Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:55
- Nahlásit

Aknah
Praha není tak daleko. občas tam jezdíme na nákupy nebo do kina. I když teď co máme Sama, tak moc ne. Než jsme si ho pořídili,tak jsem se ujistila u našich, že když budeme potřebovat, tak ho pohlídají, ale zase nechci toho zneužívat, takže se tak děje jen v nejnutnějších případech. Jinak je Sam takový turista, všude s námi. Moje děti běhají závodně na lyžích, takže jsme pořád někde po horách na závodech. koupili jsme Samovi tašku a jezdil celou zimu s námi. Zezačátku se bránil a nechtěl tam být, ale když mu pak bylo chladno, tak si tam rád zalezl a klidně celé dopoledne prospal zavrtaný v tašce. Ale jinak ve sněhu se moc líbí. V hlubokém úplně paval, ale potom ty sněhové koule po těle, to byla hrůza. J.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:00
- Nahlásit

Hamouzka
jj, o sněhových koulích se tu už toho namluvilo. Je to fakt hrůza. Určo kupujeme další zimu kombinézu až po tlapky, aby si mohla zaběhat a ne furt sedět na zemi a vykousávat koule.

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:12
- Nahlásit

Verca
Nikdy se mi psi v oblečcích nelíbili, ale z praktického hlediska to má něco do sebe. On zase v zimě toho ještě venku moc nenaběhal je narozený 4. listopadu, ale příští zimu to budeme muset řešit podobně. J.

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:23
- Nahlásit

Hamouzka
psa klido pido muzu zmerit, ale Fredy jeste roste, co se tyce chlupu, tak tech ma opravdu hodne i na nohou, pokud jsi koukala na fotky v galerii, tak tam to je videt, ale neco malo si k tomu pridej, Fredy je ostrihany.

nam zatim vypadly jen ty predni mezi spicakama dole i nahore. a zub jsme nenasli jedinej

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:24
- Nahlásit

Hamouzka
Nějak takhle asi vypadá i Tvůj Sam ne?

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:25
- Nahlásit

Verca
kde sji to vyhrabala, Darinka mooooooooooooooooooooooooooooooc gratulujem ja i Fredy

Aknah
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:28
- Nahlásit

Hamouzka
tak to je o 14 dni starsi nez Fredy, Fredy se narodil 18.11. lae musim rici, ze ve snehu toho nabehal furu. chodila jsem s nim ven hned jak jsme si ho privezli, snich ma moc rad

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:41
- Nahlásit

Aknah
na diskuzi o vořiškiádě.

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:45
- Nahlásit

Martina
No on není čistě bílý, je do béžova a občas někde světlejší někde tmavší. A taky není tak kudrnatej, má spíše vlnitý chlupy. Ale jinak hubičky mají všichni stejný. A taky nemá tak hustě osrstěný nožky, ale to už jsem tu psala. J.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:47
- Nahlásit

Asi jsi mi nerozuměla. Myslela jsem, jako že vypadá takhle obalenej sněhem, ne jako že vypadá jak moje boloňačka.

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:48
- Nahlásit

Aknah
kolik je Fredymu. My už našli 7 zubů. Máme 4 špičáky, 1 stoličku a 2 přední, ale nevím jestli horní nebo dolní. Oni jsou strašně malinký, takže je možná Fredy spolknul a nebo jste je na zemi neviděli. J.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:48
- Nahlásit

Hamouzka
Martina nemyslela, že tvůj Sam vypadá jako boloňák. Na fotce Martiny je její boloňačka. Myslela ty koule na nohách, jestli má stejný. A co vím, tak havaňák má mít rovnější chlupy, ne? A boloňka je má vlnitý, ne kudrnatý.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

Martina
Předběhla jsi mě.

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:52
- Nahlásit

Martina
Tak to jo. To jsem fakt nepochopila. Ona jak je bílá, tak ten sníh vypadá, jako že je celá kudrnatá. Takhle vypadal. Viseli mu všude na hubičce na nožkách, na břiše. on si to kousal nešlo to dolů, no hrůza.

A jak pejsci snášeli navlečení do kombinézek. já si myslím, že by Sam zešílel, kdybych mu to navlékla. Třeba né, já nevím. Nikdy jsme to nezkoušeli. J.

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:54
- Nahlásit

Verca
Náš pesan nemá rovný chlupy, ale mírně zvlněný. Tak nevím. Co Aknah? Jaký má fredy chlupy?? J.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

Hamouzka
Zvyknou si stejně tak jako si zvykli na obojek, vodítko a jiné věci a procedury.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:59
- Nahlásit

http://www.bichon-havanais.websnadno.cz/index.php? menu=9
Když se mrkneš tady, tak tam jsou havaňáčci. Ale řekla bych, že teď se jim vlní, protože jí nemají dostatečně dlouhou. Někdo mi jednou řekl, že bišon frisé, boloňák a maltézák mají jako štěňata hodně podobnou srst. Ta moje jí má mít vlnitou a má jí zatím rovnou, jen na krku se jí vlní pěkně.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

Veru, to je pravda, maltézáka a boloňáka, tak 6 týdnů prostě nerozeznáš, teda aspoň já ne. Mě říkala chovatelka, že jí mám v půl roce ostříhat na 2 cm, že se ji ta srst potom bude vlnit. Tak jsme ji na její radu ostříhali. Ale když má srst dlouhou a rozčesanou, tak ji má rovnou, takový chmýří. A když ji nebudu 2 dny česat, tak se ji začnou dělat takový prstýnky, něco jako afro trvalá. Ale jelikož jsme teď nakrátko, tak prstýnky nemáme.
Ale za to máme klid s česáním.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:10
- Nahlásit

Martina
Phoebe má taky rovnou srst, když jí rozčešu. chystáme se na to stříhání, sice až v 7 měsících, ale to neva, aby se nám srst začala pěkně vlnit. Ale prý, když má Italského předka, tak by se srst začíná vlnit až okolo 9. měsíce... (ale to má Dessy taky, ne?)

Hamouzka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

Já ty fotky znám. Mám stránky chovatelských stanic prošmejděný skrz na skrz. To víš, pořád jsem srovnávala Sama s ostatníma pejskama z fotek jak v knize tak na internetu. No rozdíly tam jsou, ale v srsti bych neřekla.J.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:12
- Nahlásit

Hamouzka
OK

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:26
- Nahlásit

Verca
Má italského otce, ale nevím přesně kdy se ji začala vlnit. Tahle informace mě upřímně řečeno překvapila. Nikdy jsem to neslyšela.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:28
- Nahlásit

Martina
Nevím, jestli jsem to dokonce nečetla v knížce od p. Kuběnové. Ale ruku do ohně za to nedám... Ale možná to bylo v té knížce, jak je tam vyfocený Baldassare jako štěně a pod tím byl popisek...

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

Verca
Je to možný, tohle mi teda uniklo, i kdyby to tam bylo.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:31
- Nahlásit

Martina
Však to není životně důležité...

Darina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

Čau děvčata .
Jak jsem se dočetla tak už víte o úspěchu Biška , ale bylo to trochu komplikované až přijedete tak vám to všechno řeknu . Doufám že ten váš příjezd se uskuteční . Jak tak sledují máme novou na pokec , tak přijeď taky na sraz bílých kuliček . Pac a pusu Bišo

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

Darina
ahojky!!!! NO já to na vás práskla, snad ti to nevadí...

Darina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:13
- Nahlásit

Verunko to nevadí , že jsi nás práskla . Pac a pusu Bišo

Janik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:13
- Nahlásit

Darina
Ahojky!
taky moooc gratuluji!!!
Během příštího týdne by mi měla dojít už přihláška na naší Voříškiádu! Už se moc těším ale moc mě štve, že tam nemůžu s Andoškem.
Už se na vás moc těším!!

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:15
- Nahlásit

Janik
tak běž na normální výstavu. A kdepak jsou fotky malých štěňátek, hm?! Pořád na ně čekám...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání