| Autor |
Zpráva |
Darina
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:23
- Nahlásit
Zdar děvčata .
Haničko jestli můžeš tak my zavolej na to telefóní číslo a domluvíme se 720 587 593 .
Když nebudete si vědět rady tak my zavolejte .
Pac a pusu Bišo .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
Jasně holky, přizpůsobím se! Takže když přijedu v 11:07 tak to bude OK,že?
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:54
- Nahlásit
Verca, a co ve 12 hod? Uz som sa dohodla s Hankou, vycestujeme cca o 9 hodine.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:57
- Nahlásit
holky, jak bych to zas tak moc neresila, MOnka, Hnaka a janik, hlasi prijezd mezi 11.00 - 12.00, vsak my si vas najdem a v kolik dorazis ty Veru, je na Tobe. my to mame prece jenom daleko a ja si budu chtit odpocinout, takze odmitam vstavat pred osmou. myslim, ze psiska toho budou mit habakuk za cley odpoledne
darinko zaviolam,a le ne ted, ted ma rozdelano asi 15 praci, tak to jsu dodelat
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:58
- Nahlásit
Aknah
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:03
- Nahlásit
Takže děvčata já tam budu čekat od 11 do 12 hod. Kdyby jste to nestihly tak my dáte vědět na mobil .
|
monka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
Darina, urcite Ti zavolam, kedy dorazime. Pa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
Darina
Darinko, mohla bych přijet v těch 11:07? Mě pak nic nejede. Musela bych jedině do města MHD a pak až autobusem. Sice máme auto, ale přítel si ho asi bude brát do práce...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:35
- Nahlásit
Darina
darinko, vyzvedni Vercu a dal tam prosim necekej, my to najdem a dorazime az tam, je zbytecne, aby jste tam stepovaly, urcite dame vedet kdy dorazime, telefony na sebe mame, tak to neni problem
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:33
- Nahlásit
Tak dobře já vyzvednu Verunku v těch 11 hod a pak se dál uvidí .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 20:55
- Nahlásit
Darinko, děkuji.
MOooc se na vás těšíme!!!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:16
- Nahlásit
Ahoj holky, tak váš vytoužený termín se blíží, tak vám chci popřát, ať vám počasí přeje, pejsani se vyblbnou, vy poklábosíte a prostě SI TO UŽIJTE co nejlépe. A foťte a foťte a foťte.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:48
- Nahlásit
Martina
Ahojky!No snad to počasí se nějak udobří a bude hezky.
Aj jsem si koupila nové batekdy do foťáku, takže budu fotit.
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:18
- Nahlásit
Martinko škoda , že ti to nevyšlo . Budem na tebe s pomínat , oběd nala jsem hezké počasíčko.
Pac a pusu v sobotu Bišo .
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 21:05
- Nahlásit
Ahoj holky!
No asi tady nikdo nejste ale to nevadí..tak ted jsem Andyho dodělala.
Už se na Vás všechny moc těším! Jen aby to počasí aspoň trochu vyšlo!!
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 08:07
- Nahlásit
Monko chtěla jsem ti ještě poděkovat za poděkování a za moc pěkný balíček pro Biška, až jste odešly tak jsem si ho prohlídla a moc jse nám líbil hlavně taštička s fotkou Lukyho.
Verunko pak napiš jak seti líbila Fíbí po ostříhání.
Manžel je na 90% přemluvený ať jsi jedem pro toho pejska ke Králové, ale ještě trochu váháme. No uvidíme.
Pac a pusu všem od Biška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
Darina
Ahoj Darinko!!
Tak to je super, jestli budete mít ještě jednoho Bišonka!!
Já bych taky strašně moc chtěla ale taťka moc nechce....pořát přemlouvám ale zatím bez úspěchu....moc se teď musím snažit ve škole aby na konci roku bylo hezké vysvědčení a možná to zabere
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
Ahoj Janičko,
s Bišonkem to ještě není stopro, ale rádi bychom. Janičko myslím, že taťka nakonec bude souhlasit, vždyť má skvělou dcerku tak proč ne!
Pac a pusu Bišo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Ahoj!!!
Darina
Darinko, moc neváhejte nebo už bude pryč ! Tomu se totiž říká pak "zákon schválnosti". doteď ho nikdo nechtěl a najednou si ho někdo vezme. Moc ti přeji, aby jsi manžela překecala.
Dneska budeme Phoebe koupat, aby byla na zítra připravena. Určitě pak pošlu fotky, jo?
Janik
Jani, snaž se, ať máš supr známky. to určitě zabere.
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit
Ahoj Verčo,
Pokud ho dnes nekoupíme tak ho zítra můžeš vidět. Verunko na ty fotky se moc těším.
Pac a pusu Bišo
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:12
- Nahlásit
Darina
Teda jestli ho budete dneska kupovat, tak dej ještě dnes vědět, jo? To by bylo super, kdybyste si ho přivezli...
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:44
- Nahlásit
Verunko asi nepřivezeme. Nemůžu ukecat manžela. Trochu na váškach je, ale asi my to moc nejde. Takže se na pejska zítra podívej a hned napiš co a jak, možná až by si to přečet tak povolí.
Pac a pusu Bišo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:58
- Nahlásit
Darina
Jasan, omrknu ho. A on tam je někde u ní nebo si ho budu muset "vyžádat", aby mi ho ukázala?
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 17:01
- Nahlásit
Verunko musíš jí říct, ona je má v jiné místnosti. Spoléhám na tebe.
Pac a pusu Bišo.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 17:46
- Nahlásit
Verca
Ahojky!
Já se budu moc snažit aby to bylo na konci roku co nejlepší.!!
Snad se to nejak povede.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jaký byl srazík??? Nějaké fotečky?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:04
- Nahlásit
Martina
Ahojky Marti, muzu hodnotit srazik pouze sama za sebe takze na jednu stranu uplne skvely, uzasny, bezvadny, Monka nam nabidla ubytovani a bylo to uzasny, starali se s manzelem o nas jako o vlastni (najist nam nedali, pes mi malem sezral stene, nechali nas spat na zemi ve sklepe) )))))))))))))))))))) kecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bylo to uplne uuuuuuzasny, Luky s Fredym si padli do oka a v patek vecer zacali spolu radit a v pondeli dopoledne umreli. A Fredy smutni po Lukym jeste ted.
Na druhou stranu jsem strasne rozpacita ze srazu u Darinky, Bisko vyjizdel po vsech ostatnich psech, takze ho Darinka musela drzet na kline. a ja jsem se pak dostala do nesmyslne hadky s Darincinym manzelem, doted nechapu o cem vlastne byla, ale jsem hlava dubova a jeste stale nehodlam ustopit ze sveho tvrzeni, ze je jedno zda vezu osmilety dite, ci petimesicni stene, oba musim udrzet v klidu.
tady je par fotecek, ale mam fotky jen s Monicinym Lukym, v sobotu jsem nefotila
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 07:49
- Nahlásit
Aknah
Díky moc, bohužel to čtu až teď, protože nám doma opět nefunguje internet. V rámci zlepšování služeb, samozřejmě . Fotky jsou skvělý, je vidět, že si Fredy s Lukym padli do oka, že se pěkně vyřádili. Z procházky se nevrátili pejsánci, ale prasátka, tak jak to má být. Prasečí ouška
taky moc chutnala. Móóc pěkný fotky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit
Ahoj Marti.
Já z toho srazu mám taky rozpačité pocity. S Bišem od Darinky to nebylo tak, že by jen tak z ničeho nic vyjížděl po ostatních psech. Dojelyjsme k Darince jako první a s Bišem se snášela nádherně, ale jakmile přišli další psi, tak si Bišo Phoebe hlídal. No prostě se zamiloval. Na 100%ˇvím, že to bylo kvůli ní. Ale pak, když ho Darinka pořád držela, tak už vyjížděl i normálně, byl zmatený. Možná to na něj bylo až moc psů v jeho teritoriu. Pak když holky odešly a já zůstala ještě s Phoebe, tak to byla nádhera! Krásnně si spolu hráli, Bišo si nechal všechno líbit. Phoebe mu taky hodně projevovala sympatie, no prostě láska!
O Hančině nesmyslné hádce raději pomlčím, mám na to svůj názor.
Celkově byla atmosféra dost napjatá, protože většina z nás čekala, že to bude přátelské pokecání a ne že nám začne hned někdo kecat do výchovy. (tím nemyslím "vystartování" Biška na ostatní psy). Kdyby to bylo na našem druhém, třetím setkání, tak budiž...
Já fotky mám, ale spíš jen s Bišem a Phoebe. Pak je sem hodím, mám je v pc doma.
Darina
Tak už máme Phoebe ostříhánou, je nádherná! Darinko, poslala bys mi na sebe mail, abych ti poslala fotky malého bišonka od p. Králové. Je moc krásný , má nádherný pigment, má skvělou srst, která se nebude cuckovatět a prý stačí česat jednou za tři týdny...otec intershampion, matka šampionka ČR a Slovenska a jen za 5000kč s pp. Kdyby to byla fenka, tak jí berem, ale ty jsou stejně hned zadané.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Verca
veru, tobe do vychovy nikdo nekecal, ale ja si nenecham pokousat psa, ci si zmrzacit psychicky. nechodim na socializaci kvuli tomu, aby se pak pes bal kvuli jednomu jednomu vsech., tak jsem zasahla, jako bych zasahla kdekoliv jinde, kdyz nezasahli panickove. a Fredy Biskovi NIC nedelal, tak nevidim duvod, aby po nem vyjizdel, ani k Phoebe se nepriblizil, aby si ji musel Bisko chranit. A to ze vyjizdeni po ostatnich, i kdyz treba pochopitelne, zustalo od panicku bez odezvy a to se mi nelibilo, tak jsem to rekla. Do tve vychovy nikdo nekecal. neprekrucuj zase slova
|