Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

monka
určitě ji sem dej. Jsem fakt zvědavá. Jo Phoebe se mi líbí hodně, hlavně když můžu pořád vidět ty její rozzařený očiska.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

Verci,
ked uvidis ostrihaneho Lukyho, tak Ti Phoeby bude pripadat ako najkrajsie ostrihany bisonik na svete

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

monka
ty jsi ťulda.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit

Verca
No kdybys napsala hned, že je to jen na jedné fotce, tak bych to přiznala hned

No dobrá tedy, ale ne na jedné, ale na dvou.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Martina
pche.
Co Dessy a její očička? Všimla jsem si, že PHoebe po ostříhání už tolik neslzí oči... a s tím gelem se už blížíme do konce, má to strašně světlé, no nádhera. Jsem moc spokojená a nelituji těch peněz, co jsem za to dala. Gelu je kupa a vydrží asi hooodně na dlouho.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit

Verca
Taky nelituju peněz, konečně něco co zabírá.
Jinak chodíme s Dessy se stopovačkou a je to dobrý. Pes se s ní prej musí zžít, aby vůbec nevnímal, že ji má. Naše to podle mne ví moc dobře, protože, když je na ni připnutá (mám desetimetrovou), tak poslouchá jak hodinky, odvolám ji od psa, od lidí, přiběhne na první přivolání, ale jen ji odepnu, štěká mi po lidech, honí psy, leze do struhy a pije splašky z pole. Zabila bych ji, takže už ji neodepínám, aby si opravdu na to zvykla a sekala latinu. Nebo mě z ní klepne. Už i kašlu na to, že na nás každej čumí jak na debílky, co že to za vodítko táhne po zemi, a proč to má, a proč to nemám v ruce a jééé to vy děláte takovou čáru? Někdy mi to připadá, že má ústav vycházky. I když asi to samé si myslí oni o mně. No u tříkilovýho psa je to asi divný, ale už jsem potkala bígla, jezevčíka, takže nejsme sami. Uvidíme, jestli bude nějaký pokrok.

Darina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 15:57
- Nahlásit

Ahoj holky,
pokouším se poslat fotečku Damiánka, ale pokud to neuvidite koukněte do galerie.

Darina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:00 - Změnil/a: Darina
- Nahlásit

Tak, to zrovna moc nefacha.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:11
- Nahlásit

Darina,
Damianek je nadherny! Myslim, ze ste urobili dobre, ked ste si ho kupili. Bisko bude mat kamarata. Ja chcem tiez takeho psa
Fotku vidim, aj ked tam neni priamo, staci ked kliknem na prazdne miesto, fotka sa mi ukaze.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:14
- Nahlásit

Darina
nez komentare, nebudu se snizovat na Tvou uroven, jen jedna poznamka,

na rozdil od Tebe beru ohled na ostatni a ver, ze kdyby na mne nebyly zavisle dalsi dve osoby, odjela jsem hned po prvnim agresivnim vystupu Biska

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:41
- Nahlásit

Verca
tak tu je fotka pred ostrihanim, Luky mal 6 mesiacov, ale este nebol okupany a ani vycesany-prisli sme z prechadzky:
a Luky ostrihany na pudlika ,

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:49
- Nahlásit

monka
Jééé to byl krásnej chlupáček, i po návratu z procházky, úžasnej.
Je pravda, že po ostříhání už to taková paráda nebyla co? Asi bych brečela vzteky. I když na té druhé fotce to není tak hrozné, ale ta na trávě to je fakt mazec. Ani se nedivím, že se Ti to nelíbilo. Mám ráda ostříhané pejsky a líbí se mi to, ale tohle je fakt divnej sestřih. Ale důležité je, že teď už je Luky zase fešáááák.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:53
- Nahlásit

Aknah
Do Vašeho sporu nebudu a nechci zasahovat, jelikož jsem tam nebyla, tak by to bylo i dost hloupé někoho soudit. Takže Hani, doufám, že nepřestaneš navštěvovat tuhle diskusi. Jestli o to nestojí ostatní, tak na mé příspěvky reagovat vklidu můžeš. OK?

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:01
- Nahlásit

Darina
Damiánek je opravdu úžasnej!!Hned ho musím ukázat rodičům jak budou doma
Já chci takýýýý....

monka
Moni tak ten Luky ...to je teda síla s tím střihem.....nám ho sice až tak nevzala ale tu hlavu měl Andy úplně stejnou......
Já jsem z toho úplně nemohla, jak jsem Andyho uviděla co s ním povedla......no stršné!!

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:08 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Janik,
a to sme isli k tej pani este raz (v lednu), uz som jej doniesla fotku a aj knihu, ako chcem ostrihat psa. Myslela som si, ze to 1. krat bola len nahoda, lebo som jej povedala, ze chcem srst zkratit. Pani ale pudliky striha pekne-videla som ich na vlastne oci, ked od nej odchadzali ostrihani.
Uz som Ti poslala fotky zo stretnutia.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:17
- Nahlásit

Aknah,
urcite neodchadzaj!!!, aj na moje prispevky reaguj, rada si vypocujem Tvoje nazory a rady.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:26
- Nahlásit

monka
Jo tak to já jsme taky té paní ukazovala fotku a stejně z Andyho udělala Pudlíka.....no ale co už....už k ní nechodíme a jsme v pohodě.
Děkuji moc za fotečky....já jsem taky skoro nic nefotila(jen ty co jsem ti poslala)

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:42
- Nahlásit

Darina,
kolko mesiacov ma Damian? A uz si doma zvykol?

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:59
- Nahlásit

monka
No je to fakt síla, ale ten střih přebijí stejně jeho jiskřičky v očích. a ten úsměv. ´To bylo první čeho jsem si všimla a pak až střihu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:10
- Nahlásit

Martina
ahojky, tak ted jsem si konecne v klidu precetla celou diskuzi, nad tvymi prispevky jsem se moc zasmala, fakt nektere hlasky bezvadny a trefny, taky mam ostrihaneho psa na poulicni smes a slusi mu to nejvice. jinak dekuju za povoleni
je dobre ze se nechces zucastnit, schvaluju a povazuju to za velmi rozumne. ja uz to vice kometovat nebudu, nestoji mi to za to ja mam jasno, psa budu branit pred bisonem i vlcakem a at si majitel rika co chce

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:12
- Nahlásit

Monka
pudlik je krasnej, kdyby to nebyl bison

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:23
- Nahlásit

Aknah
To jsem ráda, že jsi se zasmála. Mě dneska tak deptal šéf, že jsem se tak pěkně odreagovala. Jooo a hlášky, ty se mi někdy prostě daří a dneska s Verunkou o tom střihu její Phoebe mě to hodně bavilo, i já jsem se musela smát. Aaaa vo tom to je, sranda musí být i kdyby na chleba nebylo.
A jinak jsem ráda, že střih "pouliční směs" nenosí jenom ta naše modelka.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:40
- Nahlásit

Martina
my to dovedli do dokonalosti, jeste mame blativy melir

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:45
- Nahlásit

Martina
co ti sef provadel? tak ho mas snict, stejne jak to ukazujou v ty reklame na minonky

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:46
- Nahlásit

Martina
aj ja mam rada Tvoje hlasky, su fakt dobre a roztomile . No dnes v praci, to aj ja by som mohla vykladat. Boli sme na tom rovnako.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:07 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Aknah
a bison sa Ti nelubi? Vies ako dlho mi trvalo, kym som si zvykla na pudlika? Ja mam jednoducho dva psi v jednom. To nema nikdo z vas (mozno jedine Verca Myslim tym cistokrvne-tie vase orieskostrihy sa nerataju.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:13
- Nahlásit

monka
csssssssssss jak nerataju, cistokrevna poulicni smes je preci uzasna a bahnity melir mu slusi, nepotrebujem trpytivou srst, tu ma kde kdo, my chcem original.

verim, taky bych si tezko zvykala na pudlika, misto havanacka

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:08
- Nahlásit

Aknah
co ti sef provadel?
Aaaale, po delší době si vytiskl výsledovku a zjistil, že jsme tak nějak jak se říká lidově "v prdeli", tak hned ráno začal s tím jak by se dalo ve firmě ušetřit. Nooo, a to před měsícem přijal nového zaměstnance. Tak tudy asi cesta nepovede, řekla bych, to i můj selský rozum chápe. Tak jsme si dělaly s kolegyní prdelky, že mu jako navrhnem, že jestli ho to vytrhne, tak že se vzdáme svého měsíčního platu. Pak jsme usoudily, že na tom zase tak špatně není, takže si plat radši ponecháme. Od té doby co kupuju pejskovi dražší přípravky než sobě, si prostě nemůžu dovolit vzdát se platu, no to musíš uznat ne? Já se nějak odbydu, děti taky, manžela odbývám neustále, ten je na to zvyklý, ale co čubinka, tak na tý teda šetřit nebudu.
Jooo, a jestli nepřestane prudit, tak ho zítra asi sežeru a že na to figuru mám, slupla bych ho k svačině.

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit

Martina
jestli sef neprestal prudit, tak ho predhod hladove selme (Dessy) mas pravdu na cubince se setrit nemuze, tak at si pochutna

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:55
- Nahlásit

Aknah
Dessynce ne, ta má lepší mňamky, ta by jím pohrdla.
Samozřejmě nepřestal prudit, vymejšlí krávoviny. Ale jelikož jsem teď snědla jogurt (s cereáliemi, bez tuku, no prostě hnus a ještě vypadal, jako by ho v sobě už někdo měl), tak mu dávám šanci do oběda a pak si ho dám k obědu. A nebo se naseru a půjdu domů. Doufám, že ho to přes prodloužený víkend přejde.
Fakt náááladovej jak sviňa.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání