Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit

Martina
Jedna 9 let a jedné bude v září 6 let. Jsou to pusinky, ale někdy dají zabrat! A ty?

janča
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit

Ještě jestli se můžu zeptat. Aknah ty jsi psala, že krmíš Proplanem losos/rýže. Já teď našla pro štěnata malých plemen Proplan puppy small breed. Nemáte s ním některá zkušenost?

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit

janča
To je nejlepší věk, už nejsou prťavý, ale ještě poslouchají.
Tak moje prdelky: Šárka - v únoru jí bylo 9 a Veronika - v září jí bude 13. A ta už jde do těch telecích let, takže jdu občas do vrtule.

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

janča
Já krmím proplanem kuřecí s rýží, pro dospělé psy malých plemen, ale s tím štěněcím nemám zkušenost, když byla štěndo, krmili jsme K9, tak jak chovatelka. Ale na tvém místě bych se toho nebála. Proplanka je dobrá, tak snad i tyhle granulky.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit

janča
no ja s tim zkusenosti mam a psala jsme to jiz na minulke strance, aby jsi si na to dala pozor, znam dva pripady, kdy se po tom zacal pes nekotrolovatelne drbat, byla to purina pro plan puppy kureci pro mala plemena. a jestli ma po propagu lupy, tak urcite doporucuju ten losos, Fredy je mel taky a po purine se srovnal behem tydne

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:07 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Janca,
ja som chvilu krmila Proplanom pre mala plemena. Myslim, ze su mensie granulky a je tam viac energie, pretoze, male plemena maju rychlejsi metabolizmus. Ale je len varianta kureci s ryzou. Ja krmim losos s ryzou-pes ma krajsiu srst. Ale myslim si, ze ked mu nevadi kureci maso, tak je to jedno-je to kvalitne krmivo. Ja teraz tiez krmim Proplankou pre stenata, lebo nemozem zohnat adultku. Vo zverimexe mi povedali, ze v Italii menia vyrobne linky, tak je nedostatok 800g, 3 kg a 7,5 kg adultiek losos s ryzou (15 kg este bola, ale take velke mnozstvo nekupujem) Po dohode s veterinarom som kupila stenaciu-len musim davat trosku mensie davky-stenacia je vyzivnejsia.

janča
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:12
- Nahlásit

Martina
Já jdu občas do vrtule i z té 9-leté! Je hodná, ale je býk a občas se doslova sekne. Ale ještě si dá říct. Ale mám neteř 13 let a to tě chápu i z tý rodiče rostou. No snad to přežijeme všichni ve zdraví.

Aknah
Když nám chovatelka dala ten balíček s tím fialovým propagem, tak to měla lupy hrozně. U ní jsme si taky koupili 3 kg toho modrého, po něm se to zlepšilo, ale má je pořád a hlavně jí moc nejede. Tak chci změnu. Dám na tebe, mělas stejné problémy, a máš stejnou rasu, předpokládám, že Fredymu i chutná, tak ho zkusím.

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit

Janca,
kup radsej len 800g, lebo nie vsetkym psom chuti Proplan losos s ryzou, nechcu to zrat a naopak, niektore to do seba rychlo nahadzu. Susedov pes nechce lososa s ryzou, ale jehneci s ryzou, tak mu lososa primiesavaju do krmiva, lebo kupili 15 kg a nevedia co s tym.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit

janča
jasne ze mu chutna, davam mu i granulky jako odmenu a vubec neprotestuje, ale zase Fredy je pazravec.

ja jsem tam nic nekupovala, chtela jsem rovnou prejit na purinu.

Rikala Ti chovatelka jak prechazet na jine zradlo? ze musis postupne.

zkus si koupit napred tu 800g a uvidis zda ti to bude princezna zrat, jo a ja mu to od malicka nemacim, aby musel kousat a nehltal to tolika, protoze pak se mi nekolikrat pozvracel.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit

monka
opet stejna mylsenka, to snad ani neni mozny

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit

Aknah
davam mu i granulky jako odmenu
Fáákt jo? Tak to rychle zaklepej. Naše s prvním háráním odmítala skoro všechno, nakonec je žere sice máčený a s trochou kuřecího masíčka, ale žere. Když si vzpomenu, že 2 měsíce skoro nežrala, granule vůbec, tak je mi z toho na nic ještě teď. Ještě, že Fredy nebude hárat. , tak vás to snad nečeká.

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:25 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Aknah
mozno je to tym, ze Aknah a monka je ta ista osoba, ale pise aj v cestine a aj v slovencine, aby rozumelo viac ludi

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

Martina
zkus jinou prichut, po lososu se muze uzrat Fredy i nas RR. Dannymu taky kureci nejede, to se klidne rozdeli s kosakem co mu chodi do misky, ale lososa vyzere vzdycky vsechno.

Myslim, ze mas pravdu, ze snad Fredy nebude harat, ale kdyz onje fakt pazravec, jemu je jedno co zere, hlavne ze zere

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

monka
jasne a aknah ma o 5O kg vic nez monka a je o hlavu vetsi

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit

Aknah
Naše byla taky hroznej žravec, ale teď je rozmlsaná a jen tak něco nemusí, ale možná toho lososa bych mohla zkusit. Koupím jen to malé balení a kdyžtak to pak udělám rodince k večeři, když by to náše mlsounka nechtěla.

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

Martina,
Luky ma tiez odmenu granulky, ale iny druh Royal Canin Sensible. Ale to len preto, lebo som si povedala, ze mu zmenit aspon tu chut, ked to ma ako pamlsek. Ale on mal rad zatial vsetky granulky: K9, Hills, Shur-Gain, Eukanubu, Proplan. Len z Eukanuby mal trosku prujem a bolo toho vela.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit

Martina
dej pak vedet co manzel na to hplky to mate videt jaka je to sranda, Danny dostava zrat kolem 17.00 a uz do 16.00 se na zahradu slitavaji kosaci, vrabci a sykory a cekaji frontu na jeho zradlo,on jak si to nadhazuje, tak mu to pada a oni mu to kradou. a kosaci se mu chodi cachtat do misky s vodou, vubec jim nevadi, ze mi sedime 2 metry od nich

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit

Aknah, kdo je Danny?

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit

monka
rodezsky ridgbek(nebo jak se to pise) rodicu.

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Martina,
nahodou, ja som skusila kazdy druh granulky, ktory som davala psovi. A niektore boli vynikajuvce-napr. Proplan kure s ryzi mi chutilo ako kurka od peceneho kurata, ale bez soli. A pasteka pre psa mi tak vonia, ze mam chut si ju dat s chlebom-este ze na agility nenosim chlieb

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:47
- Nahlásit

monka
to mas pravdu, ta pastika, voni lip jak ta lidska

monka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit

Aknah,
uz som si myslela, ze mas dalsieho psa. Uz som tu dlhsie nebola, mohlo sa vselico zmenit .

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:49
- Nahlásit

monka
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to bych ti hlasila, takovouhle udalost

janča
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 16:45
- Nahlásit

Chovalelka mi řekla, jak přejít na jiné. To je v poho. A určitě zkusím nejdřív 800g než koupím větší. Právě proto sonduji dřív, dokud mám ještě to původní a budu to moct míchat postupně s tím novým.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 20:59
- Nahlásit

Ahoj baby!!!
Jani vítám tě mezi námi.
Vrátila jsem se z třídenního semináře z Prahy, tak jsem vyplivnutá, ale samozřejmě po bouřlivém přivítání s Phoebe jsem rychle zapla pc, abych se dozvěděla, co nového.
Vy jste mi udělaly takový guláš v hlavě, že to není možný... Jak tu byly fotky Gwen, tak jsem si myslela celou dobu, že je to Fredy!!!

Jinak v Praze jsem trošku zhubla...bodejť když jsem jedla 3x denně (jestli vůbec to). Už chápu, proč jsou ty pražandy tak vychrtlé. Nestíhají jíst!!!

Ted se musím už věnovat Phoebe, dlouho jsme se neviděly.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 21:48
- Nahlásit

Verca
Ahojky!
tak to se máš, že jsi zhubla.....no jako já se asi do těh šatů nevlazu... budu je zítra muset zkusít. Protože kdyby mi náhodou byly malé, tak ať je ještě stihnu zajít upravit
No tak dneska už končím, protože jsem nějak unavená.
Tak moc pozdravujte hafinky!

janča
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

Verca
Taky díky za přivítání. Gwenďa je fakt celý Fredy, když byl menší, dívala jsem se do galerie Aknah a jako bych se dívala na Gwenďu.

janča
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit

Takhle jsem jí vyfotila dnes v práci. Je smutná, spíš by si hrála, ale nemám moc času. Tak Gwenďa smutní.

Aknah
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit

janča
tak ten vycitavy pohled od nekud znam

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit

janča
To je krásnej chlupáček. Jakoby říkala, tak Ty mě sem taháš a teď na mě nemáš čas.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání