| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:01
- Nahlásit
Aknah
Jéééé, já v tom nejsem sama? Aspoň to mě těší, už jsem chtěla skočit pod rychle rozběhnutýho šneka.
Povely jsem zkoušela všechny možný a když už jsem si myslela, že pohoda, že si pro ní jdu, tak frnk a byla pryč. Připadala jsem si jak debil, který nezvládne svého velepsa.
Teď už mi to připadá k smíchu, ale to byste nevěřili jak já byla nasraná.
Takže jak dlouhou máš stopovačku 10, 15 m?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:01
- Nahlásit
Janik
no jo, jenze v aute bude uzavreny prostor a psik se nema kam schovat, dyztak si ho vemes na klin at uz prcka ci sveho, ju?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:06
- Nahlásit
Aknah
Dobře.
No Andošek je na mě strašně moc závislej...Teď o prázdninách s ním chci jet na agility tábor ale když se chodí na jídlo, tak pesjci nechodí s námi a nevím jak to tam teda on přežije ale pokud tam bude s ostatníma psama, tak to snad bude dobré
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:08 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Martina
opravdu si z toho nic nedelej, vcera jsem sla s coklikem, pes poslouchal na slovo, no do te doby nez jsme potkali maminky sedici na hristi, pes nereagoval na jmeno, privolani,o tom v zivote neslysel, kdyz jsem si ho konecne chytla, honicka vypadala stejne jako ta vase, kdyz uz jsem byla u nej, uskocil o metr dal, odnesla jsem ho asi o 50 metru dal, co myslis, ze prcek udelal? otocil se na tlapicce a pelasil zpatky, taky jsem si pripadala jak idiot co nezvladne jednoho mrnaveho psika.
dneska dostal pradelni snuru, dlouhou cca 8 metru
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:12
- Nahlásit
Janik
no on prcek je na me taky zavislej, ale prave nam zacala puberta, tak zkousi co si muze dovolit, jinak ani na zachod nesmim bez prcka
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:14
- Nahlásit
Martina
jak je dcerusce, co noha? je to v pohode?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:19
- Nahlásit
Aknah
No však uvidíme třeba si budou spolu rozumět.
Už se moc těším
Jo tak to na záchod se mnou chodí taky...prostě všude
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:26
- Nahlásit
Teď jsem nějak mimo. Kdo zamknul naše téma a kdy??? Jsem si ničeho nevšimla... Tu bylo nějaké náhradní? Hele, žádám vysvětlení!!!
S tím závisláctvím to u nás taky začíná. Když Phoebe spí na posteli a já jsem na pc, tak je to v pohodě, ale když jdu třeba umít nádobí, tak se přesune, celá rozespalá ke mně a spí anebo jsem jednou v noci po půlnoci šla na záchod a ona tam přišla za mnou a lehla si mi k nohám a spala! No to byla síla.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:35
- Nahlásit
Verca
zamkla jsem ja a myslela jsem si, ze kdyz to zamknu, stane se soukromym forem a misto toho se zamklo uplne, tak jsme pozadala Garfielda, aby ho zase odemkla
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:38
- Nahlásit
Aknah
Jak jsi to udělala?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:49
- Nahlásit
Verca
jako zakladatel fora , mam o tlacitko vic nez ty a to je zamknout tema a sup uz to bylo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:55
- Nahlásit
Aknah
Takže zítra jdu pro stopovačku, kaloun nebo prádelní šňůru, je mi to jedno. A když to nezabere, tak se na tom oběsím.
Ptáš se jak je holce. No má to zalepený a v třísle se jí to trochu odklíplo, tak jsem pod to koukla, má tam pěkný puchýře. Zítra jdeme na převaz, tak jsem na to zvědavá. Doufám, že to bude dobrý, protože příští pátek odjíždí s pěveckým sborem do Belgie, tak ať tam moje chudinka netrpí.
Verca
Nejsi sama komu uniklo zamčené téma. Taky čumím jak puk co se tady všechno dělo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:15
- Nahlásit
Aknah
schválně jsem se mrkla na témata, která jsem založila já a fakt to tam je! :O Jsem teda zírala...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:18
- Nahlásit
Martina
ja prckovi chvili nechala snuru i doma, aby si na ni zvykl, chtel si s ni hrat a dneska lital se snurou jak splaseny a vubec mu nevadila
a nechces preci jen Dessy dat jeste cas, treba to byl jen ulet, uz ma pubertu za sebou, ten nas do ni teprve leze
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:20
- Nahlásit
Martina
drerusku od nas pofoukej a at se to zahoji aspon castecne nez pojede do te Belgie at netrpi a muze si vylet uzivat plnymi dousky
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 22:28 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Aknah,
ja som este blchu nevidela, a keby som aj videla, mozno ju ani nespoznam Ale kliesta poznam uz velmi dobre A hovienka su uz v pohode. V zivote ma nenapadlo, aku budem mat radost, ked Luky vykadi "kvalitny" bobek. A ze sa budem o tom bavit na internete
Janik,
ja viem, kde su Hranice na Morave. Urcite Ta niekto vezme-ja s manzelom, alebo Aknah.
Martina ,
temu "privolanie" som tu uz aj ja riesila. Aj moj pes ma svoje slabe chvilky. Ale dnes bol na prechadzke velmi dobry, pocuval na slovo-nebol tam asi zaujimavejsi objekt ako ja
Zamknute a odomknute tema-to ako keby ste sa bavili o 4-dimenzionalnom priestore. Tiez som bola chvilku mimo, nevedela som o com je rec.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:01
- Nahlásit
jo holky co jsme dneska ulovila, to nas epako trtka kohokoliv, kdykoliv a kamkoliv, ta cerna koule je jorksir a Fredy mu naskakuje na hlavu
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:08
- Nahlásit
Aknah,
teraz som sa dozvedela spravu. Manzel ma nemoze odviezt na stretnutie, lebo bude do obeda v praci. Myslis si, ze sa vleziem k Tebe do auta+1 pes, a este predpokladam, ze zoberieme Janika. Co Ty nato?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:13
- Nahlásit
monka
no abych pravdu rekla, tak jsi me zaskocila s tim, ze pojedem dvema auty, pocitala jsem s tim, ze pojedem mym jednim. ze ty si vemes Lukyho na klin a prcek s andym bude s janikem vzadu, protoze prece jenom ja mit prcka na kline nemuzu
takze ano, samozrejme, ze te vezmu
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:14
- Nahlásit
Aknah,
myslim si, ze si nasi psi budu rozumiet Luky ma tiez priatela-o mesiac mladsieho, a velmi dobre si rozumeju-raz drzi Luky, raz drzi kamarat pes. Ale Luky dava prednost fenkam, ale ked neni ziadna na blizku, tak aj pes je dobry. Uz to skusal aj na chvoste chodskeho psa-ale dostal priucku, ze si to nema dovolovat na starsich psov.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:16
- Nahlásit
Aknah,
pocula si, ako mi spadol kamen zo srdca Velmi pekne Ti dakujem za odvoz. Uz som si myslela, ze tu organizujem stretnutie a ja nepridem.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:17
- Nahlásit
monka
tomu jorkovi je taky vice jak rok, ale prislo mi, ze se Fredymu sam nastavuje a dorazi, jak si tak uvedomuju tak fredy jeste nebyl trkanym, zatim vzdy jen trkal a je mu sumak co a koho.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:19
- Nahlásit
monka
jak te vubec neco takoveho mohlo napadnout?????? ty me ubytujes i s mym nezbednym psem a pak mas pochybnosti zda nalozim do auta, kdyz jedu stejnou cestu. to je pro mne cest, ze te budu moci svezt
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:26 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Aknah,
to si ma trosku zaskocila, ako s nezbednym psom. Ja som si myslela, ze mas velmi inteligentneho psa, ze sa Luky nieco od neho nauci . Tak to som zvedava na cestu, ako to zvladneme s 3 psami-skoro mimino, pubertak a dospelak-ten bude z nich na nervy.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:29
- Nahlásit
monka
no skoromimino, mam pocit, ze ma bliz k tomu pubertakovi
vis co, v nejhorsim sklopime pulku sedacek a cokliky soupnem do kufru, at si tam delaji co uznaj za vhodne
vis kolik toho muze Fredy Lukyho naucit??? umi skvele recept na to, jak vytocit panicku, jak utect, jak ignorovat privolani, jak sezrat kazdy fujtablik, ktery najde a spoustu dalsich uzitecnych veci
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:35 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Aknah,
to my zvladame uz davno a skvele, nas to netreba ucit A vies ako rano vytocit panicku? Ked Luky zacne 5:30 stekat na zahradke na macky (kocky) a vzbudi polovicu dediny. A ja som zmeskala kvoli nemu vlak do prace-pol hodiny som mu vysvetlovala, ze na macky sa nesteka -aspon nie rano.
A aby som vlak nezmeskala aj zajtra, tak uz idem do hajan. Pa a dobru noc.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 23:45
- Nahlásit
monka
pa pa a krasne sniky taky jdeme na kute
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:30
- Nahlásit
Teda, no snad ty vaše hafany nebudu muset pořád sundávat z Phoebe! Doufám, že si stihneme aspoň pokecat.
Abych řekla pravdu, tak ani nevím, jestli mám venku psy (stalo se nám to jen jednou) z Phoebe sundávat nebo jí neublíží (tím myslím, jestli chtějí šoupnout svého pindíka do pipuši (omlouvám se za detailní popis) anebo jen tak se pohybovat.... )?Holky vy máte pejsky, tak poraďte...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:12
- Nahlásit
Aknah
nechces preci jen Dessy dat jeste cas, treba to byl jen ulet, uz ma pubertu za sebou, ten nas do ni teprve leze
No moc času se mi ji dávat nechce, protože ji budou v srpnu dva a teď mi připadá, že to co už uměla teď nějak ráda zapomíná. A chci, aby mohla být navolno a nemusela jsem se bát ji pustit, abych se pak vůbec dostala domů. Myslela jsem, že když začnu dělat jako že jdu domů, že půjdem za mnou. Nic, stojí tam na prostředku louky a čumí na mě. A myslí si: "Tak jdi no, já se nepo...u" Čert by mě vzal.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:41
- Nahlásit
Martina
Marti máš už ten gel (krém) od firmy Bea? Působí ti? Já si teď objednala gel od AllSystems, tak uvidíme. NO snad za tu cenu pomůže.
|