Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:10
- Nahlásit

Tak holky tohle jsem nechtěla, nevracejte se k tomu, ať se stalo cokoliv. Joo??? Berte to pozitivně, za chvíli se vám budou takhle rvát dětičky na pískovišti o bábovičky. , no nic no, chtěla jsem to trošku odlehčit, pokus o vtip. ha ha
Veru fotky sem nějaký hoď, díky.

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:26
- Nahlásit

Veru ještě mi sem prosím hoď nějakou fotku ostříhané Phoebe.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit

Martina
vis ono nejde se k tomu asi nevracet, protoze to neni pravda, ano dovolila jsem si vyjadrit svuj nesouhlas s tim, ze panicci nezasahli, proste oni jsou alfa par a oni si nepreji aby jejich podrizeny pes vyjizdel na ostatni. a to se nestalo a ja jako alfa sveho psa ho budu chranit. ze si Bisko chranil uzemi a fenku je v poradku, ze ja si chranila sve stene v poradku neni?? Verca ma tentenci prekrucovat slova, tak to musim uvest na spravnou miru. protoze tam se nikdo neozval proti memu zasahu, nikdo mi nerekl co si to dovoluju a ted tady budu cist, ze jsem si dovolila cosi????? tak to ne! je videt o cem jste se pak bavili, kdyz jsme odjeli, Veru nechtej abych litovala tech 400 km, ktere jsem tam jela. Tebe se ma "vychovna" lekce Biska netykala, to bylo mezi mnou a Biskem a kdybych ho uhodila ci cokoliv jineho, to jsme neudelala, jen jsem mu vysvetlila, ze si nepreji, aby "strasil" meho psa.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit

Veru

a ano, napjata nalada byla a to z duvodu toho, ze hned mezi dverma, po nas vyjel pes. nesvadej to na to, ze nekdo nekomu kecal do vychovy, kdyby vsechno bylo tak jak melo byt, tak by nekecal. a misto pomlouvani by jste se meli zamyslet nad tim zda nahodou nemam pravdu.

jdu neco delat, na tohle nemam cas ani naladu

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit

Aknah
A jaké slova překrucuju? Nemyslím to zle, jen mi vadila tvá poznámka, když třeba Phoebe venku řádila s Bišem a štěkala jak šílená a ty ses zeptala, jestli to tak ňafe Phoebe, ale měla jsem z toho pocit, že ses podivila, že jí to nezakážu. A i tím kecat do výchovy jsem myslela to, že když jsem si Phoebe přivolávala a ona byla někde za keřem a chvíli nešla, tak jsi mi ji začla taky volat nebo jsem jí zakázala jít na pohovku a tys jí ten můj povel zopakovala, i když šlo jasně vidět, že tam znovu jít nechtěla....a to si myslím, že se nemá!!! NO nic, jen mě to udivilo. A navíc na Fredyho vystartoval, když byl Bišo u mě a já měla Phoebe na klíně a Fredy procházel pod gaučem. Prostě to bylo v blízkosti Phoebe. A to že to zůstalo bez odezvy páníčků. Jak asi tam mohli být, když jsi Biša hned popadla ty? Když došlo k prvnímu konfliktu, tak páníčci byli v chodbě a psi v obýváku. A pak když vystartoval, tak vždycky dostal vyhubováno.
Udivuje mě taky, že když Luky několikrát v bytě značkoval, tak jsi na to taky nic neřekla. Mě by to bylo fuk, snažila jsem se to pochopit, ale vy jste se Biša ani nesnažily pochopit. A to mě spíš mrzelo.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:41 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Ahoj dievcata,
fotky zo stretnutia poslem az vecer, aby Martinka videla nase gulicky
Hanka s Fredym k nam prisla v piatok vecer, a od toho okamihu boli Luky s Fredym nerozlucna dvojka. (Ako odisli, tak je Luky smutny, spi s mysickou, ktoru mu nechal Fredy). A sme s manzelom rozhodnuti, ze si kupime este jedneho psa. V sobotu bolo stretnutie, v nedelu sme boli na agility-aj ked prsalo, ale psi boli v pohode, az na to, ze vyzerali ako krysy. Fredy je velmi sikovny, na agility mu to slo.
Co sa tyka stretnutia, tak tiez mam rozpacite pocity. V Hranicich sme vyzdvihli Janku s Andoskom-nadherny a rozumny pes (aspon podla mojho nazoru). Trosku som sa obavala, ze nam Andy usmerni pubertakov, predsa len bol najstarsi. Ale je to super pes-hned ako nastupil do auta, tak si so psami rozumel, olizovali sa a hadzali na seba psie oci. No bola to super cesta. V Havirove nas cakala Darinka a pozvala nas do bytu. Tam uz bola Verca so svojim psom. Prvy siel Andy, Bisko nanho zautocil, ale to sme si vysvetlovali tym, ze je vo svojom teritoriu, ale hlavne tym, ze si strazi fenku. Predsa len Andy je starsi a Bisko sa mohol citit ohrozeny. Potom siel Luky a tiez nanho Bisko vystartoval. Maly Fredy ani nechcel ist do bytu, ale nakoniec sa rozhodol a dopadol tak isto ako Andy s Lukym. Potom este raz zautocil Bisko na Fredyho a Hanka zakrocila, pretoze pan od Biska sa nemal k cinu, aby usmernil svojho psa. Ja by som si tiez nenechala utocit na stena. A mozno tym uz zacal rozpor, ze si Hanka dovolila na Biska-len mu razne dala najavo, ze si to nesmie dovolit. Spacifikovala aj Fredyho, aby nerobil zo seba hyterku. Hned bol klud,psi lezali a chvilu sa ani nepohli. Pani Darinka je prijemna pani, snazila sa sprijemnit atmosferu, pripravila pohostenie. Verca zabudla pripomenut, ze Bisko potom vystartoval aj na Phoebe, ani ona sa k nemu nemohla priblizit. Pani Darinka musela drzat Biska na rukach. A ani na prechadzke sa nikdo nemohol priblizit k Biskovi-hned vrcal. Verim Darinke, ze to este nikdy neurobil-bola to mozno prenho tazka situacia. Ale chyba bola, ze ho hned neusmernil jeho pan!!! A konflikt manzela Darinky s Hankou bol podla mojho nazoru nezmyselny, Hanka nic zle nepovedala, ale pan si nieco zobral do hlavy a neslo mu to vyvratit. V tomto pripade suhlasim s Hankou "je jedno zda vezu osmilety dite, ci petimesicni stene, oba musim udrzet v klidu A nepocula som, ze by na stretnuti daval niekdo vychovne rady. Jedine to, ze majitel si ma usmernit svojho psa. Stretnutie bolo z mojho pohladu perfektne, lebo som poznala ludi, s ktorymi si rozumiem-Hanka, Janka, Darinka.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:44 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Aknah
Hani, no tak! Chtěla jsem ti to jenom říct/napsat. Neříkám, že sis neměla chránit svého psa!!! Nikdo nečekal, že se Bišo takhle zachová...
Teda promiň, ale že jsem jednou pochopila špatně tvoje slova znamená, že mám tendenci překrucovat? Jde o to, že tady je slovo psané a bez citů a to je to riziko diskuzí po netu. A myslím,ž e jsem se ti za to snad omluvila ne? Hani, předtím ti nikdo nic neřekl, protože jsem z tebe byli mírně paf (nemysli to ve zlém). Pak se ti to rozleží v hlavě a najednou to vidíš i jinak...
OK,nebudu to řešit, jen jsem ti to chtěla napsat, protože mě to dost hryzalo.

Myslím Hani, že ti tu nenadávám, tak se prosím nerozčiluj, protože jsem to chtěla s tebou jen probrat a ne se tolik hádat.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:51
- Nahlásit

Verca,
Luky znackoval 2-krat ( na kvetinac a Tebe na batoh), bohuzial som pri tom nebola a nemohla som mu to zakazat-spacifikovat ho. Upozornovala som na to, ze moze v cudzom byte, kde je pes, preznackovat, preto som vzdy chcela, aby bol u mna-u nohy.
Myslim si, ze ostatnych citatelov diskusneho fora nezaujimaju nase emocie zo stretnutia, nikdo okrem nas tam nebol a nemozu sa zodpovedne k tomu vyjadrit. Venujme sa radsej nasim problemom so psami a nie s ludmi. Je to forum o psoch!!!

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit

Verca
ja jsme posledni, ktera bude psovi zakazovat stekani pri hre, kdyby jsi cetla pozormne prispevky, tak kdyz jsi se ptala, jak ji to odnaucit, tak jsem rikala, aby jsi ji nechala. jen jsme chtela vedet, ktery to byl pes. a ze jsme zopakovala povel, tak to se omlouvam, proste reflex z Fredyho, v tom pripade, by mi muslea Monka vycitat kde kde, Luky lezl na stul, rekla jsme mu at jde dolu, atd atd atd, úproste jenou dostal povel Fredy od Monky, jednou Luky ode mne.

a myslim, ze Bisko mel byt spacifikovany hned po prvnim vystartovani a to tak, ze uz si to priste nedovoli. jak pise monka, bisko pak vyjizdel i Phoebe a to jen, proto, ze se nekdo k nemu priblizil. Bud mel byt spacifikovany, nebo mel byt sraz jinde. Mluvim pouze o psu, nikoli o panicce. Darinka je velmi sympaticka pani

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:54
- Nahlásit

Teda Hani, Fredy má tolik kámošů!? Kdopak je Ambra. JInak ta fotka "ve trojku" je síííla!

Fotky Phoebe:
Před:

a po:

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit

Verca
omyl ty jsi to nechtela probrat, ty jsi pouze naznacila a preber si, ja si to klidne preberu, ale ty jsi mela napsat hani tohle bylo tak a tak a ne atmosfera byla napjata, necekali jsme ze nam nekdo zacne kecat do vychovy)..............

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit

Aknah
Ok, Hani ty když jsi zakladatelka fora, tak nemáš asi pravomoce promazat tu naší výměnu názoru, že? To může jen moderátor?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:01 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Já myslela probrat to, když už jsi se ozvala... Poprvé jsem to naznačila, to souhlasím. Mě nevadí to, když jsi Phoebe usměrnila, když chtěla skočit s mlskou na gauč a já ji neviděla, ale to, když jsem jí dala povel a tys ho zopakovala, víš? Tak jsem to myslela s výchovou. U nikoho jiného jsem si nevšimla, že bys mu "kecala" do výchovy.
A Hani, promiň, ale tuhle diskuzi čtu pozorně, jen při tom množství informací fakt nevím, kdo mi co radil. ...což si myslím, že je omluvitelné.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

Verca
tak to se omlouvam, to urcite tak nebylo, to je proste reflex z Fredyho. omlouvam se, vubec jsem to nemyslela jako kecani do vychovy a vlastne si vubec neuvedomila, ze to delam, promin.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit

Verca
jen to tu nech, aspon se procitil vzduch a priste nenaznacuj, proste se zeptej nebo to rekni, mohly jsme si to usetrit, kdyby sji rekla na rovinu stalo se tohle a tohle a ne keca mi nekdo do vychovy.

ted fakt uz musim jit pa pa pa

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit

Verca,
myslim si, ze Phoebe je ostrihana na bisonka. Ale asi nejdete na vystavu. Je ostrihana pekne, ale na bisonka. Mne sa pacila viac dlhosrsta-ako bolonak. Urcite sa Ti bude ale lahsie udrziavat srst.
Ambra je fenka-7 mesacne steniatko, ktora chodi na agility v Olomouci. Je velmi sikovna. A najradsej sa hrala s Fredym.
Poznala pani Kralova ing. Polaska z Olomouce?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:47
- Nahlásit

monka
Moni, ona to má zkrácené celé, protože měla takovou tu štěněcí oškubanou srst a ta zdravá byla až někde u kůže(2cm). Prý jsme měli přijít na stříhání už ve 3-4 měsících. Boloňák se od bišonka liší tím, že má nechané dlouhé uši, bišonkovi se to tvaruje do "koule", takže se zkracují i uši, ale Phoebince zkrátila i uši, ale hlavu si myslím nemá jak bišon, i když má střihnuté i uši. Nebo jo??? Já ji mám ráda jako chlupatici, ale takhle si myslím i hodně prokoukla.

Aknah
To je v pohodě. Já to na začátku dělala přítelovi, že Phoebe třeba volal k sobě a když nešla, tak já hned: "Phoebe, ke mně!!!" No odnaučil mě to a já jsem teď taky taková. Rodinu jsem to už odnaučila.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:01 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Verca,
Phoebe vyzera asi v skutocnosti krajsie, ako je na fotke. Poznam to podla svojho psa, ked som prisla zo strihania, tak pes vyzeral nadherne, ale na fotkach to uz nebolo ono. Videla som len dlhosrstych bolonakov-na vystave , tak nemozem posudit, ako ma byt ostrihany. Ja som psa dala ostrihat v 6 mesiacoch, a mal peknu srst, nemal ju oskubanu. Len bola stenacia a dlha. Hanka mi dala vyskusat sampon a kondicioner od Hery-a je super! Uz som si ho aj objednala a uz mi pisali, ze ho odoslali. Tak sa velmi tesim. Ked som v nedelu okupala psa-bol velmi spinavy z agility, tak bieleho psa s nadhernou srstou som este nemala . Vcera sme boli na kole, pes vyzeral ako spinava krysa, len som mu umyla vodou packy a brusko a je zase nadherne biely a ma lesklu srst. Nevedela som, ze je taky velky rozdiel v tom, aku kozmetiku pre psa pouzivam. Na strihanie sme objednani 31.5.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:24 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Darina
som rada, ze sa vam darcek od Lukyho lubil. Chcel vam urobit radost Znackovanie v byte ale nebolo v plane.

Darina
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit

Ahoj Verčo,
děkuji za tvůj velmi objektivní názor ze sobotního srazu, je mi líto, že jsi byla za to vystavená takovému neoprávněnému útoku. Můj názor je takoví, že když už se někdo potřebuje předvádět, tak to má dělat u sebe doma a ne po 20 min. první návštěvy u hostitelů, kteří v dobrém úmyslu chtělí navázat přátelský vztah. Už jen to, že někdo dokáže rozmazávat takové věci po internetu je velmi ubohé. Tak to je asi vše co jsem k tomu chtěla říci i když těch věci je více. Dále bych chtěla podotknout, že se už neminím k tomuto tématu vžadném případě vracet, protože je dost pod uroveń se takhle handrkovat po internetu.

Ale taky něco radostnějšího, máme toho Bišonka od pani Kralové a jmenuje se Damian.
Damian s Biškem běhají o stošest.
Verunko máš velice pěkně ostřihanou Phoebe, Biško se znovu zamiluje. Verčo tu emailovou adresu ti pošlu SMSkou. Zatím ahojky, jdu se pohrát s Damiankem.
Pac a pusu Biško a Damianek.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

Darina
gratulujem Ti k Damiankovi. Urcite budete spokojni, aj my chceme druheho psa, ale az ked bude nas pes starsi. Najlepsie sa pes zabavi s druhym psom. Ked bol u nas Fredy, tak sme ani nepozerali televizor, zabavali nas psi Mas fotky maleho bisonka?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit

Darina
Darinko, to je supeeeeeer! Já ho dokonce i fotila, aby jsi svého manžela překecala, takže teď není ani potřeba, že? To je fakt bombaaaa! Byl strašně roztomilý, ale prý je pěkný rošťáček! Jak zvládá čistotu? Paní říkala, že je naučený na noviny a taky venku...A že má nádhernou srst?! Strašně se mi líbili ty hnědě zabarvený ouška. Má fakt nádherný pigment. Jak Bišo.
Měla jsi pravdu. Znovu jsem se do Phoebe zamilovala. Myslela jsem, že to ani víc nejde, ale jde!
monka
Ve skutečnosti mi připadá Phoebe krásnější než na těch fotkách, máš pravdu. Teď konečně pořád vidím ty její rozzařené očiska!

Darina
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit

MonkaMáme Damianka asi 3 hodinky takže zatím fotečky nejsou, ale až něco bude tak se pochlubim.

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:44
- Nahlásit

Darina
Ahoj Darinko!!
Tak to moc gratuluji k Damiánkovi.!!
Hned jak budeš mít fotečky, tak je sem dej!

Včera jsem psala p.Dlabalové (od Blondyho). Ptala jsem se jí kolik asi tak stojí fenečka po Blondym. Napsala mi, že má ted zrovna jednu volnou z jejího nejlepšího spojení Blondy x Odette. Fenečka stojí 17 tisíc a byla by po dlouhé době první, která by zustala v ČR. Jinak všechny její má v zahraničí.
Mě to tak štve já bych si jí strašně přála...j....

Verca
Phoebe se mi mooc líbí. Ted úplně omládla.....fakt hezká!

Aknah
Hani fotečky jsou super!!
Moc jsem se u nich nasmála....

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 16:37
- Nahlásit

Janik
17 tis.? Blondy je fakt nádherný, ale ta cena je kapku vysoká, ne přehnaná, to ne, ale vysoká. Boloňáci po šampionech se prodávají i za 10-12 tis. u solidních chovatelů. Jako třeba ta moje. Rodiče mají titulů do aleluja, ale na tom nám ani tak nezáleželo a cena taky suprová. Neříkám, že p. Dlabalová není solidní, já si jí velmi vážím. Mnohokrát mi skvěle poradila. Určitě to bude mít důvod, že jsou takto drazí, četla jsem na jejich stránkách to o ceně bišonků. Ale jak se znám, tak bych do té fenečky šla, jen bych musela dopředu vědět, že cena je mírně vyšší.

Ty fotky od Hanky jsou super, jen mi připadá, že tam kde je celý od bláta vypadá jak rozumný dospělák a ne puboš!

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 16:51 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

dekuji za pochvalu fotek

Darina, ok, nebudem se k tematu vracet, jen znova opakuji nenecham si zkazit psa nejakym agresivnim bisonem, a kdyz jsi nezasahla ty zasahla jsme ja, vubec jsi nepochopila o cem je rec, nevadi. koncim s touto diskuzi te pic a a darecek.

je fajn okomentovat veci a nechtit slyset nazor proti strany a vubec si nemyslim, ze by verca byla napadnuta nepravem, ba naopak si myslim, ze jsme si to vyrikaly a obe vime v cem byl problem, coz ty jsi nepochopila a kde jinde to rozebirat nez na netu????? to mam jet do znova do havirova???? ani me nehne. a jedinej kdo se predvadel byl Tvuj pes, ktery napadl vsechny ostatni, ok, pokud je tvuj pes agresor, nemela si nas zvat. konec, vic se o tom nehodlam bavit. tvuj pes napadal, ja branila pouze sveho psa. a ted si vyber kde je pravda sbohem a satecek

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 17:00
- Nahlásit

Verca
Jako je to dost velká cena.To je fakt ale kdyby to bylo na mě, tak bych si ji koupila ....
Andy má vlastně tatínka Interšampiona....maminka je jen chovná ale ta holka co ho prodávala se jich(měl ještě setřičku) už asi potřebovala zbavit, tak byl levný. Jinak nám p. Havlínová(chovatelka Bišonků a majitelka Andyho tatínka) řekla, že Andy je super pes a dali by jsme za něj aspoň 12tis.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 17:25
- Nahlásit

Janik
Já to tak vidím, že pokud budu mít jednou barák, tak budu mít více pejsků a vidím to tak, že pro boloňáka si pojedu i do zahraničí (určo bych chtěla i ze Slovenska z Apháia), možná až do jejich rodné Itálie.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 18:27
- Nahlásit

Verca
Phoebe vypada dobre ostrihana, jen bych podle fotky rekla, ze je to bisonek a ne bolonak, ale rikam, podle fotky, skutecnost bude asi jina. Mam na Tebe prosbu, mas ICQ? nechci to jiz resit tady.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 18:42 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Raději to smažu

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání