| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:59
- Nahlásit
Simis
Simis fajně se kecá sama se sebou alespoň se dovíme něco nového. Fotky pěkné jen já bych neostřihala ho tak na krátko. Je pravda, že každému to vyhovuje jinak, já mám ráda když mají delší srst. No a že ten Peroxid je super, jen se toho nebát.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:05
- Nahlásit
Verca
Veverko tak už mám přidané ty fotky jak ve fotogalerie tak přidané fotky v sekci naši psi, tam je jen přidán Damišák a Biško upravený.
Tak koukni a kochejte se i vy děvčata.
Pro všechny zúčastněné posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:40
- Nahlásit
Darina1
Biško a Damiš jsou fakt fešáci!!! Nechala jsem vám na stránkách vzkaz
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:01
- Nahlásit
Verca
Zatím jsem přibrala asi 3,5 kg, ale teď na začátku pátého měsíce už mám vidět bříško. Normální kalhoty co jsem nosila už neobleču, musela jsem si pořídit už těhotenský
My jsme také plánovali svatbu na léto, ale to bych si to také už neužila, tak jsme jí odsunuli na příští rok na léto.
Jinak já taky byla překvapená jak za dva týdny miminko vyrostlo, je to super jak to můžeš takto sledovat přes ten ultrazvuk.
Jo a už teď se těším na fotky ze svatby Snad nám tu nějakou ukážeš.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:18
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko všimla jsem si vzkazu za který prý kluci moc děkují. A to si piš, že jsme fešáci.
Candy
Candiku jen přibírej to je třeba aby miminko bylo baculaté a kula´toučké.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:23
- Nahlásit
Darina1
Kluci jsou fakt fešáci...
No mě se taky líbí delší srst ale on se prostě nechce česat je to pometlo jakmile vemu do ruky hřeben začne lítat jak blázen a já mám co dělat abych ho chytla a po jednom našem pokusu mu nechat dlouhou srst sme měli cucky že nás střihačka skoro celého oholila
Ale tedkon si pomalu na hřeben zvykáme tak snad se taky dopracujeme k tomu že bude krásnej jak Biško a Damišák
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:33
- Nahlásit
Verca
No teď kom jsem si přečetla, že se nám děvče budeš vdávat. Tak ať ti to všechno dobře dopadne a hlavně ať vyjde počasíčko. Hele vyfoť se v šatičkách a dej je sem princezno. A co holkám koupíš šatičky? Nebo nějakou stuhu. Doufám, že je budeš mít na obřadě.
Už jsem to tu psala jednou, ale moc jsem se nedočkala odpovědi. Kdopak bude vystavovat a nebo na čumendu přijde na Ostravskou výstavu? ( 13.4 )
Hlavně to platí pro Veveru a kdopak mi slíbil, že příští rok? No bišonka, tak děvče chcu tě tam vidět a to bez výmluv ať jsi tam.
Jinak kdopak přijde juknout na Biška a Damiška? No a hlavně držet palečky bo my jsme největší frajeři ze severní Moravy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:41
- Nahlásit
Simis
Simis nesmíš mu nic odpustit a neboj on si pomalu zvykne. Píšeš, že vezmeš hřeben, ale já bych první vzala kartáč a vykartáčovala. Moji kuliferdy musí držet i když ani oni nejsou s toho nadšení a to si vem, že je mám naučené, že musejí ležet na zádech a já je češu. Ze začátku než si zvykli tak jsem je měla v sedě mezi nohama a přidržovala jsem si je a to silně až oni přestali se cukat tak já začala polevovat a to tak, že teď kom už jsou volnější.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:49
- Nahlásit
Darina1
No budu ho to muset naučit...První kartáč???Mě stříhačka řekla že mám vzít nejprv hřeben...Taky mi to přiško divný protože mi přijde že tím hřebenem ho to strašně tahá pokud to nemá pročesané...Tak možná v tom bude zakopanej pes pokud ho nejprv prokartáčuju a pak vemu hřeben tak to možná bude lepší...Tak já to budu muset dneska zkusit
Děkuju za radu to víš já sem v tomhe trochu antitalent
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:57
- Nahlásit
Simis
Simis jasan, že podle mě první kartáč, ale takový ten pořádný. No a podle mě je to logické, že první rozčesat a pak dodělat hřebenem a nedej se. Chytit, spoutat a česat, nedej na to že se ti bude škubat a nebo ječet, on po chvíli přestane.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:59
- Nahlásit
Darina1
No zkusím a zítra ti poreferuji jak sem uspěla Snad zvítězím...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
Holky to je počasíčko co???Já když sem se ráno prbudila tak koukám a ono bílo
Tak se šla vyvenčit Armaniho a ten byl z toho celej hotovej Lítal jak divej a ryl čumákem do sněhu!tak si asi dokážete představit jak pak vypadal
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:32
- Nahlásit
Simis
Zatím tady nesněží, ale čekám to co chvíli páč se tu tmí a radši jsem honem s hafáky zašla ven a ta kosa mě zahnala domů.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:35
- Nahlásit
Darina1
To mi povídej já sem se na chvíli odtrhla od práce a podívala se ven a tam šílená chumelenice...To zas bude sranda až pujdeme s Armanim ven...Tím že jseme ze středních čech tak toho sněhu tu moc není tak na něj není zvyklej a pak je jak šílenec
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:41
- Nahlásit
Simis
No my jsme za severní Moravy a to konkrétně z Havířova. Tak že tady to ho sněhu moc taky není. On ten Havířov je celéj divnéj když jsou kolem záplavy tak mi chodíme koupat páč je tady sucho a horko. Když je všude chumelenice a přes sníh nevylezeš tak tady je teploučko a se opalujeme. Holt jsme nějací divní.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:44
- Nahlásit
Darina1
Tak to máte dobrý
Ale taky sem říkala že zž tam ten sníh mohl zůstat jednou je teploučko a druhej den zas chumelenice...No je to nějaký zdivočelý...Už jsme si tak plánovali jak budeme chodit s Armanim na tůry ale jestli bude takhle tak toho asi moc nenachodíme...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Simis
No a nevýš kde jsou další? Vidíš tak to tu je, vždy napíši jen aby se neřeklo a pak baby jedné zmiznou. To se nedělá a ještě mi ani nikdo neodpověděl.
Tak šup babiny odpovídat Darince páč se budu vztekat.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
Darina1
Nevím kde jsou už sem tu dlooooouho nikoho neviděla...Přijde mi že tu jsme jen my dvě!
Nikdo si s námi totiž nechce povídat...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:59
- Nahlásit
Darina1
Když sem koukala na předchozí stránky tak to tady žilo a ted???No měly byste to děvčátka napravit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:00
- Nahlásit
Simis
Se nás všici bojí bo asi vypadáme hrůzostrašně, ale já říkám baby nebojte. Já Vás jenom kousnu do riti.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:04
- Nahlásit
Darina1
Darinko tam se mnou na výstavě počítej pojedu s tou paní Kalužovou Už se nemůžu dočkat
Jina to dnešní počasí je hrůůůza :-D :-D chvilinku je krásně, svítí sluníčko a z ničeho nic se zatáhne a je chumelenice jak blázen...to je jak na apríla :-D :-D
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:09
- Nahlásit
Darina1
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:10
- Nahlásit
Janik
Ahoj konečně se tu taky ukázal někdo jiný než my dvě s Darinkou
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:12
- Nahlásit
Janik
No s tebou Jandulinko jako počítám na 100%. To jako bez řeči. Já jak se znám tak tam už budu přesně v 7hod. já totiž nikam nesmím přijít pozdě. To je moje úchylka, radši si postojím 10min. dopředu než bych někde přišla pozdě.
Já jen, že nikdo další nic nenapsal a to čekám kdo napíše no a hlavně co ty dvě můry co furd nepíšou ( Veverka a Bišonka ) asi je fakt kousnu do té řiti.
Jasan kdo je s daleka tak je omluven, ale okolí není omluveno a tolerovat se to nebude. Bo my chceme skandováni.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:18
- Nahlásit
Darina1
Ty jo já bych se tak ráda jela podívat na nějakou výstavu...Ale je to daleko Já sem minulej rok všechny výstavy nějak prošvihla tak bych ráda na nějakou jela tak snad bude nějaká brzy v praze
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:34
- Nahlásit
Simis
Simisku tak já ti povím dobrou správu, že teď kom je v Praze výstava a myslím, že Bišonci jsou v neděli a to je 23.3. Bude tam vystavot jedna známa co má dvě Bišonky. Jestli by jsi se šla podívat tak opravdu musíš tam být tak v 9hod páč to a kurát začíná se posuzovat v kruzích a já nevím kdy půjdou Bišonci, někdy jdou hned první a někdy v prostřed. V tom kruhu chodí vždy více plemen.
Tak že šup na výstavu, jo a můj ti vzkazuje, že pendolíno je dost rychlé. Praha- Ostrava a není co řešit.
Pac a pusu pro tvého špunta od Biška a Damiška.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:38
- Nahlásit
Darina1
No tak to si mi udělala radost Tak já si na netu najdu podrobnější informace co a jak a přijela bych se podívat...Fakt sem nikdy na žádné výstavě nebyla a sem zvědavá jaký to je
Už ted se těším
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:42 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Simis
Simisku tak jsem ti to zjistila, vystavovat Bišonky se budou v hale 6 a kruh je to 35 v Praze 23.3. Jsou napsaní první jenže se to může změnit. Kolikrát se stalo, že jsme byli první napsaní a pak jsme šli poslední. Tak to chce jen jít tam hned ráno. Pokud vezmeš kulíška se sebou tak mu nezapomeň vzít očkovák, bez toho tě tam nepustí a hlavně hodně peněz páč tam jsou stánky pro pejsky a těch mlsků je opravdu moc.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:44
- Nahlásit
Darina1
No s tou Ostravou nevím ale zkusím přemluvit toho mýho jestli by se nejel podívat semnou Je na to ještě dost času tak když budu hodně škemrat tak nás tam třeba i odveze...
no uvidíme...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:47
- Nahlásit
Darina1
Tak děkuju moc Dík za radu s tím očkovákem to by mě asi nenapadlo si ho vzít...A s těma penízkama to je dobrá rada jestli semnou pojede přítel jako že jo on je na takovéhle věci úplně úchylnej Pořád mu nosí samé mlsky a náš maličkej je s chutí cpe do sebe
|