Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:08 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina
tak já teda už nevím, jestli je to boloňák nebo králík nebo popelnice anebo prase...
No já bych teda raději něco přivezla, vždyť nás tam bude tolik!!

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:08
- Nahlásit

Verca
nemůžu tu mojí prďolu naučit dávat pac.
Pošlu Ti manžela, za týden ji to naučil. Chcééééš?

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:09
- Nahlásit

Martina
Pošliii!

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:15
- Nahlásit

Teda Veru, to byla jen zkouška.
Nepošlu, ten je můj můj můj.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:20
- Nahlásit

Martina
Hele já bych ti ho zneužila jen na naučení mé prďolky dávat pac! Jinak bych ti ho nezneužila!

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:31
- Nahlásit

Marti, tak jak ti zabírá ten gel? U nás jsou vidět výsledky po 4. aplikaci.

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:54
- Nahlásit

Verca
Má to určitě lepší, světlejší, takový jako do růžova. Ale když to 3 dny nedám, tak má zase zrzavé cesty. A dávat pořád to taky nechci, abych ji s tím spíš neublížila. Mě jedna chovatelka (myslím ta pí. Dlabalová z Podchoutí) psala, že to dává jenom před výstavami a v době výstav. Asi jsou to fakt utrejchy.

monka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:43 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Dievcata,
ake pamlsky ma najradsej Vas pes? (Nemyslim tym ziadne fujtajbliky ) Vcera sme boli na kole a zobrali sme aj psa-do batoha a neskor isiel aj po vlastnych. Zacali sme ho ucit na voditku vedla kola, a este ked ide navolno, tak aby nam nekrizil cestu. Konecne sa trosku na prechadzke unavil, normalne nam zaspal v batohu. Budeme chodit na vylety na kole-aj so psom, tak ho ucime na batoh. Zvladol to celkom dobre.
A o kolkej hodine bude stretnutie? Velmi sa na vas a na gulicky tesim

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:47
- Nahlásit

Verca
No mohla by ses s ním třeba domluvit, jestli by ti nemohl zapsat do očkováku jiné datum, ale nemyslím si, že by to nějak hrotili, hlavně, že jste očkovaní, ne?

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:58
- Nahlásit

Ahoj holky,
neva, že vám sem lezu? Jsme s verčou kamarádky (teda taky jen přes net...) a spolu jsme již vyřešily spoustu neřešitelného co se týče našich feňulek... A já se zrovna nudím....

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Syska
tak jsme se my buldočkářky nastěhovali sem, že?

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Syska
To nevadí, kam já už všude vlezla???!!! Na labradory, něm. boxery.
Aspoň bude prča...

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:47
- Nahlásit

Syska
Ahoj Sysko!!!! No jsme dobré (pro mě velmi dobré) kamarádky, ale bohužel jen přes net. Mě to teda vůbec nevadí, že jsi přišla. Holky (Suesie a Sysko), jste tu obě vítané (aspoň pro mě )!
suesie
No já doufám,že by jim to nevadilo, snad. Zkusím tam zavolat. Jen musím najít kontakt. Budeš vystavovat?

Martina
Já si taky dopisovala s p. Dlabalovou a říkala mi, že oči pejskům vysušuje papírovými kapesníky a před výstavou to vystříhá. Ptala jsem se jí přímo na 1All¨Systems a říkala, že to jediné zabírá, že ho měla na zkoušku. (ale ty budeš mít podle mě něco hooodně podobnýho, má to i návod stejný.) Ale jinak, že teď už nemaže....
Paní, co prodává tu kosmetiku, tak mi říkala, že mám udělat 2-3 týdenní kůru a pak stačí jednou do týdne nebo jednou za měsíc udělat týdenní kůru (snad jsem to tu už nepsala, jestli ano, tak se omlouvám).

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:48
- Nahlásit

Martina
Jé já si všimla, že tu chov. stanici taky nazýváš z Podchoutí a ona je z Podchotucí. Já jí totiž donedávna taky tak nazývala.

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:51
- Nahlásit

Verca
Jo budu, říkala jsem si, že když už tam půjdem (máme to totiž 10 min. pěšky od baráku), tak už si těch 10 min. v kruhu odbydem. Vím, že kdybych se tam nepřihlásila, tak by mě to pak na místě štvalo.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:56
- Nahlásit

suesie
Já o Hlučíně ani nevěděla. Až nedávno... Jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Když se dívám na fotky, tak mi to připadá celkem pohodička. Nebo spíš vidím fotky, kde psi nejsou ve výstavním postoji....koukala jsem se třeba i na tvou galerii a tam máš ty fotky z výstav a tam mi to právě připadalo jako pohodička...

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:03
- Nahlásit

Verca
jo je to celkem v pohodě, v tom kruhu se většinou ani neohřeješ, obzvlášť my, jsme od "C" tak jdeme většinou mezi prvníma.
Já o tý výstavě věděla jen díky tomu, že je to u nás.
Já byla na svý úplně první výstavě v Olomouci a hned jsem vystavovala.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:05
- Nahlásit

suesie
Kdybychom o ní věděli dříve a stihli se zapsat, tak jdeme taky. No aspoň to tam omrknu. Mám tam i sraz s chovatelkou Phoebe. Tak se těším. Kdy se vystavují buldočci? Abych za vámi přišla a fandila. Doufám, že to nebude ve stejnou dobu jako boloňáčci.

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:09
- Nahlásit

Verca
tak to fakt nevím, ale vzhledem k tomu, že je tam nějakých asi 5 (6) rozhodčích, tak je celkem malá šance, že by se posuzovali zárověň. Doufám, že se poznáme

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:13
- Nahlásit

suesie
jako na všechna plemena je 5 nebo 6 rozhodčích????

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:25
- Nahlásit

Verca
tak je jich nakonec 8, ale pro všechny plemena, jsem celkem zvědavá jaké to tam bylo, ale v nějakým povídání na netu co jsem četla si lidi tu výstavu dost chválili, dokence tam psali, že i kde jaká MVP by si z ní mohla vzít příklad. No nechám se překvapit.

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:26
- Nahlásit

ahojky holkyyyyyyyyyy,

tak jsme konecne tady, byla jsme pracovat a pak u znamych i s coklikemna zahrade, maji tam takovy rybicek bahenicek a co myslite, ze udelalo to moje psisko?????? za a) je spravne vykoupalo se, teda vykoupalo, spis vybahnilo a pekne smrdi bahnem asi ho budu muset znova vykoupat, jen vyplachnuti nepomohlo.

Syska vitej mezi nami

verca co ti phoebe sezrala? nejak jsem to prehlidla, promin. vis jak me to tesi, ze nemam doma prase jenom ja?

monka uz s ena vas moc tesim, co pijete? co mam privezt? mam upect buchtu? ci snad neco jineho?

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:30
- Nahlásit

Aknah
Ta potvora mi roztrhala pytel s odpadky, které jsem zapomněla doma a sežrala játra z nedělního oběda a pak je vyzvracela a celý pytel roztahala po bytě. Přítel jí našel "polomrtvou". Bylo jí zle. Čuně jedno. Pak byla v pohodě, ale určitě snědla nějaké mňamky. Kosti ani chemikálie tam nebyli, tak ještě že tak.

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:41
- Nahlásit

Verca
hlavne ze uz je v pohode, ten muj sezere kde co a vzdy stim utece do dostatecne vzdalenosti ode mne abych mu to nemohla sebrat, tak vzdy jen bezmocne prihlizim jak do sebe to hovno laduje. a pak mi de jde dat pusu, prase jedno

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 19:07
- Nahlásit

Verca
Jé já si všimla, že tu chov. stanici taky nazýváš z Podchoutí a ona je z Podchotucí
Fakt jooo, no to ji tu dělám reklamu. Jsem ale blbá nebo mladá, teď fakt nevím.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 20:40
- Nahlásit

Holky mám fotečky z grilování v galerii!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 20:43
- Nahlásit

Aknah
no my naštěstí s ní venku problém nemáme, nikdy nic nesežrala, aspoň jsem si nevšimla a to jí z očí nespouštím... Ale jak je nějaká lahůdka doma, tak to si pošmákne.
Neee, vlastně kecám! Ona miluje kemry (chlustance) a čím zelenější tím lepší.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 20:55 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Marti, tady jsem pro porovnání vyfotila Phoebe, jaké to má po 4. aplikaci gelu:
před(není to tak dobře vidět, ale nejvíc nás to trápilo mezi očima, na nose):
A tady po:
Možná že to nevidíte, ale rozdíl je to ohromný.

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 20:55
- Nahlásit

holky, normalne jsem malem adoptovala bolonacka.

vysli jsme s prckem pred barak a kde se vzal tu se vzal bily bolonacek bez obojku a psiska si hned zacli hrat, jenze mily bolonacek si to nasmeroval k silnici a prcek jak jinak taky. prcek poslechl krute vyrceny povel silnice a drepnul si na zadek, sice se mu moc nechtelo, ale poslechl. tak jsem obe psiska odlapila, dosla domu pro obojky a voditka a sla se prochazet po meste. dostala jsem tip koho by mohl byt, tak jsem tam chtela dojit. najednou u nas zastavilo auto a z auta vystopupila uplakana pani a bolonacek se k ni mel. stastny konec pribehu, bolonacek Kim ma panicku a prcek noveho kamarada

honily se mi hlavou ruzne myslenky, ale co nadelam v osm hodin vecer, tak jsem si rikala, ze se projdu a kdyz nic, bolonacek prespi u nas a rano to necham, vyhlasit rozhlasem a dojdu na veterinu zda ma cip. byl cisty a rozcesany, takze to vypadalo, ze se opravdu jen zabehl

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 20:56
- Nahlásit

taky bych byla rada, kdyby se mi nekdo postaral o pejsacka

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání