| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:01
- Nahlásit
Martina
a neni on v prechodu? naser se a bez domu, tam budes mit klid. nejlepsi jsou takova ty opatreni, ktera zneprijemni zivot a vubec k nicemu nejsou, ale pani podnikatele je maji nejradeji a zacina se vzdy setrin na mistech kde se usetri 5 kc tydne, miso toho aby zacli setrit efektne
ty drzis dietu ci co? ze se cpes takovym hnusem jako je prezvykany jogurt?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:06
- Nahlásit
Aknah
zacina se vzdy setrin na mistech kde se usetri 5 kc tydne
Týýý jo, to kdyby zjistil, že se dá ušetřit AŽ 5 kč týdně, tak bude chtít nějakou konzultaci jak na to.
ty drzis dietu ci co?
No já mám takový střídavý období, myslím, že už od svých 17ti let. Prostě období dietní a žrací. Teď mám zrovna to dietní. Ale jsou to pro mě muka, protože zeleninu mám nejradši prohnanou přes prase a na zdravé výživě je nejlepší pořádný kus uzenýho.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:34
- Nahlásit
Martina
no ja prestala kourit, jsme za to rada, ale ta cena 30 kg nahore, tak se premlouvam, ze bych s tim mela neco udelat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
ale pri predstave predzvykaneho jogurtu to asi vzdam
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
Aknah
nooo, já Ti řeknu tajemství, ale nikomu to neříkej.
Pořád jsem totiž načnutá na třetího potomka, říkám si tak do dvou, třech let, pak už ne. Ale třeba z toho sejde, nevím, ale chci být připravená. Takže při představě, že zase přiberu 14 kg jako při obou holkách, tak je teď prostě musím sundat i kdybych nechtěla. Mám teď totiž o 10 kg víc než když jsem šla s druhou dcerou rodit. Tak to už je fakt na zamyšlení. Hrůza, děs. Ale fakt to nikde neříkej jo???
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:01 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Martina
nikomu to rikat nebudu, ale reknu Ti takyj edno tajemstvi, domluvily jsme s monkou, ze budem drzet dietu, kdyz uz jsme ty krasne, inteligentni, tak at jsme i hubene a budem se navzajem podporovat i na dalku, tak jestli chces, muzes se k nam pridat nemas skype?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:02
- Nahlásit
a marti,
muzu se neslusne zeptat na vek?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit
Aknah
No skype doma sice máme, ale věčně je to nějaké posraté či co. A věčně nám nefunguje ten internet. Ale do budoucna s tím budu počítat. Ale co by bylo lepší řešit soukromě ne tady na diskusi, tak mám e-mail: podracka.m@seznam.cz, tak klidně písni nebo i monka.
muzu se neslusne zeptat na vek?
Proč neslušně, já jsem baba v nejlepších letech, takže se svým věkem "zatím ještě" chlubím. V lednu mi bylo 33. No není to nááádhera??
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit
Martina
diky za mejlika, urcite pisnu, vek jsem tak odhadovala, to jsi proste mladice, takze chlubit se uplne klidne
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit
Přidávám se k dietářkám, musím shodit to, co jsem nabrala při antikoncepci (svině). HOlky do toho, holky do toho....!!!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
Verca
Vítej v klubu dietářek. Ale podle fotky bych řekla, že to vůbec nepotřebuješ.
Já nabrala i po vysazení antikoncepce. Takže od teďka mám antikoncepci "korunu mezi kolena".
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 18:49
- Nahlásit
Martina
Já nabrala i po vysazení antikoncepce.
no já právě taky. a fakt to potřebuji...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:40
- Nahlásit
Verca
Já myslela, jako že jsi nabrala, když jsi to začala brát. Jsou to prostě hormony a to je vždycky na prdlačku.
Tak jsem si odpoledne udělala salátek (čínské zelí, okurka, rajče, kukuřička, fazolky, abych to neměla pořád na jedno brdo, tak jsem si tam přidala krabí tyčinky. Pak jsem byla s čubinkou venku a když jsem se hladová vrátila a koukla do tý misky, tak mě normálně přešla chuť. Já asi umřu, kouknu na zeleninu a hned se mi dělá mdlo. Co já chuděrka budu jíst, už tři týdny jsem bez pečiva, příloh ...... Nejhorší je, že to fakt jde a nejlepší dieta je nežrat. Mojí sestřenky příbuzná zhubla přes třicet kilo. A já tři, jdu se oběsit.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:22
- Nahlásit
Ahojte!!
Zdravím spolek hubnoucích
Dneska jsem byli zase s Andym navštívit štěnda.....já bych je hned vzala domů..jsou to takový malí rošťáci...
Toto je Terinka
A toto je Charlie
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:33
- Nahlásit
no tady si Charli udělal z Andyho překážku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:53
- Nahlásit
Janik
To jsou nááádherní šmudlíci. Terinka je úžasná jak tam sedí, jak zapomenutej plyšáček. Móóc pěkný
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 22:11
- Nahlásit
Janik
janik, kaorat koukam na Tvoje uzasny fotecky, kdyby nahodou pani chtela znova nakryvat a havanackem, tak Fredy ji je k dispozici a klidne bych si vzala i jedno stene
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 22:16
- Nahlásit
Martina
neves se, vydrz, stoji to za to, drzim palecky a fandim Ti. na me funguje delena strava, ale jeste jsem nezacala
DRZ SE!!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 23:02
- Nahlásit
Aknah
Jo jo díky za podporu, DRŽÍM SE seč můžu, ale abych nesežrala celý obsah lednice. Mám hlad jak sviňa, tak ho jdu zaspat.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit
Aknah
Jasan...určitě ti řeknu, jstli bude chtít.
Přeci by to bylo lepší než Buišonkem...ale krásní jsou stejně!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 21:23
- Nahlásit
Martina
nene, já nabrala při braní antikonc. a pak i po vysazení. Ale už vidím trošku výsledky, nemám tak nafouklé břicho, je mi fajn. Prostě se v jídle dost omezuji, hlavně moc zeleniny, to je důležité (já jím hlavně okurku, nic moc jiného mi až tak nešmakuje).
Dneska jsme byli na čumendu na výstavě v Hlučíně. No dorazili jsme tam až o půl jedenácté, protože jsme dojeli až do Opavy díky špatné navigaci. Přišli jsme a boloňáci se zrovna přestali vystavovat. Jen pak dostali ceny. Ale jinak to bylo super, aspoň vím, jak to chodí. Všichni načesávali jak šílení, odkonce i v kruhu. Není to zas tak hrozné, myslela jsem, že to bude "těžší". Hlavně jsem se bála, že v tom kruhu budu muset běžet, což dělají jen ti, kteří vystavují velká plemena jako královské pudlíky, ti jsou fakt krásní nebo i chrty. Měla jsem tam známou, která má nádherné faraonské psy a sicilského chrta. No nádhera.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
Janik
Janičko, miminka jsou strašně moc nádhernáááá!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:48
- Nahlásit
Verca
Dííky!
Jsou to ale malí ročťáci....byli jsme tam u nich asi 45minut a už měl Andy dost....
Ti spolu lítali po zahrádce, pořád po něm maloši lozili no dobrý
Bude mi ale strašně smutno až si tento týden pro Charliho přijedou Doufám, že sem budou jezdit, aby nám ukázali jaký je z něj pěkný hafan
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 15:35
- Nahlásit
Teď jsme se vrátily z velké prochajdy. Já i Phoebe máme jazyk na vestě. Venku je nádherně. Jsem z Phoebe nadšená, protože je to moje šikulka. Umí pěkně chodit u nohy, přijít na povel... a co mě těší, že když jí hodím míček a ona přijde bez něj, tak jí říkám "hledej, balonek" a ona ho jde hledat a přijde s ním. Ani jednou jsem si pro míček nemusela dojít.
Škoda, že jsem zapomněla doma foťák, určitě by byly krásné fotky na louce plné pampelišek. Udělala jsem Phoebe fotku s věncem pampelišek na hlavě, ale jen do mobilu.
Janik
A po Terince ti nebude smutno? A štěňátka jedou daleko od mamči nebo budou někde blízko?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 17:36
- Nahlásit
Verca
No po Terince ani nebude, protože bude bydlet ve stejném baráku jako její maminka a babička, takže to je v klidu.
No a Charlie bude bydlet ve vedlejším městě(v Přerově)taky to není daleko.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit
Ahojky!
Včera jsme byli u babičky a jak bylo takový horko, tak Andy byl za chvilinku úplně unavený....
přidávám jeho jednu fotečku....no trochu ve stínku dřímal
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:53
- Nahlásit
Janik
jak tak na Andyho koukam, tak byl fakt uplne hotovyyyyyyyyyyyyyyy
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:56
- Nahlásit
Aknah
Jo to teda byl..byli jsme spolu na douhatánské procházce a to ho úplně dodělalo
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit
Janik
Fredy se radsi moc venku nepohybuje, venku si lehne a zuzla travu a kdyz muze tak skoci do rybnika, bahnak jeden. pak smrdi jak karp, uvazovala jsem i o vystehovani z postele
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 07:56
- Nahlásit
Ahoj holky, chtěla bych všem pochválit fotky, ať už ze srazíku, nebo Biška s Damiánem, nebo Andyho, všechny jsou moc pěkné. Já o víkendu moc nefotila, ale doma jsem ulovila tuhle:
|