| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit
Martina
marti nic si z toho nedelej, privolani je na cely zivot, jeden si rikam, jkayho mam uzasnyho pejska, jak krasne umi ke mne a dneska, nasel kelimek od pudingu, cumak zarazil do nej a privolani bylo v ................... chtel se s nim honit, tak jsme ho nechala at si trhne nohou, hele zabralo to, ja si ho nevsimala, zadne volani, zadne piskani, sedla jsem si na lavicku a cekala. pes byl u mne skoro hned.
a blbinky ucime taky, uz umime poklonu a mrtvy pes s pomoci.
jen mi reknete, kde ty psika nauci tak dokonale zebrat. uplne mi ten chleba hypnotizuje, aby mi upadl.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit
Aknah
Tak jsi mě trošku potěšila, jako že v tom nejsme sami.
To je asi všude stejný s tím žebráním. Na mě může koukat jak chce, ale třeba naši to jsou měkoty. Máma vždycky říká,
Dessynko nekoukej tak na mě ani mi to nechutná.
Jak jsi naučila Fredyho poklonu? Je to těžký?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit
Martina
neni to tezky, odkoukala jsem to od monky. kdyz se pes protahuje tak ma predni tlapky polozenena zemi a zadek ve vzduchu, tak to pouzivame jako poklonu, pokusim se to nafotit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit
Aknah
Ahááá, ale mě se hodně líbí ostuda, ale tu začneme, teda manžel začne, trénovat až bude mít víc zafixovanou tu mrtvolku.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Martina
jo jo to se mi taky libi, ale s tim zacnem az pozdeji, ted ma co delat se zakladnima povelama
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
Ahoj holky, připojuji se k vám. Takhle Gwenďa štěká, když zametám. Hrozně u toho vyvádí a na nic nereaguje. Včera po mě i chňapla. Jak vy vůbec trestáte. Někdo říká novinami, v knížkách píší vytahat za kůži pod krkem, jako by je trestala máma. Já si zatím vystačila s fuj, ale včera mě fakt naštvala. Fuj pořád dokola, dost razantně a žádný efekt. Tak dejte radu, vy už jste mnohem zkušenější. Dík
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
janča
to je krasn afotecka, jako by na ni byl Fredy za mlada
chnapnuti bych trestala dost razne, teda aspon ja, ono se to spatne popisuje. proste primacknout k zemi (opatrne je to mrnousek) a zcela jasne ji dat najevo kdo je navrh, kdyz povolis jednou, zkusi to znova. je to sice tvrde napsane, ale je to tak, pokud nechces mit doma vladce a ze i prckove umeji vladnout.
ja trestam jen vytrebanim za kuzi a nebo vyse popsanym zpusobem, ale to jen po hodne zavaznych prohrescich. jako je treba vyjeti po ruce. docla me to prekvapuje u tak maleho prcka jako mas ty
jeste taky musis zvazit, zda chnapla ze hry a nebo vazne. jinak na koste ho nechavam stekat dle libisti, on na nej i dorazi, jednou ho tahal tak dlouho dokud nespadlo a byl klid
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Janca
ja Ta zdravim a som rada, ze si prisla medzi nas. Ja som psa nikdy rukou alebo novinami neuhodila, len ked bol este steniatko, tak som ho vytahala za kozu za krkom-nie pod krkom. Ale Luky bol hodny, nikdy po mne nechnapol a ani nehryzol, len ked zral tie fujtajbliky a nedal si povedat. Tak len vtedy som ho vytahala za kozu. Skusat zacal az v puberte-ohluchol a oslepol , a to som ho uz trestala podobnym sposobom ako Aknah-dala som mu jasne najavo, ze tu nebude on panom.
Mas nadherne steniatko, verim, ze sa Ti podari z neho vychovat rozumneho psa (ja sa tiez snazim, ale este stale neni rozumny, ma 14 mesiacov )
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:18
- Nahlásit
Aknah
Chňapla mojí ruku omylem, protože šla po smetáčku, když jsem dometala na lopatku. Štěkání mě neva, ale to smetí na lopatku dostat musím a pak už mě to dorážení vadí. Ale instinktivně jsem se zachovala stejně jako radíš. Přidržela jsem jí na zemi, důrazně řekla fuj a pak jsem už mohla domést. Sice štěkala jak o život, ale už nechala smetáček i lopatku být. Jinak zatím bylo vše v pohodě, tak to se spíš jen rozdováděla.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
Aknah, Martina, Verca,
tak aby ste vedeli, cez vikend sa mi podarilo zhubnut 1,5kg.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
Aknah, Martina, Verca,
pozrela som sa lepsie na vahu, spocitala na kalkulacke-nie zhubnut, ale pribrat!!! 1,5kg
To bola len skuska vasich nervov
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
Janca,
chnapnutie omylom sa nerata Takych este bude, hlavne pri hre, pretahovani...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
janča
tak vidis, poslouchej svuj instiknt a on Ti rekne jak mas jednat, ja psa netrestam novinama ani rurou, jen vytrepani a nebo si ujasnujem kdo je alfa
Moni
no konecne jsi taky prisla mezi nas, uz jsme si mylsela, ze s nama nekamaradis a s tim hubnutim, to s eti to vytahuje co?????
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit
janča
ja myslim, ze je jeste moc mrnava na to, aby szkouslea co si muze dovolit, to prijde az v puberte ha ha ha mam doma pubertaka, vim o cem mluvim
a jak pise Monka chnapnuti omylem se nepocita
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
janča
jen jestli muzu doporucit, nenechavej ji kousat do rukou, pak s eto spatne odnaucuje, kdyz zacne kousat do ruky, tak jsem rikala nesmis a dala kosticku, nebo neco jineho na kousani
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit
Aknah,
ale kamaradim, kamaradim, len to hubnuti neni moj kamarat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:33
- Nahlásit
janča
Tak holky už řekly všechno. U nás teda noviny neplatily. Ještě víc jsem ji rozbejčila. A pak stačilo, že jsem si šla noviny číst a začala lítat jak torpédo. Takže noviny u nás ne. Vytahat, nebo přimáčknout. Ale ono ji to přejde. Co naše dělala když jsem vytáhla vysavač, mohla se uřvat. Teď vysávám, jen tak na mě koukne z pelechu a pokračuje si v lenošení. Chce to jenom čas.
monka
Tak já Ti řeknu jak já jsem na tom z hubnutím. Jednou mi řekl doktor na alergologii, (když jsem mu řekla váhu), ženská to bych teda neřekl, že vážíte tolik. Tak jsem mu říkala, že mám jenom těžký kosti, ne? No, co na to říct jinýho. Řekl to je jednoduchý, zvýšit výdej, snížit příjem. Tak jsem na tom tak, že jsem v sobotu ušla 10 km, v pondělí to samé, jsem na zelenině, kterou už nemůžu vidět. Večer lezu do postele hladová (což už se mi nestalo asi 15 let) a mám dole 4 kg. Ale zjistila jsem, že už se nebudu vážit 2x denně, to je fakt o nervy. Ráno mám 4 dole, celý den skoro nejím a večer mám dole jen 2. Tak to mě chytá nervík. Tak asi takhle holky. Ale ono to pude
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:39
- Nahlásit
Martina
ty jooooooooooooooo ty jsi statecna, ja chci takyyyyyyyyyyyyyyyy. drzim palecky, kdyz tio sama nezvladam
|
monka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit
Martina,
tak tomu sa hovori, silna vule. Ale tu ja asi uz nemam-co sa tyka jedlo. Prave sa chystam na obed a uz si planujem, co si dam. Ale fakt nemam chut na zeleninu . A zajtra ideme k znamym grilovat. To je hrozne, psovi odvazujem granulky na 1 gram a sebe nie. Skoda, ze nemaju pre mna nejake granule typu light
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:42
- Nahlásit
Joo, ještě jeden zážitek teď z Penny. Za poslední tři stovky co jsem měla v peněžence jsem nakoupila nízkotučný sýry, takový ty celozrný, strašně tmavý (prej strašně zdravý) chleby a samý takový nízkokalorický potraviny. A u kasy si mě ta prodavačka (taková důra vychrtlá to byla ) prohlídla jako by si myslela: "No tak ty mi chvilku vykládej, že ty tohle žereš, vypadáš spíš jako bys byla na hranolkách a hamburgrech", nemusela nic říkat a prostě mě nasrala. Pardóón, ale naštvala se momentálně nehodilo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
Aknah
monka
No jo holky, ona to zase taková sláva není, je to asi za 3 týdny, ale zase říkají, že pak je to natrvalo, když to nejde moc rychle. No a mě to rychle teda nejde. Jsem hladová, z procházek urvaná, myslela jsem, že to ze mě bude padat jak z jelena parohy.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:48
- Nahlásit
Martina
mura jedna, co si o sobe vubec mysli?
ale ona te nenastvala ta pokladni, ale to co jsi videla ze markuje.
ja jsme na tom o neco hur, za posednich 900 jsme koupila psivi Purinu, mensi baleni nemeli a pes zrat preci musi, my se nejak odbydem
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit
Martina
tak se drz a nevzdavej to, jdes nam prikladem a my se snad pridame
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:58 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Aknah
Teď už to nevzdám, když jsem začala. A teď jsem si dala jeden ten zdravej chleba, to by jeden blil. Ale je zdravej, tak už ho mám v sobě. Normální chleba a pečivo už jsem totiž neměla asi ty 3 týdny. Jo a holky, nejdůležitější rada při hubnutí. Musíte snídat. Já totiž měla první jídlo kolem půl jedenácté a pak to doháněla odpoledne a večer. Nejhorší kravina je nesnídat. Ráno musíte nastartovat organismus pak prý dobře spaluje. Není to nějaká babská poudačka, ale fakt, mojí švagrový to říkala i nějaká dietoložka. Takže do půl hodiny po probuzení snídat. Celozrný chléb a nízkotučný sýr, nebo bílý jogurt s něčím, ovoce, zeleninu. Takže dneska jsem do sebe narvala v půl sedmý bílý jogurt a nasypala do toho trochu musli (sakra jak se to píše), no však vy dietářky víte. No trošku se mi to v krku šprajcovalo, ale ono to pude.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit
Martina
no nevim uz pri predstave jogurtu s musli je mi spatne ajeste nizkotucny, fuj.
asi to vzdam
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:18
- Nahlásit
Martina
Takovýhle typy prodavaček znám. Já přišla jednou u nás do jednoho butiku, prodavačka si mě u dveří změřila a povídá:
No na vás slečno tady nic asi nenajdete, my tady máme velikosti 38 a méně a nechci vás urazit, ale do té se asi nevejdete. Kačena! Teď už 38 obleču, ale tam mě už neuvidí.
A abych tu svojí Gwenďu jen nehanila: umí sedni, lehni - i když zatím ne dokonale - musí se opravdu soustředit a když je se mnou ve firmě, tak už nedoráží na každého zákazníka, spíš selektuje a to už musí být asi pro ní zajímavý aby vystartovala z pelechu. Až když přijdou holky (mé 2 dcery) tak řádí jak pominutá, jakou má radost. Zvykla si, že tu mám práci a je v klidu. To jsem se bála, že bude trvat dlouho a je to úplně v poho.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit
janča
tak vidis jak mas holku sikovnou, ten nas ve ictyrech mesicich umel povely lip jak ted, momentalne na mne piska, asi chce jit vet, tak my jdem
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit
janča
Jéé, ty máš dvě dcery? Já taky a taky fenku, holky jsou prostě
holky.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Martina
To je fakt. Brácha i švára mají kluky, ale není to ono. No ale když jsme si chtěli pořídit pejska, tak holky říkají, mamko tak si pořídíme psa a ne fenku, ať mezi námi není taťka sám, ať je to alespoň 3:2. Tak jsme si jeli vybrat štěndo, no a manžel si vybral stejně nakonec fenku. Přišla k němu, sedla si mu k botě, olízala jí a on byl ztracenej. Takže je to 4:1. Ale jak on hrdině říká, udělat kluka umí každej, ale vyjít s 3 (teď už 4) ženskými, to zvládne málokdo. A my ho všechny fakt milujem. No jo, ví jak na nás.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
janča
Můžu se zeptat jak máš velký holčiny?
|