi. Když budješ chtít můžeš juknout na její webík www.bambi-bichon.com

Jinak koukám že tadle poloha je oblíbená

Verča
Jo a dortík je chutný, a já sem ti zapoměla dát kousek domů!! Jakto že ses nepřipomněla??!

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:18
- Nahlásit

bisonka
Ahojky Věrko ja sem Simona a je mi 22let a pesana máme doma s přítelem...Jinak vebík máš moc hezkej...Konečně taky někdo začal komunikovat
no oni jsou všichni skoro stejný

bisonka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:19
- Nahlásit

Simis
No mám pauzu mezi učením, tak sem se sem koukla A odkud jste?

Simis
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:20
- Nahlásit

bisonka
Jsme z Berouna u Prahy...
To já sem v práci a naštěstí máme přístup k internetu tak sem tu celej den a přišla sem si tu trochu sama tak ještě že jsi sem nakoukla

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání