| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:02
- Nahlásit
Martina
ale ta bila koule co jsem nasla nasla byla taky bolonak a jestli se opravdu buses Desssy zbavovat, cemuz neverim ani vterinku , tak u me bude v dobrych rukou jen nevim jestli by me nervy zvladly dva ulicniky
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:08
- Nahlásit
Aknah
No někdy je toho na mě dost. Tak nevím kdo by šel do pěstounské péče dřív. Jestli děti, manžel nebo fenka. I když za mladší dcerušku bych asi musela ještě připlatit, protože ta vydá za 3 kluky.
No uvidíme co na adopci řekne Verča, kdyžtak ji pak dám do dražby, která dáte víc.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:18
- Nahlásit
Martina
ja bych soupla do pestounske pece manzela, ten se nejlip nahrazuje pes sice zlobi,a le zase da tolik lasky, ze uz si to bez nej neumim predstavit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:30
- Nahlásit
Aknah
Manžel by taky fenku nedal, to by nás dal všechny baby, ale Dessy ne. Říká, že má doma tři ženský a nikdo ho nelíbá, tak teď aspoň pes. A jak mu po ránu vylizuje uši, to prej je k počůrání. No to po mě přeci nemůže chtít.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:23
- Nahlásit
Martina
chichi. doufám,že něco z ničí, ať už ji mám doma!!!
Je to chlupatice, ale zatím se mi češe skvěle. Srst se jí necuckovatí, prý to přijde okolo 10.měsíce. Takže mi to zabere tak 5 minut důkladného pročesání. Už by ale potřebovala ostříhat, protože to má takový nijaký tvar. Hlavně hlavička.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:48
- Nahlásit
Martina
Phoebe taky žere ten molitan co je v plyšácích (některé mají jen tu "vatu"). Má psa, kterého miluje,ale už jí ho nedávám, je celý pozašívaný a nemá jedno oko. Ale když ho vidí, tak úplně brečí. Jednou si vylezla na skříň a vzala si ho (je to taková nízká skříňka vedle gauče (je ale výše než gauč) a na tom je ještě vitrínka a mezi tím je prostor a tam byl, úplně na konci). Je tam strašně malý prostor, takže klidně mohla spadnout a ublížit si. ale co by neudělala pro psa, že?! Nebyla jsem doma a přišla jsem až když byl bez oka. Dala mu co pro to.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:29
- Nahlásit
Verca
Tak je to asi všude stejný. Nejvíc mě vždycky točí, že si nevybere nějakýho hnusnýho růžovýho medvídka, ale opravdu pěknýho věrohodnýho pejska a pod. Znáš to, takový ty kýčovatý plyšáky, tak toho sežrala snad jednoho. Jinak cupuje samý pěkný.
Teď jsem byla s manželem ve zverimexu. Nechali jsme tam 680,-korun. Rybičky a takovýýý pěkný dostali. Žrádlo pro ryby, nějaký kostičky a mlsečky. Doufám že ty ryby něco vydrží, když byly tak mastný. Ale u nás je to většinou naopak, jak je ryba dražší než stovku, tak do měsíce chcípne a ty dvacetikorunový čudly jsou tam pořád. Jednou jsme nakupovali ryby, když u nás byla babička a tu málem odvezli, když viděla že za 3 ryby (parmičky a sumečci žraločí) jsme dali 350,- korun.
To neva, já to ušetřím na dětech ne? Těm koupím tatranku za bůra a musí jim to stačit.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:14
- Nahlásit
Martina
My taky máme rybičky a čekáme (už asi půl roku), kdy chcípnou. Přítel si je nadšeně koupil. Vrazili jsme do toho snad tisícovku (za ryby a sumečky) a on se o to samozřejmě přestal starat, až prostě nejde skrz akvárium přes řasy vidět. Říkal, že to čistit nebude, protože stejně za chvíli v tom bordelu umřou. (to je přístup, že? ) No jenže i neonky, které jsou na špínu prý hrozně náchylné,tak se drží. I tetry a tak. Jedini, kteří zemřeli byli sumečci, prý měli málo potravy (haha).
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:37
- Nahlásit
Teda Veru to je opravdu přístup. Těšit se až chuděrky chcípnou. To já skoro pláču, když nějakou chcíplotinku splachuju do záchodu, hlavně když stále přes kilo. Je pravda, že se u nás o akvárko stará manžel, vždycky ho jako kluk doma měl, tak aby nějak v manželství nestrádal. Kdyby čistota našeho akvárka závisela na mě, tak je to něco jako u vás. Ono než to naše stolitrové vyčistí tak to chvilku trvá, takže já bych na to taky házela bobek. No a, já zase myju nádobí ne? Tomu se říká společenská dělba práce.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:56
- Nahlásit
Martina
víš, já se do toho raději nepletu. Já mu říkala, ať si ty ryby nekupuje, že se o to přestane starat a on ne, že bude. No a takhle to dopadlo. Já to přehlížím, protože to není moje (on mi morče taky nečistí). Je mi jich líto, občas (to jim stačí) jim tam nasypu žrádlo, ale akvárko nečistím.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
My máme akvárko přes 4 roky a asi čtyři rybičky jsou fakt původní. Myslím, že nějaké tetry červené a kosočtverečné. Já jenom abyste se toho pohřbu dočkali. To víš, že ho nedonutíš. Ale moje babička by Ti řekla: Verunko, Verunko proutek se musí ohýbat dokud je mladej, pak už s ním nic nenaděláš.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:06
- Nahlásit
Verca
Ještě jsem zapomněla, sumečci zřejmě nechcípli hlady, ale ti jsou náchylní na teplotu vody.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:10
- Nahlásit
Martina
fakt? No my tam měli furt jednu a tu samou teplotu...A ve zverimexi nám řekli jednu teplotu pro všechny a ta se tam držela...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
Tak potom chcípli chudáčci hlady. To je ještě horší.
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:25
- Nahlásit
Zdar děvčata .
Takže píši cestu na místo určení . Hanka , Janička a monka přijedete k Havířovskému rondlu a zátese na druhé odbočce nahoru do mírného kopečka no a jedete stále rovně , přejedete tři světelné křižovatky a na té třetí se dáte do práva a zase jedete rovně . Přijede na další světelnou křižovatku , přejedete jí rovně a po pravé straně uvidíte obchodní dům Kauflant. Pojedete na světelnou křižovatku a odbočíte do práva ať se můžete dostat k obchoďáku no a tam budu čekat . Poznávací znamení Bíla kulička . Jinak když zabloudíte tak se to jmenuje Kaufland u autobusového nádrži . Mé číslo na mobil je 720 587 593 .
Pro Verču ty přijedeš na konečnou no a to je autobusové nádraží jen ho pak přejdeš ke Kaufu no a jseš na místě já tam budu už čekat .
Nezapomeň te si napsat číslo na mobil . No a teď napište v kolik hodin vás mám jít čekat před ten Kauf . Nic ze sebou nenoste , hlavně přijeď te s bílýma kuličkami .
Pac a pusu Bišo .
|
monka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
Verca, tak rybycky niekomu dajte-do akvarka alebo na zkrmenie, a nie cakat, kedy zahynu . Ja mam tiez akvarko a som smutna, ked mi zahynie rybka. Aj rybka je zivy tvor.
Darina, Tvoje cislo uz mam v telefone. Tesim sa na stretnutie .
Dievcata, tak o ktorej hodine navrhujete stretnutie?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak dneska máme doma oslavence!!
Andošek má narozeniny.Už má7roků!
Koupila jsem mu jeho milované sušené prasečí ouško a pedigree šmakos hovězí plátky. To úplně žere!
Pozdravujte hafinky a já letím na trénink.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:22 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
monka
Jejda Moni, to je nedorozumění! Já si z toho dělala srandu. No jo, černý humor. Promiň. Já je krmím(i když občas, ale tak se to prý má), i když se přítel o ně nestará. Sice akvárium nemají čisté, ale nějak jim to nevadí.
Darina
Jasně, vím kde. A kdy? ráno?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:23
- Nahlásit
Janik
Gratuluji!!!! Phoebe dneska má 7 měsíců přesně.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 06:54
- Nahlásit
Verca, rybycky sa maju krmit kazdy den, viackrat ale v malych davkach. Ja ich ale krmim len vecer. Obcas im staci vtedy, ked ides na dovolenku-kludne vydrzia aj dva tyzdne, ked tam maju dostatok potravy-rastliny, riasy ( a to u vas maju ) Ja si myslim, ze mi prideme asi tak okolo 11 hodine, ale to sa este dohovorim s Hankou a s Janikom. Pozerala som trasu a z Olomouce nam to trva dve hodiny. Este po ceste nalozime Janika s Andoskom-oslavencom , tak to bude chvilku trvat, kym ich najdeme. A co ma najradsej Phoebe-myslim z pamlskov?
Janik , gratulujem Andoskovi k narodeninam a prajem mu vela zdravia a stastia. Aj Luky ma rad male susene prasacie uska A kde vas nalozime?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:51
- Nahlásit
monka
Phoebe má nejvíc ráda sýr, salám.... Já nevím...má ráda kost na čištění zubů nebo miluje takové ty plátky od Pedigree...
A co mají rádi vaši pejsci?
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:52
- Nahlásit
Zdar děvčata .
Mě je jedno v kolik vás tam budu čekat .
Verunko v kolik chceš tak přijeď , ale možná by bylo dobré na určitou hodinu jak by měly přijet holky ať tam nemusíme běhat na dvakrát . Záleží jak ti pojede autobus , jinak nevadí půjdeme třeba i zvlášť i proně . Jen my napište čas ať tam můžu přijít .
Pac a pusu Bišo .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
No mě byl jel autobus o půl jedenácté a byla bych tam 11:07. Jen mě udivuje, že holky chtěji přijet až tak "pozdě", když jedou z takové dálky... Holky v kolik chcete jet zpátky?
Darinko napadá tě nějaký program? Já Havířov moc neznám...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:00
- Nahlásit
ahojky holky
veru, ja si myslim, ze cas, navrhovany Monkou je tak akorat, prece jenom nam to bude trvat cca 2 hodinky se tam dopravit a vstavat v 6 abychom tam byly na devatou mi neprijde ani trochu rozumne, protoze to bychom spatne nesli ja i pes. a kdyz budu ridit, tak chci byt vyspala, radsi prijedu o hodinu pozdeji a bez nehody. mne vstavani nedela dobre.
Darinko, mohla bych te do mailu prorosit o presnou adresu? bude se mi to lepe hledat na mape diky moc. aknah@utrojice.cz
na otazku co miluje vas pes odpovidam UPLNE vsechno, od pamlsku, pres papir od susenek, susenku az po slepicinec je mu to fuk, je ta takova nase mala popelnice. jen kureci nesmi, na to mame alergii
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:02
- Nahlásit
Verca, predpokladam, ze z Olmika vyrazime okolo 8 hodine, stavime sa pre Janika a okolo 11 hodine by sme sa stretli. A vecer-cca 18 hodin by sme odisli. Ale to je len moja uvaha, este som sa nedohovorila s Hankou a Janikom. Samozrejme sa im prisposobim.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:19
- Nahlásit
monka
Ahoj holky!
Tak mě můžete naložit u LIDLU.Jak se projíždí Hranicema, tak by jste najely na kruháč(ale až 2.)první je při vjezdu do Hranic a druhý je ten na konci Hranic a tam budu čekat na parkovišti u Lidlu(naproti je zase Hypernova).Určitě mě uvidíte.Bílá kulička je znamení
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:24
- Nahlásit
Verca
NO můj Andošek miluje taky sýry, salámky, plátky od pedigree, sušené prasečí ouška(ale ty hrozně smrdí )taky strašně miluje piškoty...pro ty by udělal všechno.No však na srazíku Vám můžeme ukázat co jsme se za těch 7let naučili Ale nečekejte nějaké zázraky
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:30
- Nahlásit
Janik, prosim Ta, napis mi Tvoj mobil na monka.ch@seznam.cz. Ked budeme na ceste, tak Ti zavolame-keby sme sa z nejakeho dovodu zdrzali, aby si nemusela dlho stepovat na parkovisku A uz sa tesim, co nam s Andoskom predvedies. A cakam zazraky
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:34
- Nahlásit
monka
Dobře jdu ti to číslo napsat.
No ono mi je to jedno. Já to k tomu Lidlu mámani ne 5 minut.Tak mě stačí jak budete vjíždět do Hranic prozvonit a já tam budu čekat.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
monka
super!Už se moc těším.
Ale ted jsem doma, protože jsem jakásik nemocná(možná to v tom telefonu bylo slyšet)skoro nemůžu mluvit....musím to vyležet do soboty!!
|