Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 12:37
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak jsem to všechno zasytila a mám na chvilku hotovo. Internet kupodivu funguje. ťuk ťuk ťuk, protože tady nikdy není jisté na jak dlouho to bude.Tak jsem to tu pročetla.
Veru Phoebe vůbec nemusí začít hárat i když venku hodně značkuje. Dessyna to teď dělá taky a to máme po hárání. Prostě narazí na nějaké čůránky a normálně si je přečůrá svýma. Ještě to nic neznamená. A ona už má zvětšenou vulvu? Tím to poznáš zaručeně, jednou tak se ji zvětší a až tak týden po zvětšení začíná krvácet, teda aspoň tak to bylo u té naší pubošky. Hárala poprvé v 10 měsících, vím že to není u každé fenky stejné, ale řekla bych, že má ještě čas. Snad to bude OK.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 14:01
- Nahlásit

Martina
uf, to jsi mě uklidnila. Nepřipadá mi, že by měla něco zvětšenýho. Vulva je pipinka,že? To se jí má jako 2x zvětšit? :

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 19:49 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Tak jsem to holky zakřikla, normálně jsem to dopsala a net zase vypadl a jde až teď. Už ty telecomunisty asi zastřelím.
Veru přesně tak, vulva je pipinka, poznáš to bezpečně fakt se jí zvětší. Nebo bude Tvoje Phoebe výjimka a nepoznáš nic. To ne, to se neboj.
Dneska moje mamka hlídala bráchovi rok a půl kluka, tak jsem šla s nima do parku. Byli jsme tam asi 4 hodiny a nevím kdo bude spát dřív jestli Dessy nebo já, jsem utahaná jak kotě.
Ale bylo super počasí, koooonečně.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

Martina
Tak už jsem jí podruhé namazala pod očima tím gelem a jde vidět, že to pomáhá, tak uvidíme. Hned napoprvé to přes noc zesvětlalo, až jsem byla překvapená. Tak pokračuje dál ... Marti, jak potom ten gel vymýváš? Normálně si rozředíš šampón a vypláchneš ten gel?

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

Verca
A jaký gel používáš??
Andymu nějak začaly ty očička téct a chtěla bych mu na to něco koupit.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 15:19
- Nahlásit

No já jsem použila už dva přípravky a nepomohlo to, tak jsem do toho vrazila prachy a koupila super bělící gel od 1AllSystems. Asi bych to nekupovala, kdybychom se nechystali chodit na výstavy...

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 16:14
- Nahlásit

Verca
Aha tak to jo.
No já chci jít s Andym na výstavu o páízdninách, takže bych mu na to chtěla něco koupit.
A můžu se zeptat kolik to stálo.??

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 17:26 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Janik
NO plácla jsem se dost přes kapsu. 680 kč i s poštovným.ale pokud má u vás zverimex kosmetiku od 1AllSystems, tak tě to tam vyjde určitě levněji. U nás by stál 600 kč, jenže bych musela čekat tak měsíc.
Vypadá to,že to fakt zabírá, ale Phoebinka to má strašné, i na nose... Takže pokud Andy to nemá moc, tak to vysušuj a pak ten pramínek před výstavou ustřihni.
A kam chceš jít na výstavu?

dívala jsem se na stránky boloňáčků od Apháia (mým snem, je mít štěndo od jejich fenečky Bibi ) a našla jsem tuto skvělou fotku:

Tohle mi připomíná Phoebe.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 17:50
- Nahlásit

Verca
Aha.
No to Andy to má jen u očiček a je pravda, že když mu to vytírám a potom vystříhám, tak tam skoro nic nemá.
Chtěla bych jet do Ostravy.Je to myslím někdy v červenci.
Ježiši ta na první fotce je krásná!!

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 18:02
- Nahlásit

Janik
Moment, to chceš říct, že Phoebe se ti nelíbí?!!!!! Dělám si srandu.
Nemyslíš Krajskou výstavu v Ostravě 5.8.? http://www.volny.cz/nvpostrava/kv.htm
Tam bychom chtěli taky.
Jinak asi jedeme 6.5. na čumendu do Hlučína. Nejedete některá z vás?

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 20:01
- Nahlásit

Verca
Jasně že se mi líbí!Mi se líbí všechny malé bílé kuličky
Všichni jsou krásní!!Určitě!!
JJ myslím přesně tu výstavu.Tak to je super!Snad se tam potkáme

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 22:15
- Nahlásit

Janik
Taky se těším.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 22:16
- Nahlásit

Ähojky holky, tak si musim postezovaz, mame doma zraloka misto krasne chlupate kulicky

rostou mu spicaky dvouma radama, tak zitra jdem na veterinu a uvidime co na to rekne pan doktor

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 22:21
- Nahlásit

devcata, planujete upravu psu na srazik??? ja jsem musela Fredyho vykoupat dneska, tak ho uz nebudu koupat pred srazem, maximalne ho ucesu. takze vyhrajem cenu nejmene upraveneho psa

Martina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:06
- Nahlásit

Verca
jak potom ten gel vymýváš? Normálně si rozředíš šampón a vypláchneš ten gel?
Na obalu od toho gelu je napsáno, že po 3. aplikaci se má vymýt samozřejmě jejich šamponem. Tak na to ať zapomenou. . Normálně, ji to vymývám tak, že když ji myju fucek, tak jsem to vzala víc pod oči a to jen vodou. Včera jsme pěkně zmokli, chytla nás bouřka a jak už byla mokrá, tak jsem ji vzala celou šamponem, takže i to pod očima. Takže šamponem jsem vymývala jenom jednou za tu dobu co ji to mažu.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:27
- Nahlásit

Aknah
Já Andyho okoupat před srazíkm musím, protože jak jsem byla pryč a on byl u babičky, tak je jak čuník.....To by jsme cenu nejméně upraveného psa vyhráli

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:23
- Nahlásit

Aknah
No Hani, tak my měli štěstí, že nejdříve vypadly zoubky a pak rostly nové. Ale myslím,že mu určitě vypadnou, vet ti podle mě řekne, že máš čekat. Vím,že jedna slečna s yorkem šla na trhání špičáků až v 11 měsících, do té doby čekala,jestli nevypadne sám.
Já budu mít bohužel nejšedějšího psa, protože jí musím koupat až 1. května, den před stříháním. Takže jsem jí myla tak před měsícem a teď je ucouraná.
Martina
Aha, děkuji za radu... Jinak už máme za sebou 3. aplikaci a vypadá to líp. Má to takové růžové a místy červené, ale není to tak tmavé... A hlavně mi nepřipadá, že by ten gel to hnědé "rozmazával" i do ostatních chlupů.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:43
- Nahlásit

Procházela jsem různě net a narazila jsem na několik Chovatelských stanic Bišonků v cizině.
Toto je "menší" směčka.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:46
- Nahlásit

Janik
Tak to je i na mě trošku moc. CHtěla bych taky větší smečku, ale tohle neee.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:46
- Nahlásit

Toto je krasavec
Nádhera.....

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:48
- Nahlásit

Verca
JJ na mě je to taky dost.Ale jednou chci určitě taky svoji větší smečku.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:50
- Nahlásit

Nene,tohle je krasavec (Blondy Critters from Prague, chov. stanice z Podchotucí ).

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:52 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

tady je taky...

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

Verca
Jo tak toho úplně žeru.
Moc bych si po něm přála fenečku......

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:57
- Nahlásit

Janik
Se ti ani nedivím, kdybych měla mít bišonka, tak jedině od něj. Můj sen je zase Bibi od Apháia.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:02
- Nahlásit

Je to na http://www.bolognese.sk/bolonese/index.htm a tam si dáš naše fenky anebo krásné jsou taky ve fotogalerii. Mají opravdu nádherné psy...

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:20
- Nahlásit

tak holky uz jsme tu,

pan doktor zuby vytrhl a pes je jeste cely zblbly po narkoze a mne taky neni nic moc

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:27
- Nahlásit

Aknah
tý jo, on mu to fakt vytrhl? Tak asi lepší,než aby mu to dělalo nějakou neplechu, viď?

Martina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:31
- Nahlásit

Aknah
Nám taky špičáky vet trhal. Po narkoze nic moc, zvracela a měla průjem. Ale vyspala se z toho a ráno byla vpohodě.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

Verca
ty nove spicaky mu rostly jakoby do tlamicky a to by ho bolelo a doktor rikal, ze by ty mlecnaky nevypadly, protoze ty nove nane netlacily.

Martina
nestras, tak prcek zatim nezvracel a prujem snad taky, uvidime, ale zatim je jen unaveny a pospava, ale zazvonil zvonek a to zazracne ozivl, sel ven s kamaradem, chvili i behal a nechtel domu, utekl mi od dveri domu, ale kdyz jsem ho vzala do naruci tak byl cely vlacny, ale domu to neeeeeeeeeeeeee

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání