| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 20:35
- Nahlásit
Darina1
Darinko fotečky jsem viděla a jako kluci jsou na každé fotce úplně krásní Já už musím taky zase někdy vzít ven foťák(až bude hezky) a Andyho nafotit..už jsem ho dlouho nefotila.
Verca
Verunko strááášně moc ti to v šatičkách sluší
MartinaClaudi
Krásné fotečky...musím už taky nějaké udělat a dát je sem Už tady Andy dlouho nebyl vidět
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:26
- Nahlásit
Verca
Nebojiš se trochu? Já bych měla obavy asi, extra divoké dětičky by mě děsily...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:30
- Nahlásit
Veru moc ti to v tom slušíííííííí!!! A co svatební cesta? Hlavní její úkol už sice ste si splinili ( ), ale tak někam se ještě kouknout..
Jinak práce nám tu začnou v úterý, tak su zvědavá co už bude až dojedeš.. Jestli už teda budeš moct..
Darina1
Já do Ostravy nebo kam určitě néé..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:34
- Nahlásit
Verca
Ořezávám z nova fotky a najednou kouknu co jako by se tady dalo přečíst a ono ejhle Veverka v nádherných šatech. Holka jseš fakt jak princezna. To víš za nás takový střih nebyl a já taky byla v patem měsíci tak že jsem měla moc volné šaty, ale tyhle nemají chybu. Přísahám na holí pupek jseš v nich jak princezna a ten tvůj úsměv je ten nejhezčí a zdoby celou tu krásu.
Jo a musím se ti přiznat na té fotce jak se Bišo řehtá tak akorát má osranou dupu a proto stojí jak tvrdé y. Já toho hned využila a strčila vedle něho Damiška no a ejhle jeká pěkná fotka. Ono je dost umění je oba venku nějak vyfotit. Já měla nacvikáno asi 50fotek a všechno šlo smazat. Tak že pokud chcete pěknou fotku nechte svoje pejsky prdět a úspěch je zaručen. A co fur říkam o te čuni? Vidíš a mám pravdu.
Candy
Candičku ty jseš omluvená ty to máš opravdu z ruky, ale v šestém měsíci za se ty budeš v Brně a budeš skandovat, ale hned od rána ne jak minule. Jasaň.
bisonka
Biošonko no to ani neuvažuj, že jako nebudeš doma. Minule jsi již měla omluvenku tak teď tě nezachrání ale lauter nic.
MartinaClaudi
Martinečko moc pěkná Claudinka a hlavně podle mého gusta má delší srst. Tady u nás nechumelí, ale sviti zubaté sluníčko.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:34
- Nahlásit
Verca
a holky nebudou bobci z toho paf že jsou bez paničky a tak dlouho a v cizím prostředí?
Romaine
Ahoj, jak se má Robby? Sem slyšela, že se stará o Verču, když je u tebe ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:39
- Nahlásit
Janik
Jandulinko tak honem šup něco sem ať vidíme po delší době Andoška.
Romaine
Romanko no to jsem si mohla myslet, ale já vím že i ty jsi z daleka tak máš u mě omluvenku.
Všem děvčatům a jejím pejskům my dva ze severu Biško a Damiško posíláme na dobrou noc pac a pusinku.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 03:21
- Nahlásit
Ahoj děvčata
Simis
Také tě tu vítám, a na tvého pejskánka jsem již jukla.
Verca
No ty si mě teda dala, že si mě sem poslala Já jsem si té sms nevšimla až dosti pozdě, no ale to co si mě napsala, to jsem teda šupajdila na cz pes
Verčo musím říci, že jsi moooooocccc kráááááásnnnááááá....kdbych byla chlap tak bych tě Péťovi ještě přebrala, šatičky moc krásní, doufám, že vám to vše vyjde tak jak si přejete. Bude ti to moc slušet ,kurňa
Darina1
Simisku tak já ti povím dobrou správu, že teď kom je v Praze výstava a myslím, že Bišonci jsou v neděli a to je 23.3. Bude tam vystavot jedna známa co má dvě Bišonky. Jestli by jsi se šla podívat tak opravdu musíš tam být tak v 9hod páč to a kurát začíná se posuzovat v kruzích a já nevím kdy půjdou Bišonci, někdy jdou hned první a někdy v prostřed. V tom kruhu chodí vždy více plemen.
Na tuto výstavu bych ráda šla, já nikoho mít sebou nebudu, ale Petra jak bišonky tak i havany, bišonci by měli jít jako první, je jich asi 20 a pak by měli jít havanští psíci. Teda jestli mě Petra nenažene do kruhu, tak budu radši pěkně sedět a fotit.
Jsou ve stejném kruhu tak má velkou výhodu. Doufám,že mi to vyjde tam zajet.
V sobotu je tam myslím klubová výstava pudlů, také bych ráda šla, ale ani jsem toještě nezjišťovala. Jo a stánky jsem slyšela že prý budou jen venku, a také že budou malé kruhy, bude to tam dost narvané, nějak si to prý neuměli spočítat, a pak to takto dopadlo.
Jinak co je u nás nového? Chelsinka roste do krásy a umanula si, že mi sloupe v předsíni všechnu tapetu. Přidala se k ní malá Angie, takže se holčičky náramně baví
Gina se stará o své krásné tlusťoučké dva medvídky.Mají otevřená očička, teda když nespí, a to je málo kdy, jsou pořád tak napuclí, že pořád spí. Už jim jsou tři týdny a váží kolem 800gr. tak si je asi umíte představit jaký to jsou cvalíci. Holčička se bude jmenovat Airin , dala jsem možnost nové paničce si jméno vybrat, a klukovi dám asi jméno Arien, někdy mi to zní holčičí ale myslím, že to může být i kluk, co vy nato ??????????????????????
Airin má zcela černé skoro bříško, má krásný pigment, ještě jsem to teda nikdy neviděla.
Gina se o ně moc hezky stará.
No a nyní nová zprávička
Wikinka porodila 17.3.08 tři štěňátka , dva kluky a jednu holčičku, při narození měli okolo 150gr. Jsou černí se znaky, a za hlavičkou mají bílou šálku. Na web. stránky to dám možná koncem týdne, či o víkendu, ale to jsou ty výstavy. Mám z nich velkou radost, protože jsou barevně nádherní. Dofám,že bude vše v pořádku, a budou hlavně zdravá.
Candy
No toje také zrpávička, moc ti gratuluji, kočárek ti bude moc slušet, Candy bude mít kámošku či kamaráda ??? No touvidíš, to bude čoro moro
Já také čekám miminko
Nechte se překvapit jaké
Držte palečky Wikinčiným miminkům, a Emilce můžete také držet palečky, měla by nějaké prcky porodit za 14 dní
Zítra nějaké fotečky, nyní již padám do postýlky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:18
- Nahlásit
emikami
Dášenko no, že jsi též oběvila. Jestli půjdeš se juknout na výstavu tak tam bude paní Kaluživá s dvěma fenečkami Bišonkama a to Paulinka+Angi. No a to nebudete mít děvčata šanci vyhrát její holky s lížou všechno i BOBa. Fakt jsou to holky nádherné. Běž na výstavu a pak mi to tu poreferuješ co a jak ať vím konkurenci co mám čekat v Ostravě a hlavně děvče foť.
Teď kom a kurát jsem říkala mému, že moje favoritka Wikinka čeká štěňátka a hned mi na to řek kdyby nebyli dva tak si u tebe zamluvíme jedno, ale zatím ne. Wikince a dalším tvím fenečka přejeme ať nemají žádné problémy a vše proběhne v pohodě no a štěňátka se mají k světu, ale že se to u tebe hemží.
Emikami jedině můžeš čekat vnoučátko a nebo máš zácpu . Tak napiš v čem mám pravdu.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:32
- Nahlásit
Darina1
Ahojky Darinko tak píšu jak sem dopadla při včerejším pokusu v česání!No povím ti byl to boj pul hodiny sem s ním bojovala!To bylo samé kňučení škemrání fňukání...Byl celej nevrlej a chtěl pryč...Po té cca půl hodce se mi ho podařilo (poprvé celého pořádně) vykartáčovat a pak sem vzaha hřeben a vyčesat...Poprvé vypadal jak fešák
No a pak zlatej hřeb večera - po česání si zalezl pod postel a nechtěl vylézt Dokonce ani nechtěl jít spát s náma do postele pak až když ho přítel zavolal tak hup k němu a na mě se ani nepodíval Ale dneska ráno už se semnou zas kamarádil Ale to eště chudák neví co ho zas večer čeká
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:59
- Nahlásit
Simis
Tak Simisku ne abys teď kom polevila, hlavně vydržet a věř, že ho to časem přejde. Když to budeš dodržovat tak ti garantují, že za takových 14dni už až tak s tebou nebude bojovat. Hlavně nedej na jeho kňučení, škemráni, utíkaní a bečení. Tvrdě na něj a věř, že bude pak stále nádherní. Pak už když ho budeš česat každý den alespoň těch 14dní tak pak až si zvykne a je to již lepší tak ti bude stačit ho česat tak co druhý den. No a jak čas půjde tak pak můžeš ho rozčesávat tak 2x do týdne. Je pravda, že já kluky češu asi tak fakt každý den, ale to proto, že se mi moc líby jak jsou načechráni. Halně nesmíš dodržovat nějakou pravidelnou hodinu na česáni aby si to nespojil a nezačal ti zdrhat, jo a když budeš doma tak i vyckrat ho vem a počeš, nezapomeň mu dát pak vždy nějakou dobrůtku..
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:04
- Nahlásit
Darina1
No včera sem mu chtěla dám nějakou tu mlsku za to že trpěl ale prostě se na mě urazil a odemne si jí nevzal ale od přítele jo...Zmeťour jeden...No doufám že si na to zvykne Snad není pozdě...Uvidíme ale věř že budu česat každý den...Včera sem se normálně divila kolik chlupů sem z něho vyčesala až sem se lekla jestli mu je nevytrhávám ale pak sem si řekla že to asi bude tím že sem ho vždy česala šup šup a nevyčesala sem všechny ty chlupy
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:16
- Nahlásit
Děkuji holky moc za pochvalu šatů, líbí se mi, že nejsou přezdobené a přitom mají princeznovský střih.
Romaine
že se taky ukážeš!
Jak se máte s Robbym?
bisonka
Hele, co kdybych se k Vám na tu výstavu přidala?
No pořád nad tím taky uvažuji, je to přes noc, ale nevím, kdo by mi je hlídal, víš? Rodina bude s námi na oslavě a já je tam tahat nechci, všichni by je přežírali. Nejdřív jsem hrozně moc chtěla, ale rozum vyhrál. Nejdřív je měla hlídat jedna známá, ale její manžel řekl, že ne, že by na sedačce měli chlupy NO a pak jsem přišla do práce, byla mi řečena tahle věc, ale že si nemám dělat starosti, že už mám náhradní hlídání. Moc se mi to nelíbilo, zatím nad tím přemýšlím, komu je podstrčit. Navíc jsem se dozvěděla, že ta kolegyně, kterou vlastně ony znají, doma nebude a bude tam její muž s dětmi, které ale nejsou rozjívené , mají 14 a 9, jsou v pohodě, to zas vím. Jen mám spíš strach o Eli, ta je taková ťulda. Navíc ani nemají psa, který by je trochu odpoutal. Ta první psa měla...
emikami
Ahoj. No já tě tu chtěla nalákat.
Arien je moc hezké jméno a vůbec mi nezní holčičovsky
Simis
JJ, oni jsou mršky vyčůrané a doufají, že když se stebou nebudou bavit, tak jim dáš příště pokoj. Ale fakt nepolev, má moc pěknou tvářičku a na bišonka ostříhaný vynikne!
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:28
- Nahlásit
Verca
To mi povídej s tím vyčůraním..Kdykoliv se mu něco nelíbí a není po jeho je na me naštvanej a nebaví se semnou a lísa se ke všem krom mě ale když zjistí že jsou všichni pryč a je doma sám semnou tak sem jeho nejlepší kámoška Se bojí mrška abych náááhodou neodešla a on nezůstal doma sám
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:14
- Nahlásit
Verca
Veverko já bych ty tvoje holky pohlídala, ale ti moji 4% by ti je opravdu ojeli. To víš dvě holky mezi dvěma kluky, to by jsme se asi ani jedni nevyspali.
Simis
Tak, tak děvče nepovol a uvidíš, že za chvíli ho nepoznáš jak bude nádherný a to i na pohlazení jemný. Nediv se, že jsi měla tolik té srsti já je češu opravdu dost často a taky mám plný kartáč a i hřeben. Jenže oni už mají dospělackou srst tak jsou moc huňatí, ale ani u něho to nevadí.
Damišák má dlouhou srst až 10cm aby byl pěkný na ty výstavy, Bišo má o trochu kratší páč ten se nevystavuje, ale taky musí být koule.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:15
- Nahlásit
Verca
Mě už to napadlo že bysme mohli jet spolu, mamka by vzala auto... To by šlo ne? Myslela sem že bych i Bambulu vzala at pokouká na hodně pejsků...
emikami
Tvoje Wikinka má štěňátka? Mě se zdálo že ona je ještě štěndo.. a jak se mají mimča od Giny?
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
Darina1
Jo jo vydržím to a taky budeme mít doma bílou kuličku
Akorát mě nejvíc vadí že pokaždé procházce v tomhle hnusným počasí(nevím jak je jinde ale tady v praze bud sněží nebo poprchává) je jak prasátko
Ale s tím holt nic neudělám...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:18
- Nahlásit
Verca
my bysme ti holky mohli pohlídat
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:24
- Nahlásit
bisonka
Jsme z Blanska, to je mezi Brnem a Moravským krasem.
JanikDarina1
Děkujeme za pochvalu fotek.
emikami
Blahopřejem Wikince ke štěňátkům, budou fotky?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:27
- Nahlásit
Darina1
To nebude delší srst, to učitě dělá ta fotka, mě všichni říkají že má ten kožich čímdál kratší. Ale bylo by fajn kdyby měla delší, mě se hrozné líbí když psům na fotce vlaje srst.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:06
- Nahlásit
Tak zatím pár foteček
Tak toto je můj Andílek, ještě se na ni nikdo nebyl ani podívat a jistě pochopíte, že bude těžké se s ní loučit.
Nemluvě o její velmi přítulné povahy. Váží 3 kg a 3 měsíce ji již byli. Už si vyskočí na gauč, ale když ji tam vidím, radši ji sundavám. prvně skočila, to nebylo nic moc, pak jsem ji viděla již skočit ok, ale nyní tak nějak se probíhá nahoře, a já ji radši sundám. Je to prostě malá Angie - můj sladký Andílek. Bojovat s mýma myšlenkama a srdcem je velmi těžké.
A toto jsou bišončí broučci. Dneska jsem nafotila konečně další fotky, tak až je stáhnu, snad se něco vybere. Jsou opravdu hrozně krásní, šmudlíci
Gínečka s Lukáškem
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:24
- Nahlásit
emikami
Takže Angie je naprosto kouzelná!!! Má úplně pohled jak Bambinka, fakt je nááádherná, hned bych ji brala Asi se přijdu k vám brzy kouknout
Bišončí miminka jsou taky krásné, jsou to bišonečci no
A ještě něco...Miminka Wikinky mají narozeniny den po mně
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:57 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Darina1
Ještě jsem zapoměla reagovat na toto
[Emikami jedině můžeš čekat vnoučátko a nebo máš zácpu. /b]
Tys mě dala, Verča a ty , vám se vždy povede mně rozesmát Ale neprozradím, no zácpa by to také mohla být, to víš, ten věk neodbourám
[b]bisonka
To si mně docela překvapila, je to zvláštní , jestli má Angie pohled jako tvojí Bambi, a ona je bišonka a Angie pudl a ještě má oči v černé barvě, je zvláštní že to tam vidíš, to bych ji ráda viděla , Fakt tam něco vidíš????
Bišonci jsou cvalicí, už zpracovávám fotky, to jsou prostě buřtíci buřtoví. No tak se stav, ale dej vědět dříve než si dávala, protože mám docela různé pochůzky, takže to není tak jednoduché, tak abych s tím počítala.
Jo a bišonci se narodily na dědový narozky, teda na tchánový, a tři dny před mýma narozkama, no já ji přemlouvala, když to drží tak dlouho ať vydrží ještě do 20tého 00.01h. no ale vyprdla se na mě. no.....
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:05
- Nahlásit
emikami
Emikami otevřu PC a taková nádhera. Teď tady na to koukám i s manželem a fakt bych si ji vzala. Jako můj moc nemusí Pudlíky, ale tu tvoji jo. On tvrdí, že jedině takovou nádheru jak jsou tvoji tak tu by bral a to ti děvče garantují, že on tvrdí, že pudla nechce. Ty máš i ty Harlekýny moc pěkně zbarvené.
Já chci taky k tobě na návštěvu a mazlit se s piškotka má.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
emikami
No ti jsou nádherní, jak pudlička, tak i ti dva medvídci
To musíš mít doma potěšeníčko se štěňátkama viď?
Jinak už jsem zvědavá jak bude Candy reagovat na mimčo, ale snad to bude v pohodě.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
Darina1
O té výstavě v červnu v Brně ještě pouvažuji, ale výlet bychom si udělat mohli, to je fakt
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:17
- Nahlásit
Candy
Candynku uvažuj páč já tam určitě budu jestli mě neskolí smrt. Musí Damišák sbírat CACe tak snad se nám to podaří. To jsem si říkala, že jako to s ním nasbírám a udělám Českého Šampiona a konec, že jako nebudu už chodit, ale jsem se dověděla, že je nový titul a to Grant Šampion tak říkám mému „ víš co to znamená „ a on na mě takový ti očička jako babo neblbni. Jenže já říkám ne a pak se jdu jen s prdele přihlásit no a něco získáme a už se to za se musí dodělat. No a co je hlavní Damišák se rád předvádí jeho to baví, horší už by to bylo s Bišem ten nechce ode mě a aby na něho někdo šahal tak to si moc ten rozhodčí dovolí.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:30
- Nahlásit
Verca
No jo, vždy sem jen nakouknu a jdu něco dělat, pak chci napsat večer, ale už sem tak unavená, že jen pc vypnu..
No, včera sme byli s Robbym v Zoo a zase super. Šli sme se kouknout na lední medvídky, kteří se v naší zoo nedávno narodili.. Jsou moc pěkní, ale bohužel spinkali úplně dole ve výběhu s maminkou, takže moc vidět nebyli.. Až budu mít čas tak sem hodím fotku.. Ale Robby tam nesměl, teda psi celkově, asi aby tam neštěkali na ty prcky, tak sme se museli vystřídat.. Jinak sme měli štěstí, že jsme měli Robbyho sebou, protože všechna zvířata byla schovaná, ale jak ho ucítily, tak hned šli až úplně k plotu, takže máme všechny krásně nafocený! Bez něj už bych do zoo nešla Nejvíc nás uchvátili vlci.. Ti hned zareagovali jak ho ucítili a přišli až k plotu a furt po něm koukali. Ale byli v klidu. To Robby na ně štěkal, než sme ho seřvali Asi cítil nebezpečí.. Ale ti mě úplně fascinovali.. Byli fakt nádherní! Asi si říkali, co je to tam za divnýho malýho vlka Jinak tam byl Robby zase moc hodnej a po 3 hodinách venku byl taky pěkně unavenej a já úplně vysílená - naše Zoo je totiž v kopci, takže žádná pohodová vycházka Ale to proto, že sme neměli moc času.. Na konci nás tihla sněhová vánice, ale naštěstí sem sebou pro jistotu vzala obleček, takže sme to zvládli i docela čistě
emikami
Vše nejlepší k narozeninám!
Jo a štěňátka jsou vážně pěkná. I pudlička Angie. Oprvadu vypadá hodně jako bišonek - srst, pohled.. Jen na hlavičce je vidět, že je to pudlík.. Že ty jsi ji kryla s Bišonkem
MartinaClaudi
Marti nepsala jsi mě náhodou ty, že znáš asi Benjiho z Blanska? myslím bišonka.. Já o té majitelce moc nevím. je to bratrova kamarádka a Benjiho dala své mamce..
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
Darina1
Pokud to Damiškovi tak jde tak je to jasný, to musí mít toho Granta
Kdybych měla Candyho přirovnat, tak je spíš jak tvůj Biško, taky ho to v kruhu moc nebaví. Proto jsem se na výstavy už vyprdla.
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
Ahoj holky tak jak tak koukám tak se nám to tady nějak rozepsalo Jen tak dál
emikami
Štěnátka sou nádherná...K sežrání
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Romaine
Ahojky, Romčo ti lední medvídci jsou v ZOO Brno? Myslím si to správně? Jestli už tedy pojedeme do Brna na tu výstavu v červnu, tak bychom potom zašli i do ZOO.
|