Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:04
- Nahlásit

Aknah
Já chci taky adoptovat bílou kouli! Holky, která se své gulky vzdáte? Bude o ní moc dobře postaráno!

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:07
- Nahlásit

Verca
ja nemam bilou guli takze ji adoptovat nemuzes

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:08
- Nahlásit

Však já si ho odbarvím, to se neboj!!!

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:09
- Nahlásit

Verca
urcite by jsi ho nechtela, neposloucha, je v puberte, sezere kazdy fujtajblik,ktery najde, vali se v bahne a tak

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:12
- Nahlásit

Tý vogo, já teď sleduji výměnu manželek na Markýze a oni se tam navzájem fackují!

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:13
- Nahlásit

Aknah
To je fakt takové číslo? No tak s tou adopcí se to ještě raději rozmyslím...

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:21
- Nahlásit

Verca
a to jsem ti nevypsala vsechno aspon se s nim nenudim

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:30
- Nahlásit

fotecky z grilovani jsou uuuuuuuuuuuuuuzasneeeeeeeeee, jsem zvedava na srazik, moc se tesim, to bude parada 4 ztrestene bile gule a jedna flekata

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:33
- Nahlásit

Aknah
Já se už nemůžu dočkat na ten srazík!!
Bude to super!Jen se modlím ať nám vynde krásné počasí.

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:36
- Nahlásit

Janik
no ja se obavam, ze nevyjde, ma se ochlazovat a maji byt prehanky

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:36
- Nahlásit

Aknah
JJ právě jsem se dneska dívala na počasí no a fakt....má se ochlazovat..

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:39
- Nahlásit

Janik
my se obliknem a psi budou litat

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:42
- Nahlásit

Aknah
Jasně...
Radši si nachystám i náš obleček, kdyby náhodou pršelo....Andy v něm vypadá ale hrozně srandovně
Máte taky obleček??Nejlépe fotečku..

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:46
- Nahlásit

Janik
nemame oblecek, je to jeste stene a roste, takze ho budu porizovat az doroste, abych nekupovala kazdy tyden novy

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:46
- Nahlásit

Holky já se taky strašně těším!!! Nejlepší je, že o psech se může kafrat fakt hodiny!

Janik
Obleček nemáme. Doufám, že nebude pršet. Kdyby bylo hnusně, tak to nevadí, ale aby nepršelo...

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:48
- Nahlásit

No my máme takový modrý....je to dobré i do sněhu..viz foto z letošní zimy......

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:48
- Nahlásit

Aknah
Jsem ráda,že se ti fotečky líbí!

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:49
- Nahlásit

Janik
je perfektní a vypadá v tom fakt skvěle!

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:49
- Nahlásit

Janik
andymu oblecek slusi

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:51
- Nahlásit

Janik
Všimla jsem si už dříve, že bišonci normálně mají jinou barvu očí než boloňáci! Bišonci mají spíš takovou oříškovou a boloňáci tmavě hnědou.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:51
- Nahlásit

No vynikne mu v něm jeho postavička......to znamená hubené tělo a velká(chlupatá) hlava

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:52
- Nahlásit

Verca
JO taky jsem si toho všimla. Mají i jiný výraz v obličeji.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:55
- Nahlásit

No nic....
Už musím končit..tak ahojte a zítra tady jsem zase..
tak dobrou noc...

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 21:58
- Nahlásit

Janik
ahojky papa

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:37
- Nahlásit

Ahoj holky, tak díky, že jste nás přijaly do klubu...
Veru, fotečky jsou bezvadný! už se těším, až mi nějaký pošleš z toho sobotního vašeho srazíku! Jinak jsi pro mě také véééélmi dobrá kamarádka, škoda jen, že jsme tak daleko od sebe co. Včera jsem chtěla Tesince přilepšit mňamkou, tak že jí zkusím do granulek přimíchat sardinky. Neměla jsem ten správnej otvírák, musela jsem se s tím pachtit nožem a pak chvíle očekávání, malá ňufla a znechuceně odešla. Tak to celé nakonec skončilo v záchodě, protože jak jsem to chvíli nechala, tak to smrdělo po celém bytě. Takže sardinky už nikdy...

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:42
- Nahlásit

Syska
Teda ta Tess je potvůrka!!! Ty se s tím tak morduješ a ona se ti "vysměje"! To se ale divím, protože sardinky většinou pejskům chutnají. Sylvi, dávala jsem tu fotky Phoebe a očiček, aby Marťa viděla rozdíl, jak nám to zabírá. Tak se taky mrkni. Snad to tam uvidíš, já tam rozdíl vidím fakt velký. Je to na předešlé straně.

Včera jsme Phoebe zase učila "dej pac, druhou" a jednou se jí to povedlo a pak zase dělala, že neví o co gou.

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:16
- Nahlásit

Janik
Andymu obleček sluší a hlavně je to praktický. Ty koule pak na nožičkách, to je hrůza. Pak mám hned z třikilovýho psa nejmíň pětikilovýho. Andy je fešák.
Verca
Díky za fotky, je dobře, že to zabírá, když už za to dá člověk takový prachy. Ale řeknu Ti, ta Phoebe je ale chlupatice, to si počešeš co? Ale sekne ji to. Už vidím jak se bude před Andym a Fredym nakrucovat.
Aknah
Já chci taky adoptovat bílou kouli! Holky, která se své gulky vzdáte? Bude o ní moc dobře postaráno
Ještě jednou Dessy něco sežere nebo rozkouše tak Ti ji posílám expres. Včera vykousala opět dvěma plyšákům oči, to prostě miluje. Když už má vykousaný oči, tak z nich tahá takovou tu výplň, žere to a pak blije. Jooo a jednou jsem nechala moji halenu do práce přes židli a přijeli jsme domů, halenka na zemi a 5 knoflíků ze 6 rozkousaný. Byly to takový ty spodek kovovej a nahoře látka. Ještě za 3 dny zvracela kusy látky. Takže jsem ji včera dala důtku s výstrahou a jestli se nepolepší tak seš její pěstounka.

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:24
- Nahlásit

Verca
Nevím, možná by jí chutnaly samotný, ale že jsem ji je přimíchala do granulek, tak jí to asi nejelo.
Na ty fotečky jsem se dívala, je vidět, že to fakt pomáhá, tak aspoň že tak. Já už ty cestičky nějak neřeším, nějak už to k ní patří...
Zkusím se dnes mrknout do zveráče a koupit takovou tu omáčku na ochucení granulek, není to moc drahý, tak to se dá do toho investovat, ikdyž to nebude pak chtít...

Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:50
- Nahlásit

Martina
¨npo ja se ti klidn eo ni postarama, ale adoptovat chtela Verca ja jsme jen vcera nasla jednu bilou kouli.

ale kdyz jsem verce vyjmenovala co vsechno mi prcek vyvadi, tak uz ho radsi nechtela

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:56
- Nahlásit

Aknah
No vidíš to, tak já bych ji nacpala Tobě. Četla jsem tu diskusi asi tak v půl jedný ráno, takže už jsem asi napůl spala.
Tak Veru ještě jeden prohřešek a je Tvoje i s PP.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání