Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:36
- Nahlásit

Simis
Simisku tak tos mě dostala, já tak na Vás holky spoléhala a vy jste se na mě vyprdli . Nevadí až budu vystavovat taky Vám sem nedám fotky a to bude moje pomsta, heč.

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:05
- Nahlásit

Darina1
Já ale tam opravdu chtěla jet...Což můžu za to že ten náš poblijon musí takhle vyvádět...Přeci sem tam nemohla jít poblitá Co by si o mě mysleli...
Ale....Ty sem určitě Damišákovi fotečky z výstavy dáš Přeci mu to nemůžeš udělat
Musíš se s takovýmhle krasavcem pochlubit

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:32
- Nahlásit

Darina1
KURŇA KURŇA KURŇA, tady se to hemží samým kurńa. A fotky nikde, kurňa. Darinko, tak mám hrozné dilema, netuším co dělat. Spletla jsem to a myslela jsem si, že ta ostravská výstava je na hradě, na čerstvém vzduchu, jenže to bývá až tak v září. Teď nevím, jestli není dost riskantní v mém stavu jít do haly, kde je kupa lidí a nemocí a ani nevíš, co můžou mít jak lidi, tak psi... Já nejsem sice typ, co je nějak hysterický, ale z tohohle mám trochu strach, všichni mi to rozmlouvají, nevím nevím...

emikami
Já jsem z Airin naprosto unešená, je tak překrásná, až je to hrůza. Ten pigment je naprosto úžasný a i hlavičku má hrozně krásnou. Ještě, že je zamluvená, to by byly zas bezesné noci.

Simis
Ty vozíš Armaniho na klíně? já to jednu dobu dělala taky a taky jsem byla často zblitá. Ale pak jsme měli autonehodu a i když to nebyl velký náraz, tak kdybych měla Phoebe na klíně, tak je v čelním skle. Byla to hrozná náhoda, že nebyly s námi. Od té doby bych v životě psa na klín vepředu nevzala. Jsou vždy vzadu za zadními sedačkami a nebo na sedačkách. Plánujeme koupit ty pásy, nestojí moc a myslím, že se vyplatí.

Dines
tím, že mám dlouhosrsté psy, tak používám obojky, navíc chodí na volno. Postroje srst hrozně cuchají a trhají. Je lepší kombinovat obojky a postroj, když už, protože jen na postroji mají psi někdy tendence tahat. Záleží hlavně, kam se jde.

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:35
- Nahlásit

Darina1
Darinko sem ti uplne zapomela říct...V sobotu večer sem se začala chystat že pujdu česat Armaniho hele normálně sám od sebe si sednul sice měl sklopenou hlavu že ho trápím a normálně držel jak bejk
Sem byla moc ráda a vzpoměla sem si na tebe jak si říkala že po nějaky době bude takhle držet..bylo to rozkošný
teda do té chvíle kdy sem ho otočila na záda to zas začal naříkat a kvílet ale myslím že i to je velikej pokrok

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:38
- Nahlásit

Verca
Jo jo vozím Armaniho na klíně ale sedím v zad!Vepředu bych si netroufla on je děsnej divoch a pořád chce za volant tak pro jistotu sedime oba v zadu a je ruzně chvili na kline chvili dedi vedle ale většinou se muchluje u mě a taky sem podle toho dopadla

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:45
- Nahlásit

Darina1
Potřebuju to na procházku, protože poslední dobou má haf trochu problémy s kašlíkem, tak aby sem mu ten krk zbytečně nedráždila
A psala jsem to sem k vám, protože máte aspoň zhruba stejně velké psíky - já mam voříška - pudl x knírač

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:49
- Nahlásit

Simis
aha, ono ani nejde o divočinu, ale fakt po té mojí zkušenosti, to vždy každému rozmlouvám. Phoebe taky měla tendence pořád lítat a otravovat, ale když to člověk včas zarazí, tak pak se ti psi v autě chovají "slušně".
A gratuluji k úspěchu v česání!

To já zas měla smutnou zkušenost s majitelem čivavy. Je to naše příbuzná, pořídili si čivavu a když jsem s nima mluvila, tak mi bylo řečeno, že jejich pes je nevychovatelný a že ho nikdy nepustí z vodítka. Zarazila jsem se nad slovem nevychovatelný, je to smutný, že tohle někdo řekne. Spíš lidí jsou nepoučitelní a vymlouvají svou neschopnost na psy. Navíc se snažila srovnávat svou výchovu psa, kterého mají od štěňátka a výchovu psa přítelovy sestry, která si vzala 2-3 letého staforda z útulku (původně si myslela, že je to štěně labradora, jak jsem ho viděla, tak jsem myslela, že mě klepne. ) a toho je obtížné vychovat, hlavně když nemá člověk zkušenosti. Navíc se mě snažila přehádat a i když s tímhle tématem a hádkami mám zkušenost, tak ona fakt byla příšerná a pořád mi říkala: " to ho mám jako nechat raději přejet autem?!!!!" NO bylo to marné, ale když tohle někdo řekne o čivavě a podobných společenských plemenech, je to "sranda". Pořád jsem si opakovala "nenervuj se, není to dobré pro fazolku. "

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

Dines
Já bych volila postroj!Babička má jezevčíka( už je to pěknej starouš) a tím že je na zahradě tak není zvyklej chodit na vodítku a tahá a jednou ho babička vzala a on se málem přiškrtil na obojku!Jak tahal...Tak sme pořídili postroj a v poho...I babička si to vychvaluje že se dá líp ovládat než na obojku

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

Dines
tak to bych se postroje určitě nebála a taky bych to tak volila.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

Verca
Tím pádem další otázka, na ty kdo tu postroj mají.....
jaký máte?

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:01
- Nahlásit

Verca
S tím chováním máš pravdu ale já bych si stejnak netroufla s ním sedet ve předu...Stačí trocha nepozornosti a skočí k volantu a nehoda je na světě...To bych opravdu nedovolila...Já ani nejsem schopná jezdit sama s Armanim...Mám prostě strach ze neco provede a nabouráme i když je v zadu klidnej...Nikdi nikdo nevi co mu rupne v hlavičce...Ale o tom postroji taky uvažujuUž bych konečně mohla jezdit na stříhání sama s pejskem...Takhle vždy s náma musí přítel

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:02
- Nahlásit

SimisJestli ti v autě blbne, tak ten pás si určitě kup, kámoška kupovala na labíka a dala za něj do dvou stovek.

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:04
- Nahlásit

Verca
No on blbne a neblbne...Jakmile je ve předu tak chce proste za volant a kdyz sem s nim vzadu tak je v klidu ale nevim co by delal kdyby tam byl sam...To sme nezkouseli

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:05
- Nahlásit

Dines
Babičce sme kupovali uplne nějakej obyč ve zverimexu stal asi 100kč má teda trochu silnějčí ty popruhy a je na takovou tu sponu...

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:06
- Nahlásit

SimisNebo si nějak zabran ten otvor mezi řidičem a spolujezdcem, aby byl vzadu sám a naučil se. Ale stejně bych raději volila pás. Prý je to od nového roku povinnost - buď pás nebo síť. Kámoška dostala málem pokutu 2000kč.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:10
- Nahlásit

Simis
Verca
Není povinost pás, ale zabezpečit psa a je na uvážení toho kterého policajta, co to znamená ... a pásy jsou pro psy do auta speciálně s atestama, a na labíka teda určitě neni do dvou stovek
To muj velkej pudl dozadu prostě lehne, hlevu položí právě do tý mezery mezi přední sedačky (jakoby na ručku) a leží a čumí Zato malej lítá sem tam, od okýnka k okýnku, ale jen na zadních sedačkách, takže s velkym neni problém jet i sama, protože prostě je úplně v klidu a nevopruzuje

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:11
- Nahlásit

Dines
http://www.happyanimals.cz/postroje-pro-psy/red-di ngo-postroj-stredni--kosti
takovýhle podobný máme my ale byl teda levnějčí

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:13
- Nahlásit

Verca
No už o tom pásu přemýšlím delší dobu a jak si tu tak s vámi píšu tak ho asi dnes objednám...Pořád sem to odkládala ale bude to ve všech směrech pohodlnější .-)I pro mě...Konečně budeme moct jezdit sami

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:15
- Nahlásit

Simis
A jak sedí? nepřetáčí se?

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:18
- Nahlásit

Dines
sedí dobře
akorát my když sme ho Armanimu koupily tak sme mu tam připli i psí známku a on jak hopkal tak to cinkalo a pořád se ta tím otáčel a jeden čas i vrčel
Ale ted je to v pořádku a používam postroj a vodítko na střídačku podle toho kam jdeme a jak se mi chce .-)

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:20
- Nahlásit

Dines
a ani se nepřetáčí a to já ho mám hodně povolenej aby ho to netahalo za choupky

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:55
- Nahlásit

Tenhle vypadá velmi dobře, a drahý není na to že to je i s vodítkem, které se vždy hodí, než mít doma jen flexi, snad teda to dobře chápu že to je souprava.

http://www.happyanimals.cz/vycvik-pro-psy/trixie-p uppy-souprava-trixie-postroj-voditko-nylon

Já znám dva typy postrojů, jedny se navlekají tak že si postroj vemeš do rukou a zvedneš psa za přední packy a provlíkneš mu dírama nohy a nahoře zapneš, je to docela jednoduché, ale když to vemu jako celek, tak zase na zádech se mi to tak až tak nezdá, není tam ten prostřední spojovací delší díl, ten vypadá takto.....

http://www.happyanimals.cz/vycvik-pro-psy/gimborn- postroj-s-potiskem-tlapek-sirka-pasku-1-5-cm-obvod -hrudniku-40-cm

A ten druhý vypadá takto, a ten se zase navléká , že psovi zvedneš jednu nohu provlíkneš jí jednou dírou a zbytek navlékneš a nahoře zapneš, ale už jsem ho dlouho nepoužívala, nyní bych to musela mít v ruce, abych to napsala správně, ale ten vypadá takto...

http://www.happyanimals.cz/vycvik-pro-psy/trixie-v irginia-nylonovy-postroj-40-65-cm

jsou i levnější, a tento jestli správně vydím má zapínání dvě, nebo ne? je to jen na utahování, no dělají různé.

Jo tak jsem se radši šla podívat, tak ten co mám radši ten se nevlíkne na hlavu, prostrčíš jednu packu a zapneš na straně tělíčka. mě vyhovuje víc protože má prostě ten pásek nahoře na hbřetu, ten provlíkací nožičkama to má hned za hlavičkou, ten se mi nezdá tak praktický.

Mám jich doma několik, ale koukala jsem že jsou již takové ošuntělé, ale jeden tu mám zcela nový nepoužitý, ale je takový růžový až červený. je trochu silnější a vhodný tak na pudla, zkoušela jsem to Britušce a má na těle klidně ještě rezervu, na víc nebo méně, i na hlavičce. On byl totiž velký, tak jsem to nějak ustříhla či co, už si to nepamatuji a chtěla došít, ale nedošila, hihi, jako vždy. no a používat ho už nebudu a došívat už vůbec ne, musí se sešít jen ty pásky u hlavičky, a pak pásek co je na hrudi, to jsem také párala abych délka nastavila podle velikosti psa. je lemovaný černě, taková silnější nějaká látka, na omak hladká, a má to na sobě takové modré a zelené nějaké nápisy.

Ten kdo tady potřebuje postroj, mohu zaslat poze za cenu dobírky. Pokud bys chtěla fotku, nafotím a dát do fotogalerie, ale je to zas otázka času. Tak si to rozmysli, a kdyby ti to vyhovovalo, pak už bys věděla, a mohla by si časem koupit pak nějaký dražší a pěkný.

Nedávno jsem jeden prodávala, je fakt pěkný i s vodítekm a levný docela, koupila jsem ho v Baumaxu a ještě je tam mají najdu odkaz, jestli to tam teda ještě mám, možná už ne, a dám to sem, jestli jsem to smazala jako že si nyní matně pamatuji, tak ...jo možná mám fotku....ale to také nevím, občas něco hážu do koše.

Darinko, fotky bišonků nějaké mám, jak šli o BOB to jsem stihla pošlu ti je na email. pa

Simis
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:36
- Nahlásit

Já mám teda taky to co používá emikami taky provléknu hlavičku packu a zapnu je to docela rychlý

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:40
- Nahlásit

Tady jsou jedny pěkné ke koupi

http://www.aukro.cz/item332731361_prodam_voditko_k sirky.html

ale asi jsou veliké

tyto jsou k mání za poštovné. potřebuje to jen pár stehů.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:49
- Nahlásit

emikami
Velikost na dogu nebo boxera....ti nevim

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:32
- Nahlásit

emikami
Dášenko asi bych si ho vzala jen kdyby byl jiné barvy. To výš holka, že jsou 4% už vím dávno, ale abych to ukázala venku tak to ne.
Dines
Dinesku tak já používám ten postroj mezi nožní, ale není tak bezpečný jak ten přes hlavu. Pokud ti pejsek pokašlává tak určitě bych šla do toho postroje. Jo to a i to nedělají mi cucky.
Simis
Simisku jasně, že je to tvoje vina, že pejsek blul. Kdes to viděla ho před cestou nacpat.
Jak to že ho vozíš v předu? No vidíš kdyby byl v zadu tak zbluje něco jiné a já bych tu měla fotečky KURŇA. Honem ho pošli do zadu, já moje kluky taky stále vozím sebou a to i sama a představ si, že by teoreticky mi některý vlít pod nohy a malér je na světě. Taky se cpou do předu kňučí, škrábou a blbnou no a já nic.
Gratulují k česáni. Vydrž tak 3měsíce a pak mu začni prodlužovat čas mezi česáním. Taky se mi nechce každý den a tak je češu i jednou za 3dni a představ si, že cucky nemáme.
Verca
Veverko i když bych tě velice ráda viděla, ale oni někdy i ty lidičky maj pravdu. I já se připojují k tomu abys výstavu vynechala. I když se říká, že nesmíš za se všechno přehánět, ale nadbíhat tomu nemusíš. Tak já budu v kruhu na tebe myslet a Damišák mi tvrdí, že pro tebe vyhraje Bobika.
Akurát mi můj říká, že až tam půjdu tak ať nezačnu hned za se vykládat pro co jsem si přijela. To výš konkurenci musíš znervóznět. No ne. Já mám s toho stejně jundu jak se každý tam klepe.

A pro všechny. Nedám sem fotky z výstavy.( páč to neumím)
Tak že já odcházím a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:56
- Nahlásit

Ahoj, nemám moc čas, ale jen chci napsat, že pokud chcete pásy do auta pro psa, tak určitě ne, ten normální postroj. Pásy aby psovi neublížili při nárazu musí být polstrované na hrudníku a pořádné spony a ne ty křehké, co jsou na běžných postrojích! My ho máme teď asi rok a bez nějbych ho už v autě nenechala.. Jen když jedem kousíček. Je to fakt bezpečné. Může chodit vzadu jak chce a když prudce zabrzdíš, tak ho to prostě nenechá vylítnout...

http://www.greendog.cz/Bezpecnostni-autopas-GreenD og-S/det/2

Tyto máme my. Sice nejsou za 200,- ale je to investice na celý život psa a investice do jeho bezpečí není nikdy velká.. Opravdu je doporučuji...

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:34
- Nahlásit

tak jsem se nepřihlásila a nic tu není. do....pr....kýnka....kurňa...tak na to musím dostat zase náladu. ale bylo to o těch popruhách. sakryš....kleju tady, tohle mě vytočí.

Jen krátce, Romano, já nemyslela ty kšírky do auta, ale na ven, místo na krk obojek tak kšírky, někdo tomu říká postroj, nebo jsem to špatně pochopila?

Hele holky jukněte sem

http://aukro.cz/item333604344__jorksirska_raritka_ mi_n_i_3_.html

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:39
- Nahlásit

Jé helééé, a co tohle?

http://aukro.cz/item331819426_luxusni_psi_autoseda cka_.html#photo

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:53
- Nahlásit

No my ani pás do auta pro Claudi mít nemůžeme, máme auto vždycky narvaný a Claudí sedí vzadu na klíně.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání